Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt is duidelijk: 'Dat hoeft niet per se morgen al bekend te zijn'

Laatste update:

Dirk Kuyt keerde in de zomer terug bij zijn geliefde Feyenoord en zette toen zijn handtekening onder een contract voor een jaar. Eerder deze week gaf de aanvaller aan dat hij wel wat voelde voor een nieuwe verbintenis; Kuyt wil nog zo lang mogelijk blijven spelen en dan het liefst in het shirt van Feyenoord. De 35-jarige aanvaller benadrukt echter dat er geen enkele haast is.

/

Kuyt denkt niet dat hij binnenkort al met Martin van Geel om tafel zal gaan om te praten over de toekomst. “Aan het eind van het seizoen gaan we daarnaar kijken”, zei de aanvaller bij Studio Voetbal. “Ik wil al mijn energie nu in het voetbal steken. Ik wil nog lang voetballen en ik voel me fit. Wanneer Feyenoord daar ook zo over denkt, is een nieuw contract mogelijk. Maar dat hoeft niet per se morgen al bekend te zijn.”

“Mijn doel van mijn terugkeer is met Feyenoord een prijs te winnen”, benadrukte Kuyt. “In mijn vorige periode werd ik topscorer en won ik de Gouden Schoen, maar nu wil ik met het team prijzen pakken.” Kuyt maakte in veertien competitiewedstrijden elf doelpunten en mede daardoor staat Feyenoord op het moment tweede in de Eredivisie.

Denk je dat Dirk Kuyt volgend seizoen ook nog voor Feyenoord zou kunnen spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een held! Echt een voorbeeld voor iedere voetballer.

30 november 2015 om 00:14

Held? Twee jaar geleden kotste de Feyenoord publiek hem uit omdat hij tekende bij Fenerbahçe. Hij hoefde niet meer terug komen omdat ie dan te oud was. En nu is hij opeens een voorbeeld... Hypocriet!

30 november 2015 om 00:29

Je gaat er nu wel erg vanuit dat elke Feyenoord supporter zo dacht, dat is namelijk niet zo.

30 november 2015 om 00:34

Scheer jij ff iedereen over een kam zeg pfff er zijn genoeg mensen die wel altijd in kuyt geloven en respecteren, helaas wordt hij zwaar ondergewaardeerd maar goed, daar is men in nederland natuurlijk erg goed in

30 november 2015 om 01:54

Bij spitsen als Bergkamp of van Nistelrooy was op hun 35ste het beste er wel af. Dus als Kuyt op zijn 32ste voor 3 jaar elders tekent, is de kans op een terug keer natuurlijk niet groot. Ik zie het voor de fan's meer als "beter laat als nooit."
Maar hij doet het nog gewoon goed, boven verwachting vanuit mijn standpunt.

30 november 2015 om 08:19

Kuyt is zijn hele carriere door de meeste Nederlanders ondergewaardeerd geweest. Voetballend niet zo goed als een Robben of van Persie. Maar wat een werk levert hij zeg. Het is niet voor niks Mr. Duracell. Hij is niet vaak geblesseerd geweest en is zijn hele carriere zo enorm fit gebleven. Het verbaast mij daarom ook niet dat Kuyt het nu nog zo goed doet. Kijk naar Van der Vaart of van Persie die beginnen nu al op hun einde te komen. Sneijder en Huntelaar zullen het ook niet net zo lang als Kuyt volhouden.

30 november 2015 om 09:05

Sorry, bergkamp? Die had op zijn 35e nog mee finesse/inzicht/techniek in zin linkerten fan kuyt op zijn top in zijn hele lichaam. Die presteerde op die leftijd nog prima bij de absolute top.

30 november 2015 om 09:10

Doelpuntenmakers staan nu eenmaal meer in de schijnwerpers. De fysieke gesteldheid is iets ongrijpbaars en per persoon verschillend. Kijk een Roger Milla die 42 was op zijn laatste WK en scoorde.

30 november 2015 om 09:18

Ik neem gewoon een gemiddelde grens In het jaar van 36 naar 37 was het over voor Bergkamp. Dat jaar gaat Kuyt tegemoet. Zeg het maar, ik weet het niet en zou pas deze zomer beslissen.

30 november 2015 om 10:12

Ik vond het jammer dat hij naar fener ging ja maar heb hem altijd een held gevonden. Komt uit hetzelfde dorp als ik en heeft veel bereikt als speler bij feyenoord (topscorer beste speler eredivisie), liverpool (gescoord in cl finale en verder zeer geliefd), utrecht ook 20 goals in 1 seizoen en bij fener (kampioen van turkije). Nu is hij terug en staat hij 2e op de topscorerslijst en is hij de perfecte aanvoerder. Dus ja ik vind hem wel een held ja.

30 november 2015 om 14:15

@masterbry

Ik was daar ook schuldig aan. Toen hij voor het WK 2010 geselecteerd werd, vond ik dat al vrij belachelijk. Daar moest Edo toen wel een beetje op terug komen, toen hij o.a. de sleutel bleek te zijn om Brazilië te verslaan. En what do you know, 4 jaar later konden we nog steeds op hem bouwen. Ongekend.

Dus ja: een held. Nou ben ik voor Ajax, dus roem ik hem vooral voor zijn rol in Oranje. Maar Feyenoord-supporters zouden hun handen dicht moeten knijpen met Kuyt.

30 november 2015 om 14:49

@ Marleyhendrix
Daar gaat het niet om. Dat hij nog steeds een spelend held is kon niemand voorzien . Dat was een risico en voor volgend jaar nog meer.

Volgens mij is Kuyt juist onduidelijk over zijn toekomst op dit moment?

30 november 2015 om 00:28

Hoezo? In principe zegt hij dat Feyenoord zijn contract elk jaar met 1 seizoen mag verlengen zolang Feyenoord en hijzelf maar tevreden blijven over het niveau.
Een echte clubman.

30 november 2015 om 00:38

Dirk is een voorbeeldige prof. Hij mag zelf weten waar en wanneer die tekent. Iedereen die kritiek op m heeft moet dat natuurlijk zelf weten maar dat zal niets onrechtvaarden aan het feit dat Kuyt een arbeidsethos heeft van hier tot Tokyo. KUYT is een held

30 november 2015 om 00:36

Hij wordt toch een jaartje ouder dus is het van beide kanten gewoon beter om het aan het einde vh seizoen te bekjjken. Lijkt mij gewoon logisch hoor. Er zijn weinig spelers die op hun 35e nog zo spelen.

30 november 2015 om 01:19

Ach hij had het al over volgend seizoen op het laatst. Hij weet het al lang.

Respect voor deze voetballer. Heeft echt het maximale uit zijn carrière gehaald door hard te werken !

Kuyt gaat na dit seizoen makkelijk nog een jaar mee. Hij lijkt er alles voor te willen geven om kampioen te worden met Feijenoord. Ik denk zelf dat ook in het geval van een kampioenschap met Feijenoord hij nog door zal gaan, omdat het zo'n grote liefhebber is. Al kan ik mij ook voorstellen, dat iemand tegen het einde van zijn carriere een kampioenschap ook een heel mooi moment vind om afscheid te nemen. In dat geval natuurlijk meteen opnemen binnen de organisatie.

30 november 2015 om 14:18

De ellende met het "type-Kuyt" is dat zodra hij conditioneel 5 procent minder wordt, het voorbij is op topniveau. Hij heeft niet de techniek of de briljantie die andere oude spelers weleens hebben en waarmee je je toegevoegde waarde behoudt. Je weet alleen niet wanneer je die 5% verliest. Kan bij wijze van spreken volgende week zijn, kan over twee jaar zijn. Maar voorlopig doet Kuyt het fantastisch.

Uiteraard prima als je dan wilt wachten tot na het seizoen. Geen enkel probleem wat mij betreft. De reden die echter wordt opgegeven slaat dan echt als een tang op een varken.
Dat zeggen voetballers zo vaak: "ik wil al mijn energie in het voetbal stoppen". Dus je kunt na een 3 uur durige werkdag niet even een uurtje praten met de directeur? Dat kost te veel energie ofzo? Lijkt me niet.
Zeg dan gewoon dat je aan het einde van het seizoen kijkt of je dan nog fit bent en nog zin hebt ofzo. Geen energie.. schei toch uit...

30 november 2015 om 14:22

@feelingood het gaat natuurlijk niet om dat uurtje. Het gaat erom dat nadenken over je toekomst behoorlijk veel energie kan kosten. En dat kan ten koste gaan van je scherpte. Als je dat als voetballer kan parkeren, dan scheelt dat energie. Daar is Kuyt niet alleen in, tal van topsporters sluiten alle overbodige activiteit uit.

Als het aan het eind van het seizoen goed gaat, kan je er zo uit zijn met zijn allen. Dan heb je dus een hoop nadenkwerk bespaard.

30 november 2015 om 14:46

Waarom kost dat energie dan? Je kunt zeggen: Ik ga er niet over nadenken, ik speel dit seizoen, en daarna beslis ik verder. Ik bedoel, hoe kun je nu scherpte verliezen als je erin je vrije tijd over nadenkt of je wel of niet doorgaat, kom op zeg. Als je op het veld staat denk je echt niet aan je contract, denk je echt niet aan wat de rest van de dag/week allemaal nog moet, het enige waar je mee bezig bent is die wedstrijd.
Ik wil me richten op het voetbal, ook je kinderen niet verschonen dan als ze in hun broek gepist hebben, dat kost tenslotte ook energie, wellicht raak je van slag van de geur.
Het gaat mij bij deze totaal niet om Kuyt trouwens. Prachtige speler vind ik het. Het gaat mij er juist om dat zo veel voetballers deze wartaal uitslaan, gewoon om van de vraag af te zijn.

30 november 2015 om 23:06

Het is geen wartaal. Zo werken mensen gewoon, nadenken over je toekomst kost energie, kan spanning opleveren, etc. Dat kan bij jou anders zijn, maar voor veel mensen werkt dat zo. Het kan er ook voor zorgen dat je niet meer "vrij in je hoofd bent".

Veel mannelijke topsporters met kleine kinderen slapen trouwens in tijden van topprestaties niet thuis, om energie te sparen. Wielrenners liggen bijvoorbeeld zoveel mogelijk plat, de hele dag door. Die doen helemaal niks. Om energie te sparen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren