Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman krijgt goed nieuws uit de ziekenboeg in aanloop naar el Clásico

Laatste update:

Ronald Koeman heeft zaterdagmiddag vooruitgeblikt op de kraker in LaLiga tussen Barcelona en Real Madrid van zondagmiddag. De oefenmeester kreeg goed nieuws in aanloop naar el Clásico, daar bekend is geworden dat Jordi Alba fit genoeg is om onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie. De verdediger liep tegen Dynamo Kiev een licht verstuikte enkel op. De geblesseerden Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite, Pedri en Ronald Araújo ontbreken op de 23-koppige lijst.

Koeman benadrukt dat het duel met Real een belangrijke is, maar dat er nog lang te spelen is. "De wedstrijd tegen Bayern München was een ander verhaal", benadrukt Koeman. "Maar het is waar dat we kunnen laten zien dat we op de goede weg zijn. Het resultaat is belangrijk. We moeten spelen zonder angst. We moeten laten zien dat we kunnen winnen en dat verlangen moeten we vanaf het eerste fluitsignaal uitstralen. Ik hoop vooral dat het stadion vol zit, de sfeer geweldig is en de mensen kunnen genieten."

Zoals bijna te doen gebruikelijk werd ook ditmaal gevraagd naar het vertrouwen in zijn functioneren. "Ik weet niet of mensen wantrouwen hebben", aldus de Nederlander. "Wij in ieder geval niet. We weten wat we kunnen en dat willen we laten zien. Voor een Clásico is er geen duidelijke favoriet. We spelen thuis, we hebben onze eigen supporters. Ik heb die angst niet. We willen nog maar eens laten zien dat we een goed team hebben. We zijn min of meer aan elkaar gewaagd. Er zijn details waarin zij beter zijn en details waar wij beter in zijn."

Volgens Koeman is Alba fit genoeg om te spelen tegen Real. Over een eventuele basisplek van Ansu Fati wilde de oefenmeester niks kwijt. De aanvaller werd tegen Kiev rust gegund en buiten de basis gelaten. Hij zag zijn plek in de voorhoede worden ingenomen door Luuk de Jong. "Hij is een speler die veel laat zien", zegt Koeman over Fati. "Hij is op de goede weg. Ansu moet met rust worden gelaten zodat hij kan herstellen en de fitheid en het ritme krijgt wat elke speler nodig heeft. We moeten niet denken dat dat zo is. Het is gewoon Ansu, een onderdeel van het team."

Wat wordt het resultaat bij Barcelona - Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is pas goed nieuws als die Braithwate fit is, want dan kan Luuk hopelijk plaats gaan nemen op die tribune. Hoewel, zou me niks verbazen dat Koeman Luuk blijft opstellen totdat hij zijn ontslag krijgt

23 oktober 2021 om 13:49

Nou is t zo dat Piqué weer gescoord had en Jordi Alba de Assist gaf maar naar mijn mening is t gewoon niet meer te belopen voor ze ben serieus bang voor real

23 oktober 2021 om 13:50

Agüero is toch fit? Kan die niet spelen in plaats van Luuk.

Fati moet echt in de basis, dan maar met een paar injecties!

23 oktober 2021 om 14:23

Tuurlijk, zet de ontwikkeling van een speler die nog in volle groei zit op het spel voor 1 nietszeggend potje tegen Madrid.

Fati moet morgen starten als basisspeler, met hem hebben we dan genoeg snelheid voorin, jammer dat araujo niet meekan doen hij gaat enorm gemist worden morgen

23 oktober 2021 om 13:51

Wel mooi dat Piqué weer in vorm is. Verdediging is de achilleshiel van dit Barcelona. Ook Araujo is echt nog niet goed genoeg.

23 oktober 2021 om 13:58

Araujo is meer dan goed genoeg en de beste verdediger die Barcelona heeft.

23 oktober 2021 om 14:24

Araujo nog niet goed genoeg? Die vent is een beest. Beste verdediger van Barca, veruit. Pique komt niet eens in de buurt. Araujo doet me aan Militao denken qua stijl. Heerlijk felle verdedigers.

23 oktober 2021 om 16:18

@olemsit doe je research bro araujo is by far nu de beste verdediger die barca heeft, is nog niet eens gepasseerd of gedribbeld geweest door een andere speler.

Ben benieuwd hoelang Alba het gaat volhouden dan. 1 verkeerde tik en hij ligt er langer uit. Maar goed Alba is natuurlijk van grote waarde in aanvallend opzicht. Zowat alles gaat via links bij Barcelona. En daar hebben wij Vazquez staan wat ook niet ideaal is. Maar goed beter niet Carvajal weer te snel brengen en dat die weer weken eruit gaat liggen. Ben wel blij dat Mendy eindelijk terug is. Maakt het toch een stuk zekerder achterin. Ben benieuwd naar morgen! Zoveel top affiches ook haha.

23 oktober 2021 om 14:12

Ik lees in de media dat Mazraoui een optie is voor Real Madrid op de rechtsback positie. Gratis en laat dit jaar echt veel goede dingen zien. En als Carvajal zo vaak geblesseerd is, is dit een goede gratis optie.

23 oktober 2021 om 14:17

Ah, gelukkig is Mazraoui niet blessuregevoelig.

23 oktober 2021 om 15:01

Nou ja die oogblessure was natuurlijk gewoon ongelukkig. Deed natuurlijk extra lang omdat je voorzichtig wil zijn met het oog. Maar natuurlijk wil ik ook nog wel even zien of die een seizoen lang kan spelen. Maar het is geen verkeerde optie hoor zeker als die transfervrij komt.

Ik denk dat Barca nog wel eens kan verrassen. Het is niet alsof Real nog grote indruk heeft gemaakt en ze leunen nog altijd vol op Benzema. Als die z'n dag niet heeft of succesvol uit de wedstrijd wordt gehouden kan best wat bereikt worden met de snelheid voorin door Barcelona. Het is te hopen dat Koeman niet met vijf verdedigers speelt en dat ie niet Luuk de Jong er na een halfuur inbrengt.

23 oktober 2021 om 15:20

Ik zie het niet gebeuren hoor, Vinicius is het allemaal net niet uiteindelijk.

23 oktober 2021 om 16:03

Dan heb je duidelijk dit seizoen nog geen wedstrijd van madrid gekeken. Hij is in topvorm, vorig jaar ontbrak het aan rendement maar daar lijkt hij nu geen last meer van te hebben.

24 oktober 2021 om 17:13

*de afgelopen 3 volledige seizoenen ontbrak het aan rendement, overzicht, kwaliteit

23 oktober 2021 om 14:00

Barcelona gaat gewoon weer in een 4-3-3 spelen met Dest op rechtsbuiten hoor. Dan met Fati en Memphis ook voorin. Met Gavi, De Jong en Busquets op het middenveld en dan Alba, Garcia, Pique en Mingueza en Ter Stegen op doel.

23 oktober 2021 om 14:04

Fati zal mogelijk centraal starten dit keer zeggen de sportkranten in Spanje.

23 oktober 2021 om 14:10

Madrid is de favoriet. Barcelona moet de eerste scoren om vertrouwen te tanken. Als Madrid eerst scoort wordt het heel lastig.

23 oktober 2021 om 14:26

Leunen net zo goed op Vini en zijn acties

24 oktober 2021 om 17:14

Leunen net zo goed op Vinicius? Lol, heeft niet eens de helft van de impact van Benzema, dit is al het 4e seizoen dat jullie volledig op Benzema leunen

24 oktober 2021 om 18:43

Dat is dit seizoen op geen enkele manier waar. Noch qua stats als qua acties of dreiging

Ik zie Barca dit keer echt niet winnen.
Het spel onder Koeman is gewoon heel zwak.
Een El Clasico kan normaal gezien altijd alle kanten op, maar Barca speelt gewoon zonder enige idee.
Ze doen allemaal maar wat, positiespel is heel zwak, druk op de bal is ook heel slecht, spelers die ni echt weten wat ze moeten doen.
Koeman is taktisch gewoon een heel zwakke trainer.

We moeten spelen zonder angst... Ja dat is moeilijk serieus te nemen uit jouw mond kerel. Jij bent degene die steeds met een 532 start en op de counter lijkt te willen voetballen. (en het bovendien nog niet eens goed neergezet krijgt in die opstelling)

Koeman voelt steun, sta niet te liegen man als het aan laporta lag, lag j er in mei al uit. Is geen geld om je te ontslaan.

23 oktober 2021 om 14:55

In media geruchten, Koeman moet winnen anders eruit voor Xavi. Zal wel niet waar zijn.

23 oktober 2021 om 15:14

En dan Xavi zijn trainerscarriere verpesten nog voordat ie begonnen is, niet iedereen is een Guardiola die met weinig ervaring er direct het beste uit kan halen. Uit clubliefde zie ik hem wel komen, maar als ik Xavi was zou ik nog even wachten tot er weer ietsje meer kan in Barcelona, en spelers als Fati en Pedri nog veel verder zijn.

23 oktober 2021 om 15:58

Dabor: Of Xavi kan juist alles uit deze groep halen. Dat kunnen we nooit weten pas als die bij barca is.

Hopen dat fati en aguero dan beginnen, memphis een keertje op het bankie

23 oktober 2021 om 18:40

Garcia in de defensie is vragen om problemen
Koeman zouw dat toch moeten weten en zien.

23 oktober 2021 om 18:46

Bij een 433 opstelling kan Barca zo maar voor een verassing zorgen gewoon aanvallen geen angsthazen voetbal. beter aanvallend en met mooi voetbal verliezen dan zo angstig en met slecht spel voor de dag komen en verliezen.

23 oktober 2021 om 20:23

Mohammed: 💯 liever dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren