Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman boos op Mourinho : ‘Kom op, wees realistisch’

Laatste update:

Manchester United won zondag op overtuigende wijze van Everton (4-0), waardoor the Red Devils in de Premier League de koppositie weer delen met stadsgenoot Manchester City. Ronald Koeman zit echter in de moeilijkheden met Everton en bevindt zich met de club in de onderste regionen van de competitie. Na afloop was de oefenmeester niet blij met het resultaat tegen United én de opmerkingen van José Mourinho.

"Dat is voetbal. Soms krijg je meer dan je verdient en vandaag verdienden we meer dan we kregen", zei Koeman na afloop van de wedstrijd tegenover Sky Sports. "Ashley Williams maakte een grote fout bij de 1-0, toen was het afgelopen. Wat ik zag van mijn team maakte mij blij, blijer dan dat ik afgelopen donderdag was (3-0 verlies tegen Atalanta in de Europa League, red.)."

Romelu Lukaku bij Manchester United:

🔴 Wedstrijden: 7
⚽️ Doelpunten: 7

Geplaatst door voetbalzone op zondag 17 september 2017

"Dit resultaat verdienden we niet. Je moet klinisch zijn in het voetbal en United liet dat vandaag zien", aldus de Nederlander, die baalde van de opmerking van Mourinho dat Everton bij de beste clubs van Engeland moet horen aangezien the Toffees afgelopen zomer veel geld hebben uitgegeven. "Hij zegt dat Everton 160 miljoen euro heeft uitgegeven en dat wij voor de top vier moeten gaan. Kom op, wees realistisch", zo besloot Koeman.

Mourinho was blij met het behaalde resultaat op Old Trafford en vindt dat Everton pech heeft met het speelschema: “Om nu steeds tegen de top vijf uit te komen, is niet eerlijk voor hen”, aldus de Portugees, die tevreden is over Romelu Lukaku: “Van mij voelt hij geen druk. Hij weet dat ik helemaal tevreden over hem ben, dus hij hoeft geen zelfvertrouwen te verliezen.” Mourinho wilde verder niets kwijt over de blessure van Paul Pogba: “Ik weet niet of het twaalf weken of twaalf dagen is… Elk gehoorde gerucht is klopt niet. Pas over een week weten we namelijk meer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch zwaar teleurstellend dit Everton, zoveel geld uitgegeven maar geen fatsoenlijke vervanger kopen voor Lukaku. Vind die Sandro drie keer niks. United gewoon terecht met 4-0 gewonnen. Wordt een zwaar seizoen voor Everton ben ik bang voor.

17 september 2017 om 21:00

Eens. Sandro moest bij Malaga blijven. Deed het niet zo slecht daar...

18 september 2017 om 06:34

Vind je? Ze hebben de hele top 6 dadelijk al gehad dus als het goed is wordt het oogsten tegen de mindere ploegen de komende weken.

Koeman begint een beetje te veranderen in Wenger 2.0... Constant lopen klagen over hoeveel ongeluk ze hebben, wat de tegenstander al dan wel niet voor gemeens gezegd heeft en 9 van de 10 keer heeft de scheids ook een negatieve rol gehad. Man, laat gaan?! Wat boeit jou het wat Mourinho zegt, dat is zijn hele gimmick.. Zo heeft hij jaren Wenger en Benitez in z'n zak gehad..

17 september 2017 om 23:11

Klopt, laat zich hier echt kennen.

Met ajax verloor Klaassen maar met 2-0 ..

17 september 2017 om 21:49

Toen speelde united niet thuis..

17 september 2017 om 22:01

Waar slaat dit op dat was 5 jaar geleden ofzo

18 september 2017 om 06:06

10 weekjes geleden

18 september 2017 om 02:58

Het huidige Ajax verliest met 10-0 van dit Utd

Wat betekend: Elk gehoorde gerucht is klopt niet?

17 september 2017 om 23:12

Dat men hier nog even op taalles moet.

Nouja Koeman, als je een beetje realisme wilt: je hebt van de 160 mil een groot gedeelte gespendeerd aan dezelfde type spelers. Nu mis je creativiteit, snelheid en een goeie spits voor. Met het geldt wat je gespendeerd hebt hoef je natuurlijk niet opeens van de top te winnen, maar iets meer tegenstand bieden is wel verplicht. Dus ja, Mourinho heeft wel gelijk.

Wat verdiende Everton dan. Heb de wedstrijd gezien en vind nou niet dat ze wat verdiende. Tweede helft zo statisch als wat gespeeld. Ik dacht zelf aan een zakelijke 1-0 voor ManU, maar had in me achterhoofd wel het idee dat Lukaku eentje zou meepikken. En ja hoor!! Uitslag ook meer dan verdiend.

PS die Williams van Everton is hij vervangbaar trouwens?

Een beetje zuur van Koeman, Mourinho zegt denk ik niets geks. Natuurlijk zijn er clubs die nog meer uitgeven, maar met zo'n bedrag zou je in principe toch wel de top 4 van Engeland het op zijn minst lastig kunnen maken. Een kwestie van verstandig besteden denk ik. En wanneer hij dan ook nog aangeeft dat Everton pech heeft door zware tegenstanders te treffen tijdens Europees voetbal, dan denk ik niet dat Mourinho hem onderuit wil halen.

Als het goed gaat heeft Koeman het gedaan en als het slecht gaat dan ligt de schuld altijd ergens anders. Gezien de vele miljoenen die er ingepompt zijn moet je je afvragen of Koeman de boel wel op de rit krijgt en ik krijg zolangzamerhand het gevoel dat het toch een mindere toptrainer is dan wat gedacht wordt

Nou Koeman...
Jij en je cluppie wilde zelf graag zoveel investerennom mee te doen met de top van Engeland. Iig om de echte Engelse top het moeilijk te maken. En proberen meer ons te maken op evt champion league.
Als een Mourinho zoveel geld uit besteed. Wordt door iedereen gezegd dat hij er dan maar eens kampioen mee moet gaan worden of wat dan ook.
Jij hebt zoveel keer uitgegeven dit seizoen. En wordt echt weg getikt door de top en subtopper van Italië. Verliezen van dese ploegen kan. Maar niet op deze manier.
Focus je eerst maar op je eigen team. Dan zo'n kleine uitspraak van Mourinho. Waar je je zo over op kan winden. Lijkt wel of je je eigen hachje nu al aan het redden bent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren