Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: 'Dat hoort bij een topclub en dat willen we zijn, toch?'

Laatste update:

Feyenoord lijkt klaar voor de start van het nieuwe seizoen. De Rotterdammers sloten de voorbereiding zaterdag af met een 2-1 zege op Valencia. Aanvoerder Dirk Kuyt is zeer tevreden met de progressie die het elftal heeft geboekt. “Je merkt dat de ploeg al langer bij elkaar is”, verklaarde hij na afloop in gesprek met FOX Sports.

/

Kuyt wijst op de vastigheden binnen het elftal van Giovanni van Bronckhorst, die ten opzichte van vorig seizoen slechts een aantal kleine wijzigingen heeft doorgevoerd. Een daarvan is het inpassen van nieuwkomer Nicolai Jörgensen, die vooralsnog de voorkeur krijgt boven Michiel Kramer. Kuyt fungeert daardoor meer als aanvallende middenvelder, achter de Deen.

“Ik voel me prima op die plek. Nicolai is een heel talentvolle speler”, aldus de ex-international. “De spitspositie is nu meer dan dubbel bezet, want als het moet, kan ik er ook spelen. Dat hoort bij een topclub en dat willen we zijn, toch? We willen het maximale halen en dat stralen we uit. Het vertrouwen is groot.”

Feyenoord is een serieuze kampioenskandidaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou leuk zijn als er weer eens een titelstrijd is tussen de 'traditionele top 3'. Ben benieuwd of Feyenoord het een beetje kan bijbenen dit jaar. Heb er een hard hoofd in om eerlijk te zijn.

Zal denk ik 'gewoon' tussen Ajax en PSV gaan, met Feyenoord en AZ strijden om de plekken 3 en 4. Wellicht kan Feyenoord een tijd meekomen, maar meedoen voor de CL plekken zit er niet in denk ik.

24 juli 2016 om 09:13

PSV speelt sowieso voor de titel. Over Ajax valt nog weinig te zeggen. Maakt Milik het waar, is Sanchez een directe versterking? Is allemaal nog afwachten. Feyenoord /PSV spelen al geruime tijd met beoogde basis elf.

24 juli 2016 om 09:23

Ajax speelt ook al een jaar met deze basiself. Niemand uit de basis van vorig jaar is weg.

24 juli 2016 om 11:47

Klopt maar bij Ajax loopt het nog niet lekker en tijdens voorbereiding nog geen een keer met beoogde basis elf gespeeld. Kan er voor zorgen dat eerste paar wedstrijden van competitie moeizaam kunnen verlopen.

24 juli 2016 om 11:48

Onderschat de rol van de trainer niet.

24 juli 2016 om 09:44

Ik denk dat het tussen PSV en Feyenoord gaat om plek 1. Ajax haakt dit seizoen af. Na zo een beroerde voorbereiding krijgt hij dat nooit op de rails. Die gaan strijden om plek 4.

24 juli 2016 om 11:00

Haha, dit zegt helemaal niks. Feyenoord kan niet tippen aan PSV en Ajax. Feyenoord staat dichter bij AZ dan bij Ajax en PSV. Feyenoord wordt 3e, PSV kampioen.

24 juli 2016 om 12:10

hahah Feyenoord speelt wat oefenwedstrijdjes beter dan ajax die in een heel nieuw systeem spelen en ineens is feyenoord titelkandidaat en strijd ajax voor plek 4, neem jij jezelf zelf nog wel serieus?

24 juli 2016 om 13:20

Feyenoord kan niet tippen aan Ajax?? Op basis van wat kan Feyenoord Ajax niet aan? Vorig seizoen hebben ze allebei een keer gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld. Feyenoord heeft zich versterkt en Ajax ook dus zie niet in waarom Feyenoord bij voorbaat kansloos moet zijn.

24 juli 2016 om 15:15

En toch eindigde ze 21 punten achter Ajax vorig seizoen. Twee wedstrijden gaan over de vorm van de dag terwijl je pas een conclusie kunt trekken over een heel seizoen en daarbij is gewoon gebleken dat Feyenoord niet kon tippen aan Ajax of Psv.

24 juli 2016 om 15:29

Ajax heeft ook boven hun stand geleefd in de eredivisie vorig seizoen. Qua kwaliteit valt het allemaal wel mee, het verschil tussen Feyenoord en Ajax. Alleen PSV is echt beter.
Het jaar daarvoor eindigde Ajax ook op een grote achterstand op PSV.

24 juli 2016 om 10:51

Ajaxf1 gewoon nou ik weet het niet want hebben mij nog niet overtuigd en vindt feyenoord sterker dan verleden jaar en ik zou het leuk vinden als feyenoord zich kan mengen in de titelstrijd want maakt de competitie aantrekkelijker om naar te kijken

24 juli 2016 om 11:44

Az is Jansen kwijt. Die komen echt niet in de buurt van Feyenoord. Ik denk dat feyenoord weer 3e eindigen maar het gat zal nu max 5 punten zijn met de nummer 2. Het gat met nummer 4 zal wel groot worden.

24 juli 2016 om 13:12

AZ heeft Fred Friday en Wout Weghorst opgehaald. Zo goed als Jansen, waarschijnlijk niet. Goed voor het aantal goals van Jansen, waarschijnlijk wel. Onderschat de veerkracht van AZ niet. Verkopen elk jaar de beste spelers maar scouten ontzettend goed.

24 juli 2016 om 15:27

Denk eerder dat Ajax het heel lastig gaat krijgen dit jaar. Vorig jaar hadden ze al veel geluk moet ik zeggen onder de Boer in de eredivisie. Europees werd vorig seizoen vrij duidelijk dat Ajax zwaar tekort komt ten opzichte van PSV.

Nu ook nog niet echt de juiste aankopen gedaan, wel een aantal grote talenten maar dat heeft tijd nodig.

De gebruikelijke cliche's en open deuren van vriend Kuyt. Voor de spanning in de competitie zou ik wensen dat Feyenooird mee gast dien voir de titel. Met mijn eigen club natuurlijk wel als kampioen. Maar dat is duidelijk.

Ik zie Feyenoord na deze overwinning op Valencia die niet met hun sterkste opstelling en net begonnen is aan de voorbereiding NIET als titelkandidaat. Daar ontbreekt teveel creativiteit voor. Ik zie PSV gewoon weer kampioen worden. Zij gaan samen de strijd aan met Ajax. Feyenoord zal strijden met AZ en Vitesse voor plek 3.

24 juli 2016 om 11:27

Wat ben ik blij dat er nog heldere fey supporters lopen! Juist dit idd, en fey kan zeker verassen en hopelijk lang mee doen maar de titel halen zie ik ze ook niet doen. Iedereen roept over de basis elf van fey die is hetzelfde etc... Die van psv en ajax ook alleen hebben die nog meer als alleen een spits gehaald dus gewoon nee. Enige nadeel voor ajax is een nieuwe coach maar die gaat natuurlijk niet naief spelen als het ergens over gaat.

24 juli 2016 om 11:57

Jij bent tenminste realistisch.
Sommige van je mede Feyenoorders beginnen alweer over de coolsingel na een overwinning in een oefenpotje om vervolgens weer teleurgesteld te worden wanneer de competitie begint.
Ze doen zichzelf alleen maar pijn.
Feyenoord doet al jaren niet mee dan kan je beter bescheiden beginnen. Mocht het feyenoord lukken tot maart op korte afstand van ajax en psv te blijven kunnen ze door pakken.
Maar hoge verwachtingen kweken werkt niet bij Feyenoord dat is de laatste jaren wel gebleken.

24 juli 2016 om 15:31

Niemand gaat af op resultaten uit oefenpotjes. Maar als je realistisch kijkt is het niveau van de selectie van Feyenoord veel groter dan vorig seizoen. Niemand roept dat we kampioen worden, maar wel dat we het gat kunnen dichten.

Ik zie PSV gewoon weer kampioen worden Zij hebben gewoon teveel kwaliteit tov Feijenoord en Ajax Ben bang dat juist door het slimme beleid PSV zal uitgroeien tot het PSG van Nederland de komende jaren Verwacht wel een spannende strijd tussen Feijenoord en Ajax om plek 2 Denk dat uiteindelijk Feijenoord 2e zal worden want verwacht dat Ajax zeker de 1e seizoenshelft veel punten zal gaan verliezen om zich de speelstijl van Bosz eigen te maken

Ik heb echt zin in het nieuwe seizoen! Alles winnen in de voorbereiden zegt natuurlijk nog niet heel veel, maar voor mij voelt dit wel als positief aan. En zo ga je al wel met wat vertrouwen het nieuwe seizoen in, beginnend met de wedstrijd tegen Psv. Dat word pas de echte test, meteen

Ik zie Feyenoord dit jaar samen met PSV meedoen om de titel. Ook verwacht ik wel iets van AZ. Feyenoord miet alleen op 2 plekken een andere speler neerzetten dat is Jones op doel en Nelom eruit. Je kan nog beter niks erin zitten dan Nelom. Wat maakt die een fouten zeg! Hierdoor komt het elftal in de problemen. Zet daar dan liever Lucas Woudenberg neer. Ik snap ook niet waarom Gio hem Nelom erin zet. In de kuip lachen ze op de tribune deze jongen uit als die aan de bal is.
Jørgensen is echt een aanwinst. Die werkt als een paard en is bal vast.
Ik denk dat Ajax een moeilijk jaar doorgaat. Ik heb het niet zo op Bosz en de supporters daar ook niet. Als ze maar iets slecht beginnen aan het voetbaljaar is het daar gelijk onrustig en druk op de trainer. Plus in ben niet onder de indruk van dat elftal. Frank de Boer heeft de afgelopen jaren het onmogelijke gepresteerd. Het is meer dan terecht dat PSV landskampioen is geworden. Heeft toch een veel beter elftal.

24 juli 2016 om 11:10

Tjaa ik ben weer niet onder de indruk van feyenoord. Altijd woorden geen daden.
Vooraf altijd praatjes en dan voor de winterstop afhaken lijkt ook of ze het daar nooit leren.
Mocht ajax niet mee doen om het kampioenschap dan betekent dat PSV met tig punten voorsprong kampioen word.
Feyenoord zal sowieso niet serieus mee doen in mijn ogen.

24 juli 2016 om 11:11

Haha, ze hebben 1 aankoop en denken mee te doen. Jorgenson is een aardige spits, maar meer ook niet. Jullie hebben in de verste verte toch niet de kwaliteit van Ajax en PSV. Ze hebben een oefenwedstrijd gewonnnen tegen een B-ploeg dat 2 weken bezig is, poeh poeh. Ook tegen Anderlecht kan je geen conclusies trekken, Vitesse won er in de winter van, maar hadden een hele beroerde 2e seizoenshelft. Als je op voorbereiding af gaat, gaan PSV en AZ perfect!!

24 juli 2016 om 11:37

Als PSV een oefenpot wint zijn ze goed bezig, maar bij Feyenoord... Het is gewoon een teken dat ze goed bezig zijn. Het lijkt mij beter om de competitie te beginnen met veel gewonnen wedstrijden dan met veel verlies partijen.

24 juli 2016 om 11:52

Oefenpotjes zeggen vrij weinig. PSV bewijst vorig jaar met na genoeg het zelfde elftal dat ze goed staan. 21 punten voor op feyenoord.
Dat is de reden dat mensen psv hoog in schatten.
Feyenoord spelt matig vorig jaar hebben nu 1 speler erbij en dan winnen ze 2 oefenpotjes en vervolgens zijn ze opeens heel wat?
Dan zou eerder AZ meestrijden om de titel ipv feyenoord aangezien az letterlijk alles won met ruime cijfers.

24 juli 2016 om 12:32

Het gaat niet alleen om die ene aankoop die erbij is. Het gaat erom dat er nu een sterke basis is, waarmee Feyenoord de laatste 15 (+ alle oefenwedstrijden) ongeslagen mee is, inclusief een bekerwinst. Afgelopen seizoen was het zowel zoeken voor het team (met nieuwe aankopen) als voor de nieuwe trainer Gio in z'n eerste seizoen naar de ideale balans.

De oefenpotjes zijn wel een bevestiging dat het goed gaat. Als ze verloren waren was het ook weer niet goed geweest, dus dan maar beter gewoon winnen.

24 juli 2016 om 12:48

Seizoen duurt alleen niet 15 wedstrijden maar een heel seizoen. Volgend jaar europees voetbal erbij.
Maar goed als jullie jezelf weer willen overschatten moeten jullie zelf weten. Niet van Geel ofzo de schuld geven wanneer de winter aanbreekt en je weer kansloos achter ajax en psv staat. Jullie verwachten te veel van een team dat 20 punten achter stond. Met een middenveld dat niet creatief is en weinig scoort.

24 juli 2016 om 13:27

Voor de winter stonden we vorig seizoen nog tweede of net derde en dicht bij Ajax die toen eerste stonden. Vilhena scoort redelijk en Kuyt scoort meer dan redelijk. Van El Ahmadi mag je max 2 doelpunten verwachten, maar goed daar hebben we een nieuwe spits voor. Wij gaan onszelf niet overschatten, maar wij gaan ook niet buigen voor Ajax en Psv, omdat zij het vorig seizoen veel beter deden.

24 juli 2016 om 13:44

@thetruth, blijkbaar zit de haat diep bij je richting Feyenoord? Alles en iedereen over een kam scheren en maar loze kreten roepen over de kritiek.

Het seizoen duurt inderdaad niet 15 wedstrijden gelukkig. Maar het geeft aan dat sinds er duidelijke veranderingen zijn doorgevoerd en Gio eindelijk is toegewerkt naar een vaste basis er een hecht collectief staat, dat tot nu alleen maar ongeslagen is. Er staat een sterk team. Tel erbij op dat we er een goede (meevoetballende) spits bij hebben en je kan de conclusie trekken dat het gat met Ajax en PSV absoluut gedicht kan worden en er dus meegespeeld kan worden om plek 2 en eventueel 1. PSV acht ik echt wel beter, maar wie weet.

Maargoed, blijf op ieder Feyenoord-topic maar zo hard mogelijk roepen dat het allemaal niks wordt.

24 juli 2016 om 14:37

Je moet hem niet serieus nemen. Elke topic over Feyenoord is hij de eerste die steeds met de zelfde argumenten komt. Blijkbaar zit hem iets dwars. Het sneue is dat hij steeds dezelfde argumenten gebruikt

24 juli 2016 om 15:33

Een goede spits maakt in ieder geval al een groot verschil. Misschien wel de belangrijkste positie, zie de jaren met Pelle en Guidetti. Veel meer wedstrijden werden toen over de streep getrokken.

25 juli 2016 om 00:14

@leopart
Moet ik nieuwe argumenten verzinnen als de argumenten die ik gebruik gewoon waar zijn ?
Nee gap einde van het seizoen zal ik jullie weer spreken. wanneer jullie weer teleurgesteld zijn omdat feyenoord weer vroeg is afgehaakt.
Ik probeer jullie van teleurstelling te behoeden maar goed. Jullie willen weer geloven dat jullie naar de coolsingle gaan.
Succes

Laten we het maar eens rustig afwachten. De topfavoriet is PSV die veruit het beste materiaal heeft. Hoop op een spannende competitie met een verrassing als misschien AZ of Groningen. Feyenoord zal gewoon meedoen om de titel, vraag is alleen hoelang....hetzelfde geld voor Ajax.

Ieder jaar hetzelfde liedje. Feyenoord kaj toch geen serieuze kandidaat zijn als het al 17 jaar geleden is? Als we in maart eerste staan, beginnen we pas enigszins serieuze kandidaat te worden. Mi is tweede maximaal haalbare, maar zou natuurlijk prachtig zijn als er dit jaar 3 (of meer) clubs om de titel strijden.

24 juli 2016 om 13:19

Tuurlijk kan je dan wel titelkandidaat zijn. Feyenoord is in principe de enige andere club (AZ en Twente zijn uitzonderingen) die in staat is het kampioenschap te winnen. Is de kans groot nee maar een club als Feyenoord moet die ambitie wel elk jaar uitspreken zeker nu het financieel beter gaat met de club.

Tuurlijk is Feyenoord een topclub in een waardeloze competitie!het zelfde geld ook voor Ajax en de rest van de Mickey mouse competitie ,

Ben erg benieuwd komend seizoen. Jorgensen lijkt me gewoon eerste spits te worden en dat is denk ik ook volkomen logisch. Is balvast, kan lekker mee voetballen en (lijkt) bovenal ook een killer voor het doel. Dit zal de missende creativiteit op het middenveld ook wel gaan compenseren, doordat je veel meer kan voetballen met je spits. Hopelijk zal Gustafson desondanks wel veel minuten gaan maken komend seizoen.

Het kan echt een mooi seizoen worden, met PSV wel als torenhoge favoriet denk ik. Er staat nu een duidelijke basiself, dat weet wat winnen is en op elkaar ingespeeld is. Daarnaast is Feyenoord als club/team ook mentaal gegroeid, door de wederopstanding na die 7 nederlagen op rij en de bekerwinst.
PSV wordt een mooie test volgende week! Dan pas kunnen we echt zeggen waar we staan.

Ja als ze nog een leuke buitenspeler kopen en toornstra en nelom gewoon op de bank beginnen. Van der Heijden verkopen en een goede snelle verdediger terughalen die op rechts uit de voeten kan.

24 juli 2016 om 19:30

Gio is nogal fan van Nelom schijnt en speelt graag op safe dus met Toornstra.
Ik moet het nog zien met Gio. Vind dat hij te weinig gebruik gemaakt van de spelers die tegen de basis aanzitten. Dat geeft weinig vertrouwen en kan een probleem worden op het moment dat je ze echt nodig hebt.

Resultaten zijn goed maar het elftal is lang bij elkaar en daarom had ik gehoopt en ook verwacht dat wij verder zouden zijn. Het is nog allemaal hopen op een individuele actie van Elia of Bilal. Door het midden hebben wij totaal geen creativiteit. Onze tegenstanders hoeven dan ook niet te vrezen. Het moet puur van de zijkanten komen. Misschien komt er op een langer termijn verandering in aangezien Jørgensen een voetballende spits is maar tot op heden zie ik dezelfde problemen als vorig seizoen.

Net als bij het druk zetten van de middenvelders. Ik ben een enorm fan van Vilhena maar ik zag gisteren minstens twee keer dat hij compleet verkeerd instapte. Speler van Valencia draaide snel en weg was ons middenveld. Kuyt als '10' verstoort ook het balans. Soms voert hij zijn verdedigende taken niet uit en als hij een loper heeft als directe tegenstander dan komen wij in de minderheid. Levensgevaarlijk.

Ik ben nog steeds voorstander van Gustafson als aanvallende middenvelder en Kuyt zwervend op rechts zoals in het begin van het seizoen. Dat was een enorm succes, als koppel met Karsdorp. Met Gustafson hebben wij het gewenste creativiteit en hij zou denk ik heel goed samen kunnen spelen met Jørgensen die voetballend veel, maar dan ook veel beter is dan Kramer.

Feyenoord zie ik als outsider. Een club die in het vorig millennium voor het laatst kampioen is geworden, is natuurlijk geen serieuze titelkandidaat. Over een halfjaar misschien wel, maar de competitie moet nog van start gaan en op basis van oefenwedstrijden kan je niet concluderen hoe ver Feyenoord is.
Ajax en PSV zijn de serieuze titelkandidaten, waarvan PSV duidelijk de titelfavoriet is.

Altijd dat praten over de titel, Feyenoord heeft geen schijn van kans.
De laatste 35 jaar zijn er 3 titels gepakt, waarvan de laatste in 99.

Feyenoord is een topclub qua achterban, sportief gezien is het een subtopper, dit besef zou er bij spelers en fans eens moeten zijn.

24 juli 2016 om 15:09

Elk jaar komen we weer een jaar dichter bij een nieuw kampioenschap. Zo kun je het ook bekijken. Het glas is halfvol of halfleeg

24 juli 2016 om 19:58

Geen schijn van kans, knap dat je dat vooraf al kan zeggen. Feyenoord wil gewoon meedoen en dan aan het einde zien ze wel waar ze staan.

Kwalitatief staat er nu een goed team, dat heeft niks te maken met resultaten uit het verleden.

Heb er vertrouwens in dat Feyenoord dit jaar wat serieuzer mee kan doen in de strijd om de titel. Denk dat ze dit jaar wat meer als team gaan spelen. Onder andere omdat het bijna hetzelfde team is als vorig jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren