Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman stunt en kegelt Arsenal uit strijd om Capital One Cup

Laatste update:

Het avontuur van Ronald Koeman in Engeland begint almaar interessanter te worden. Hij erfde bij Southampton een leeggeroofd elftal, maar versterkte het goed en klom afgelopen weekend in de competitie al op naar plaats twee achter Chelsea. Dinsdagavond kwam er een heuse stunt bij in de nog korte periode dat hij trainer is van the Saints. Arsenal, weliswaar met de nodige reserves aan boord, werd in de Capital One Cup met 1-2 verslagen in Londen. Het is de eerste keer ooit dat Southampton wint in het Emirates Stadium.

/

Arsenal - Southampton 1-2
Arsène Wenger gebruikte in het verleden al vaker spelers van een mindere categorie in de Capital One Cup en dat was nu niet anders. De Fransman stelde Abou Diaby, die de afgelopen 557 dagen één keer in de basis was begonnen, van meet af aan op. Daarnaast mocht David Ospina zijn debuut maken tussen de palen en deed rechtsback Héctor Bellerín voor de tweede keer in zijn bescheiden loopbaan mee in de verdediging van the Gunners. Wenger koos echter ook voor Jack Wilshere en Alexis Sánchez in de basiself en laatstgenoemde zorgde op schitterende wijze voor de 1-0 in het Emirates Stadium.

De Chileense zomeraankoop krulde na dertien minuten een vrije schop prachtig binnen en hielp Arsenal daarmee op weg. Koeman had in aanloop naar de wedstrijd al aangekondigd dat hij zijn sterkste elf zou laten spelen en die elf stelden hem allesbehalve teleur. Tomás Rosický werkte debutant Sadio Mané naar de grond en dus wees Keith Stroud naar de stip: specialist Dusan Tadic zette zich achter de buitenkans en benutte die moeiteloos (1-1). En nadat Graziano Pellè al dicht bij de 1-2 was gekomen, zorgde Nathaniel Clyne na uitverdedigen van Arsenal met een heerlijke uithaal voor de voorsprong, vijf minuten van de rust.

/

In de tweede helft bleef Southampton aanvallend spelen en druk zetten. Het leidde tot kansen via een schot van Steve Davis (redding Ospina), een vrije trap van Tadic (redding Ospina) en een poging van Mané (naast), maar de nekslag bleef uit. Aan de overzijde liet ook de Arsenal-aanval zich niet onbetuigd en moest Forster eraan te pas komen om Alexis het scoren te beletten. Arsenal probeerde uit alle macht gezichtsverlies af te wenden, maar het lukte niet. Pellè was in de slotfase nog het dichtst bij een doelpunt, maar de Italiaan kopte over.

/

Sunderland - Stoke City 1-2
Voormalig AZ-spits Jozy Altidore is geen vaste waarde bij Sunderland, maar tijdens het Capital One Cup-duel met Stoke City mocht de Amerikaan in de basis beginnen van Gustavo Poyet en Altidore beschaamde het vertrouwen van zijn trainer niet; na iets meer dan een kwartier nam de fysiek sterke aanvaller de 1-0 voor zijn rekening. Lang mochten the Black Cats echter niet van hun voorsprong genieten, want vijftien minuten daarna scoorde Stoke-verdediger Marc Muniesa de gelijkmaker. Het werd de avond van de voormalig Barcelona-speler: twintig minuten voor tijd was Muniesa ook verantwoordelijk voor de 1-2 en daarmee het bereiken van de volgende ronde.

Denk jij dat Southampton nog meer grote clubs gaat verslaan, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronald en Erwin zijn al lekker bezig in Engeland zeg!

23 september 2014 om 22:44

Misschien heeft united de verkeerde kapitein voor ''the flying dutchman'' gehaald

23 september 2014 om 22:45

Prijs stelt niks voor, dus het valt te betwijfelen of ze goed bezig zijn. Seizoen is net pas begonnen, dus met alle respect voor de Saints.

Maar ik zie ze niet boven de 5 eindigen, degelijke game van Arsenal goede Diaby gezien die sterk inviel nauwelijks bal verloor. En Sanchez bewijst het weer eens en goede technische speler te zijn, prijs stelt verder niks voor maar was lekker geweest als we vandaag gewonnen hadden.

Alle lof naar Koeman dat hij het toch perfect doet met de spelers die hij heeft ingekocht.

Op naar zaterdag tegen Tottenham en hopelijk spelen we dan en betere pot met de basisspelers.

23 september 2014 om 22:53

De prijs stelt niks voor maar het is wel de enige beker waar je europees voetbal mee haalt.

23 september 2014 om 22:56

FA cup?

23 september 2014 om 22:56

Helemaal niet. De FA-cup. als je de league-cup wint speel je ergens in Juli al voorrondes. Als je de FA-cup wint speel je groepsfase EL. En het word ingewikkelder als een team wat al geplaatst is voor CL ook de League-cup of FA-cup wint.

23 september 2014 om 22:59

De top vijf gaan ze ook niet redden, maar dat zal de doelstelling ook niet zijn. Boven de 8 zou al een grote prestatie zijn als je kijkt naar de vertrokken spelers.

En zin soort uitslagen zorg voor een goed gevoel bij bestuur en supporters!

23 september 2014 om 23:05

Hoezo gaan ze dat niet halen dan? De rest speelt allemaal dramatisch.

24 september 2014 om 06:56

Het is gewoon een schande als je als arsenal zijnde thuis verliest van Southampton en jullie moeten gewoon je verlies accepteren en niet gelijk je club willen verdedigen.

24 september 2014 om 07:34

Precies

24 september 2014 om 07:44

Arsenal waa gwn slecht en is gewoon vernederd in eigen huis. Niet erg maar je moet niet de schuld bij een ander gaan zoeken

23 september 2014 om 22:45

Ja en Arsenal niet.
Arsenal is geen kampioens kandidaat en ook geen ''outsider''.
Ze hebben zwakke back-ups en een zeer krappe verdediging.
Ook dit weer. ze verliezen weer en spelen met slechte back-ups..

23 september 2014 om 22:52

Focus jij je nou maar op Chelsea, jullie downs komen nog denken dat jullie het na en paar wedstrijden alles al in zicht hebben.

23 september 2014 om 23:01

Chelsea doet het gewoon voortreffelijk tot nu toe. Alsof je niet op andere clubs mag reageren, united fans mogen wel telkens afgekraakt worden hier zeker?

23 september 2014 om 23:02

Het is wel zo hoor. Arsenal is gewoon geen gegadigde voor het kampioensschap.

23 september 2014 om 23:10

Rvp en Mixp zoals de Amerikanen het zeggen Every DOG HAS HIS Day en dat geldt met name voor Chelsea.

Plus bovendien ik kraak niemand af vind het alleen maar overdreven hoe sommige fans iedereen afkrakken.

Alsof ze en glazen bol hebben en alles kunnen zien wat er gaat gebeuren.

24 september 2014 om 12:38

Jij bent hier degene met een zogenaamde glazen bol met "jullie downs komen nog". Ik denk dat Arsenal en Man Utd. het heel moeilijk zullen krijgen dit seizoen, maar ik verwacht nog minder van Liverpool. Chelsea en Man City komen op mij over als de enige echte titelkandidaten, maar het seizoen is nog vroeg en ik houd altijd wel van verassingen. Dus als ik het mis heb zou ik het ook niet erg vinden.

Ongelofelijk! Staan ze nu 1e of 2e. Wat een prestatie van Koeman en wat een ontwikkeling van Tadic en Pelle!

23 september 2014 om 22:42

Was voor de Capital One Cup. Maar ze doen het in de PL ook goed inderdaad.

23 september 2014 om 22:45

Dit was voor de beker

23 september 2014 om 22:46

Bekerwedstrijd.
Voor de rest, wat een goede voetballer die Tadic. Ik dacht dat hij niet de explosiviteit zal hebben om goed te spelen in de PL, maar hij is zo een goede slimme voetballer. Man echt een genot om naar te kijken. Pelle ook goed ja. Van hem had ik het op 1 of andere manier wel verwacht.

23 september 2014 om 22:46

Tweede, staat in de inleiding.
Prachtig om te zien, alleen nu nog zien vol te houden.

23 september 2014 om 22:47

Het is de capital cup, heeft niks met de competitie te maken.

23 september 2014 om 22:50

Ik weet maar gewoon..

Wat een heerlijke overwinning.
Ze hadden het veel eerder moeten beslissen, maar dit is ook fantastisch.
Coyr

23 september 2014 om 22:49

2e helft waren de Saints nergens te bekennen. Maar goed het is niet anders, wel en degelijke Arsenal in de 2e helft gezien.

23 september 2014 om 23:19

Wat ben jij een subjectieve hater in deze reacties zeg... alles over arsenal spreek je tegen. Je mag gewoon toegeven dat dit gewoon slecht is en je hoeft niet overal een weerwoord te geven die voor arsenal goed is ook als ze slecht waren...

24 september 2014 om 00:05

Ik zou zeggen brand maar los, en het is gewoon zo Arsenal was gewoon beter in de 2e helft. Kan niet wachten op de Clash tegen je team.

Spreek by the way nergens tegen, het zijn alleen maar feiten waar mee ik kom.

24 september 2014 om 01:03

Haahhahaahah Arsenal en Co kunnen beter thuis blijven tegen de wedstrijd tegen Chelsea.

24 september 2014 om 10:40

Waarom zou Arsenal geen kans maken tegen Chelsea?

Geweldig dit de Koeman effect

Heel leuk om te zien dat Koeman het zo geweldig doet daar, vooral omdat zijn hele team zowat verkocht is en hij helemaal opnieuw moest beginnen. Top!

23 september 2014 om 22:47

Sportieve reactie, inderdaad... niet bijster veel gekocht, wel zo goed als alle sterkhouders verkocht en dan zo presteren.... chapeau Koeman
De pot niet gezien, misschien dat het vanavond nog op BBC is.

23 september 2014 om 23:18

@ndisdenaam, woensdagavond om 00.05 op BBC 1 is the league cup show. Samenvatting van alle bekerwedstrijden die vandaag en morgen gespeeld zijn.

Ik heb alleen het laatste kwartier gezien, dus ik kan niet zeggen of het echt terecht is of niet. Wel is het duidelijk dat Koeman zijn zaakjes goed op orde heeft en dat is hem toch wel gegund. Arsenal vond van wat ik zag niet echt spectaculair en sowieso de laatste weken hebben zij mij nog niet overtuigd. Jammer.

Gaat hard dit seizoen voor Arsenal. League Cup is al voorbij, in de CL ziet het er ook al niet meteen rooskleurig uit en de titel is ook alweer uit het zicht. Wordt weer een droevig seizoen daar in Londen.

23 september 2014 om 22:43

Niet dat ik Arsenal als titelkandidaat zie maar waarom is in godsnaam de titel uit zicht? Juist als enige topclub staan ze dichtbij Chelsea.

23 september 2014 om 22:45

Vergeet hem maar, is een ronaldo fanboy die ik vaak op ploegen als chelsea zie bashen omdat ze teveel geld uitgeven.

On: Je kunt altijd verwachten dat Arsenal met een B-team speelt als de NLD hetzelfde weekend is. Geen schande op zich, maar alle lof voor Koemaestro die met een bijna volledig leeggekocht elftal effe 2de staat en nu een topploeg uit de beker knalt.

23 september 2014 om 22:44

Lol wat? We zijn net begonnen. CL alleen de lastigste wedstrijd van de groep verloren, titel is echt nog niet uit het zicht (denk overigens wel dat Chelsea hem pakt) en de League Cup stelt 0,0 voor

23 september 2014 om 22:44

Je weet dat de League Cup het tweede bekertoernooi is, waar de topclubs continu met talenten spelen en spelers die wedstrijdritme missen? Dit is niet iets wat het seizoen van Arsenal gaat maken of breken hoor.

Dat terwijl Southampton dit als een kans ziet om Europees voetbal te halen, die kwamen dan ook met vrijwel de sterkste elf in het veld.

23 september 2014 om 22:44

League cup is een toernooi wat niemand serieus neemt. Na 1 wedstrijd schrijf je ze af voor de CL en na 5 voor de titel? Vreemd. 4 punten achterstand is volgens mij best goed te maken in 33 wedstrijden. Want als Arsenal kansloos is voor de titel is Real dat helemaal, 6 punten achterstand met 34 wedstrijden te gaan.

23 september 2014 om 22:51

Inderdaad sommige fan boys van ongeveer (15 jaar oud) schrijven teams gauw af zeker na de paar games. Lachwekkend dit.

23 september 2014 om 22:45

Als de titel uit zicht is kunnen we alvast vaststellen dat Chelsea kamioen wordt, of zie jij Southampton of Aston Villa kampioen worden?

En 1 verliespartij is nog geen uitschakeling inzake de CL.

23 september 2014 om 22:50

Haha als de titel voor Arsenal uit zicht is kan alleen Chelsea hem nog winnen (is waarschijnlijk ook zo, maar dat vind ik meer een faal van United en City dan van Arsenal). Dit boeit echt niemand, is alleen maar goed. Kunnen we ons focussen op belangrijke wedstrijden.

23 september 2014 om 22:54

Zie Arsenal niets winnen dit jaar. Zwakke backups, geen compleet middenveld en alsnog geen echte scorende spits. Sanchez wel prima bezig.

23 september 2014 om 23:03

Weet niet of je Arsenal in de deadline hebt gevolgd maar ze hebben voor de herinnering Danny Welbeck aangeschaft die het prima voor Arsenal doet.

En zeker nog vaker gaat scoren, dus die scorende spits is onderweg.

24 september 2014 om 11:56

Wat kunnen jullie toch hypocriet zijn.
Vorig jaar was het, nu kunnen we tenminste een prijs pakken.
Nu, is alleen maar beter, kunnen we een prijs pakken.
De Fa cup en league cup is 1 pot nat, alleen heeft de eerste meer prestige.

23 september 2014 om 23:45

Ben jij dronken ofso? Het seizoen is pas net begonnen en kijk waar jij het al over hebt. De groepsfase CL overleven ze sowieso. En in de competitie staan ze 4e. Er is nog alles mogelijk en jij trekt zo vroeg al conclusies. Wil je wel serieus genomen worden of wat?

24 september 2014 om 09:20

Zullen we aan het einde van het seizoen weer afspreken en eens bekijken wat de oogst was? Europees voetbal, dat is het absolute maximum dat Arsenal zal halen.

24 september 2014 om 10:17

Je kan vooralsnog niet zo snel conclusies trekken. Misschien heb je wel gelijk, maar om dat nu al te roepen is een beetje voorbarig. Misschien winnen ze wel weer de FA cup of gaan ze hoge ogen gooien in de Cl/competitie.

24 september 2014 om 12:38

Dat 'alweer uit het zicht' begrijp ik niet zo. Voor aanvang van het seizoen was het al duidelijk dat de kans verwaarloosbaar is dat Arsenal dit seizoen kampioen wordt. Er is nog steeds een piepklein kansje, maar een echte titelkandidaat zijn ze nooit geweest.

Hoeze stunt? Arsenal speelt met name met reserves en Southampton is gewoon een premier league team.

Pelle mistte wel een paar dikke kansen zeg.

23 september 2014 om 22:43

Voor het eerst sinds 1987 uit bij Arsenal gewonnen.
Dat mag je wel een stunt noemen.

23 september 2014 om 22:47

Het is de league-cup. Daar is een team wat van een ander team uit de PL wint geen stunt. Wat MK deed was een stunt, de 4-0 tegen United. Dit is niet onverwacht, Soton op volle oorlogsterkte en Arsenal zonder 9 basisspelers.

23 september 2014 om 22:55

Stravven, sommige mensen verdienen geen antwoord laat ze lekker maar los gaan.

24 september 2014 om 00:11

Wie zijn bankspelers? De LB, en verder? Want bij Soton zit er minder verschil tussen bank en basis dan bij Arsenal.

Welk elftal is sterker?

Ospina, Bellerin, Chambers, Hayden, Coquelin, Diaby, Rosicky, Wilshere, Sanchez, Campbell, Podolski

Szczesny, Chambers, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Ramsey, Flamini, Ozil, Sanchez, Cazorla, Welbeck?

Dat moet wel duidelijk het tweede zijn.

Terwijl er bij Soton weinig verschil zit, en de belangrijkste spelers speelden gewoon. En of nou Yoshida of de CB vandaag naast Fonte nou speelt maakt weinig uit, en ook tussen Mane en Long zit amper een verschil. En Mane kon niet eerder spelen ivm een werkvergunning, anders zou hij al basisspeler zijn. De enige speler bij Soton die duidelijk geen basisspeler is is de LB.

24 september 2014 om 00:42

Als er toch iemand wel een basisspeler is bij soton is het wel wanyama..

Yesss!! Toch wel lekker dit...heerlijk bezig Saints, hoe lang kunnen we dit volhouden

Podolski, Rosicky en Wilshere speelden allen als een natte krant. Podolski komt overduidelijk tekort, Rosicky heeft het niet meer en Wilshere wisselt 1 goede wedstrijd af met 17 slechte. Het spel van Wilshere is zo voorspelbaar, probeert alleen maar een één-twee met de spits maar ja, tegen elke fatsoenlijke ploeg is dat vrijwel onmogelijk.

Tactisch stond het voorin weer ouderwets slecht. Nul runs achter de defensie. Slappe vertoning weer.

die koeman die flikt het hem gewoon ..

Ospina krijgt een voldoende, Bellerin zeker, en ook Chambers en Hayden deden het vrij goed, Coquelin is duidelijk geen LB, Diaby veel slordige fouten maar niet slecht, Wilshere moet leren schieten van afstand net zoals heel Arsenal, Alexis was goed, Cazorla was goed, the Ox was niet slecht, Campbell verwacht ik meer van, Rosicky en Podolski waren ronduit slecht vandaag. Akpom speelde te kort.

23 september 2014 om 22:43

Wilshere speelde ook slecht, Podolski en Rosicky waren dramatisch en hebben echt nul laten zien.

23 september 2014 om 22:48

Vond Wilshere echt niet slecht. Natuurlijk had hij weer een paar momenten dat die weer te ver doorloopt en een onmogelijke actie wil doorvoeren of een onmogelijk pass door 80 man wil geven, maar hij dicteerde het spel vaak wel. Hopen dat Wenger er eens op gaat hameren dat je ook mag schieten van afstand, want dit wordt vervelend en vervelender. Zeker als je achterstaat...

23 september 2014 om 22:47

Er speelden volgens jou wel erg veel spelers goed, terwijl we toch verloren hebben.
Wilshere wilde wel en Sanchez speelde wel redelijk, vond de rest totaal niet opvallen. Bellerin wordt zo voor bij gelopen heeft geluk dat hij met zijn snelheid nog wat kan compenseren.
Vond in aanvallende opzicht vrijwel iedereen slecht, komt ook omdat spelers als bijvoorbeeld Bellerin, Cazorla en Oxlade vandaag geen target men hadden om de bal naar te kunnen spelen. Podolski heeft namelijk niet het fysiek van Giroud en niet de snelheid van Welbeck waardoor hij als eenzame spits eigenlijk waardeloos is.

23 september 2014 om 22:52

Kijk ook naar wat voor spelers het zijn hé. Hayden en Chambers zijn nog jong. En het was niet zo dat Arsenal compleet overlopen werd achterin. En Bellerin word wat vaker voorbij gelopen, maar in de eerste helft liet hij al zien dat hij met zijn snelheid zoveel goed kan maken, hij sprintte Mane er gewoon met en zonder bal uit, en Mane is toch een snelle speler. Bellerin VS Walcott lijkt me interessant om te zien.

23 september 2014 om 22:53

Bellerin wordt idd makkelijk en snel voorbij gelopen, maar hij hersteld het wel elke keer. Daarnaast zijn er ook momenten geweest dat hij er gewoon echt goed bij zat. Leert het nog wel.

Grootste probleem was idd dat er geen spits was. Sanchez zwerft rond, dus je hebt niemand in de punt en dat is zowat het belangrijkste in het spelletje van Arsenal.

23 september 2014 om 22:54

Denk dat Walcott dat toch nog ruim wint haha. Bellerin is zeker snel, maar over een tijdje zien we Walcott weer vliegen.
Kijk voor de lol maar even Walcott uit tegen Shahktar dat doelpunt terug.

Koeman koeman koeman held! Mooi om te zien hoe Pelle het ook goed doet.

Podolski lui, Rosicky slecht, Campbell weinig gezien
Diaby lichtpuntje, zou geweldig zijn als hij eens voor langere tijd fit blijft.
Cazorla en vooral Ox goed ingevallen.
Alexis samen met Tadic beste van het veld

Met het resultaat zit ik niet zo; meer rust als concurrenten door de week spelen. Vind het ook wel leuk voor Koeman

23 september 2014 om 22:53

Campbell lijkt mij ook meer een speler voor de linkerflank of in de spits. In de Emirates Cup vond ik hem geweldig spelen als LW

Wat een mooi verhaal voor Koeman, waar gaat dit sprookje heen. Gun hem alle succes!!

Hoewel het maar de League Cup is hebben we dit verlies wel weer aan onszelf te danken. Rosicky heeft sinds tijden niet zo slecht gevoetbald en was zelfs persoonlijk verantwoordelijk voor de 1-1. Podolski heb ik niet gezien en ik weet bij god niet waarom die man één van de hoogste salarissen opeist binnen de selectie. Ik zou zeggen, verkoop hem in januari, maar er is geen kop die zijn salaris over gaat nemen. Mooi stukje mismanagement, net zoals we Bendtner en consorten al die jaren teveel betaald hebben.

Bellerin, Diaby, Coquelin en Alexis waren vrij goed vandaag. Gefeliciteerd Southampton, keurige prestatie wat die Koeman daar neerzet. Kan een andere Nederlandse trainer in de Premier League nog een puntje aan zuigen.

23 september 2014 om 22:45

Ja wat is die Podolski verchrikkelijk zeg. Hij heeft ook echt nul bluf of bravoure in zijn spel.

23 september 2014 om 22:57

Hij liep er inderdaad als en lamzak bij, in vergelijking met Sanchez en Cambell zag ik hem niet eens mee verdedigen. Echt en speler die we dit seizoen los moesten raken.

Typisch, zaterdag even zand in de ogen strooien door te winnen en nu dit weer. Maakt niet uit of het de cup is of wat dan ook, wij moeten dit soort potjes een keer gaan winnen.

Kon op voorhand al zeggen dat Southampton sterk zou zijn vandaag, maar de manier waarop wij verliezen is toch om te huilen. We kunnen amper scoren zonder standaardsituaties, is toch triest.

Uitstekende wedstrijd, erg leuk voor de neutrale toeschouwer. Twee aanvallende ploegen is altijd goed om te zien. Tadic verrast me toch wel enigszins. Vorig jaar natuurlijk al een hoog niveau laten zien maar hij komt moeiteloos mee in Engeland en ook Pelle misstaat absoluut niet.

Southampton is een machine. Het is erg knap dat de gebroeders Koeman de prestaties van vorig seizoen lijken te evenaren of zelfs te verbeteren, met een mindere selectie dan vorig jaar.

Jammer maar uiteindelijk toch geen belangrijk prijs t.o.v. de FA Cup. Alleen zo zonde dat Rosicky zo'n domme fout maakt waardoor je een wedstrijd uit de hand geef die wij tot die penalty, in controle leek te hebben. Ik hoop toch wat vaker Hayden aan het werk te zien aangezien wij toch maar drie Cb's hebben.

Koeman moest onze bondcoach worden. Kan wedden dat we dan iets hadden geprecteerd. Maar met opa hiddink wordt het niks.

Wat een reacties weer, vooral realsocio moet zichzelf weggooien. Soton wint door een pingel en een wonderdoelpunt. Ik denk dat 2 op de 10 hier de wedstrijd heeft gezien. Wel leuk voor Koeman!

23 september 2014 om 22:48

Soton wint inderdaad met gelukstreffers maar dan nog? Arsenal kon niks forceren na de 1-2, ze hebben één fatsoenlijke kans gecreëerd.

23 september 2014 om 22:52

Geen gelukstreffers, terechte pingel en een heerlijk schot..dat ie overigens nooit meer zal overdoen. Het was echt niet slecht wat ze lieten zien, jij reageert in dit topic meer uit emotie. Kijk de pot nog eens rustig terug en je zult zien dat het allemaal wel meevalt. Jammer dat we uit de beker liggen, maar kijk ook eens wie er allemaal speelden...

23 september 2014 om 22:59

Ons reserveteam kon gewoon mee met Southampton, in de competitie nemen we wel wraak op volle sterkte.

23 september 2014 om 23:01

Dat dus, we kwamen prima mee idd, met onze broekies.

24 september 2014 om 02:11

nouja broekies...

Bellerin is imo 1 van de grootste RB talenten die er zijn momenteel
Chambers, heeft vorig jaar bewezen wat hij kan dus is echt geen pannenkoek
Diaby, sterke ervaren speler
Rosicky, Wilshere, Sanchez, Podolski zijn toch echt wel goede voetballers.

ook van dit team mag je wel wat verwachten in mijn ogen

dat veel arsenal fans deze nederlaag af doen alsof ze met de A selectie hebben gespeeld vind ik ronduit belachelijk

Geef vrij weinig om de League Cup, maar natuurlijk jammer om die jonge spelers niet meer aan het werk te zien.
De sterkhouders van vandaag (ofja moesten het eigenlijk zijn) Podolski en Rosicky waren waardeloos. Wilshere speelde wel sterk, al loopt die af en toe toch nog wel wat ver door. Bellerin was erg goed, Chambers vond ik erg laks.

Wenger, neem Diaby direct op in de basiself aub. Zo'n verademing t.o.v. Arteta. Het is ook geen cvm, maar is fysiek ijzersterk, heeft loopvermogen en wat een geweldige pass.

Southampton en Koeman, zeer zeer netjes. Hoewel het vandaag niet altijd zo goed was en niet tegen een eerste elftal, ze flikken het wel weer.

23 september 2014 om 22:48

Wilshere loopt in principe bij al zijn acties te ver door, alleen dicht bij de 16 combineert hij altijd perfect en zijn zijn passes altijd perfect op maat en getimed.

23 september 2014 om 22:50

Ja klopt, hij moet leren wanneer dit wel en niet kan. Komt altijd dreiging van af, maar soms begint hij eraan terwijl er geen een uitkomst is tenzij je Messi heet.
Hoop dat Wenger ook ff doorgeeft dat schieten ook kan. Gelukkig heeft Ramsey dit wel, jammer genoeg is die hopeloos uit vorm.

23 september 2014 om 22:48

Ik hoop ook dat Diaby op de langer termijn Arteta vervangt als hij zo doorgaat en niet weer geblesseerd raakt. Zijn wij tenminste tot de zomer verlost van de probleem van een CVM

Heb zelf de wedstrijd gemist, kan iemand mij vertellen hoe Diaby gespeeld heeft?

23 september 2014 om 22:51

Diaby was geweldig, won veel duels en voetbalde prima mee. Je ziet wel dat het meer een box to box player is dan een vm, jammer wil bellerin vaker in actie zien.

23 september 2014 om 22:57

Diaby speelde wel als de breker vandaag, omdat Wilshere de box-to-box-rol op zich had genomen. Had wel enkele lekkere passes gezien van Diaby in die diepe rol.

Mwa, stunten.. Vond het team van Southampton op papier sterker. Ben wel blij dat we eruit liggen, we zijn toch niet meer zo wanhopig op zoek naar elke prijs die we eventueel zouden kunnen winnen, dus liever dat we niet nog vijf wedstrijden energie verspillen en dan de halve finale verliezen.

23 september 2014 om 22:49

Alleen jammer dat het voor de jeugdspelers bij 1 wedstrijd blijft, alhoewel Bellerin en Hayden waarschijnlijk nog wel vaker gaan spelen dit seizoen, zeker als je onze laatste linie bekijkt.

23 september 2014 om 22:52

Ja jammer voor hun, heel veel maakt de league cup niet uit denk ik voor hun ontwikkeling in vergelijking met het tweede elftal. Vela is de grootste ster onder 20 die de league cup ooit gekend heeft en dat werd ook niks bij Arsenal

23 september 2014 om 22:54

Eens, alleen jammer dat we de jonkies niet meer zien, vooral degenen die op het punt van doorbreken staan (akpom, Bellerin en Hayden).

Ontzettend leuk voor Koeman en consorten. Niemand had verwacht dat Southampton zo zou beginnen. Trouwens ook leuk dat Tadic en Pelle daar lekker bezig zijn. Wat gun ik het ze daar zeg

Hoe speelde Tadíc, ik heb namelijk begrepen dat hij het de laatste tijd goed doet?

Tweede helft bleef southampton druk zetten? Welke wedstrijd keek vz anyways vond de verdediging het echt goed doen. Hayden krijgt een dikke pluim pelle kwam er niet aan te pas ook hechtor bellerin waz goed. Hij is super rap en staat verdedigend ook zijn mannentje. Minpunten dosicky leed alleen balverlies, podolski is klaar wil hem nooit meer zien, wilt niet eens hard ervoor werken. Verder cazorla en the ox prima ingevallen.

23 september 2014 om 22:52

En nu een keer met komma's proberen...

Mensen die Tadic tot nu toe hebben gevolgd .. Denken jullie dat hij als hij zo doorgaat en bijv dit 1-2 seizoenen lang kan doortrekken .. Naar een arsenal of Liverpool ofzo man in ieder geval een Engelse topper ?

23 september 2014 om 22:51

Als hij zo doorgaat zeker, maar dat is nog afwachten. Hij speelt echt goed, de creatieve kracht van dit southampton. Maar ja, ik zie hem wel doorgroeien.

23 september 2014 om 23:00

Ik denk het niet. Dat werd eerst ook van Tiote gezegd en later Bony, maar ze zitten allebei nog steeds bij hun club. Zelfs bij Eriksen vraag ik me af of hij binnen nu en 2 seizoenen naar een grotere club trekt.

23 september 2014 om 23:07

Tioté is flink terug gezakt met Newcastle en Bony speelt net een jaar in Engeland. Eriksen en Spurs is nu ook even een dood spoor. Het is zeer lastig om je te laten zien bij een ploeg waarbij het niet goed loopt.

24 september 2014 om 00:20

Eriksen is nog maar 22 jaar, kan nog veel gebeuren en dat verwacht ik ook. Al gaat het inderdaad niet zo lekker bij Spurs.

Jammer, nu kunnen we de jongere spelers niet meer zien. Hayden en Bellerin waren goed vandaag tegen de sterkste aanval van Southampton. Bellerin laat zien dat hij het gaat halen, en van Hayden verwacht ik ook dat hij doorbreekt, kan een mooi duo vormen met Chambers in de toekomst. Ze zijn beide even oud en Engels, dus dat moet goedkomen. Diaby was prima, eindelijk weer eens lekker wat fysiek op het middenveld, en hij mag wat mij betreft meteen voor Arteta in de basis staan. Alexis was de leider voorin en een plaag voor de verdediging van Southampton. Podolski heb ik niet gezien, en Campbell is te eenbenig en daardoor voorspelbaar. Op rechts wil hij telkens naar binnen, maar daar was geen ruimte voor. Begin tweede helft speelde hij centraal en Alexis op links, en hij speelde veel beter toen. Rosicky was troep vandaag, en de 1-1 is zijn schuld. Hij is de meest ervaren speler vandaag, en dan maakt hij zo'n beginnersfout aan de rand van het zestienmetergebied? Waarom ga je voor de tackle op die plek? Er was helemaal geen kans op een doelpunt. Hij moest gewoon voor de tegenstander blijven staan, niet proberen die bal af te pakken met een tackle. Bovendien kon Mane niet buitenom, want daar stond Bellerin nog. De enige optie voor Mane was om binnendoor te gaan, en daar stond genoeg man om die aanval af te stoppen.

Uitstekend start van de broers Koeman bij Southampton. Het gaat bovenverwachting goed en ze spelen nog eens goed voetbal.

Lol wedstrijd is niet afgelopen en vz is als de kippen erbij.

Southampton een vreselijk overschat elftal. Penalty en een zondag schot. Ze werden weggespeeld.
In ieder geval jammer na de overtuigende zege bij Villa. Het is maar de carling cup, er zijn belangrijke wedstrijden.
We speelden echt goed. Vooral Diaby is een verandeming ten opzichte van Arteta. En Hayden speelde een puike wedstrijd, kan een goede stand-in worden, mochten zowel per als kos geblesseerd raken.
En dan de man van de avond. Alexis Sanchez. Wat een kracht, energie en loopvermogen. Saints kwamen maar goed weg met de kans die hij had in de tweede helft.
Een fitte/blessure vrij Diaby en Sanchez tot Mei, is alles mogelijk boor het kampioenschap. Met een 2de Fa cup!
COYG

23 september 2014 om 22:54

De wedstrijd is voorbij hoor.

23 september 2014 om 23:08

Je meent het
Terwijl ik dit aan het schrijven was het stuk al in de laataste seconden van de blessuretijd l geplaatst. Wat normaal nooit gebeurd. Vz Saints fan?? :P

24 september 2014 om 06:57

Ik denk eerder dat het ligt aan het feit dat jij geen geld hebt om een fatsoenlijke abonnement af te kunnen sluiten en het dus moest doen met een illegale streampje dat 5 minuten achter liep

Leuk en aardig dat mensen dit toernooi voor ons afschrijven als een bijzaak, maar realistisch gezien was dit samen met de FA Cup één van de twee toernooien waar we een goede kans op maakten. Belachelijk slechte wedstrijd van Podolski en Rosicky, die als meest ervaren spelers hier juist op moeten staan.

Credits voor Southampton, verdedigden enorm sterk. Met Gardos lijken ze al een waardige opvolger voor Lovren te hebben gevonden en Targett speelde ook enorm goed, Campbell was nergens te bekennen totdat hij meer naar binnen ging spelen.

24 september 2014 om 16:32

Van wat ik van Gardos heb gezien lijkt hij mij een beter speler dan Yoshida. Bertrand is wel beter maar Targett speelde echt heel sterk, was gisteravond geen inlevering van kwaliteit.

Verder zijn Mané en Wanyama beoogde basisspelers denk ik.

Ben hier niet bepaald rouwig om, scheelt hopelijk wat blessure's

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren