Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kogel is door de kerk: Hasselbaink wordt vrijdagochtend benoemd’

Laatste update:

Het ging de voorbije weken heen en weer met Jimmy Floyd Hasselbaink. De trainer van Burton Albion werd constant gelinkt aan hoger aangeslagen clubs in Engeland, maar sprak keer op keer tegen dat hij elders aan de slag zou gaan. Nu stelt Sky Sports dat de 43-jarige coach vrijdagmorgen wordt voorgesteld bij Queens Park Rangers.

/

The Hoops ontsloegen Chris Ramsey op 4 november, omdat de club slechts dertiende stond onder zijn leiding. Sindsdien wordt er gezocht naar een geschikte nieuwe coach en die lijkt nu te zijn gevonden in de persoon van Hasselbaink. Hij is bij Burton Albion bezig aan zijn tweede klus als manager en doet het er voortreffelijk. Vorig seizoen veroverde hij de titel in de League Two en nu staat de club als promovendus bovenaan in de League One.

Hasselbaink kan dus persoonlijk weer een niveau hoger klimmen en QPR onder zijn hoede nemen. Bij die club zijn veel meer mogelijkheden en is er veel meer geld. Sky Sports stelt dat de benoeming zo goed als rond is en dat QPR vrijdagochtend met het nieuws naar buiten treedt. In Londen zou Hasselbaink twee landgenoten tegenkomen: Tjaronn Chery en Leroy Fer. Chery begon het seizoen als basisspeler, maar viel de laatste wedstrijden alleen in: Fer stond vier keer in de basis stond en was vier keer invaller.

QPR speelt deze donderdagavond tegen Reading: de eerstvolgende wedstrijd is volgende week zaterdag, thuis tegen Burnley. Neil Warnock zit tegen Reading waarschijnlijk voor het laatst op de bank en zal de boel vrijdag officieel overdragen aan Hasselbaink. Die maakte als speler in Engeland eerst furore bij Leeds United (1997-1999) en later bij Chelsea (2000-2004). Nadien kwam hij nog uit voor Middlesbrough, Charlton Athletic en Cardiff City.

Voorzie jij succes voor QPR onder Jimmy Floyd Hasselbaink?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede uitdaging wordt dat. Wens hem veel succes, als hij het daar goed doet komen de PL clubs vanzelf.

3 december 2015 om 22:42

Ja ben het met je eens, kan nog wel is slecht nieuws voor Feyenoord zijn. Aangezien hij het vast wel in Fer ziet zitten.

4 december 2015 om 12:47

Hoe concreet is dat Fer verhaal nu echt? Zouden ze hem echt een (voor hem) acceptabel salaris kunnen bieden? Het lijkt me dat hij dan eerder bij PSV aan de slag zou gaan, daar speel je jezelf mede door Europees voetbal meer in de kijker.

Pfffff, QPR lijkt me de laatste club waar je nu in moet stappen. Wat een chaos daar, onbegonnen werk. Hasselbaink is goed bezig, hij krijgt nog kansen genoeg om stappen hogerop te maken.

Qpr is een trainersgrafplaats. Ik snap dat ie ambities heeft en dat dit een unique kans is. Maar ik betwijfel of hij succesvol gaat worden.

Begint toch wel een mooi verhaal te worden. Had in zijn carriere als speler het goed gedaan, maar leek toch nooit het volle vertrouwen te krijgen.ging ook via de subtop naar de top en lijkt dat als trainer nu ook te doen. (had ook de pech dat bij bv oranje hij andere toppers voor zich had met Kluivert, van Nistelrooy en in mindere mate Makaay).
Nu als trainer lijkt hij ook weer vanuit een 'mindere' club naar een semi topclub te gaan. Zou toch mooi zijn als hij volgend seizoen (aangezien ik het dit seizoen niet meer zie gebeuren) kan promoveren naar de eredivisie

3 december 2015 om 23:57

Naar de eredivisie nog wel. Nee snap wat je bedoeld, zou zeker netjes van hem zijn. Sowieso leuk om een Nederlandse trainer het goed te zien doen in het buitenland.

Betet was hij gewoon bij Burton gebleven als het zo goed zou blijven gaan dan is het volgend jaar championship, nu stap je in een zinkend schip, verwacht er niet al te veel van.

3 december 2015 om 22:35

Ja met Burton promoveren is toch schitterend en dan maak je dat project ook gewoon af. QPR lijkt me niet een club die je niet kon afwijzen.

4 december 2015 om 01:10

Precies. Ik vind het zonde! Bouw nou lekker iets op bij Burton,. Hij wordt historisch als ie weer promoveert. Toch praten met zo'n kleine club. Echt jammer als hij naar QPR gaat wat ik geen oogstrelende club vind

Waarom zal hij naar qpr gaan als zijn team momenteel eerste staat? Hij kan hierna bij een eventuele kampioenschap toch championship spelen met burton? Lijkt mij in iedergeval veel mooier je club 2 keer achter elkaar laten promoveren en wie weet groot brengen naar de barclays premier league. Al met al is dit een trainer die een grote toekomst tegemoet kan zien.

Ben heel benieuwd of zijn carriere als trainer het zelfse word als speler zijnde

3 december 2015 om 22:28

Dat is wel prematuur he. De kans is echt niet groot dat ie aan het einde nog bovenaan staat. Het zou natuurlijk zijn, maar dan nog.. QPR heeft hij veel meet mogelijkheden, ik snap het wel.

3 december 2015 om 23:50

Waarom is die kans dan niet echt groot? Ze zijn daar al 20 wedstrijden onderweg en staan 2 punten los van de nummer 2 en 3. Ze staan 3 punten los van de nummer 4 en 7 van de nummer 5. Ik acht de kans heel reëel dat hij aan het einde wel bovenaan zou staan en dat zou toch redelijk sensationeel zijn

Wel apart dat er van de 26 ploegen die daar spelen er slechts 5 zijn die minder hebben gescoord dan de koploper, zelfs de nummer laatst heeft er 1 meer in liggen dan Burton Albion.
.

4 december 2015 om 00:04

Je benoemt de redenen zelf al. Ze scoren blijkbaar weinig en staan maar een paar punten los dus zo makkelijk zullen ze dan niet 2e worden. Buiten dat verdient hij natuurlijk veel meer bij qpr.

4 december 2015 om 00:08

1e bedoel ik natuurlijk

4 december 2015 om 03:54

Nog 26 wedstrijden te gaan he. Dan vind ik het niet echt een ruime marge.

4 december 2015 om 05:04

Kaassie her seizoen duurt 46 wedstrijden.. En zoals jij al stelt is er te weinig scored vermogen. En dan vind je 3 punten voorsprong reeel voor de titel?

4 december 2015 om 16:12

Ik zeg nergens dat ze makkelijk 1e worden, ik zeg alleen dat het reëel is dat ze het kunnen worden. Dat hij bij QPR meer kan en zal verdienen heeft er natuurlijk helemaal geen ene rotmoer mee te maken. Overigens zal ook de nummer 2 direct promoveren en spelen de nummers 3 t/m 6 playoffs voor promotie. Hasselbaink&co staan 10 punten voor op de nummer 7. Dus mocht hij geen 1 of 2 worden dan kunnen ze nog steeds promoveren.

Dat ze blijkbaar wat moeilijk scoren is een feit maar voorlopig staan ze ondanks de magere doelpuntenproductie, bijna halverwege het seizoen, bovenaan. Niemand van de mensen die op mij reageerden kan behalve dit feitje wat ik zelf aangaf met geen enkele reden komen waarom ze geen kampioen kunnen worden. Blijkbaar vergeten jullie allemaal dat er straks weer een winterse transferperiode aankomt waarin een, voor dat niveau, trefzekere spits gehaald kan worden.

Hoop dat het hem lukt om ook daar te presteren. Qpr heeft 1 van de beste selecties van de competitie, dus ik heb goede hoop dat het hem ook bij qpr gaat lukken.

Heeftie goed gedaan zeg hij IS bezig aan een opmars. Ik gun hem bij deze het beste en hoop dat hij naar de premier league promoveert

Aan de andere kant: als hij QPR weer op de rit krijgt, heeft hij gelijk een geweldige binnenkomer gemaakt!

Valt weinig te verliezen en veel te winnen.

QPR heeft zeker een team om bovenaan mee te draaien in the championship,lagere regionen in premier league, dus ik zie hasselbaink het er ni slecht doen als hij zen eigen zinnetje mag doordrijven...als zeg ik wel.

Mooi om te zien dat zn trainers carriere hetzelde verloopt als zn loopbaan als speler. Geleidelijk omhoog. Ben benieuwd hoe het hem vergaat

Snap dat de stap verleidelijk is, maar Qpr is wel echt een zooitje. Denk dat je daar als trainer wel van gaat schrikken, want daar klopt meer niet.

Wel toevallig, aangezien er maar weinig managers in Engeland donker gekleurd zijn komt QPR weer met een donkere trainer als opvolger. Ik juich het ook toe want er lijkt in Engeland wel een taboe op te zitten.

4 december 2015 om 00:28

Vind ook wel een mooie ontwikkeling, bovendien verdient hij het mij inziens ook.

4 december 2015 om 00:34

Opvallend is het zeker inderdaad. Het valt misschien wel enigszins te verklaren doordat men in Engeland eigenlijk altijd terug valt op bekende coaches van de oude garde (kijk maar naar Sunderland dat laatst Sam Allerdyce weer aanstelde) maar dat verklaard het lang niet allemaal. Prima ontwikkeling inderdaad.

Verder lijkt die Jimmy Floyd me ook altijd een ontzettend sympathieke kerel. Hoop dat hij het goed gaat doen.

Jammer, QPR is namelijk niet de meest sympathieke en stabiele club in Engeland. En aangezien Burton Albion bovenaan staan, misschien had hij dan beter daar het seizoen kunnen afmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren