Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman zet voormalig Feyenoord-vedette op de tribune: ‘Hij trainde niet goed’

Laatste update:

Southampton zette zondagavond een knappe prestatie neer door met 4-2 van Manchester City te winnen. Graziano Pelle beleefde de wedstrijd echter niet zoals zijn ploeggenoten: de Italiaan werd door Ronald Koeman buiten de selectie gelaten en zag zijn vervanger Shane Long de openingstreffer voor zijn rekening nemen. De Nederlander was niet te spreken over de inzet van Pelle op de training.

/

“We hebben echt zware onderlinge concurrentie in de spits en ik was niet blij met wat Graziano deze week op de training liet zien”, vertelde Koeman na de wedstrijd aan de Engelse pers. “Ik wil graag eerlijk zijn tegen iedereen en er waren andere spelers die het meer verdienden om bij de selectie te zitten. Hij weet waarom ik hem er buiten heb gelaten, ik zal zien wat er volgende week gaat gebeuren.”

De Nederlander zag zijn team een puike wedstrijd spelen: “Ik was onder de indruk, we zaten er vanaf het begin meteen op, we voetbalden goed. Ze hadden het zwaar met de beweeglijkheid van Sadio Mané en Shane. We waren erg productief en we hadden er zelfs nog meer dan vier kunnen maken. Je kan het hebben over de wisselingen bij City, maar dat is niet eerlijk. Southampton verdient alle complimenten want we speelden fantastisch.”

Denk je dat Graziano Pelle volgend seizoen nog bij Southampton speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem wel terugkeren naar Italië naar een Napoli of Milan, maar hoop van harte dat hij bij Soton blijft.

1 mei 2016 om 23:24

Ik zie hem ook nog 1-2 jaar in Engeland (of Italie) en dan echt goed cashen in Qatar/china.

Weet iemand toevallig hoe clasie het doet?

2 mei 2016 om 00:06

Het uurtje dat hij vandaag speelde was het redelijk. Voor de rest maakt hij weinig indruk. En krijgt hij ook niet heel veel speeltijd.

2 mei 2016 om 01:27

Heeft daarnaast een lastige start gehad met zijn blessure. Laten we hopen dat hij volgend jaar meer kan brengen.

2 mei 2016 om 09:28

Haha wat een onzin .. Is gewoon basis speler en laat genoeg zien ...tegen united uit was bhij de beste man op het veld .

2 mei 2016 om 10:15

@xavi: Maakt hij weinig indruk en niet veel speeltijd? Hij begon met minder minuten omdat hij moest wennen aanhetniveau. Maar sinds de winter speelt Clasie alles basis en vaak ook 90 minuten!

Koeman was laatst nog vol lof over Clasie en noemde de goede reeks mede door hem kwam. Clasie speeltde laatste weken juist geweldig daar en staat altijd basis, en Romeu en Wanyama rouleren met elkaar naast hem.

En gisteren washij redelijk? Hij speelde weer als vanouds, kwam alle ballen opeiden verdeelde het spel en liep ook nog eens verdedigend alles af te jagen.

2 mei 2016 om 10:57

Heeft 5 keer de 90 minuten volgemaakt..

Ja hij speelde gister als vanouds, redelijk dus. Had gister de minste intercepties, minste passes en het meeste balverlies. Goed is anders.

Goede zet van Koeman! Maakt geen onderscheid tussen spelers. Na Mané was Pelle nu het slachtoffer. Op deze manier kun je je spelers ook op scherp zetten. Overigens mijn complimenten voor Koeman over zijn instelling en prestaties bij Southampton, hij heeft de afgelopen twee jaar echt grote stappen gemaakt.

2 mei 2016 om 00:23

Inderdaad! Hoewel het voor de winterstop dit seizoen onmogelijk leek om zijn eerste seizoen te evenaren, is hij daar nu toch weer hard mee op weg. Hij heeft So'ton met gerichtr aankopen een stabiele club gemaakt in de BPL. Erg knap!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren