Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kovac snoeihard teruggefloten: ‘Het beviel me niet, hij moet zijn werk doen’

Laatste update:

Niko Kovac liet enkele dagen geleden weten te rekenen op de komst van Leroy Sané naar Bayern München, maar dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Karl-Heinz Rummenigge. De algemeen directeur van de Duitse grootmacht vindt het speculeren van zijn trainer over de sportieve toekomst van Sané van weinig respect getuigen voor diens werkgever Manchester City.

Bayern is al geruime tijd in onderhandeling met Manchester City over een overgang van Sané naar Duitsland. Beide clubs hebben elkaar nog niet gevonden in een transfersom voor de buitenspeler, maar Kovac liet eind vorige week plots weten goede hoop te hebben Sané snel te kunnen verwelkomen bij Bayern. "Onze directie is hier toegewijd mee bezig en ik heb er veel vertrouwen in. Ik ga ervan uit dat het gaat lukken. Leroy is een geweldige voetballer, dat heeft hij in Engeland al bewezen en ook met de nationale ploeg", zo zei de oefenmeester van de Duitse recordkampioen.

De uitspraken van Kovac kunnen absoluut niet rekenen op de goedkeuring van Rummenigge. "Het beviel me niet, daar draai ik niet omheen", vertelt de directeur dinsdagavond aan ZDF. "We hebben een uitstekende relatie met Manchester City, waar bovendien met Josep Guadiola een ex-trainer van ons rondloopt. Daarnaast wil ik iedereen eraan herinneren dat de speler in kwestie op dit moment nog een doorlopend contract heeft."

Sané is al nagenoeg de gehele zomer de gedroomde aanwinst van Bayern, maar Rummenigge benadrukt dat Kovac zich niet al te veel met de onderhandelingen moet bemoeien. "Of het nu optimistische of pessimistische uitspraken zijn: het helpt ons beide niet verder. Wij doen ons werk, de trainer moet zijn werk doen. Als we allemaal ons werk goed doen, zullen we opnieuw een succesvol seizoen hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hou dit dan lekker intern. Nu zet je trainer best voor lul terwijl die niet heel veel geks zei en gewoon eerlijk was. Volgende keer dan maar een ingestudeerd media training antwoordje

30 juli 2019 om 21:32

Het is eerder een excuus richting City via de media denk ik.

Respect hiervoor. Zo hoor je te handelen en toegeven als je fout zit. Echter moet Bayern minder naïeve denken en ook weer zich naar Europees top vechten, want alle goede spelers worden gekocht door de big sharks. Bayern lijkt te vaak afremmen zodra prijskaartje hun niet bevalt en we zien wat de Europese gevolgen daarvan zijn. Vorig seizoen nog knijpen om de landstitel en dat zegt genoeg lijkt me.

Die Kovac vind ik sowieso een matige coach. Als Bayern Müchen weer een top 3 club wil worden zullen ze echt een betere trainer moeten aanstellen. Ik zou, als Bayern zijnde, volgend jaar voor Ten Hag gaan (mits hij dit seizoen weer bewijst een goede trainer te zijn) en dan flink te investeren in Duitse jongens als Havertz, Sané en Werner.

30 juli 2019 om 21:42

Havertz Sane en Werner dan ben je wel iets van 250 miljoen als niet meer kwijt. Ik denk dat ze maximaal 2 van die 3 in 1 transferperiode kunnen halen, zou wel weer jammer zijn.

30 juli 2019 om 22:15

Werner is transfervrij na dit seizoen geloof ik. Havertz en Sane samen voor 180 miljoen lijkt me best mogelijk en dat moet je altijd doen als Bayern zijnde.

30 juli 2019 om 21:50

The Special One spreekt al een aardig woordje Duits... ik hoop toch eerder op Tuchel, Nagelsmann of Kloppo.

30 juli 2019 om 22:30

Tuchel heeft net z'n contract verlengd bij PSG en je ziet duidelijk zijn invloed op het transferbeleid. Die zal de komende 2/3 jaar niet vertrekken denk ik zo. Nagelsmann zit net bij RB Leipzig en zal ook niet na één seizoen vertrekken. Klopp is een echte BVB-fan en zal zijn club niet verraden door naar Bayern Müchen te gaan. Mourinho is wel een realistische optie, alleen past hij met zijn verdedigende voetbal en z'n onsympathiek karakter niet echt bij een nette club als Bayern Müchen. Bayern had eigenlijk door moeten gaan met Ancelotti. Dat is een echte heer en speelde degelijk voetbal.

30 juli 2019 om 23:11

Mourinho is totaal niet een optie heb ik het idee. Ancelotti werd juist ontslagen omdat het niet goed ging. Klopp heeft wel is aangegeven coach te willen worden dacht ik?

30 juli 2019 om 23:10

Ben het met je eens dat ze een nieuwe coach moeten maar ze moeten wel een betere halen. Daarnaast zeg je ten hag maar daarmee wordt je echt niet top 3. Dan kan nog beter kovac aanblijven.

30 juli 2019 om 23:23

Bayern heeft Hansi Flick gehaald als nieuwe co-trainer. Zo staan Kovac en spelers er beter voor.

30 juli 2019 om 23:52

Ik denk eerlijk gezegd dat Ten Hag hetzelfde zal gaan als met Bosz bij Dortmund. Ajax is gewoon goed georganiseerd en natuurlijk is Ten Hag wel een redelijke coach maar denk niet dat hij beter is dan Kovac.

Ik neem aan dat Manchester City de werkgever is van deze speler ipv de werknemer?

Helemaal eens met Rummenige. Die uitspraken van Kovac frustreren alleen maar de onderhandelingen, en dragen niks bij aan een eventueel transfer, integendeel zelfs. Kan zomaar dat City nu moeilijk gaat doen wegens gebrek aan respect, of de prijs nog verder gaan verhogen

30 juli 2019 om 23:24

City lijkt een vervanger beet te hebben. Het zou gaan om Oyarzabal van Real Sociedad.

Ik vind het jammer dat Rummenigge zo moet reageren. Ik kijk al uit naar Kahn. Vanaf 2021 wordt hij de nieuwe CEO en opvolger van Rummenigge.
Het ziet er naar uit dat Manchester City een vervanger gevonden heeft voor Sané. Het zou gaan om Oyarzabal.

31 juli 2019 om 09:40

Ik sta niet raar te kijken van de uitspraken van Rummenigge. Het is algemeen bekend dat hij niet (volledig) achter de komst van Kovac stond, daar waar Hoeness juist voor Kovac komst was. Hoeness is ook degene die vaak publiekelijk voor Kovac opkwam. Aan de uitspraken van Rummenigge merk ik op dat hij niet zo'n warme band koestert jegens Kovac. Bij Guardiola had Rummenigge dit niet gedaan, omdat hij goed met Pep overeenkwam.

Wat een taal zeg. Dat je je eigen trainer zo aanvalt getuigt van respectloosheid. Of werd hij gedwongen door de sjeik? Waardeloos gedrag.

Die Hoeness mag alles roepen (en doen) wat die maar wil, maar Kovac wordt publiekelijk gepakt.
Het is wel een bijzondere club hoor dat bayern. Wordt bij weinig clubs zo open en bloot door medewerkers bij medewerkers het zand in de ogen gestrooid als daarzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren