Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman mengt zich in strijd om meest gewilde speler van Real Madrid’

Laatste update:

Southampton hoopt Marco Asensio op huurbasis naar Engeland te halen. Britse media schrijven dinsdag dat de club van Ronald Koeman de negentienjarige middenvelder annex buitenspeler van Real Madrid graag op huurbasis wil aantrekken. Asensio werd onlangs door Marca omschreven als de meest gewilde speler van Real Madrid, met meer dan twintig aanbiedingen.

/

Asensio was de eerste aankoop van Real Madrid voor komend seizoen en mag het Santiago Bernabéu hoogstwaarschijnlijk op huurbasis verlaten. De Spaanse topclub bereikte in december al een akkoord met Real Mallorca over de komst van Asensio, die het seizoen nog wel bij de Segunda División-club afmaakte. Asensio, zoon van een Spaanse vader en Nederlandse moeder, bereidt zich momenteel met Spanje voor op het EK Onder-19 in Griekenland.

Na de deelname van Spanje aan het Europese toernooi, dat tussen 6 en 19 juli wordt gehouden, zal Asensio de voorbereiding van de A-selectie op het nieuwe seizoen meemaken. In Australië zal Rafael Benítez de capaciteiten van de middenvelder onder de loep nemen. De nieuwe trainer van Real zal na het toernooi om de Audi Cup, 4 en 5 augustus, een beslissing over Asensio nemen. De tiener zal alleen bij de A-selectie blijven als hij een reële kans op speeltijd heeft. Spelen voor Real Castilla is geen optie, daar club en speler naar speeltijd op het allerhoogste niveau streven.

Clasie
Koeman bevestigt in de Engelse media dat hij Jordy Clasie mogelijk naar Southampton haalt. De 24-jarige middenvelder komt in beeld bij een vertrek van Morgan Schneiderlin. "Hij is een van de spelers op onze lijst", vertelde de Southampton-manager. "Clasie is een goede en jonge speler, een international die klaar is om een stap te maken en zijn kwaliteiten op een hoger niveau te laten zien."

Een goede speler voor Southampton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat er snel iets gebeurd omtrent Clasie. Ik zie het alweer gebeuren dat het aan het eind van de transfer window is en dan staan we weer met een incompleet elftal.
Een valse start zoals vorig jaar is niet echt hanig.

7 juli 2015 om 08:20

Dat is geen valse start, dat is niet efficient met de transferperiode omgaan

7 juli 2015 om 08:27

Dat is niet waar, allereerst kon moest Feyenoord vorig jaar wachten tot het geld ook daadwerkelijk op de bank stond voordat ze een speler konden kopen en als er dan zo kort voor het eind een speler vertrekt heb je nog weinig tijd om met een andere speler en club te onderhandelen.

7 juli 2015 om 08:24

Die valse start elk jaar heeft heeft je veel gekost de laatste jaren inderdaad. Maar zo werkt het helaas wel vaak, Van Geel heeft het al eens uitgelegd. Wat mij irriteert is dat de competitie al begonnen is en er dan nog spelers verkocht kunnen worden, ik denk serieus dat ze alle transfermarkten gelijk moeten trekken of ieder geval aan strenge regels moeten verbinden

Edit:
Ik ben overigens wel benieuwd wat Koeman ervoor wilt betalen, ik heb echt het idee dat er al afspraken gemaakt zijn en dat hier de bron van het gerucht over zijn transfersom wel eens vandaan kan komen

7 juli 2015 om 09:21

Klopt. Het zou zo moeten zijn dat als de comp begin de transferperiode over zou moeten zijn,.
Vorig jaar koste het de eerste 3 wedstrijden. Maar wat je zeg alles gelijk trekken is wel zo eerlijk.

Ja ik denk dat van Geel e Koeman regelmatig contact hebben alleen denk ik dat Koeman echt wacht tot Scheiderlin weg is.

7 juli 2015 om 10:41

Ik ga er vanuit dat Koeman gewoon voor Clasie gaat als Schneiderlin naar United gaat. Aangezien Koeman gistere zei dat als het juiste bedrag op tafel komt dat ze Schneiderlin gaan verkopen omdat als er een club als United komt er geen houden aan is voor zo'n speler. Verwacht daarom snel actie vanuit United en daarna vanuit Southampton naar Clasie toe.

Misschien wilt hij later wel voor nederland spelen zou wel leuk voor ons zijn. Al acht ik deze kans klein

7 juli 2015 om 15:03

Misschien wil Koeman hem daarom huren, dan kan hij lekker een jaar op hem inpraten.

Nu ben ik toch wel benieuwd wat er gaat gebeuren, de geruchten over de transfersom zou wel eens hiervandaan kunnen komen, ik heb zo'n vermoeden dat Koeman met Van Geel en Clasie hebben gesproken en er een transfersom is afgesproken die lager ligt als 18m. We zullen zien, ik hoop wel dat de transfer van Schneiderlin snel rond is zodat Feyenoord hier ook weer op kan reageren.

Asensio lekker jaartje bij PSV stallen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren