Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: 'Pellè goed genoeg voor het Italiaanse elftal'

Laatste update:

Graziano Pellè schoot bij Feyenoord met scherp, maar werd nooit geselecteerd voor het Italiaanse elftal. Nu hij bij Southampton speelt maakt hij direct meer kans op een uitnodiging: de aanvaller was in vijf officiële wedstrijden al goed voor vier doelpunten en zat al eens in de voorselectie van Antonio Conte. Pellè overleefde de laatste schifting echter niet.

/

Ronald Koeman is er zeker van dat de aanvaller nog een nieuwe kans kan krijgen. "Hij zat al in de voorselectie en als hij blijft spelen zoals hij nu doet, dan is hij mogelijk een optie voor de Italiaanse bondscoach", zei Koeman. "Als je dit laat zien in de Premier League, dan ben je zeker goed genoeg voor het nationale team van Italië. Maar dat moet de bondscoach bepalen."

Koeman weet dat Pellè in de gaten wordt gehouden door Conte. "Het is duidelijk dat ze gecharmeerd zijn van Pellè, want anders neem je hem niet op in de voorselectie", weet de coach. "Ik denk dat hij dicht tegen zijn top aanzit. En als hij mentaal fris blijft kan hij nog drie of vier jaar op dit niveau mee." Southampton, dat vierde staat, speelt zaterdag tegen nummer drie Swansea City.

Graziano Pellè is goed genoeg voor het Italiaanse elftal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Italië heeft een doelpuntmachine nodig. Een zoals Pèlle. Hij verdient zeker een kans bij het nationale elftal.

19 september 2014 om 11:23

Pelle beter dan Balotelli en Imobile? Absoluut niet.

19 september 2014 om 11:30

Niet beter, maar wel een geheel ander profiel en daarom dus - vind ik - een bruikbare optie. Al is de concurrentie daar wel groot natuurlijk, met naast Balo en Immobile ook nog Destro en Osvaldo. Maar ik vind wel dat met Pelle altijd rekening moet worden gehouden voor een selectie. Hem a priori uitsluiten vind ik verkeerd.

19 september 2014 om 11:31

Balotelli komt er voorlopig niet bij denk ik. Immobile is onbetwist en ik denk dat pelle de plek van zaza wel kan overnemen. Rossi is toch lang geblesseerd en quagliarella, gilardino, pazzini, matri zijn allen vergane glorie.

19 september 2014 om 11:42

Kwa doelpunten maken wel

19 september 2014 om 11:58

Een speler die misschien niet beter is, maar wel veel beter in een bepaald systeem past, komt waarschijnlijk ook veel beter uit de voeten dan de betere speler uit de voeten. Pelle zijn instelling is veel beter dan die van Balotelli en heeft laten zien dat hij na een aantal jaren zwak spel, helemaal is opgeleefd dus mentaal zit hij veel sterker in elkaar. Imobile is een heel ander type speler dus kan in sommige situaties niet gebruikt worden.

19 september 2014 om 12:07

Hmm Pelle is misschien voetballend niet beter dan Balotelli en Immobile, maar heeft andere kwaliteiten waar hij in uitblinkt.

Ik zou Immobile en Pelle meenemen voor de spits positie.

Immobile als eerste spits. En Pelle is natuurlijk ideaal, voor als je wat wilt forceren, of de bal in de ploeg wilt houden.

Balotelli is niet constant genoeg in mijn ogen, en heeft de media zo tegen zich, dat hij ook bijna niet goed kan presteren. Vandaar dat je je team dat beter niet kan aandoen in mijn ogen.

19 september 2014 om 12:38

Ik ben het wel met je eens, en naast de hiervoor genoemde namen heb je ook nog spitsen als paloschi en cerci die in mijn ogen beter zijn dan pelle.

19 september 2014 om 12:56

Cerci is geen echte 9 en paloschi is een echte clubvoetballer vind ik.

20 september 2014 om 00:45

@ mentalist

Cerci is misschien geen echte nr 9 maar ine en twee spitsen systeem waarin italie geregeld speelt vind ik cerci beter dan pelle, en paloschi is misschien een clubvoetballer, maar hij verdient eerder een kans dan pelle vind ik.

19 september 2014 om 11:33

Ze hebben een doelpuntenmachine: Ciro Immobile

19 september 2014 om 11:48

Immobile heeft ook maar 1 jaar veel doelpunten gemaakt op hoog niveau. Bij dortmund overtuigd hij ook niet tot nu toe. Ik vind pelle beter met zijn specifieke kwaliteiten. Balotelli is te onberekenbaar in mijn ogen dus ik zou pelle zeker een kans geven.

19 september 2014 om 12:01

Immobile heeft zich bewezen op een hoger niveau dan Pelle. Pelle heeft gefaald in de Serie A. Deed het prima in de Eredivisie, maar die is lang niet zo goed als de Serie A.

19 september 2014 om 12:08

Immobile overtuigd niet bij Dortmund?

Ik vind Immobile tot nu toe prima presteren. Vorig jaar bij een subtopper topscoorder worden van de serie A is een prima prestatie. Dat jaar daarvoor topscoorder van de Serie B.

Denk dat je toch echt mag zeggen dat Immobile op dit moment kandidaat nummer 1 is.

Pelle en Balo strijden om nummer 2.

19 september 2014 om 13:18

Als Pelle zo in de BPL door gaat heeft hij zich in de beste competitie zich laten zien.

19 september 2014 om 14:11

Michael90. Jij hebt dan waarschijnlijk alleen Dormund-Arsenal gezien. Ik zeg toch tot nu toe overtuigd hij niet (met andere woorden dit kan nog komen), maar op dit moment is die niet beter dan Pelle. Buiten zijn goal tegen Arsenal nog niet gescoord en voetballend lukt er heel weinig. Ook niet voor niets al op de bank moeten plaatsnemen ten faveure van Ramos. verder maar 1 jaar veel gescoord in de serie A. En die goal tegen Arsenal vond ik meer geluk dan kwaliteit eigenlijk, volledig mislukte kap waardoor hij zichzelf vrij speelt. Als je even zou googlelen dan zie je dat Klopp en Immobile zelf ook zeggen dat hij zijn draai nog niet gevonden heeft. Met andere woorden hij presteert (nog) helemaal niet prima.

19 september 2014 om 15:57

Geef me 100 euro, dan zal ik jou liken!

19 september 2014 om 12:22

Erg me rot hoe hij zijn doelpunt viert met vieze tong naar buiten gatver

Hij kan mee met het Italiaanse elftal maar een basisplaats zie ik niet voor hem weggelegd, meer een 3de keus. Balotelli en Immobile vind ik een maatje groten als Pelle. ik hoop wel dat hij binnenkort te bewonderen is in het blauwe Italiaanse shirt. ik ben erg gecharmeerd van zijn manier van voetballen.

19 september 2014 om 11:24

Vergeet ook Destro niet...

19 september 2014 om 11:27

En zaza bijv.

19 september 2014 om 11:31

die was ik helaas wel vergeten maar die schat ik ook hoger in dan Pelle. ik gun Pelle wel interlands maar een basis plaats krijgt hij niet zo snel denk ik. kijk maar naar het Nederlands elftal. wij hebben Vpersie en Huntelaar en er wordt haast nooit gesproken over een 3de spits

19 september 2014 om 12:10

Komt omdat wij geen kwalitatief goede 3e spits hebben in Nederland.

Je hebt van Persie en Huntelaar. En daarachter komen Dost, de Jong, van Wolfswinkel en Castaignos. Nou die zijn bij lange na niet goed genoeg.

Pelle mag alleen maar dromen van het Italiaanse elftal.
Zijn genoeg andere spelers die sowieso boven pelle staan.

19 september 2014 om 12:26

Nee hoor, dat vind jij. Binnenkort wordt ie geselecteerd , als je in de Premier Leaque presteert, ben je goed genoeg.

19 september 2014 om 12:54

We zullen zien.
Conte kennende gaat hij eerder jonge mensen de kans geven.
Is sowieso een lijst met spelers die boven pelle staat bijv. Immobile, destro, balotelli, zaza en dan heb je nog oude rotten zoals di natale, totti, cassano.
Leuk dat hij in de P.L. speelt en momenteel aardig doet maar dat is nog lang geen garantie voor een uitnodiging.

19 september 2014 om 13:14

Di Natale is een held! Scoort er op zijn oude dag nog lustig op los! Staat nu na 2 wedstrijden ook alweer op 2 doelpunten!

19 september 2014 om 17:43

@renaldinho

Totti is gestopt bij Italië en zal dus niet geselecteerd worden
Di Natale is aan zijn laatste seizoen bezig dus ik zou geen reden zien om hem te selecteren als hij toch niet mee gaat naar het Ek
En als ik me niet vergis had Cassano zich misdragen op het WK (volgens een bericht van vz)

Verdiend gewoon een kans natuurlijk. Maar als ie zo blijft spelen kan Conte niet om hem heen natuurlijk

En pelle zou ballotelli uit de weg moeten vegen?

Lijkt me toch sterk eerlijk gezegd

19 september 2014 om 12:12

Waarom niet? Hij doet het op het moment in precies dezelfde competitie, beter als Balotelli!

19 september 2014 om 12:57

Balotelli heeft net 3 wedstrijden gespeeld. In de Cl scoorde hij en tegen de Spurs speelde hij een dikke voldoende.

19 september 2014 om 13:33

Kijk eens even na de kwaliteiten die je hebt gezien bij Balotelli de afgelopen jaren, en vergelijk dat met pelle, alsjeblieft zeg. Southampton heeft niet tegen de beste teams gespeeld.

19 september 2014 om 13:36

En ten 2de, wat zijn die eredivisie verdedigers goed zeg !

19 september 2014 om 14:02

Feit blijft dat wanneer Pelle blijft scoren in de BPL , hij gewoon een kans gaat krijgen .

19 september 2014 om 19:17

Hij hoeft Balotelli helemaal niet weg te vegen. Balotelli is namelijk niet eens geselecteerd voor Italie

Hij is nu al enkele seizoenen achter elkaar goed aan het presteren, daar niet van. Ik denk echter dat je beter kunt afvragen of hij in het strategisch plaatje past. Conte is bezig met La Squadra langzaam te verjongen. Het is dan beter dat je investeert in jongere spelers dan een al 29 jarige spits. Bovendien heeft Pelle nooit in de Italiaanse voetbalcultuur weten te presteren.

Het zou inderdaad vrij normaal zijn als hij opgeroepen wordt. Een basisplaats lijkt mij inderdaad nog wat vroeg, maar als je een speler als Pelle achter de hand hebt is toch niks mis mee? Hoe vaak is Toni wel niet opgeroepen, zelfde type speler.

Zal wel een kans krijgen ja, is een prima spits voor Italië.

Balotelli-Rossi-Immobile-Destro-Zaza

Als Conte 4 spitsen oproept misschien

De 1ste 3 zijn in vorm zeker van een selectie.

19 september 2014 om 11:32

De eerste drie zijn, wanneer niet geblesseerd, sowieso al zeker van een selectie.
De laatste twee zijn in vorm ook nog beter dan Pelle

19 september 2014 om 11:37

Zaza moet het nog bewijzen een lange periode. Destro is beter.

Klopt maar dat komt puur en alleen omdat ze op dit moment geen andere spits hebben behalve Balotelli dan. Begrijp me niet verkeerd het is een goede voetballer maar niet het niveau spits wat je normaal bij de italiaanse formatie ziet.

19 september 2014 om 11:32

Je vergeet immobile, zaza rn destro

19 september 2014 om 11:51

Immobile is niet zo mobiel dus doet het niet goed in de spits

19 september 2014 om 11:49

Genoeg spitsen hoor, je hebt ook nog Cassano en di natale of totti die ik 5x beter vind

Als pinch hitter kunnen ze hem best oproepen denk ik. Voor een basisplek komt hij tekort ten opzichten van de concurrentie.

19 september 2014 om 13:23

Kan je als nog beter een cassano/di natale selecteren.

19 september 2014 om 20:01

Want die zijn fysiek sterk, winnen elk kopduel en in staat oorlog te maken in de zestien van de tegenstander?

Ben het met je eens dat het betere voetballers zijn dan Pelle, maar totaal andere types. Pelle zou een prima pinch hitter zijn voor Italië.

Als je ziet wat ze aan spitsen hebben is hij zeker van waarde voor Italie!

19 september 2014 om 13:24

Juist niet, keuze genoeg voor je bij pelle uitkomt.

Het lijkt me sterk dat die in de basis begint. Pelle zou genoegen moeten nemen dat er meer spelers zijn die meer kwaliteit hebben dan hij heeft. Natuurlijk hij doet het op het moment goed, maar toch. Balotelli en andere staan nog voor hem. Kunt hem gebruiken voor de laatste 10 minuten misschien ?

Als breekijzer kan je hem best meenemen toch?

19 september 2014 om 11:48

Neem dat Cassano met zn magische techniek of di natale die al 5 jaar er op los blijf score in de serie A.
Pelle mag alleen maar dromen. .

19 september 2014 om 12:11

Maar zijn geen breekijzer toch? ODi Natale met zijn 1.60 is alles behalve een breekijzer. Een geweldige spits dat zeker maar geen breekijzer.

Pelle is het type luca toni handig als je lange ballen gaat spelen en alles naar voren. Zo type spits hebben ze bij Italie nu niet op Pelle na dan.

19 september 2014 om 12:20

Andere soort spelers.

Ik, Ronald Koeman, van WC-Eend, beveel Graziano Pellè aan.

M.i. zijn er voorlopig toch betere Italianen die een goal weten staan. Doet geen afbreuk aan Graziano Pellè zijn kwaliteiten.

19 september 2014 om 12:49

Borreltjuh,

Fijn dat u al kunt lachen.

U moet wel eens afleren van te zeggen: 'grote onzin omdat jouw mening niet de mijne is'.

Dat is respectloos. Ik ben het ook niet eens met uw mening, maar ik vind het geen onzin. Ik eet dan ook met mes en vork, spreek met 2 woorden en zeg dank u wel wanneer ik iets krijg.

Ik ben vooral benieuwd waarom u denkt dat er geen betere Italiaanse spitsen bestaan als Graziano Pellè.

Die vent is al 29 en zijn interlandcarrière moet nog beginnen. Beetje laat, toch?
Ook heeft die nooit voor een grote club gespeeld.
En alleen bij Feyenoord wist ie vlot te scoren. Maar dat zegt niks. Is Nederlandse competitie. Absolute faalspitsen als Björn Vleminckx en Dmitri Boelykin wisten in die competitie en alleen daar ook vlot het doel te vinden.

En ik vind alleen al Ciro Immobile een stuk beter. En da's niet de enige.

19 september 2014 om 17:05

Het is voor Koeman juist gunstiger als Pellè niet geselecteerd wordt.

19 september 2014 om 17:23

Da's dubbel eh. Niet-selectie wil zeggen fitter, maar een selectie vergroot dan weer zijn marktwaarde.

Ja.... nee!! Immobile, Balotelli, Cassano, di natake zijn veel beter.
En di natale en cassano worden niet eens (meer) op geroepen, dat zegt genoeg. Pelle niet nodig.

Genoeg talent in de aanval van Italië

19 september 2014 om 12:03

Ben ik volkomen met je eens, neem aan dat conte dit ook wel inziet aangezien hij aan het verjongen is.

We hebben nu goeie spitsen. Met Zaza, Immobile, Destro en Balotelli hebben we betere spitsen. Alleen Pelle speelt wel al aardig in Engeland. Dus voor mij verdient hij wel een kans. Misschien is hij ook wel handig omdat hij toch een nieuwe type spits is dan die andere 4.

Pellé is een goede spits maar bij Italë is er veelste veel concurrentie.

Sem speelt bij real losers

19 september 2014 om 12:15

Jaa das waar

19 september 2014 om 12:15

Like

Eerst maar eens een langere periode presteren, dan lijkt een oproep me pas op z'n plaats. Neemt niet weg dat hij als eventueel breekijzer best van pas kan komen, zeker nu jongens als Toni en Gila op leeftijd beginnen te raken. Maar zoals ik al zei, eerst maar eens langere tijd presteren in Engeland. Al die doelpunten in de Eredivisie zeggen me niet zoveel. Hopelijk denkt Conte er ook zo over.

Hij zou in het Italiaans elftal alleen een plekje als stormram kunnen krijgen. Maar ik denk dat momenteel zelfs Toni boven hem staat in de rangorde als pinchhitter. Toni maakte er vorig jaar ook nog keurig 20 in de Serie A.

Pelle is goed begonnen in engeland. Hij is gewoon een laatbloeier die denk ik nog niet uitgeleerd is. Als hij zich ontwikkeld in de kwaliteiten waar hij al goed in is. Zoals kracht, koppen en schot en aanspeelpunt zijnde. Dan zie ik hem in 2 jaar minstens 30 goals maken in de PL. Dan zou ik Pelle zeker meenemen naar het EK, met Immobile als eerste spits en balo alleen als je een systeem speelt met 2 spitsen. Na dat ek kan je dan de talenten van nu oproepen die dan ook weer wat meer ontwikkeld zijn

Italië moet denken aan de toekomst van jongens als Ciro Immobile, Simone Zaza, Mattia Destro, Lorenzo Insigne, Stephan El-Shaarawy etc. Graziano Pelle past niet in het systeem wat Antonio Conte voor ogen heeft.

Hahahaha, Mario, Immobile, rossi, di natale, zaza, toni en zelfs nog Quagliarella vergeten?

19 september 2014 om 13:26

Cassano en totti hebben ook nog steeds meer waarde dan pelle

19 september 2014 om 13:32

Inderdaad, hen was ik eventjes vergeten. Moet je nagaan!

Pelle is gewoon een prima spits met een vrij goede basistechniek. Misschien zou je zijn handelingssnelheid in twijfel kunnen trekken. Denk echter niet dat hij zou misstaan in het Italiaanse team. Vind het te gemakkelijk hem louter te diskwalificeren om het feit dat hij in Nederland heeft gespeeld. Italië heeft vaker grote sterke spitsen gehad, zoals toni, carnevale, silenzi etc. Toni bijvoorbeeld was ook een laatbloeier. Van weerbarstige types als balotelli en cassano wordt Italië als team denk ik niet sterker, als je die ene uitschieter van balotelli destijds tegen Duitsland even buiten beschouwing laat.

Die 81% die hierboven op eens heeft gedrukt moet stoppen met voetbal te volgen. Pelle in het Italiaans elftal is een grote grap

Heel handig ook als pinchhitter voor de laatste tien/twintig minuten

ik zou hem er alleen al bij halen voor zijn professionele uitstraling + hij ziet er uit als een ras italian

Pele is wel goed in wat hij doet: afmaken en koppen maar is ongeloofelijk beperkt. Wel kan hij handig zijn om in 80ste minuut als breekijzer te gebruiken.

Hij zou zeker een kans moeten krijgen bij het nationale elftal. Vind persoonlijk ook wel dat hij het heeft verdiend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren