Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul beleeft somber debuut in de Eredivisie: ‘Dan kun je nooit tevreden zijn'

Laatste update:

Tim Krul moest er lang op wachten, maar zijn debuut in de Eredivisie tegen PSV bleek zaterdag geen reden voor een feestje. In zijn eerste wedstrijd voor AZ had de doelman na een kwartier al twee doelpunten tegen gekregen, om uiteindelijk met 2-4 onderuit te gaan. Justus Dingemanse sprak na afloop van het duel in het AFAS Stadion met zowel Krul als Iliass Bel Hassani.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er met krul aan de hand 2 meter lang komt op geen enkele voorzet uit het doel, wat een matige vertoning van hem, hebben ze bij ajax toch goed gezien, joop dat het terug komt bij hem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren