Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman stelt geduld jongeling op de proef: ‘Ik ga heus nog wel spelen'

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman bracht vrijdagavond in het oefenduel van het Nederlands elftal met Engeland (0-1 nederlaag) vier invallers binnen de lijnen, maar Guus Til kwam niet in actie. De middenvelder wacht zodoende nog op zijn Oranje-debuut, maar wordt naar eigen zeggen niet ongeduldig.

Til zegt genoten te hebben van de entourage. "Dit was geweldig. Een interland is gewoon iets anders. Iedereen is voor Nederland en de supporters zijn net even wat enthousiaster dan normaal. Ik vond het echt leuk. Het volkslied is natuurlijk ook mooi", vertelt hij in gesprek met NH Sport.

Til had stiekem nog wel gehoopt op speelminuten. "Je weet het niet. Ik weet niet wat de trainer denkt. Hij had zomaar mijn naam kunnen noemen maar dat was vanavond niet het geval", vervolgt de jongeling, die maandag tegen Portugal eindelijk hoopt te debuteren. "Deze hele ervaring was leuk en ik heb tegen mezelf gezegd: ik ga heus nog wel interlands spelen, dat moet."

Denk jij dat Guus Til maandag tegen Portugal zijn debuut voor Oranje zal maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft een heerlijk seizoen bij AZ, maar het valt me vooral in interviews op dat het een slimme jongen is met een persoonlijkheid en wat humor. Ik gun hem wel een debuut tegen Portugal en hopelijk kan hij zich verder ontwikkelen.

24 maart 2018 om 21:27

Precies! Zijn interviews zijn echt een genot vergeleken een boel anderen!

"koeman stelt geduld jongeling op de proef"
Ja, ik denk inderdaad dat Til het niet meer houdt en een gesprek heeft aangevraagd met Koeman om toch wat meer duidelijkheid te krijgen. Til wil ook gewoon weten waar hij aan toe is, weet je. We moeten niet doen alsof Til niet dezelfde status heeft als Sneijder, kom op zeg. Belachelijk dat Koeman zo omgaat met onze vedettes.

On: Heerlijke speler en ik hoop echt dat hij het gaat maken in de top. Ik zie hem binnen nu en 2 jaar wel richting PSV gaan. Geen Ajax speler, wel type Psv.

24 maart 2018 om 20:35

Nederlandse topclubs kunnen/willen niet de bedragen betalen die AZ voor haar sterkhouders wil. Dus ik denk niet dat dit een logische vervolgstap is. Zeker ook gezien de minimale verschillen van tegenwoordig. De Eredivisie is dusdanig flink afgegleden de laatste jaren waardoor een tussenstap enkel zonde van de tijd is voor de echt goede talenten.

25 maart 2018 om 00:01

Juist wel Ajax. Weliswaar geboren in Zambia, maar woont in de Bijlmer en heeft ook een Ajax hart (naast AZ natuurlijk).

Hij heeft ook aangegeven dat Ajax zijn voorkeur geniet omdat hij recht tegen de Arena aankijkt vanuit zijn huis en al zijn vrienden en kennissen voor Ajax zijn (ongetwijfeld bedoelt hij naast de mensen die hij van AZ kent natuurlijk).

25 maart 2018 om 00:49

Hij kan dan wel de voorkeur hebben voor Ajax, Ajax heeft geen ruimte voor hem.

Met de spelers die er nu zijn en de spelers die er aan komen, gaat hij nooit gehaald worden. Ik zie eerder een Propper-traject voor Til. En dan is Til de betere versie.

Verder kan ik mij wel vinden in de woorden van Alkmaar54. Het zal eerder het buitenland worden. Ergens zie ik hem wel slagen in Italiã«.

Het is een leuke gast die met beide beentjes op de grond staat, en een geweldige inzet toont. Toch heb ik het vermoeden, als ik zo de verhalen hoor en zelf de samenvattingen van AZ zie, dat het vooral een loper is die een neusje heeft voor de goal, maar toch wat voetballend vermogen mist om echt de top te halen (wat geen schande is).

Hopelijk wordt hij niet de volgende Klaassen of Siem de Jong, en kan hij zich voegen bij het rijtje Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Teun Koopmeiners en wellicht ook Carel Eiting, om het Nederlandse middenveld weer wat frisheid te geven.

24 maart 2018 om 20:44

De Jong en donny bewijzen nu evenveel als klassen deed. Dus begrijp niet wat je bedoeld

24 maart 2018 om 20:48

Klopt vrij weinig van inderdaad. Alle spelers die worden genoemd zijn talenten die ook nog in het buitenland kunnen ‘falen’, zoals Siem en Klaassen.

24 maart 2018 om 21:03

Siem en Klaassen zijn draver, de andere 4 zijn voetballers. Ik denk dat ie dat bedoelt. Til valt overigens in de categorie draver, maar wel met een neusje voor de goal (net als Klaassen)

24 maart 2018 om 21:29

Overigens heeft Til ook een mooie lengte van bijna 1.90m? Hij is in ieder geval vrij groot en met vele sportschool sessies kan hij misschien wel een beer worden.

24 maart 2018 om 21:21

Klaassen kan denk ik prima mee bij een middenmoter in Duitsland of Italië, Engeland en Everton zijn gewoon veel te hoog gegrepen voor hem. Wil hem ook nog niet als mislukt bestempelen na 1 heel slecht jaar, misschien veranderd dat wel de komende 2 a 3 jaar.

Twee breedspelende middenvelders als Gini en kevin heb je niets aan met 5 verdedigers en geen noemenswaardige aanvallers. Er moet wel wat van spelbepaling en diepgang inzitten. Tuurlijk ik til en van de beek nog erg jong maar ik hoop toch echt dat zij en de jong wel die toppers kunnen worden

Wat een slechte titel zeg.
Alsof het manneke wat van spreken heeft.
Nu hij niet gespeeld heeft zal hij zeker nu bedanken voor het Nederlands elftal.

Die gaat maandag zeker minuten maken.
Het is ook niet goed om in een (nog) niet draaiend elftal. Teveel spelers te gaan wisselen. De eerste elf moesten al wennen aan het systeem en aan elkaar. Laat staan als je er naderhand weer 5 wisselt. Maandag weer een wedstrijd.

Ik hoop iig dat Strootman uit de basis blijft want die was echt weer heel slecht. De Roon is in mijn ogen wel een goede vervanger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren