Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer: ‘Of ik jullie mis? Ik denk dat jullie mij meer missen dan ik jullie'

Laatste update:

Michiel Kramer tekende begin vorige maand een eenjarig contract bij het Maccabi Haifa van trainer Fred Rutten. De aanvaller, die transfervrij vertrok naar Israël, is blij dat hij Nederland heeft verlaten. Kramer koesterde al langer de wens om naar het buitenland te gaan en heeft geen heimwee naar zijn thuisland.

Kramer zorgde in de Eredivisie geregeld voor tumult. Toen hij in april in dienst van Sparta Rotterdam een rode kaart kreeg tegen Vitesse voor een schandalige overtreding op Alexander Büttner, hing Maccabi Haifa meteen aan de telefoon, zo vertelt de spits aan FOX Sports. "Ze wilden heel graag praten over een overgang daarheen. Een week later zat Mo (Allach, red.) bij mij thuis in Nederland. Toen is het balletje gaan rollen. Een paar weken later was het klaar."

"Ik wilde al iets langer naar het buitenland", vervolgt Kramer. Twee jaar geleden, toen de geboren Rotterdammer nog bij Feyenoord speelde, had hij dat gevoel al. "Daarom was ik blij dat dit voorbij kwam. Of ik jullie mis? Ik denk dat jullie mij meer missen dan ik jullie." Van alle commotie rond zijn persoon trekt Kramer zich weinig aan. "Dat is hoe het is in Nederland. Ik vind het niet erg en heb er ook nooit wakker van gelegen. Ik ga jullie in ieder geval niet missen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En wij gaan je ook niet missen Kramer. Veel geluk daar in Israël.

19 juli 2018 om 23:48

Ik vind het knap dat je het over je hart krijgt om deze kwallenbak nog geluk te wensen. Ik doe het je niet na

20 juli 2018 om 00:35

Niemand zal hem missen, misselijkmakende vent! Leuk voor hem dat ‘ie nog zoveel poen kan verkrijgen voor dit avontuur, maar ik gun het hem niet.

"Dat is hoe het is in Nederland". Wat zijn dat voor simpele dooddoeners altijd? Nee vriend, ook in Israël en heel veel andere landen wordt het als prof die minimaal een paar ton per jaarverdiend, verwacht dat je je ook zo professioneel opstelt. En ook gezichttrappen wordt niet gewaardeerd in het buitenland. Ook al heet het slachtoffer Büttner

19 juli 2018 om 21:01

Wat bedoel je met je laatste zin? Ook al is het Buttner

19 juli 2018 om 21:24

Omdat het een hele nare man is. Kan nog herinneren toen ik bij een festival was en er een meisje tegen hem aan viel. Volgens deze man was ze een slet, kkhoer en dergelijke. Hij zou haar ook wel even later op komen zoeken. Misselijke gozer die een prachtige carrière heeft gehad met zijn voetbalvermogen.

19 juli 2018 om 23:09

Vreemd verhaal

20 juli 2018 om 00:42

De anekdote van BtotheART kende ik niet, maar is voor mij een bevestiging van iets wat ik op basis van veel beeldmateriaal, interviews en andere verhalen al jaren weet. Buttner is een naar mannetje.

Mensen klagen hier vaak dat je niet ongefundeerd mag bashen maar als er iemand geen respect verdient is het wat mij betreft wel Michiel Kramer. Geen enkele zelfkritiek, extreem egoïstisch en schijt aan de hele wereld.

Ik heb het interview gezien, wat een naar interview weer. Nee Michiel, we gaan je zeker niet missen.

Stakker! Had nooit meer mogen voetballen na die vieze overtreding. Nooit meer terugkomen a.u.b

In een draadje over andere landen was het woordje mensenrechten al een paar keer gevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren