Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klose stopt mogelijk niet op hoogtepunt: ‘Weet nog niet wat ik ga doen’

Laatste update:

Miroslav Klose is in Brazilië topscorer aller tijden geworden van het WK: de veteraan heeft Ronaldo gepasseerd en staat nu op zestien treffers. De 36-jarige Klose kan stoppen op het hoogtepunt, namelijk met de winst op het WK, maar het is nog niet zeker dat hij daadwerkelijk stopt.

/

“Ik weet nog niet of ik stop bij de nationale ploeg. Ik ga er een aantal nachten over slapen en daarna neem ik een beslissing”, laat Klose optekenen via de officiële kanalen van de FIFA. Klose was er twaalf jaar geleden al bij, toen Duitsland in de finale van het WK van 2002 verloor van Brazilië.

“Dit is fantastisch, de kroon op alles”, zegt Klose over de editie van 2014. “We zijn tweede geworden, derde, maar dit is wereldklasse. Ik kan het nauwelijks bevatten. Ik heb altijd de droom gehad om de beker vast te houden. Het team is altijd kalm gebleven, omdat we wisten dat we de kwaliteit hadden om te winnen.” Klose maakte het doelpunt niet mee binnen de lijnen: zijn vervanger Mario Götze tekende voor het doelpunt. “Ik zei nog tegen hem: ‘Laat het gebeuren’”, lacht Klose.

Miroslav Klose moet stoppen als international

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou volgende plak goud is dan voor nl

Klose houdt nog teveel van het spelletje. Ik zou zelf wel op de hoogtepunt stoppen. Ik bedoel er komen nog zoveel goede spelers bij Duitsland dat er geen plek meer voor hem is. Daarnaast speelt Duitsland toch niet het voetbal dat hoort bij een spits als Klose.

WK 2018 gaat hij gewoon halen hoor, al is het niet in een rolstoel voortgeduwd door Ozil.

Als deze man zijn goaltjes erin blijft prikken en altijd op de goeie plaats staat kan hij zeker van meerwaarde blijven als breekijzer in het nationale elftal. Ik volg Lazio Roma niet zo goed maar volgens mij maakt hij daar ook nog altijd de nodige doelpunten.

Klose had niet moeten spelen dit WK vind ik. Hij mist de kwaliteit en (mogelijk vanwege zijn leeftijd) de handelingssnelheid. Löw is eigenlijk best goed weg gekomen met de overwinning op Argentinië met hem en Kramer in de basis. Schürrle of Götze had vanaf het begin moeten spelen, Lahm op het middenveld en Mertesacker er in had ook gekund vanwege de geblesseerde Khedira. Een volgend toernooi voor Klose zit er dus niet in denk ik. Het is wel razend knap hoe hij all-time topscorer van het WK is geworden. Nu stoppen zou echt heel verstandig zijn.

14 juli 2014 om 14:55

Geloof me Lahm op het middenveld kon nog wel wie zou rechtsback zijn dan niemand anders dan Lahm doet het beter daar. Mertesacker erin? Dan zouden de doelpunten van Argentinie erin vliegen die man is zo traag als ik weet niet wat.

14 juli 2014 om 14:57

Hij is op basis van zijn prestaties op eindtoernooien meegenomen en Low is ook niet blind voor statistieken dus gunde hem dit toernooi nog, het kwam goed uit dat Gomez geblesseerd raakte dus had hij niks uit te leggen, anders was Klose waarschijnlijk niet meegegaan.

Duitsland was achterin al kwetsbaar met de trage Boateng en Hummels, vooral Lavezzi profiteerde daar een paar keer van in de eerste helft, het inbrengen van Mertesacker was niet verstandig geweest eerder.
Hij had gewoon met Schurrle moeten beginnen en Ozil een linie naar achteren moeten halen, Gotze voor Klose en dan was Muller ook veel beter uit de verf gekomen, die viel sinds Klose is gaan spelen enorm tegen.

14 juli 2014 om 15:08

Ook mijn eerste optie hoor. Maar Boateng heeft het bijvoorbeeld prima gedaan rechtsback en als Tottenham fan vind ik Mertesacker zo slecht nog niet.

14 juli 2014 om 16:02

nee zeker niet. Duitsland was met lahm als rechtsback veel gevaarlijker.
Lahm kan idd prima op het middenveld, maar elke andere optie als rechtsback maakte het team een stuk zwakker.
Op het middenveld hadden ze genoeg andere opties.

ik denk wel dat het tijd voor hem om te stoppen al 36 jaar , kan misschien naar qatar ofzo maar deze man heeft al genoeg geld en is niet zo een geldwolf.

grappig dat hij de record van ronaldo in brazilie pakt, gun het hem wel.

denk over 4 jaar zal muller de nummer 1 zijn kan makkelijk nog 2 wk mee

Klose was een echte spits die altijd en overal wist te scoren. Geboren in Polen, maar opgegroeid in Duitsland. Komt er nu een sollicitatie vrij voor Muller of Schurrle? Of heeft Duitsland meer spitsen te bieden?

Mwa, mocht hij nog doorgaan als international, dan is het natuurlijk nog maar de vraag of hij nog wel opgeroepen wordt. Op het EK 2016 is hij al 38, en op het WK 2018 40. Tegen die tijd is de huidige generatie weer wat verder en zullen er ook wel nieuwe spelers zijn opgestaan. Nou ben ik niet echt een Bundesliga-kenner, maar spelers als Volland of Lasogga kunnen Klose best vervangen als ze zich goed ontwikkelen lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren