Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Koeman probeert presidentskandidaten te overtuigen van één speler

Laatste update:

Ronald Koeman is woensdagavond in gesprek gegaan met de drie overgebleven presidentskandidaten van Barcelona. De trainer, die werd vergezeld door interim-president Carlos Tusquets en assistent-trainer Henrik Larsson, heeft volgens COPE onder meer gesproken over de transferplannen van presidentskandidaten Joan Laporta, Victor Font en Toni Freixa. De naam van Eric García kwam ter sprake, zo klinkt het.

Koeman zou de presidentskandidaten op het hart hebben gedrukt om mee te werken aan de komst van García na het lopende seizoen. Hij benadrukte het belang van defensieve versterking en ziet in de twintigjarige stopper van Manchester City de ideale kandidaat. Barcelona jaagt al maandenlang op García, die zijn jeugdopleiding grotendeels genoot bij de grootmacht uit LaLiga. In 2017 verkaste hij naar Manchester City, waarvoor García inmiddels zestien competitieduels speelde. Door kwam hij dit seizoen tot slechts drie optredens in de Premier League.

Eerder deze maand schreef Mundo Deportivo dat García deze maand al voor vijf miljoen euro zou kunnen terugkeren bij Barcelona. De sportkrant meldde dat alle presidentskandidaten daar hun goedkeuring voor hadden gegeven. COPE gaat echter uit van een overstap na dit seizoen; dat zou op transfervrije basis gebeuren, want García beschikt over een aflopend contract en is ondanks aanbiedingen van Manchester City niet van plan om bij te tekenen. Ook transfermarktexpert Fabrizio Romano gaat uit van een overstap na het seizoen 2020/21.

In het gesprek van woensdagavond is ook vastgesteld dat 7 maart blijft staan als datum voor verkiezing voor een nieuwe president. Laporta, Font en Freixa gingen daar in het gesprek met interim-president Tusquets allemaal mee akkoord. De verkiezing zou eigenlijk deze maand al plaatsvinden, maar werd uitgesteld om alle leden van de club de mogelijkheid te geven om per post te stemmen. Regionale coronarestricties en persoonlijke gezondheidszorgen maken het niet voor alle leden mogelijk om fysiek in hun stem uit te brengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het laatste nieuws uit dat de Juli transfer van Eric Garcia volgende week zal worden aangekondigd. City was greedy ondanks die brede selectie.

Waarom zit Barcelona zo hard achter deze jongen aan? Waarom geen kansje wagen bij wereldtoppers als Koulibaly, De Ligt, Skrinair, Soyoncu, Demiral, Upamenco?

20 januari 2021 om 22:03

Voetballend heel goed, jong, uit de eigen jeugd en heeft ervaring kunnen op doen bij City onder Pep. Van de namen die jij opnoemt hebben we geen geld voor. Verder ken ik geen Upamenco maar Upamecano zie ik wel graag komen, hij heeft volgens mij een clausule van 41 mil. Als je Lenglet, Couthino en Pjanic kan weg doen dan zou je voor hem kunnen gaan.

21 januari 2021 om 12:41

@barcalover123 voetballend is Garcia idd heel goed maar verdedigend vind ik het echt een drama. imo geen speler van het niveau wat Barca zou moeten nastreven

20 januari 2021 om 22:03

Financieel onmogelijk om meeste van die namen te halen vermoed ik. Het is waarschijnlijk al geprobeerd achter de schermen, maar gewoon niet kunnen voldoen aan de eisen van de spelers die jij opnoemt. Het grootste gemis vind ik persoonlijk mislopen van Mathijs de Ligt van dat hele rijtje, want Barcelona dit seizoen verdedigd spelhervattingen nog slechter dan de laagste niveau in de Eredivisie. Als je kijkt hoe lelijk ieder tegengoal tegenwoordig valt wordt je bijna gek. Ik denk dat ze gewoon Pique missen die centraal achterin de rest alert houdt. Eric Garcia gaat die gat niet zomaar opvullen, terwijl een Mathijs de Ligt daar zeker wel voor geschikt is.

20 januari 2021 om 22:05

Ik zou voor Soyuncu gaan een type Puyol. Met zijn leiderschap en power-spel zal hij de supporters zeker doen smullen. Wat een beest is dat zeg.

20 januari 2021 om 22:16

Soyuncu die zijn basisplaats zo goed als kwijt is aan Jonny Evans en Fofana? Zou ik nog eerder voor Demiral gaan, maar zelfs deze is niet absolute top materiaal. Ik zou nog eerder voor een Koundé gaan of iets dergelijks.

20 januari 2021 om 22:22

@nammak Soyuncu komt er wel hoor, die is natuurlijk een langere periode geblesseerd geweest. Mijn complimenten aan de trainer die Soyuncu niet weer gelijk zijn basisplek cadeau geeft. Hij moet zich weer bewijzen en zijn plek terug verdienen. Maar Soyuncu zal straks wat mij betreft wel weer spelen, want die jongen maakt gewoon enorme stappen en hij is 24 jaar. Dat wordt straks cashen en dat weten ze heel goed bij Leicester. Met mijn Turkse achtergrond gun ik het hem zo een stap naar de top. Maar al die andere namen zijn ook prima voetballers.

21 januari 2021 om 00:00

Het is wel duidelijjk dat je turks bent aangezien je deze man zo aan het promoten was. Soyuncu met Puyol vergelijken?? Gaat me net iets te ver. Voor de rest een prima verdediger al zijn spelers koulibaly, de ligt en Upamecano toch een stuk verder

20 januari 2021 om 22:49

Barcelona heeft een goalscorer nodig volgend seizoen. Als er al geld is dan zal dat daar aan worden besteed.

20 januari 2021 om 23:35

Kunnen ze niet betalen.

20 januari 2021 om 23:36

Geld

20 januari 2021 om 23:53

Volg je t nieuws in beetje? Geld is niet bepaald aanwezig in Barcelona

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren