Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter Miami onderneemt nieuwe poging om ex-Barcelona-ster vast te leggen

Laatste update:

Inter Miami wil een nieuwe poging wagen om Luis Suárez vast te leggen. Dat heeft trainer Gerardo Martino bevestigd op een persconferentie van de club. De Uruguayaanse aanvaller heeft al aangegeven dat hij na dit kalenderjaar wil vertrekken bij zijn huidige club Grêmio. Mogelijk wordt hij dus herenigd met Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba, waarmee hij ook al samenspeelde bij FC Barcelona.

“Voor komend seizoen ligt er al een analyse klaar en daarin zijn onze behoeften opgenomen. We hebben een analyse mét en één zonder Luis Suárez gemaakt”, liet Martino weten.

Toch wilde de Argentijnse trainer er nog niet te veel over kwijt, daar Suárez nu nog een contract heeft bij zijn Braziliaanse werkgever. “Als het moment aanbreekt dat we met respect over de situatie van Suárez kunnen praten, zijn we voorbereid om de juiste weg in te slaan.”

Afgelopen zomer werd de spits ook al gelinkt aan Inter Miami. Naar verluidt had hij toen zelf een overstap wel zien zitten, en was hij volgens Braziliaanse media zelfs bereid om salaris in te leveren.

Jorge Mas, clubeigenaar van Inter Miami, bevestigde destijds ook in El Pais dat hij met Suárez had gesproken over een transfer. Uiteindelijk bevestigde Grêmio-trainer Renato Portaluppi dat de deal was afgeketst: “De soap kan worden beëindigd, want hij blijft tot december bij ons.”

Komende zondag speelt Inter Miami tegen Charlotte de laatste wedstrijd van het seizoen. Donderdag nam de club uit Florida het ook al op tegen die tegenstander. Dat duel eindigde in 2-2.

Suárez speelde tussen 2014 en 2020 al samen met Messi, Busquets en Alba bij Barcelona. Daarna vertrok de Uruguayaan naar Atlético, om in 2022 terug te keren bij zijn jeugdliefde Nacional. Bij laatstgenoemde club speelde hij slechts een half jaar: begin dit jaar vertrok hij naar Grêmio.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk op papier, alleen moet de rest wel echt over een zware loopvermogen beschikken wil je dit gaan compenseren, anders wordt je hard overlopen elke wedstrijd

20 oktober 2023 om 21:10

Als jij de bal hebt, ken de tegenstander niet scoren. Zoiets was dat gezegde toch?

Wat moet je nou toch met Suarez? Die is toch ook al lang en breed met pensioen. Al die andere oude toppers is voor het sentiment leuk, maar daar zit toch 0 toekomst in. Past wel in het Amerikaanse las Vegas beleid waarbij sentiment jaren lang op de planken kan blijven staan

20 oktober 2023 om 10:43

Heeft er bij Gremio nog 16 in kunnen trappen in 34 wedstrijden. Ik acht het niveau van de Braziliaanse competitie wel een stukkie hoger dan die van de MLS.

20 oktober 2023 om 10:46

Dat niet alleen, afmaken verleer je niet. Zolang hij de balletjes voor het doel krijgt schiet ie er genoeg binnen. En met Messi die daar rondloopt moet dat wel goedkomen.

20 oktober 2023 om 13:57

In de MLS kan die makkelijk mee. Als je de wedstrijden en hoogtepunten ziet daar, alles lijkt in slowmotion te gaan vergeleken met Europese wedstrijden.

20 oktober 2023 om 14:33

In de MLS kan het nog wel denk ik. Elke keer als ik een wedstrijd kijk uit die league schrik ik echt van het niveau hoe laag het is, dus voor Suarez nog wel te doen denk ik. Inderdaad geen toekomst op voetbal gebied maar misschien voor een populariteits boost

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren