Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krachttermen vlogen vrouw Frank de Boer om de oren na echec op EK

Laatste update:

De pijnlijke uitschakeling van het Nederlands elftal in de achtste finale van het EK viel zeer slecht bij enkele Oranje-fans, zo blijkt uit een reconstructie van het Algemeen Dagblad. Helen de Boer, de vrouw van toenmalig bondscoach Frank de Boer, kreeg in de Puskas Arena in Boedapest enkele krachttermen naar haar hoofd gesmeten na de 0-2 nederlaag tegen Tsjechië op 27 juni van dit jaar. Kort na de vroegtijdige uitschakeling op het EK nam de KNVB afscheid van de voormalig trainer van onder meer Ajax en Internazionale.

Volgens bovengenoemde krant kwamen de 'opgekropte frustraties' eruit bij de aanhang van Oranje en moest de vrouw van De Boer het hierdoor ontgelden. Volgens het Algemeen Dagblad vliegen de krachttermen haar om de oren in het familievak in Boedapest. "Haar man Frank heeft er niets van begrepen, daar komen de verwijten op neer. Dat bijvoorbeeld Memphis Depay zo’n zwak toernooi speelde, is bovenal zíjn schuld", zo klonk het een halfjaar geleden in de Puskas Arena.

Frank de Boer instrueert zijn spelers op het EK, dat voor Oranje al in de achtste finale eindigde.

Helen De Boer was behoorlijk aangeslagen door de vele verwensingen aan haar adres. Ze belde op de avond van de nederlaag van Oranje tegen de Tsjechen met haar man en enkele kennissen. 'Uitgekafferd' worden in een familievak had ze in al die jaren in de voetballerij nog nooit meegemaakt, zo komt naar voren in de uitgebreide reconstructie. Voor Frank de Boer is hiermee de maat vol. De bondscoach weet dat hij de negatieve sfeer rondom het Nederlands elftal niet meer kan veranderen. De Boer besluit om na het mislukte EK om op te stappen bij de KNVB.

Volgens het Algemeen Dagblad was er bij verschillende spelers onvrede over de tactische keuzes en de opstellingen die De Boer maakte in aanloop en op het EK. Luuk de Jong snapte niet waarom Wout Weghorst hem had verdrongen als pinchitter en Georginio Wijnaldum werd gepasseerd na een aantal mindere optredens in oefeninterlands. Daarnaast was er geen duidelijke hiërarchie in de begeleidingsstaf en hadden sowieso stafleden moeite met de verantwoordelijkheid die ze kregen toegeschoven. De Boer werd opgevolgd door Louis van Gaal, die er met Oranje in slaagde om zich te plaatsen voor het WK van 2022 in Qatar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Waarom zou je de vrouw van zo aanvallen? Dit heeft niks met voetbal te maken.
Natuurlijk was de wedstrijd niet goed, maar laat elkaar in de waarde.
Overigens denk ik dat de Boer sowieso wel was opgestapt, dan wel ontslagen, daar het toernooi slecht was.
De verwensingen van Oranje supporters staan daar los van.

21 december 2021 om 13:34

Waar lees je bedreigingen dan? Verder idd triest om te doen en eens met je reactie. Bedreigingen is alleen nog wel nog erger.

21 december 2021 om 13:37

@ackaka je hebt gelijk, het is uitgekaffeerd alleen. Ik las het verkeerd.
Ik pas de reactie aan en haal bedreigingen weg.
Thanks.

Nou om nou die vrouw verwensing te maken gaat mij wat ver..

Dat er in de emotie wat minder leuke dingen over je man worden gezegd kan ik wel begrijpen. En als je daar zit en dat hoort over je man zal dat ongetwijfeld niet leuk zijn.

Maar goed als dit de problemen in iemands leven zijn...tsja...ik vind ook weleens iets niet zo leuk.

Gewoon een grandioos mislukt toernooi als je het zo onder elkaar leest.

21 december 2021 om 17:53

De hele wereld wist dat die toernooi al was mislukt voordatie begon, behalve de KNVB natuurlijk….

Je richten op de familieleden van spelers/ trainers moet je gewoon nie doen.

Niet verrassend, maar daardoor niet minder triest.

Luuk de jong snapte niet dat Weghorst hem voorbij was in de pikorde. Kom op heh Luuk daar kan een bondscoach toch niks mee. Meest logische van alle keuzes

21 december 2021 om 13:56

Of Wijnaldum die na "een paar mindere interlands" gepasseerd werd. En dat dan niet begrijpen. Vol zelfreflectie, onze jongens.

21 december 2021 om 14:21

@champmanus: bijna alle voetbalvolgers snapten best dat weghorst de voorkeur kreeg boven Luuk de Jong, maar als Luuk dat niet snapt is hij:
a) erg dom of b) heeft Frank de Boer niet duidelijk gecommuniceerd met Luuk de Jong die in de overtuiging was te hebben voldaan aan de wensen van zijn trainer.

21 december 2021 om 15:02

Erg dom wil ik niet eens zeggen want de speler snap ik wel. Maar idd qua communicatie is er bij Frank wel vaker wat mis gegaan. El gahzy als meest sprekend voorbeeld.

21 december 2021 om 15:05

Speler snap ik= voor zichzelf opkomen (maar niet realistisch) dat de jong de ruimte voelde om zichzelf belangrijk te maken zegt me eigenlijk alles.

Ik vind het maar een raar verhaal. Eerlijk gezegd zou ik niet eens weten wie Frank de Boers vrouw is en denk met mij het merendeel van de Oranje supporters ook niet. Laat staan dat je haar dan ook nog eens gaat "uitkafferen".

21 december 2021 om 13:41

Maar jij komt haar ook nooit tegen.
De mensen die bij hem in de buurt komen en in de zelfde winkels boodschappen doen, kennen haar waarschijnlijk wel, al is het maar van gezicht.
Maar dat zij er op aan gesproken wordt, gaat idd helemaal nergens over.

21 december 2021 om 13:57

Er staat dan ook dat het in het familievak gebeurde...

21 december 2021 om 14:06

Wat wil je nou eigenlijk zeggen Ryjuu? Dat je het verhaal niet geloofd? Want anders zou ik niet weten waarom je reageert. Frank de Boer zal ongetwijfeld veel (bij je) hebben fout gedaan, maar dat maakt dit verhaal niet minder waar en minder triest.

21 december 2021 om 14:39

Ja ik vind het inderdaad moeilijk te geloven dat er debielen zijn die van alles en iedereen uitgerekend de vrouw van Frank de Boer herkennen en ook nog eens persoonlijk uit gaan staan kafferen.

21 december 2021 om 14:54

"familievak" oftewel hier zaten familieleden van de spelers en staf...

21 december 2021 om 15:54

Dit verhaal hoor je vaker, hoor. Zo ook bij de vrouw/vriendin van Grealish, die doodswensen krijgt door het presteren van haar partner.

Je moet compleet geschift zijn om je tot dat niveau te verlagen.

21 december 2021 om 17:41

Dus ze heeft het allemaal verzonnen? Is dat wat je wil zeggen?

al zou ik willen, iik zou niet eens weten wie de vrouw van de boer is en hoe ze er uitziet, dat mensen dit doen, wat een kneusjes zijn er toch. als je dan iemand de schuld moet geven doe het dan aan het adres van de boer zelf, maar zijn vrouw, kom op zeg.

Belachelijk uiteraard dit maar het schijnt er tegenwoordig allemaal bij te horen, te gek voor woorden.

Van de wedstrijden van Oranje op het EK kan ik me helemaal niks meer herinneren moet ik bekennen. Zo slecht was het waarschijnlijk.

21 december 2021 om 13:59

Ik herinner me dat Dumfries het meest aan de bal was in de 16 en dat dat natuurlijk nooit de bedoeling kan zijn. Mooi voor hem, natuurlijk, maar als je rechtsback de grootste dreiging is, is er toch iets mis. Wingback of niet.

Er werden in het familievak in Boedapest in het algemeen allerlei dingen geroepen over de hopeloos falende Frank de Boer en niet alleen in dat vak, maar ook in alle andere vakken en elders.
Om nu te doen voorkomen dat zijn vrouw bewust is uitgekafferd toont een gebrek aan zelfkennis en een gebrek aan respect jegens het Nederlandse voetbalpubliek.
Zeer zwak om je eigen totale falen en onkunde af te wentelen op anderen, @frank de Boer.

21 december 2021 om 14:01

Doet 'ie toch ook niet? Er wordt alleen gezegd dat dat meespeelde in zijn beslissing om niet te blijven zitten en de negatieve sfeer rondom Oranje om proberen te draaien. Heb ik wel begrip voor.

21 december 2021 om 14:08

@ Klemvastdiebal: Ga dit lekker goedpraten. Dat De Boer niet voldoende heeft gepresteerd weten we nu wel, maar familieleden uitkafferen valt nooit goed te praten. Zeer zwakke opmerking van je Klemvastdiebal. Je faalt.

21 december 2021 om 15:11

Ik was daar ook aanwezig en er werd van alles geroepen, waarvan het meeste inderdaad niet fraai was.
Dit betreft een vak vol genodigden, waaronder sponsoren en familie van spelers en staf, en ook daarvan lieten meerderen zich niet onbetuigd.
De teleurstelling en emoties waren alom aanwezig.
Dat de vrouw van Frank de Boer die uitingen ook opving hoeft geen bevreemding te wekken, maar om nu te doen voorkomen dat er een stel losgeslagen hooligans was die alleen maar tegen haar tekeer gingen is een gotspe.
Frank de Boer heeft opzichtig gefaald en moet nu niet gaan proberen om middels een tranen trekkend verhaal anderen, en dan vooral de Oranjesupporters, in diskrediet te brengen.
Daar trap ik niet in.
Dat anderen dat wel doen is aan hen.



Best treurig, kijk dat het niet goed ging zagen we allemaal wel. En dat Frankie niet de beste bondscoach alle tijden zal worden idem. Alleen lijkt het mij niet heel moeilijk om tegen de vrouw van wat respect te tonen en gewoon op een normale manier het verlies van een wedstrijd te proberen te verwerken. Gekke wereld.

Buiten dat zijn vrouw wordt afgekafferd wat natuurlijk triest is, lees je ook weer hier de bevestiging hoe incapabel Frank de Boer als trainer is… hij kan beter stoppen.

Ik dacht dat het oranjepubliek alleen maar klapvee was die de polonaise willen lopen. Blijkbaar zijn daar ook de stoppen door geslagen. Dat je het niet eens bent met de bondscoach prima, maar om de vrouw van de bondscoach onheus te gaan bejegenen is echt uiterst triest.

Ik wil juist nooit naar een wedstrijd van Oranje vanwege al die dommig uitziende en vooral ook dommig pratende meute. Ik zat voor het laatst bij Oranje tijdens de oefeninterland Nederland - Ghana, ter voorbereiding op het EK 2010 in Zuid Afrika. "is dat Arjen Robben "vroeg een plastic klomp achter mij aan haar vermoedelijke eega, wijzend naar FC Twente doelman Sander Boschker. Ze wachtte het antwoord niet af, want de wave kwam er aan. Heel belangrijk natuurlijk. Je moet er maar bij willen horen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren