Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Die gekke stopwatch, ik hoop dat men begrijpt dat ik de club waardeer’

Laatste update:

Dirk Kuyt wordt de laatste jaren vooral gezien als een icoon van Feyenoord en daardoor is zijn band met de andere profclub waar hij in Nederland voor speelde, FC Utrecht, een beetje naar de achtergrond verdwenen. De eerder dit jaar gestopte spits verzekert echter dat hij nog steeds warme gevoelens koestert voor de Domstedelingen.

“Ik heb bij Utrecht vijf fantastische jaren gehad en me ontwikkeld tot de speler die in de top van de Eredivisie kon meedoen. FC Utrecht betekent heel veel voor mij. Dat beeld is misschien anders...”, legt hij uit in gesprek met Forza, het supportersmagazine van de club van trainer Erik ten Hag. Kuyt haalde zich vooral tijdens de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht in 2016 veel onbegrip op de hals door zwaaiend met een stopwatch bij de scheidsrechter aan te geven dat het tijd was om af te fluiten.

“Vorig jaar met die stomme stopwatch in de bekerfinale. Dat is daar zo'n voorbeeld van. Op dat moment zit je in het heetst van de strijd. Ik wil altijd winnen”, maakt Kuyt, die aangeeft dat op dat soort momenten vaak vergeet dat er overal camera’s op gericht staan, duidelijk. Kuyt speelde in 2003 als speler van de Domstedelingen juist de bekerfinale tegen Feyenoord, wat daarna zijn nieuwe club zou worden.

Hoewel het toen voor hemzelf en voor de Rotterdammers beter was geweest om de prijs te winnen, gaf hij wel alles voor FC Utrecht: “Zo zit ik in elkaar. Ik wilde met Utrecht mijn droom waarmaken. Vorig jaar wilde ik ook mijn droom om met Feyenoord een prijs te pakken waarmaken. En tsja... Die gekke stopwatch... Ik hoop dat mensen het nu begrijpen. Als ik mensen daarmee het gevoel heb gegeven dat ik Utrecht niet waardeer, vind ik dat wel jammer.”

Vind jij dat Dirk Kuyt het anders aan had moeten pakken tijdens de bekerfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kuyt is een mannetje dat maar iedereen wilt pleasen en daarom nogal fake overkomt bij mij. Geweldig vorig seizoen en zijn hattrick die laatste pot maar hoe die Fenerbache destijds verkoos boven Feyenoord vond ik zo nep. Tuurlijk iedereen had voor het geld gegaan maar ga dan niet zitten roepen dat je zo van Feyenoord houdt en terug wilt komen, ja dat wilde die tot er een Turkse geldzak langskwam... En dan niet zijn vrouw vergeten die Feyenoord zat af te zeiken.

19 oktober 2017 om 14:17

Heel leuk verhaal, maar hij is teruggekomen en heeft wellicht de meest iconische afscheidswedstrijd ooit gespeeld. Hij kon nog mee, moest op het laatst soms op de bank, maar die verhalen over Fener toen kunnen echt de prullenbak in. Hij heeft het gewoon waargemaakt, we zijn kampioen geworden, hij was belangrijk en daar heb ik enorm veel respect voor.

Als je Kuijt zo kwalijk neemt dat hij nog naar Fener is gegaan dan blijven er weinig spelers over. Want er zijn er niet zo veel die terugkeren en al helemaal niet zo succesvol als Kuijt was. Ik vind het echt melodramatisch gehuil van je, alsof hij jou iets verschuldigd was. Hou toch op man, hij kwam tenminste nog terug, en hij kwam echt niet te laat terug hoor. En het was zijn goed recht om nog wat geld op te halen in Turkije. Was hij teruggekomen als een Heitinga dan had je misschien een punt, maar nu totaal niet.

19 oktober 2017 om 14:37

Mag jij vinden net als een groot deel van de Feyenoorders die Kuyt als opblaaspop onder hun bed hebben maar ik heb er mijn mening over, dat je dan gelijk zo raar moet praten met gehuil dit dat, nee als jij een club op nummer 1 hebt staan en die zijn met je bezig en vervolgens spring je op de eerste de beste geldtrein dan ben je gewoon nep bezig, ow en Utrecht wacht ook nog op meneer Kuyt hij zou daar ook nog komen, wat een grap.

Als meneer Kuyt in seizoen met Pelle etc. was gekomen had die voetballend echt nog wat kunnen brengen en hadden we misschien wel eerder op de coolsingel gestaan maar goed, nee een Kuyt die echt bagger speelde en mopperde op de bank en jankte als die werd gewisseld moeten we als een god zien hier, hou toch op. Dollar Dirkie blijft het, woorden maar geen daden als er geld bij komt kijken :D

19 oktober 2017 om 14:44

Ja, ik vind dat je je enorm aanstelt, en nu ik dit lees vind ik je een nog grotere aansteller. En met je opblaaspop, hou toch man. Wat heeft Kuijt jou misdaan? Heeft hij jou persoonlijk een datum gegeven dat hij terug zou komen? Heeft hij je vriendin afgepakt of iets anders gedaan waardoor je hem niet moet?

Hij is teruggekomen, heeft de beker, de landstitel en de supercup gewonnen. Maar Fron neemt Kuijt heel erg kwalijk dat hij niet eerder is teruggekomen. Hij heeft toch nooit gezegd wanneer hij dat zou doen? En je kan moeilijk ontkennen dat zijn terugkeer een regelrecht succes te noemen was. Heb je trouwens een bron van die belofte van Kuijt om terug te keren, want misschien kan ik dan beter begrijpen waar jouw enorme frustratie vandaan komt. Je moet wel heel weinig supporter van Feyenoord zijn als je zwaarder tilt aan zijn belofte richting Utrecht dan de prijzen die hij mede heeft gewonnen na zijn terugkeer. Ach, je haalt met je gefrustreerde post wel een bruin armpje bij de supporters van andere clubs die Kuijt niet mogen. Kan ook lekker zijn.

19 oktober 2017 om 14:48

Het team draaide beter zonder Kuyt dus waar hebben we het over, alsof Kuyt alles zelf persoonlijk binnenhaalde hou toch op zeg. Het eerste seizoen ging redelijk omdat Karsdorp alle meters goedmaakte voor die opa en het tweede seizoen werd die maar op 10 gezet ook al ging 60 procent van zijn passes verkeerd. Maar nee de grote Kuyt heeft het gewonnen voor ons hoor hou op zeg. Nogmaals 3 jaar eerder een topversterking, maar toen was geld belangrijker...

En als ik over Feyenoord zeg ik kom terug, dan zorg ik ervoor dat ik in een goede vorm terugkom, niet op mijn 34e, maar goed dat is precies wat ik bedoel met hem allemaal fake gedrag en beloftes waaraan je ziet dat Feyenoord goed is als het hem uitkomt.

Daarnaast gewoon een vervelend ventje op het veld, altijd maar janken en 1 minuut na het fluitsignaal met een big smile beetje tof zitten doen voor de camera en het publiek van voor tot achter aflikken ook al hoorde je veel boegeroep en stiltes, nee ik prik door zulke persoonlijkheden heen met dat neppe gedoe.

Nogmaals mijn mening, en ik respecteer die van jou maar ik heb niks met Kuyt....

19 oktober 2017 om 15:30

Ik heb het idee dat we hem dit seizoen missen, misschien minder in het veld, maar wel erbuiten. Veel wedstrijden leiden onnodig tot puntverlies, dat hadden we vorig seizoen minder. Tja, ik herken eigenlijk helemaal niets in het gedrag dat jij omschrijft, een vervelende vent noem je hem in het veld. Maar nooit rood gekregen en slechts 45 keer geel in 782 wedstrijden, dat is een gele kaart per 17,3 wedstrijd, absurd laag.

Buiten het veld heb ik zelf ook niet enorm veel met Kuyt verder, religie ben ik niet zo'n fan bijvoorbeeld. Maar binnen het veld kan je toch geen hekel aan hem hebben, iemand die tot zijn 37ste zo vol gas gaat, ik ben heel blij dat hij bij Feyenoord heeft gespeeld. En dat hij misschien nog beter twee seizoenen eerder had kunnen terugkomen, tja. Wie zijn wij om daar wat over te vinden? Hij heeft daar minstens zes miljoen extra gepakt dan wat hij hier kon verdienen (en ik denk eerder 10 miljoen). Dat kan je hem moeilijk kwalijk nemen vind ik.

19 oktober 2017 om 15:34

@fron010:

HOE ben jij een Feyenoorder... haha

Deze man kwam en zei ik kom voor de prijzen. En hpe je het went of keert en kan iedere speler beter vinden, van wanneer dan ook.
Maar feiten zijn wel dat 2 jaar Kuyt je 3 prijzen hebt! En dat is echt geen toeval, want puur kwa selectie waren we echt niet de beste.

Dat je geen fan bent oke, maar zo denigerend over een club legende praten is gewoon bizar!

19 oktober 2017 om 15:36

Kuyt heeft 4 kinderen en een vrouw. Gaan we nou zitten zeiken omdat hij op zn 31e nog wat verdienen? Kuyt is op relatief late leeftijd naar het buitenland vertrokken, geef hem eens ongelijk dat hij voor het geld koos.

19 oktober 2017 om 16:02

Zijn terugkeer en ook die van Cocu (die als ik het goed heb in de laatste wedstrijd nog scoorde en daardoor psv op doelsaldo kampioen werd) zie je normaal gesproken alleen in jongensboeken.

19 oktober 2017 om 17:28

Stopte al met lezen van deze discussie toen je kwam met " we hadden misschien eerder op de coolsingel kunnen staan...". Wat een ondankbaarheid van de bovenste plank. 18 jaar geen kampioen geworden en jij komt achteraf even roepen dat je het eerder wilde en wilt daar schuldigen voor aanwijzen. Notabene degene die ons in een legendarische wedstrijd naar het kampioenschap heeft geschoten. Dan nog niet te hebben over de overige prijzen die hij sinds zijn komst heeft gepakt. Schaam je diep.

19 oktober 2017 om 14:57

Volledig met Fron010 eens. Bij de kampioenswedstrijd werd door Kuyt even vergeten dat El Ahmadi en Jorgenson veel belangrijker waren. Zie je hem de hele tijd met die schaal in zijn narcistische handjes. Helaas mag je geen kritiek op hem hebben lijkt het wel. Geen woorden maar daden gaat voor hem niet op. Heel veel woorden en ook wel wat daden natuurlijk, maar lijkt daarom meer op een ajacied. Geef mij maar El Ahmadi, minder praatjes en presteert minstens zo goed.

19 oktober 2017 om 15:26

Kuyt is een leider en een mentor van de jeugd dat hij niet elke wedstrijd top was ben ik met jullie eens maar als iemand wel by de uitspraak geen woorden maar daden past is het dirk wel die zich altijd wegcijfert voor het team rechtsback gaat lopen omdat voor ons(NL elftal) het beste is zich elke wedstryd 100% inzet en zelfs met 30+ zich nog de klere loopt. Ik ben echt geen dirk kuyt fan maar deze man verdiend alleen maar respect.

19 oktober 2017 om 15:36

@tibbe:

Hij maakte 3 doelpunten toen, hoe waren Jorgensen en Karim in die wedstrijd belangrijker?

Als die zo belangrijk waren waarom stonden die de week er voor niet op tegen Excelsior dan?

Geen woorden maar daden gaan voor hem niet op?
Ik kom naar Feyenoord om prijzen te winnen en dat gaat lukken

Geloof dat dat aardig gelukt is...

hoe erg wil je geen woorden maar daden??????

19 oktober 2017 om 15:41

Geldzak? Wat zeur jij nou? Hij is kampioen geworden met Fener en heeft in de halve finale van de uefa league gestaan... heeft het erg naar zijn zin gehad en leuke ervaringen opgedaan. Hij was laatst nog in Istanbul op bezoek bij zijn oude club.... geld? Hij heeft gewoon nog kunnen spelen in een BETERE competitie dan de eredivisie... En jij zit hem dat nu kwalijk te nemen. Gatver.

Ik kan me prima voorstellen dat wanneer de extra tijd al loopt en het zo een lange tijd geleden is dat de club een prijs gewonnen had dat je natuurlijk wil dat er zo snel mogelijk wordt afgefloten. Voor mij is dat totaal geen uiting van geen respect naar Utrecht. Wat hij wel ooit gezegd heeft bij het vertrek van Utrecht als ik me niet vergis dat hij daar terug zou komen, maar dat zijn altijd van die uitspraken die je nooit moet doen, want je weet gewoon niet wat op je pad komt.

Mensen draven daar ook een beetje in door. Het lijkt mij meer dan logisch dat hij veel waardering voor deze club heeft. En tja, Feyenoord is toch een niveautje hoger, het heeft een grotere aanhang en hij heeft er uiteindelijk meer prijzen gewonnen.

Kuyt, een prachtig mens en een prachtige voetballer. Over doordraven, waar ik mee begon, hoor ik trouwens zelf ook bij. Net zoals Kuyt. Waarom? Een wedstrijd tegen Ajax. Onsportief gedrag dat ik niet van hem gewend was. Ik nam het de speler Kuyt kwaad. Ik vond het niet bij hem passen. Maar die boosheid was voor even, want zoals ik al zei: we draven allemaal een beetje door soms. Toch?

Ik vind Kuyt geweldig.

19 oktober 2017 om 14:40

@simpatico helemaal mee eens dirk is een geweldige man die veel goede dingen doet ook voor het goede doel. Ik neem het hem zeker ook niet kwalijk op dat moment was hy feyenoorder en wou hij van utrecht winnen voor utrecht gaf die ook 100% tegen feyenoord terwijl die wist dat hij na de kuip zou vetrekken. Geweldige tijd was het met gluscevic vreven tanghe wapenaar om er maar een paar te noemen.

Als er iemand is die heel goed weet dat er een camera op hem staat dan is het wel Kuyt. Geweldige speler voor Nederland geweest, en ook voor Feyenoord. Maar dat overdreven gedoe constant de laatste jaren bij Feyenoord..brrrr

19 oktober 2017 om 14:14

Welk overdreven gedoe dan precies?
Wat heeft hij nou helemaal gedaan dat het brrr is?

Hij was eerlijk dat hij wilde spelen, dan was het een zeikerd. Geeft hij politiek correct antwoord dan is hij weer een slijmbal.. We kunnen hier in Nederland ook zo goed zeiken op vana lles ennogw at

19 oktober 2017 om 14:24

Het gaat me helemaal niet om dat soort interviews. Maar het constante slijmen bij de aanhang, het zichzelf zo nadrukkelijk op de voorgrond zetten en vooral de maniertjes en het constante gezeik in het veld. Voor het eindsignaal van de kampioenswedstrijd van Feyenoord kon je al 10 minuten zien aankomen dat hij op zijn knieëen zou vallen. Hij zag zichzelf ook echt als de Verlosser van Feyenoord, dat vind ik jammer.

19 oktober 2017 om 14:26

Dat zeiken op iemand wat die ook doet, heeft niets met je Nederlandse identiteit te maken. Slap gelul altijd.
Als je niet in kan zien hoe vies de media optredens van Kuyt zijn, prima. Ik raad je wel aan om de landsgrenzen eens over te gaan, zie je dat ze overal zeiken op publieke figuren.

19 oktober 2017 om 14:26

Nou dit met die stopwatch bijvoorbeeld, het voor de camera's altijd maar weer hebben over de supporters, het team en dat soort populistisch gelul, iets wat ze daar maar al te graag willen horen en bijvoorbeeld een heel jaar lang een camera in je nek laten hijgen. Ik kan er ook absoluut niet tegen en krijg er ook echt kotsneigingen van. Maar goed, dat ben ik. Een echte rotterdamer heeft 't hart op de tong en zegt gewoon wat ie denkt en niet wat iedereen maar graag wilt horen. Dit ingestudeerde gelul en altijd maar weer, "het team", de "supporters" etc etc, ik heb er echt helemaal niets mee. Veltman heeft ook de neiging om die kant op te gaan. Bah, bah, bah. Klaassen had dat bijvoorbeeld echt totaal niet.

19 oktober 2017 om 15:30

@harrie:

Hahaha ja hoor want als je op je laatste voetbal dag Feyenoord met 3 doelpunten aan het kampioenschap help dan is het vreemd even in elkaar te zakken om het te bevatten pfffff.....

Hij zette zich zelf niet op de voorgrond hij werd daar ook gewoon gezet. Hij was de aanoerder dan krijg je al de aandacht en intervieuws.

Hij ziet niet alleen zich zelf als de verlosser! zo zien wij hem ook. Jaren niks gewonnen en Kuyt kwam en zei ik kom voor de prijzen. En pakt sinds dien 3 prijzen dan is het dus ook geen woorden maar daden!

Heerlijke vent, top sporter en een voorbeeld voor 99% van de spelers.

19 oktober 2017 om 16:16

@capis,

Nee dat is niet vreemd, en euforie is volkomen normaal op zo'n moment. Alleen weet Kuyt heel goed dat hij in beeld is en hij vindt het heeeerlijk. Niks mis mee, maar kijk er dan niet raar van op als daar wat van gezegd wordt. Bovendien was het niet alleen dat moment, maar zijn gehele 2e periode bij Feyenoord.

Als je echt denkt dat Kuyt jullie aan die prijzen heeft geholpen dan heb je denk ik niet helemaal goed opgelet. El Ahmadi, Toornstra en Jones waren volgens mij minstens zo belangrijk. Kuyt heeft niet heel veel bijzondere wedstrijden voor Feyenoord meer gespeeld, helemaal het kampioensjaar niet.

19 oktober 2017 om 16:28

@harrie:

Hij heeft het niet alleen gedaan, dat kan ook niet bij voetbal! Maar hoe je het went of keert het is wel gebeurd met hem er bij!

En weet zeker dat hij wel die mentaliteit er in heeft gebracht bij de ploeg! En bijzondere wedstrijden of niet. Maar toen het kon tegen Exceslior stond iedereen stijf van de spanning en gingen ze af.

Week er op doet hij mee en doet hij het toch wel mooi.

Hij bracht veel meer dan alleen voetballend een injectie.

19 oktober 2017 om 16:30

Kom op harrie, ik doe echt mijn best om met je mee te denken, maar ik denk dat je dingen ziet die er niet zijn. Ja, Kuyt zal hebben geweten dat de kampioenswedstrijd werd uitgezonden, dat wil ik best geloven. Maar dat hij goed in beeld is en het heerlijk vindt, allemaal speculatie joh. Nog even en je verdenkt hem ervan expres die hattrick te hebben gemaakt zodat ze hem in beeld namen .

En je noemt El Ahmadi, Toornstra en Jones, maar er is geen Feyenoorder die zegt dat Kuyt die prijs helemaal in zijn uppie heeft gewonnen. Sterker, we zijn trots op ons collectief, dat is ook deel van de identiteit van Feyenoord.

Ik sta best open voor kritiek op Kuijt, maar het zijn nu allemaal van die abstracte, niet te controleren bezwaren. Hij vind het heerlijk dat hij goed in beeld is, hij weet dat heel goed. Nog even en je gaat spelers veroordelen op gedachten die jij meent waar te nemen in hun hoofd.

Het constante gezeik in het veld, kom op zeg, we hebben op dat vlak toch wel veel ergere spelers gehad. Het hoort denk ik ook bij de leeftijd, als je wat ouder ben praat je wat meer met de scheidsrechter, vaak de enige in de eredivisie van jouw leeftijd. En het helpt mee, je krijgt minder snel geel. Van Bommel was er goed in, maar Kuijt? Ik heb nooit het idee dat hij goed wegkomt of zo. Bij El Ahmadi wel trouwens, dat hij nog nooit rood heeft gehad is een wonder.

19 oktober 2017 om 17:33

Gek he die vreugde na zo een kampioenschap. Met Liverpool, Utrecht en Feyenoord nooit kampioen geworden. De drie clubs waar hij ook echt een connectie mee heeft. Maar jij vind zijn ontlading gek, een ontlading na het winnen van een kampioenschap in de laatste wedstrijden + hattrick. Ga lekker ergens anders populair doen.

19 oktober 2017 om 17:42

Wat heeft mijn reactie met populair doen te maken? Denk niet dat veel mensen het met me eens zijn. Sterker nog , heel weinig zelfs. Dus populair wordt ik er niet door. Het is slechts mijn bescheiden mening, die overigens niet alleen is gebaseerd op dat incident.

We hebben de bek vol over de teloorgang van het Nederlandse voetbal, maar als ik toch zie hoe weinig voetballers er deugen volgens de goegemeente dan verdienen we deze vrije val. Depay is niet serieus bezig met voetbal (maar traint zich een ongeluk), een nette man als Van Bronckhorst is weer te nietszeggend, een uitgesproken persoon zoals Weghorst of Kramer kan de goedkeuring ook niet wegdragen en zelfs een op en top professional, met een topmentaliteit en een prachtcarriere wordt heel zwaar verweten dat hij soms fanatiek is. Denk je dat je meer dan 100 interlands speelt als je niet fanatiek bent?

Echt, er deugt er geen eentje lijkt wel. Als Kuijt in de bijbel leest dan is dat heel gek volgens VI, maar voetballers die de ramadan doen, iets wat sportief meer effect heeft, laten we buiten beschouwing. Als er eentje gefrustreerd is na de wedstrijd dan pakken we hem hard aan, maar is hij laconiek als Locadia, dan is het ook een zak hooi die pek en veren verdient.

Misschien als we louter Nathan Rutjes in het veld hebben dat het dan goed is, maar dan zullen we sportief heel weinig klaar spelen. We mogen weleens wat coulanter zijn met spelers, je hebt er wat unieke kostgangers tussen zitten, laten we dat wat meer waarderen. Als er een artikel komt op deze site over Kuijt, Locadia, Depay, Van der Vaart, Janssen, Kramer, Weghorst of een andere wat afwijkende speler dan lees je alleen maar haatdragende bagger hier over die speler. Zelfs iconen als Kuijt en van der Vaart worden vanachter een toetsenbord door de stront getrokken. En maar klagen dat het slecht gaat met het Nederlands elftal, en ondertussen de spelers die de finale haalden afzeiken.

19 oktober 2017 om 14:41

Ach, die kritiek is overal hetzelfde. Kijk maar naar Engeland bijvoorbeeld. Mensen kunnen toch geweldige voetballers zijn, maar dan kunnen hun persoonlijkheden, karakters of uitstraling toch nog onsympathiek zijn? Dat daar kritiek op komt en wat over gezegd wordt heeft niets te maken met de teloorgang van ons voetbal maar is inherent aan het hebben van een baan waarbij je in de spotlight komt: politiek/voetbal/tv etc.

19 oktober 2017 om 15:38

Vroeger gebeurde het ook, maar ik heb het idee dat het tegenwoordig veel erger is geworden. Als zelfs Kuijt zo wordt aangepakt, dan kan niemand nog de goedkeuring wegdragen denk ik. Ik vind zo'n Weghorst ook een mooie speler voor de camera, hij zegt wat hij vindt, net als Kramer. Maar het wordt nauwelijks gewaardeerd. Aan de andere kant klagen we weer over de mediatraining antwoorden.

Misschien is het een algehele verruwing, misschien komt het omdat iedereen maar te pas en te onpas zijn gal mag spuwen op iemand die daar niet om gevraagd heeft. Hoge bomen vangen veel wind zeggen ze dan, alsof uitblinken of anders zijn een straf is.

19 oktober 2017 om 16:12

Ik denk dat iedereen een Kramer en Weghorst voor de camera wel kan waarderen. In het veld echter niet omdat ze redelijk losse ellebogen hebben.
Bij Kuyt is dat voor mij ongeveer andersom. Als voetballer veel bewondering voor, maar met name sinds zijn terugkeer bij Feyenoord totaal geen sympathie meer voor. Heeft niks met Feyenoord te maken maar met zijn gedrag.

En nee, mensen beoordelen/veroordelen op hun karakter/uitstraling is geen kwestie van algehele verruwing, dat is altijd al zo geweest. Alleen hebben we tegenwoordig het internet en met name social media waar dat vaker geschreven en/of gelezen wordt dus valt het meer op.

19 oktober 2017 om 16:20

Oke, je hebt dus moeite met zijn gedrag. Kan je misschien iets specifieker zijn. Want als je zoiets over Suarez, Kluivert sr. of Zlatan of zo zegt kan ik me er iets bij voorstellen, die hebben zich dikwijls behoorlijk misdragen. Maar Kuijt?

19 oktober 2017 om 14:56

Mensen zijn zeikerds. Voetbal is emotie en dat zie je vaak terug in de reacties. Heeft vaak niet zoveel met rationaliteit te maken. Mensen leggen hun gevoel uit, of het logisch is, is een ander verhaal.

Misschien dat zn lieve Gertrude hem één en ander kan influisteren over hetgeen hij moet zeggen en uitstralen. Maar..dan wel alleen als er een TV camera in de buurt is hè..

Kuyt is gewoon een topvoetballer geweest die er ook echt alles uit heeft gehaald wat erin zat met echt een geweldig afscheid. Vroeger werd er altijd lacherig over gedaan, en dat hij er eigenlijk ook weinig van kon, maar heeft critici echt de mond gesnoerd op het veld.

In het heetst van de strijd? Kwam die stopwatch uit het niks aangevlogen??

Haha dirk en zn stopwatch. Geweldige televisie was dat. De dirk kuyt, met een stopwatch in z’n hand, zeikend langs de zijlijn. Fantastisch was dat om die man zo’n lage actie te zien maken.

Ik vond Kuyt een geweldige speler, had respect voor hem. Toen hij Utrecht verliet zei hij idd ooit terug te keren want Utrecht was z'n club en dat zou altijd zo blijven. Toen al wist ik dat hij maar wat ouwehoerde. Ik ken Dirk niet persoonlijk, ken zijn beweegredenen niet. Misschien wil hij pleasen. Dat zijn er wel meer,kijk naar Willem van Hanegem. Die is veel erger dan Kuyt! Sinds hij Johnny van Loen zo laag bij de grond en achter z'n rug naaide heb ik geen greintje respect meer voor deze farizeeer. Doe mij dan Dirk maar, zelfs met stopwatch

een van de meest walgelijkste acties uit zijn carrière. Sloeg totaal nergens op die actie met zijn stopwatch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren