Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Zonder iemand als hij is het onmogelijk om succes te hebben’

Laatste update:

De afgelopen tijd is meer dan eens gespeculeerd over de toekomst van James Milner. De 33-jarige middenvelder heeft een contract tot medio 2020 bij Liverpool, dat hem graag zou willen behouden als jeugdtrainer. Jürgen Klopp, manager van the Reds, hoopt Milner voorlopig echter in zijn selectie te houden.

“Milner heeft nog een aantal goede jaren te gaan, dus ik denk niet dat we er al over moeten nadenken wat hij na zijn carrière gaat doen. Maar ik weet zeker dat voor iemand als Milner de deur bij de club altijd open zal staan, honderd procent”, zo tekent Goal op uit de mond van Klopp tijdens een persconferentie. Liverpool nam Milner vier jaar geleden transfervrij over van Manchester City en de routinier speelde sindsdien 177 wedstrijden voor the Reds, met wie hij afgelopen seizoen de Champions League wist te winnen.

“Afgelopen seizoen zijn er verschillende momenten geweest die veel voor hem betekenden. Ik weet niet wat de mensen vier jaar geleden van Milner dachten, maar het is een geweldig idee geweest om hem binnen te halen. Zonder spelers als Milly is het onmogelijk om succes in het voetbal te hebben”, vervolgt de Duitse oefenmeester. Klopp laat zich tevens lovend uit over Joel Matip, de partner van Virgil van Dijk in het centrum van de Liverpool-defensie. “Er is gezegd wat voor jongen en speler hij is, maar niet welke impact hij heeft gehad in het afgelopen seizoen.”

“Ik zie in de wereld weinig centrumverdedigers die het beter hebben gedaan in die periode, hij maakt nauwelijks fouten. Virgil was constant in de verdediging, het voelde goed om hem daar te zien. Hij organiseert de boel op het veld, is een fantastische speler en was een behoorlijk goede aanwinst”, stelt Klopp. Liverpool verblijft momenteel in de Verenigde Staten, waar oefenwedstrijden worden afgewerkt tegen Borussia Dortmund, Sevilla en Sporting Portugal.

Zie jij Liverpool komend seizoen kampioen van Engeland worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ziyech zou echt perfect passen in dit Liverpool,zo een speler ontbreek in hun team!

19 juli 2019 om 11:34

Ik zou eerder gaan voor Fernandes; jong, werk keihard en heeft genoeg creativiteit om de voorhoede van goede ballen te voorzien. Ziyech is wel een goed alternatief, maar lijdt te veel balverlies.

19 juli 2019 om 11:37

Klopp heeft zelf gezegd dat hij op het middenveld geen creativiteit nodig heeft. Hij doet aan geen pressing, daar moet je lopers voor hebben.

19 juli 2019 om 11:37

Gegenpressing *

19 juli 2019 om 11:40

En daarom is Fernandes perfect. Hij is een harde werker met een goede pass. Een middenveld Fernandes - Fabinho - Wijnaldum heeft loopvermogen, scorend vermogen en kan de aanvallers van ballen voorzien.

19 juli 2019 om 11:54

Keita is die creatieve speler, ik neem aan dat hij komend seizoen Hendo uit de basis speelt en we een vast middenveld met Gino-Fabinho-Keita gaan krijgen.

19 juli 2019 om 12:32

Waarom vergeet iedereen The Ox? Voor die blessure was hij echt in bloedvorm.

19 juli 2019 om 12:33

Keita is inderdaad die speler, maar denk niet dat Klopp zijn aanvoerder (Henderson) zomaar uit de basis zal halen

19 juli 2019 om 13:45

Ox is een leuke speler maar voor de doelen die Liverpool nastreeft is het niet de aangewezen speler, daar komt hij net te kort voor en daarnaast is hij net iets te onbetrouwbaar qua fysieke gesteldheid.

19 juli 2019 om 13:48

Geef Klopp s ongelijk! Heerlijk toch hoe die spelers bijna voor elkaar sterven op het veld! Bruno Fernandes zou heel goed passen, hij is heel creatief maar werkt ook keihard. Hij lijkt veel op Bernardo Silva alleen is Bernardo is verfijnder. Milner is zeker een speler die je erbij moet houden, hij zal vast genoegen nemen met een plaats op de bank. Hij is heel multifunctioneel, en speelt altijd in dienst van anderen. Prachtige speler. En wat Matip betreft, tja ik was in het begin ook kirtisch over hem, voornamelijk door die 2x eigen goal. Maar daarna haalde hij een bizar hoog niveau, en begon ik me af te vragen of ik wel 10 verdedigers kan opnoemen die beter zijn dan hij. Ik begrijp dat Klopp het rustig aan wil doen op de transfermarkt, veel heeft ie niet nodig. Een vleugelspits zou wel goed zijn, tenzij hij "The Ox" als flank gaat gebruiken.

19 juli 2019 om 12:13

de enige plek waar Liverpool ruimte heeft voor Ziyech is op de bank.

Op de aanvallende posities spelen genoeg spelers die veel beter zijn.

19 juli 2019 om 19:43

Dan denk je dat verkeerd. Voor Coutinho is geen plek in de huidige selectie en zeker niet met het bedrag dat je voor hem zal moeten betalen. Dat geld zal onder Klopp veel beter besteedt worden, zoals aan een extra (links)back en een vleugelspeler die kan rouleren met Salah en Mané.

Wat machine die Milner! Geweldige gast met veel humor. Voetbaltechnisch is het niet al te best, maar hij heeft altijd 100 procent en knokt voor de ploeg. Ik hoop dat hij, zolang zijn lichaam het kan dragen, bij Liverpool blijft, want hij begint langzamerhand een legende van The Reds te worden.

19 juli 2019 om 13:08

Nee. Spelers als Dawglish, Gerrard, Callaghan, Carragher, Rush en Liddell zijn legendes, Milner is een goede speler maar zit mijlenver van dat niveau af.

Wat een sympathieke man is het ook gewoon sinds zijn komst heft Liverpool echt grote stappen gemaakt en zeer geliefd over de hele wereld

Zo'n speler wil iedereen in zijn team,vechtmachine en verlengstuk van de trainer op het veld.
Gelukkig is Leeds niet gepromoveerd,dan was hij daar heen gegaan om zijn carriere bij zijn oude liefde af te sluiten.

Ik zag een foto van hem op Instagram, daar was duidelijk te zien hoe afgetraind en droog deze voetballer is. Is veel droger dan de meeste jonge voetballers. Knap om op die leeftijd nog zoveel discipline te hebben en zo goed voor je lichaam te zorgen. Dat bewijst wel dat hij ook op deze leeftijd nog van toegevoegde waarde kan zijn!

I might stretch to a ribena aldus Milner the machine.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren