Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Komst van Benítez en Waterman kost overbodige doelman de kop bij PSV

Laatste update:

PSV heeft afscheid genomen van Maxime Delanghe. De doelman komt niet voor in de plannen van Ruud van Nistelrooij en vertrekt naar Lierse SK, meldt de club donderdagavond via de officiële wegen. De Eindhovenaren haalden met Walter Benítez en Boy Waterman twee zwaargewichten voor de A-selectie, terwijl bij het beloftenteam het contract van Kjell Peersman is opengebroken. Delanghe heeft bij Lierse een contract getekend voor een jaar met een optie voor een tweede jaar.

Gezien het eenjarige contract van Delanghe zal Lierse met een transfersom over de brug moeten komen, maar verwacht wordt dat dit geen enorm bedrag is. Wel gaat PSV een doorverkooppercentage proberen te bedingen bij de onderhandelingen. Delanghe werd tevens in verband gebracht met Anderlecht, waar hij als tweede doelman moest fungeren. Bij Lierse heeft hij echter meer kans op speeltijd en wordt hij naar verwachting de eerste doelman.

Delanghe doorliep de jeugdopleidingen van RSC Anderlecht en PSV, alvorens hij in 2020 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte in het beloftenteam van de Eindhovenaren. In dat seizoen kwam hij tot twintig optredens, afgelopen jaargang stond hij dertien keer tussen de palen. Ook zat hij afgelopen seizoen in de Eredivisie zestien keer op de bank bij de A-selectie, maar tot een officieel debuut kwam het niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat gaat PSV doen met Joel Drommel? Die zullen ze toch wel gaan verhuren om meters te maken.

5 augustus 2022 om 10:21

Als de lucht boven het stadion op is dat we altijd verkopen, dan hebben we Drommel daarvoor nog achter de hand. Drommel heeft vorig seizoen genoeg lucht gevangen. dus Drommel gebruiken we nu als Lucht bewaker.

5 augustus 2022 om 10:31

Mag Drommel evt ook keepen in de KKD?
Want ik lees dat er voor doelmannen een uitzondering wordt gemaakt, zij mogen 25 jaar over jonger zijn. En laat Drommel nou precies 25 jaar zijn. En wanneer twee beloftenteams tegen elkaar spelen geldt er voor doelmannen geen leeftijdsgrens.

5 augustus 2022 om 10:35

Als dat de regels zijn, waar hij aan voldoet, wel. Maar volgens mij gaat Peersman eerste keeper zijn. Drommel of Waterman is sowieso van hetzelfde niveau (niet genoeg voor Psv), dus om het even welke van de 2 je op de bank zet. Dan wellicht beter Drommel, die wil je ooit nog een keer verkopen zonder al te veel verlies.

5 augustus 2022 om 10:55

Drommel is alweer 25 jaar joh. Ze zeggen altijd "valt wel mee voor een keeper", maar PSV wordt hem niet. Helemaal niet met een Benitez die eigenlijk nu onder zijn niveau keept qua competitie.

5 augustus 2022 om 11:02

Denk dat het mentale aspect Drommel’s zwakke punt is. Wat dat betreft zou hij er over een paar jaar maar zo doorheen kunnen zijn. Heeft een tijdje heel goed gekeept toen er geen publiek in de stadions was, dus aan zijn talent ligt het niet.

Hem trainen op zijn mentale weerbaarheid en ergens een tijdje laten spelen en wie weet staat hij er dan ineens weer.

5 augustus 2022 om 12:48

Misschien stallen bij een club waar ie extreem veel te doen krijgt. Vertrouwen laten op doen. Is alles flex tussen zn oren terug halen. Al twijfel ik ook over andere vaardigheden.

Goede aanwinst voor Lierse. Vond het altijd wel een talentvolle doelman. Ben benieuwd of we Lierse binnen kort termijn weer op het hoogste niveau kunnen aanschouwen. Toch een grote club in het verleden geweest met o.a. Stanley Menzo

5 augustus 2022 om 10:22

Zal nog wel een aantal seizoenen duren. Al is het nu wel het derde seizoen op rij dat er duidelijke progressie gemaakt wordt.

5 augustus 2022 om 10:25

Speelde bob peeters er niet en werden ze geen kampioen met die rudy die het seizoen later naar ajax ging?
Best veel kampioenen gehad eigenlijk die belgen in 25 jaar

5 augustus 2022 om 10:30

Peeters was toen de spits inderdaad en Rudy ging inderdaad naar Ajax.

Van Meir was toen wel de “ster” met onder andere van kerckhoven.

Gewoon net niet goed genoeg voor Psv1. anders had Ruud hem zeker wel kans gegeven. hopelijk dat hij het goed gaat doen in Belgie.

Zolang Teunckens geblesseerd is, zal hij vrij zeker eerste doelman zijn. Gisteren gehoord dat het geen echte hoogvlieger zal worden, maar als je dat wel wordt dan speel je niet bij Lierse natuurlijk.

Dit is onzin. Het promoveren van Kjell Peersman,waar psv meer vertrouwen in heeft kost Delanghe de kop.

Goed voor hem dat hij eerste keeper wordt. Bij PSV had die wel op de bank kunnen zitten in de Waterman rol maar daar heb je als talent natuurlijk niks aan. Dit is veel beter voor hem, het niveau op de training is misschien wat lager maar hij maakt wel meters in het profvoetbal. Benieuwd of hij zijn ontwikkeling daar door kan zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren