Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay en Kwakman prijzen Feyenoorder: ‘Zó indrukwekkend in Marseille’

Laatste update:

Hans Kraay junior grijpt zijn moment van de week in Goedemorgen Eredivisie aan om Gernot Trauner in het zonnetje te zetten. De analist annex verslaggever is vol lof over het optreden van de Feyenoord-verdediger in de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille van donderdag. Collega Kees Kwakman is eveneens zeer te spreken over de degelijke centrumverdediger uit Oostenrijk.

"Ja, Gernot Trauner. Dat is nu makkelijk zeggen", opent Kraay zondagochtend bij ESPN. "Maar die heeft vanaf de eerste seconde een geweldig frisse indruk gemaakt. Niet alleen door goed met zijn hoofd te zijn, maar ook door de ballen vooruit te spelen. Ik vond hem zó indrukwekkend in Marseille." Kraay laat vervolgens enkele beelden zien uit het Europese duel in Frankrijk waarop te zien is dat Trauner verschillende kopduels makkelijk weet te winnen. Hij verlegt daarna de aandacht naar aanvaller Tammy Abraham, die AS Roma naar de Conference League-finale kopte en over enkele weken waarschijnlijk te maken krijgt met Trauner als tegenstander.

"Dit is een van de hardste kopballen die ik gezien heb", doelt Kraay op het kopdoelpunt van Abraham tegen Leicester City (1-0 winst) van donderdagavond. Doelman Kasper Schmeichel was volstrekt kansloos op de inzet van de Engelse spits van Roma. "Tammy Abraham, die kan zó ongelooflijk smerig hard koppen. Want deze bal komt ook nog een heel klein beetje achter hem. Dus hij moet met zijn nek achterover en dan, ja. Ik ken wel spitsen die minder hard schoten dan dat hij kopt. Overdrijf ik?" eindigt Kraay met een kwinkslag.

Kwakman komt vervolgens weer terug op de tegen Marseille uitblinkende Trauner. "Guus Til zei na afloop dat hij (Trauner, red.) een magneet op zijn hoofd had. Dat die ballen elke keer op die kale klets terechtkwamen. Maar goed, dat is geen toeval natuurlijk. Hij staat gewoon altijd goed. Omdat hij natuurlijk wat gebrek aan snelheid heeft, is zijn inzicht zo ontwikkeld, dat hij heel vaak ziet waar die ballen komen. Ik denk dat hij dit seizoen een foutje heeft gemaakt, misschien een of twee. Voor de rest is hij dit seizoen fit geweest en heeft hij geen fout gemaakt. Net als Fredrik Aursnes, een beetje onder de radar. Twee geweldige aankopen van Feyenoord", is Kwakman ook lovend over de Noorse middenvelder van de Rotterdammers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 mei 2022 om 11:15

Ja complete spits. Sterk, snel, scoort goals. Dat wordt wel een grotere uitdaging voor Trauner en Senesi.
Mooie test. Voor de neutrale toeschouwer verwacht ik geen spectaculaire wedstrijd. Twee teams die vooral een sterke verdediging hebben. Voor Feyenoord hopen dat Sinisterra een topdag heeft.

8 mei 2022 om 12:20

Vooral met die Marciano wordt dat een probleem.

Ja Trauner is moeiteloos ingepast en door hem is Feyenoord beter gaan voetballen. Waar Botteghin en Fer vorig jaar speelden, beiden konden niet opbouwen, staan nu Trauner en Aursners/Kokcu (Kokcu komt de bal vaak halen). Zij durven in te spelen en vanuit daar wordt er gevoetbald.
Geweldige aankoop, hopelijk blijft hij nog enkele jaren bij ons.

Mooi contrast: Feyenoord dat (voor de grap) een crowdfunding-actie begint voor de spits die 4 miljoen moet kosten, terwijl Roma afgelopen zomer even 40 miljoen neerlegde voor Abraham. Wat hoop ik dat Feyenoord die prijs pakt.

Dat is de enige speler van Feijenoord die met kop en schouders boven alles uitsteekt. Zo rustig altijd naar voren denken. Af een toe een Frank de Boer foutje. De enigste die CL aan kan.

8 mei 2022 om 12:17

Vind ik overdreven, Vind Kokcu dit jaar zelfs de beste Feyenoorder. Ook Sinisterra en Aursners zitten tegen hetzelfde niveau aan. Net daaronder komen Malacia, Senesi en Geertruida.

8 mei 2022 om 13:08

Volledig mee eens dat Trauner de absolute revelatie is dit seizoen. Gelukkig heeft Senesi ook zijn vorm teruggevonden waardoor je een ijzersterk centrum hebt.

8 mei 2022 om 13:28

Een Frank de Boer foutje? Trauner heeft denk ik één 'fout' gemaakt, en dat was toen die bal door de wind zo raar terechtkwam tegen Cambuur. Als je iemand niet dat label op kunt plakken is het Trauner wel

Aanvallers die tegen Trauner spelen onderschatten hem zwaar. Hij ziet er niet uit als een killer verdediger.
Vind het prachtig dat hij altijd rust uitstraalt en zijn gezicht nooit niet iets laat merken. Nooit niet aan het schreeuwen of rare fratsen. Foutjes kunnen natuurlijk gemaakt worden, maar hij staat meestal zijn mannetje.

Arnesen heeft wat wijzigingen doorgevoerd in de scouting en dat werpt echt gelijk zijn vruchten af. Kan mijn eigen club een voorbeeld aan nemen, waar miskopen en duurbetaalde middelmaat al jaren de rode draad is. Met Trauner, maar ook Aursnes, Pedersen, Sinisterra en Wålemark bewijst Feyenoord dat slimme keuzes tot kwaliteit kunnen leiden die niet alleen voldoende is maar ook gewoon niet duur hoeft te zijn.

Nou ja, Trauner speelde in de eerste helft echt heel slecht. In de tweede helft in Marseille herpakte hij zich en toen speelde hij juist erg sterk. Zijn wedstrijd had wel twee gezichten.

8 mei 2022 om 13:37

Tuurlijk, maar dat zijn de stappen die Feyenoord moet maken. Geld verdienen aan spelers. Van het rijtje Senesi, Sinisterra, Kökcü en Malacia zullen er vast minimaal twee vertrekken, maar dan heb je nog altijd een aardig fundament staan en kun je op lange termijn gaan groeien

8 mei 2022 om 13:50

Als het er meer zijn, dan betekent dat ook grote inkomsten. Dan kun je dus ook gaan investeren. Dan moet Feyenoord ook gewoon derde kunnen worden

8 mei 2022 om 14:49

Absoluut. Daarom is het ook goed dat bijvoorbeeld Walemark al in de winter is gekomen, en dat Pedersen eigenlijk al heeft aangetoond goed genoeg te zijn voor de basis. En wie weet hoe Jahanbaksh zich gaat presenteren als hij een fatsoenlijke voorbereiding meedraait. Maar dat bedoel ik eigenlijk ook. Als Feyenoord de boel bij elkaar zou kunnen houden, doet het komend seizoen mee om de titel. Dat is alleen niet heel realistisch, dus waarschijnlijk gewoon weer richten op de derde plek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren