Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman kaapt lid technische staf weg bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord raakt keeperstrainer Patrick Lodewijks per direct kwijt aan Everton. Lodewijks had in Rotterdam nog een tweejarige verbintenis en dat contract is afkocht door de topclub uit de Premier League. Lodewijks gaat in Engeland samenwerken met Ronald Koeman, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Everton.

/

“We bedanken Patrick voor alle inzet voor Feyenoord, eerst als keeper en de afgelopen jaren als keeperstrainer en coach van de beloften. We wensen hem veel succes bij Everton in de Premier League”, aldus technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite van Feyenoord.

Lodewijks maakte de afgelopen negen seizoen deel uit van de technische staf van Feyenoord. Ook was hij drie seizoenen coach van het beloftenteam. Khalid Benlahsen, hoofd keepersopleiding bij Feyenoord, neemt vooralsnog de taken van Lodewijks over. “Feyenoord beraadt zich over de definitieve invulling van de rol van keeperstrainer”, luidt het statement.

Denk je dat Ronald Koeman het goed gaat doen bij Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me deze stap heel goed voorstellen, lekker naar Engeland, weg van de plekken die pijnlijke herinneringen oproepen en proberen om je leven weer helemaal op te pakken. Patrick, het is je van harte gegund deze stap, hopelijk breken er betere tijden voor je aan in Engeland. Bedankt voor wat je voor Feyenoord hebt betekend, zowel als speler als als trainer. Ynwa!

22 juni 2016 om 16:26

Kan het me ook voorstellen, maar ik vraag me af, hoe oud zijn zijn dochters? Ik meende tenminste dat hij dochters had. Als zij nog zo jong zijn dat ze mee moeten verhuizen is dat wel een moeilijke factor om mee te wegen in je beslissing om te gaan denk ik.

22 juni 2016 om 16:34

Ik meen dat het tieners waren, maar ik kan me voorstellen dat het voor hen ook prettig is om een nieuwe start te maken elders. Het is nu ruim een jaar geleden, en het lijkt me dat je zo'n stap met zijn vieren uitvoerig bespreekt. Vaak zie je dat gezinnen door zoiets nog hechter worden, al komt het tegendeel ook voor.

22 juni 2016 om 19:31

Volgens mij zitten ze alle drie rond de twintig. Ken ze heel vaag! Maar qua studeren etc. is het natuurlijk ook goed mogelijk dat ze in Nederland blijven! Desalniettemin gun ik dat Patrick Lodewijks van harte!

Benieuwd wat nou de afkoopsom van een keeperstrainer is. Hoop dat ed de goey ala vervanger komt.

22 juni 2016 om 16:31

Ja Ed de Goey zou mooi zijn! Of Jerzy Dudek haha

22 juni 2016 om 16:39

Joop Hiele zou me niet verbazen eigenlijk. En vorig jaar heeft Ronald Graafland het overgenomen van Lodewijks, weet niet of dat een optie zou zijn?

edit: Zie dat Zoetebier tegenwoordig ook weer keeperstrainer is, misschien ook een optie?

22 juni 2016 om 16:26

Logisch, een keeperstrainer speelt niet vaak wedstrijden

22 juni 2016 om 19:03

Jij hebt wel gevoel humor hè 😂

22 juni 2016 om 19:03

Voor humor*

22 juni 2016 om 16:26

Ik mag hopen dat dit een grap is=)

22 juni 2016 om 16:33

Uiteraard is dat een grap.. naar mijn mening ook wel grappige opmerking. Zal betrekking hebben op de vele soortgelijke reacties als hier een talent naar het buitenland vertrekt.

22 juni 2016 om 16:27

😅😅😅 serieus dit?

22 juni 2016 om 16:41

Ik denk dat hij zich snel aanpast en wel eerste keeper word daar, uitstekende reflexen, 1 op 1 ijzersterk. Met corners en vrije trappen niet te kloppen, zou willen dat ajax zo keeper had.

Leuk voor die jongen. Lekker genieten daar na al die ellende. Mooie club ook!

Wat gebeurt er eigenlijk met Erwin Koeman? Ik neem aan dar hij meegaat naar Everton, maar kan dat echt nergens terugvinden. Weet iemand het?

Even geheel off-topic:
Valt me op dat oud-verdedigers het erg goed doen als coach.

22 juni 2016 om 16:36

Dat is een bekend gegeven toch? Als verdediger heb je het spel voor je en ben je veel meer bezig om alles neer te zetten dan als aanvaller, die vaak meer bezig zijn met hun eigen spel. Ook de aanvoerders zie je vaker in de verdediging staan, vanuit daar is het makkelijker leiding geven, helemaal als je in het centrum speelt.

Wereldvent! Één van de aardigste en sympathieke personen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Ik gun deze man na al het ellende het beste. Een mooie stap, naar een mooie club en competitie!

22 juni 2016 om 16:42

Wat is er gebeurd met hem dat zo vervelend is

22 juni 2016 om 16:48

Hij is vorig jaar zijn vrouw verloren bij een auto ongeluk. Hij is alleen achter gebleven met 2 kinderen.

22 juni 2016 om 17:55

Inderdaad, heb hem 1x meegemaakt tijdens zijn carriere en was een hele aardige gast, heel normaal ook. Triest wat er is gebeurd met zijn vrouw, maar misschien is dit wel een stap die hem en zijn kinderen goed kan doen.

Natuurlijk vind ik het jammer dat ie weggaat, maar Lodewijks gun ik alles. Al is het niet bij Feyenoord. Heel veel succes in elke stap die je neemt, Patrick! Je verdient vele malen meer dan je is toegekomen.

Van harte gegund!! Hoop dat hij daar ook aardig wat jaartjes kan volmaken.

Lodewijks is een held!

Mooie stap voor hem. Hij verdient deze mooie transfer.

Ed De Goey zou een goede zijn voor Feyenoord!

Dank je wel Patrick en mocht het niet bevallen bij Everton, je mag altijd terugkomen :-)

Lodewijks naar Everton een mooie stap.
Slim die R.koeman weet precies wat hij wil er komen nog meer verrassingen aan.
Ze hebben hem hoog op staan Koeman bij Everton ,de leiding geef hem alle ruimte.

ik denk dat hij wel wat afleiding kan gebruiken, weet niet hoe hij er financieel voorstaat.. maar dit is wel een mooie opsteker in dat opzicht, al kan het nooit de pijn dekken die je hebt gehad en w.s nog voelt.
mensen die denken dat hij zijn carriere vergooit,met op dit moment 26 likes... weten volgens mij niet helemaal waar ze over praten... met alle respect.

22 juni 2016 om 17:24

Wat is er gebeurd dan

22 juni 2016 om 17:38

privé heeft hij moeilijke tijden gekend, met o.a het overlijden van zijn vrouw in 2015.
daar gaat wel een tijdje overheen voor je dat hebt verwerkt lijkt me.

22 juni 2016 om 18:30

Die reactie was niets meer dan een grap

Gun het hem ook, mooi dat hij na die tegenslagen toch een ludiek avontuur aan kan gaan.

Hij is zijn vrouw verloren door een noodlottig ongeval vorig jaar. Maar mooie stap voor hem, en zijn dochters zijn volgens mij al 18 of ouder!

Denk niet dat er iemand is die het hem niet gunt, ook voor hem zal de zon weer gaan schijnen. Heel veel succes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren