Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman over basisopstelling Nederlands elftal: ‘Niet getwijfeld’

Laatste update:

Ronald Koeman heeft niet lang hoeven na te denken over zijn keuze om Donny van de Beek op de bank te laten beginnen in het Nations League-duel tegen Engeland. In de media werd lange tijd gespeculeerd over het opstellen van de middenvelder van Ajax, maar de bondscoach van het Nederlands elftal geeft de voorkeur aan een middenveld met Frenkie de Jong, Marten de Roon en Georginio Wijnaldum.

"Of ik getwijfeld heb? Nee, ik was al overtuigd om met Frenkie en Marten te spelen", aldus de oefenmeester voor de camera's van de NOS. "Ik wist niet hoe Georginio uit de Champions League-finale zou komen, anders had Donny op die plek gespeeld." Koeman houdt zoveel mogelijk vast aan zijn gebruikelijke basisopstelling. "We spelen tegen nummer vier van de wereld en ik ben zeer tevreden over het elftal in de laatste interlands."

Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, kiest ervoor om zijn zeven Champions League-deelnemers op de bank te laten beginnen. Dat kwam niet als een verrassing voor Koeman. "Ik heb Southgate gesproken bij de loting van het EK. Toen liet hij blijken dat hij ze niet zou laten spelen. Hij heeft er ook zeven, ik had er zelf ook geen zeven opgesteld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar om Van De Beek niet te laten beginnen. Ik vind Koeman soms een rare vogel

7 juni 2019 om 08:47

Wie wil je eruit halen voor hem?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren