Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi en Suárez voor het eerst in jaren weer samen op het veld

Laatste update:

Luis Suárez heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn officieuze debuut gemaakt in het shirt van Inter Miami. De 36-jarige spits deed een helft mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen El Salvador (0-0) en speelde zodoende voor het eerst in jaren weer eens samen met voormalig ploeggenoot en goede vriend Lionel Messi.

Inter Miami begint op 22 februari pas aan het nieuwe seizoen in de Major League Soccer (MLS), maar werkt in aanloop naar de competitiestart een groot aantal oefenwedstrijden af. In het eerste duel van het nieuwe kalenderjaar bleef de ploeg van trainer Gerardo Martino droog staan.

Op bezoek bij El Salvador begonnen naast Messi en Suárez ook Sergio Busquets en Jordi Alba in de basis. Het voormalig kwartet van FC Barcelona zag hoe hun ploeg wel de beste kansen creëerde, maar niet tot scoren wist te komen.

Al vroeg in de wedstrijd zocht Messi de combinatie met Suárez. Het was echter Rudy Clavel die ternauwernood kon voorkomen dat de ex-spits van FC Groningen en Ajax bij de bal kon komen. Ook een tweede mogelijkheid voor Messi kon tijdig onschadelijk worden gemaakt.

Namens El Salvador zorgde Melvin Cartagena voor het eerste gevaar van de wedstrijd. De middenvelder van Aguila probeerde het van grote afstand en vond doelman Carlos dos Santos op zijn weg.

Op slag van rust schreeuwde Suárez om een strafschop nadat hij in de rug werd gelopen door zijn directe tegenstander, maar daar ging de arbiter niet in mee. De aanvaller zou net als Messi in de rust in de kleedkamer achterblijven.

Inter Miami speelt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen onder meer nog tegen het Al-Hilal van Neymar en Kalidou Koulibaly en het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo. Het zal vermoedelijk de laatste keer zijn dat Messi en Ronaldo in een rechtstreeks duel tegenover elkaar staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi weer op het veld. Dan denk ik dat de winnaar van de prijzen "beste speler van de Afrika cup" en "beste speler van de Azië cup" wel bekend is. Mooi dat hij die weer aan zijn prijzenkast kan toevoegen

20 januari 2024 om 09:39

Die zal waarschijnlijk ook nog de grammy's en wat Oscartjes binnenhalen als die zo doorgaat

20 januari 2024 om 10:49

Het zit diep hè man man man in plaats van te genieten van de laatste jaren van de beste speler aller tijden zijn figuren zoals jij geobsedeerd door Messi alleen omdat jullie beperkte held al jaren geen individuele prijs heeft gepakt behalve de zandbak prijzen en het is allemaal nog pijnlijker geworden nadat Messi het wk dik verdiend eigenhandig binnen heeft gehaald! Geef het plaats en probeer erover heen te komen!

20 januari 2024 om 11:09

Je verhaal beginnen met dat het diep zit en vervolgens een heel betoog schrijven waaruit blijkt dat het jezelf ontzettend diep zit. Ook nog die naam, over obsessies gesproken.

20 januari 2024 om 12:12

Het zit jullie diep man man man man accepteer nu eens dat er maar 1 Messi is met puur talent in alle facetten van t voetbal de beste ooit en ga verder gewoon genieten van die man en stop met janken!

20 januari 2024 om 12:26

Jullie? Ik heb nergens überhaupt op gereageerd wat Messi betreft. Die individuele prijzen laat mij koud. Interesseert het mij of Messi hem wint, Haaland of Sjaak Polak. Ik vind het gewoon komisch dat je een betoog typt over obsessie, maar zelf ontzettend geobsedeerd bent met een bepaalde club en diens (ex) spelers. Ik hoop oprecht niet dat je uit 1990 komt.

20 januari 2024 om 12:32

Franco heeft gewoon een punt , hoe kinderachtig het ook is. Vele bagatelliseren de prestaties van Ronaldo en Messi omdat ze fan zijn van de ander. Dit geldt misschien niet voor jou Elcaptain, maar jou reactie kan je echt in elk topic van Messi of Ronaldo doen. Daarnaast noemt hij nergens een club alleen doelt hij op Ronaldo. Iets aanhalen en dan gelijk ervan geobsedeerd zijn....

20 januari 2024 om 12:37

Hij heet Franco. Ik hoef jou denk ik niet uit te leggen wat hij daarmee bedoeld toch? Combineer dit met 90% van zijn provocerende reacties, dan weet je dondersgoed op welke club dit bedoeld is. Maar dat mag hij best doen, alleen vind ik het gewoon komisch dat hij ‘obsessie’ en ‘het zit diep’ in zijn tekst noemt, terwijl hij zelf alleen maar geobsedeerd reageert.

20 januari 2024 om 12:44

Niet druk om maken kerel. Voor mij persoonlijk kan ik niet als Barca fan omheem dat bv. Real Madrid de grootste club is voordat jij fan was en nadat zal dat ook zijn. Eveneens ik mijn 30+ jaar actief voetbal ervaring is Messi de undisputed GOAT. Simpele feiten voor mij. Geen sneer voor nodig van mijn kant.

20 januari 2024 om 10:58

84 likes.... Hij is gewoon democratisch gekozen. Spelers als o.a. Lewandowski, Modric, kane, van Dijk, Valverde en Mbappe hadden Messi op een. Ik ben het er ook niet mee eens maar het is nou eenmaal zo. Ik zie jou op vrijwel elk Messi bericht zo gepikeerd reageren. Kom op man, maak je toch niet druk om zulke bijzaken.

20 januari 2024 om 12:37

Persoonlijk geniet ik er van. Maar dqt ben ik😁

Pfff MSN vroeger was toch wel echt 1 van de, zo niet de beste 3 paar die ik in mijn leven heb zien samen spelen!
Speelde elk verdediging helemaal kapot!

20 januari 2024 om 10:38

BBC was in mijn ogen toch meer succesvol. MSN heeft te lang geteerd op de Remontada tegen PSG. In de champions league hebben ze hun meerdere moeten erkennen in BBC.

20 januari 2024 om 11:49

Klopt, in mijn ogen ook, maar voetballend brachten zij naar mijn mening wel meer Joy om naar te kijken

Schitterend dat ze weer samen op het veld staan. Nu Neymar nog, dan is het trio weer compleet.

Ik moet je zeggen dat ik best geschrokken bent van Suarez. Hij speelt volgens mij met zoveel pijn… Hij kan letterlijk niet meer normaal sprinten.

20 januari 2024 om 11:36

Klopt het is niet meer om aan te zien, maar toch had hij afgelopen seizoen bij Gremio prima cijfers. Terwijl de competitie in brazilie best aardig is. Maar alle spelers op die leeftijd spelen met pijn. Wel lekker om zo af te sluiten lijkt me. Prima leven in amerika, voetballen met je oude voetbalmaatjes.

20 januari 2024 om 11:58

Zeker weten helemaal mee eens.

Die Messi gaf weer een pass in minuut 40, jammer dat Alba het niet afmaakte. Ook de combinatie tussen Alba, Suarez Busquets, Messi busquets en vervolgens weer Messi was heerlijk om te zien. Jammer dat een gedeelte van hun teamgenoten gewoon bagger slecht zijn. Denk overigens dat Campana een hoop gaat spelen ipv Suarez die echt niet iedere wedstrijd kan spelen. Noah Allen was bagger en Aviles moet veel geconcentreerder zijn vanuit achteruit.

Je mag van Voetbalzone niet zeggen dat het de oude meuk van barca is, tegen het zere been, want alles Messi is super bij voetbalzone. Waarheid is deze spelers zijn allemaal over hun hoogtepunt heen, komen paar miljoen binneharken in de US, waar de meeste geen verstand van voetbal hebben, maar alleen idolen aanbeden. Want als een messi wordt gewisseld dan loopt het stadion leeg. Dat zijn dus geen supporters. maar adoren idolen. Het is weinig anders dan voetballen in Saudi. MLS is een ergere mickey mouse competitie dan de Nederlandse. Elke subtopper in Nederland zal lachend kampioen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren