Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: 'De verwachtingen bij Southampton moeten wel realistisch zijn'

Laatste update:

Ronald Koeman kende een geweldig eerste seizoen als manager van Southampton en gidste zijn ploeg naar de voorrondes van de Europa League. The Saints slaagden er echter niet in om de groepsfase te bereiken; in de play-offronde werd er verloren van FC Midtjylland. Volgend jaar beter? Koeman durft niet te beloven dat Southampton zich weer zal plaatsen voor Europees voetbal.

/

De coach zag Nathaniel Clyne (Liverpool) en Morgan Schneiderlin (Manchester United) vertrekken en Sadio Mané en Victor Wanyama zouden ook nog weg kunnen gaan. “De supporters verwachten meer dan vorig jaar, maar de verwachtingen moeten wel realistisch zijn”, vindt Koeman. “We moeten wel kijken naar wat we verloren zijn ten opzichte van vorig seizoen.”

“Vorig jaar hebben we ook veel veranderd en duurde het even voordat we ons verbeterden en de spelers zich gingen ontwikkelen”, vervolgt Koeman. “Nu hebben we al meer wedstrijden gespeeld. We hebben nog wel wat tijd, maar ik houd er niet van om te wachten. We moeten hard werken op de trainingen en zo snel mogelijk verbeteren.” Southampton haalde in de eerste drie speelronden van de Premier League maar twee punten en speelt zondag tegen Norwich City.

Denk je dat Southampton opnieuw Europees voetbal kan halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af waar van dijk nou blijft....john van vliet met zn grote mond bij sport1. Transfer vind plaats direct na malmo celtic....die neem ik nooit meer serieus. Intressantdoenerij

29 augustus 2015 om 14:18

Haha. Dat zou idd kunnen.

29 augustus 2015 om 14:21

Van Dijk wordt enorm gehyped. Geen bondscoach die hem selecteert. Elk jaar zou hij naar de premier league vertrekken, maar geen trainer die hem haalt. Hoe goed is hij werkelijk, want zo in trek is hij niet. Speelt leuk bij Celtic, in een competitie die qua niveau nog onder de eredivisie zit.

29 augustus 2015 om 14:58

Eerlijk is eerlijk, als hij echt zo goed zou zijn was hij al lang actief in de BPL. Die strooien met miljoenen alsof het niks is.

Slim dat hij zich nu al begint in te dekken. Southampton is echt erg erop achteruitgaan kwalitatief gezien. Ik hoop voor hem dat Rodriguez het dit jaar weer kan gaan laten zien. Maar Clasie is natuurlijk geen waardige vervanger voor Schneiderlin en dan Martina... Ik had deze zomer toch wel wat meer verwacht qua transfers voor Koeman, maar het gebeurt maar niet. Dit seizoen mogen ze blij zijn als ze 10e worden.

29 augustus 2015 om 14:28

Soton had als vervanger van Clyne gewoon Manquillo kunnen huren van Atletico, en op de plaats van Schneiderlin was Illaramendi een mooie oplossing geweest alleen die durft niet weg uit spanje.

29 augustus 2015 om 14:33

Koeman had Illaramendi naar southampton kunnen halen? Over realistisch gesproken...

29 augustus 2015 om 14:41

Een club als Southampton had sowieso veel betere spelers kunnen halen. Als je kijkt wat de andere clubs uit de PL voor een spelers halen.. Illaramendi zal waarschijnlijk niet heel goedkoop van de hand worden gedaan door Real, vraag me af of dat inderdaad realistisch is. Daarnaast staat ook niet iedere Spanjaard te springen om naar Engeland te gaan.

Hij heeft gewoon heel slecht ingekocht en nu pakt de Mayonaise niet.

29 augustus 2015 om 14:47

Nu pakt de mayonaise niet?

On: soton gaat gewoon weer vlammen. Even geduld jongens. Koeman dekt zich gewoon in door de slechte start die ze maken.

29 augustus 2015 om 14:54

Wss een gekke spreekwoord van onze buren.

29 augustus 2015 om 15:06

Klopt, jullie zeggen steeds "patat met" ipv "friet met mayonaise" dus dat woordje kennen jullie duidelijk niet.

29 augustus 2015 om 15:53

Haha mooi gezegde...
Southampton is vorig jaar verwend met het spel en de bijbehorende punten. Een plek bij de eerste 12 is realistisch en haalbaar.

Ja Koeman de transfers die je kon halen moet je zuur bekopen.
Southampton is echt erg erop achteruitgaan kwalitatief gezien, maar Koeman kenende.
Kom hij met wat geluk ook hier wel door heen maar in de top tien is denk dit jaar te hoog
gegrepen.







Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren