Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer: ‘Of hij de strijd gewonnen heeft? Nu moet ik even oppassen wat ik zeg’

Laatste update:

Michiel Kramer stond vorig seizoen geregeld in de basis bij Feyenoord, maar de spits lijkt door de komst van Nicolai Jörgensen in het nieuwe jaar naar het tweede plan te verdwijnen. De van ADO Den Haag overgekomen aanvaller kwam zondagavond in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV pas dertien minuten voor het einde het veld in en slaagde er niet meer in de 0-1 achterstand ongedaan te maken.

/

Kramer is echter hoe dan ook van plan om te vechten voor zijn plek: “Of Nicolai de strijd gewonnen heeft? Nu moet ik even oppassen met wat ik zeg. Ik ga de concurrentie aan. Ik wist van tevoren dat er een spits zou komen en ik heb in de voorbereiding laten zien wat ik kan. Bijna iedere wedstrijd heb ik gescoord, dus ik kan mezelf weinig verwijten. Dat doe ik ook niet. Zo’n concurrentiestrijd is niets nieuws voor mij en ik zal m’n uiterste best doen. Er wordt weleens het beeld geschetst dat ik een wegloper ben, maar ik zie mezelf als het tegenovergestelde”, vertelde hij aan FOX Sports.

Kramer was tegen PSV liever eerder ingevallen, maar denkt dat Giovanni van Bronckhorst hem langer aan de kant hield omdat Feyenoord juist heel goed begon na de rust. Volgens de spits had zijn ploeg toen al op gelijke hoogte moeten komen. Dat de trainer er dan voor kiest om Kramer pas later in te brengen, heeft hij maar te accepteren.

Denk jij dat Michiel Kramer de concurrentiestrijd van Nicolai Jörgensen gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is bekend dat ik geen fan van Kramer ben, maar ik vond hem heel professioneel antwoord op de vraag geven. Dit deed hij zeer net en volwassen.

31 juli 2016 om 21:50

Hopen dat hij terug komt naar ado, een aanval met duplan-kramer-becker zou fantastisch zijn

31 juli 2016 om 22:01

Feyenoord heeft een goede spits als back-up nodig, dus Kramer of Jorgensen zijn beide gewenst.

1 augustus 2016 om 07:31

Kramer een goede spits!!!! Oke jij bent een feyenoorder merk ik zonder naar je naam te kijken.

1 augustus 2016 om 08:20

goede spits ja, dat wel maar dan met een karakter trekken die niet goed zijn, hier reageerde hij inderdaad volwassen op.

31 juli 2016 om 21:52

Tja er zijn weinig fans van kramer denk. Zeker niet van andere clubs. De fans zitten bij feyenoord en Ado.
Jorgenson zal denk ik eerste spits worden .hopen dat berghuis snel aansluit en dan je de aanvallen van links naar rechts afwisselen.

31 juli 2016 om 22:10

Volwassen of niet, als voetballer heeft hij de schijn al aardig tegen in Nederland en als spits is het maar zeer beperkt. Feyenoord heeft een hele goede aankoop gedaan en daar zal Kramer de concurrentiestrijd van verliezen. Lekker erbij houden als breekijzer voor het laatste kwartiertje... daar heeft hij veel ervaring mee in de tijd bij Ado...

31 juli 2016 om 22:39

Nogal megalomaan om te veronderstellen dat dit iedereen bekend is zeg. Ik wist er niets van, maar ik wist ook niet dat jij zo'n personality bent op dit platform dat iedereen dit zou moeten weten dus het zal wel aan mij liggen...

Wat in ieder geval wel bekend is, is dat Kramer bij zowel Feyenoorders als voetballiefhebbers in het algemeen niet heel populair is. Persoonlijk vind ik het gezien zijn gedrag een rotzak van een vent, onsportief en bovendien bondslui. Ondanks het feit dat de Deen vrij onzichtbaar was vandaag, heb ik hem wel een paar sprintjes richting keeper zien trekken waar ik Kramer nog nooit op heb kunnen betrappen. Dat kan de Rotterdammer ook helemaal niet opbrengen en om die reden gaat hij de concurrentie keihard verliezen. Na dit seizoen is het wel gedaan met Kramer en keert ie waarschijnlijk gewoon weer terug naar ADO Den Haag.

31 juli 2016 om 23:38

Ik vind havenaar anders zeker niet minder dan kramer

1 augustus 2016 om 01:53

Vind ik juist niet.
Als het professioneel was geweest had hij niet gezegd: "nu moet ik even oppassen wat ik zeg."

Als hij dat achterwege had gelaten dan was het professioneel geweest.

1 augustus 2016 om 07:32

Maar het was ook een hele suggestieve vraag. De journalist probeerde eigenlijk gewoon wat irritatie uit te lokken, dus dan kan je Kramer niet verwijten dat hij even hardop de tijd neemt voordat hij een gepast antwoord geeft.

Kramer is gewoon niet zo slim met wat hij allemaal zegt. Hij komt over als een luiwammes, die nergens zin in heeft. Hij had net zo goed een stoner uit de coffeeshop kunnen zij. Ik vind hem een waardeloos voorbeeld voor de jeugd. Iemand waar je als club niet graag mee geassocieert wil worden. Maar hij is te dom om dat door te hebben.

31 juli 2016 om 22:03

Ik heb zelf wel een zwak voor kramer, die jongen is tenminste altijd eerlijk en zegt wat die vindt.. Heeft t trouwens vorig seizoen niet slecht gedaan met ongeveer 15 goals (precieze aantal ken ik niet)
Vind overigens ook dat kramer de perfecte 2de spits is met zijn lengte.. Zou misschien een prima duo zijn met jörgensen ? Zodat kuyt gewoon op rechts kan spelen met een vrije rol? Vindt toornstra persoonlijk helemaal niks

31 juli 2016 om 22:04

Ik denk, dat Kramer helemaal niet dom is.
Hij is een prof, weet echt wel waar het om draait.
Meer dan je denkt.

31 juli 2016 om 22:58

Het is gewoon nooit goed. Kuyt is een demagoog en zegt wat anderen willen horen en Kramer irritant omdat hij zegt wat hij echt vindt

31 juli 2016 om 23:17

Goed verhaal. Maar wat bedoel je nou precies met stoner ? Met dit soort teksten doe je je naam geen eer aan. Tenzij je iq het bijhorende nummer is van je nick.

31 juli 2016 om 23:45

In dit soort wedstrijden zal ik kramer er altijd inzetten want hij pakt altijd ze 15 goaltjes per seizoen en hoe jorgensen dat in nederland gaat doen...

''dat de trainer er dan voor kiest om Kramer pas later in te brengen, heeft hij maar te accepteren''
Is dat de mening van de gene die dit artikel heeft geschreven? Staat wel raar.

31 juli 2016 om 22:10

Ik geloof dat het bijna letterlijk is overgenomen uit het interview. Ik heb interview gezien en dit was wat hij zelf zei

Met Jorgensen in de spits heb je gewoon veel meer mogelijkheden. Hij heeft een vele male betere techniek dan Kramer en kan ook zijn eigen kansen creëren.

Kramer moet het toch vooral hebben van een opportunistische speelstijl, waarbij er van de zijkanten voldoende ballen voor de goal komen en hij er toevallig tegen een paar aan kan lopen. Jammer voor Kramer, maar ik denk dat hij maar eens moet gaan oefenenen met Pi-Air om wat te kunnen brengen in invalbeurten.

Was blij als, PSV supporter dat jij Jorgensen kwam vervangen. Is toch echt maten minder. Had m ook eerder als extra spits gezien.

Deze jongen heeft een ontzettend negatief aura om zich heen hangen. In interviews meldt hij doodleuk het voetbalwereldje en voetballen niet leuk te vinden. Hij is lui. In het veld maakt hij ruzie, schopt slaat en scheldt hij om zich heen. Zou mij niet verbazen dat ze hem bij feyenoord liever kwijt dan rijk zijn.

Ik vind Kramer geen Feyenoord spits. Komt veels te kort voor de absolute top.

1 augustus 2016 om 03:21

Dan is het toch juist wel een Feyenoordspits?

1 augustus 2016 om 07:27

Precies, zo dacht ik er ook over.

En normaal heeft hij geen moeite zijn mond te gebruiken en nou moet hij 'oppassen wat hij zegt'. Of van Bronckhorst en co hebben hem ff goed teruggefloten of hij is serieus bang dat hij veel minder minuten zal maken dit seizoen

Gewoon een gast die altijd zegt wat hij denkt (vind m wel een sympathieke kerel) maar duidelijk geen spits waarmee je kampioen kan worden in Nederland. Goed voor Ado en prima voor subtoppers maar niet meer dan dat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren