Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp zag 92ste minuut met afgrijzen aan: ‘Daar was ik niet blij mee’

Laatste update:
/

Liverpool leek donderdagavond een 0-0 remise over te houden aan de uitwedstrijd tegen Villarreal, maar Adrián bezorgde de Engelsen toch nog een vervelende terugreis. In minuut 92 liet hij iedereen in El Madrigal opveren door de winnende te maken na een heerlijke aanval. Jürgen Klopp had het niet meer verwacht.

Klopp wreef zich al voorzichtig in de handen met een gelijkspel en dacht voorzichtig aan de return op Anfield. “Ik was daar dus niet blij mee”, wees de Duitse trainer van Liverpool naar de zeer late treffer van Villarreal. “In de laatste seconden... daar is geen verklaring voor. Maar goed, het is pas de eerste wedstrijd. Nu gaan we naar Anfield. Om eerlijk te zijn had ik hier meer problemen verwacht.”

“Gelukkig verdedigden we erg goed vanavond, het is nog niet voorbij”, aldus de strijdbare coach. In de achtste finales speelde Liverpool uit bij FC Augsburg met 0-0 gelijk en won het thuis met 1-0; in de kwartfinales speelde het buitenshuis gelijk (1-1) tegen Borussia Dortmund en werd de terugwedstrijd met 4-3 gewonnen.

Maakt Liverpool het thuis nog goed, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Coaches zoals Klopp en Marcelino daar word ik nou blij van. Voetbal is passie, is schreeuwen voor je club alsof er geen morgen is.

Je ziet hoeveel passie deze coaches hebben maar elkaar ook respecteren en kunnen lachen. Dat is voetbal.

Veel succes in Anfield liverpool supporters en niet snel op de teentjes geraakt raken. Strijd is pas begonnen en moge de beste winnen.

28 april 2016 om 23:56

Ik vind het ook wel wat hebben hoor, zoveel passie bij de coaches. Bovendien slaat het denk ik ook wel door op de spelers, die passie. Echter moet ik Derksen ook gelijk geven; hoe analyseren die coaches nog? Je wil je team toch verbeteren op de lange termijn, maar ook tijdens de wedstrijd?

28 april 2016 om 23:57

100 euro met toto verloren... heeft iemand tips voor volgende week?

29 april 2016 om 00:23

Op de juiste inzetten!

29 april 2016 om 00:26

Ja, ik heb wel een tip. Niet meer dan 10 euro inzetten per bet. Zodra je echt zoveel kan gaan winnen dat je bij wijze van er mee op vakantie kan, dan ben je al verkeerd bezig. Ik weet niet wat je verdient per maand maar met die 100 euro kan je een hoop leuke dingen doen. Oh, en handicap winst Real, winst Liverpool, winst Sevilla. Wellicht ook met handicap. Bayern zou ik niks mee doen. Te onvoorspelbaar

29 april 2016 om 02:11

denk niet dat hij ook echt 100 euro ingezet heeft, ik denk dat hij meer bedoelt dat als dit een andere uitslag geweest zou zijn hij 100 euro gewonnen zou hebbdn maar nu dus verloren heeft

Alleen Liverpool kan City compleet voor schut zetten en gelijkspelen tegen Sunderland en Newcastle, winnen van Dortmund en verliezen van Villa Real.

Ook erger ik me kapot aan het feit dat LFC 2 wedstrijdjes met een fit team kan spelen en dan is het alweer teveel gevraagd. We zijn nog erger dan Arsenal man.

29 april 2016 om 00:00

Haha ik wilde de clubs door toedoen van jouw commentaar net gaan vergelijken. Frustrerend is het niet, denk je eindelijk op de goeie weg te zijn speel je een zaadpot tegen de mindere goden.

29 april 2016 om 12:42

Mindere goden kom op man. Villareal is gewoon een hele sterke ploeg

29 april 2016 om 09:10

Alleen Liverpool kan chronisch verliezen van Crystal Palace, bizarre wedstrijden tegen Arsenal spelen en 0-3 winnen op de Bridge zodat Mourinho nog verder onder druk kwam te staan. Ongelofelijk. Ik word hier zo enorm ziek van.

29 april 2016 om 09:12

Ik weet niet wat je hier probeert te zeggen over villareal maar ik denk dat je ze behoorlijk onderschat. Erg sterk team dit jaar, doen echt niet veel voor dortmund onder hoor.

29 april 2016 om 10:04

Wat hij hiermee wilt zeggen is dat we zo ongelooflijk inconstant presteren. De ene wedstrijd speel je de sterren van de hemel en een paar dagen later ineens een draak van een wedstrijd. Heeft verder niets met villarreal te maken, want ze staan niet voor niets 4e in de competitie.

29 april 2016 om 12:43

Ja maar wat ik bedoel te zeggen is dat deze wedstrijd daar niet op wijst. Als liverpool op het max van de kunnen speelt en villareal ook wint villareal gewoon. Beter team dan liverpool.

29 april 2016 om 16:32

Hahahahah villa real beter dan Liverpool ? Doe is even normaal man.

1-0 is gewoon een van de slechtste uitslagen die je kan halen bij een uitwedstrijd in de CL. Ik zie Liverpool dan ook ondanks het wonder net zoals tegen Dortmund niet het zelfde kunstje herhalen.

29 april 2016 om 00:31

Gelukkig was dit EL en ook ik denk niet dat Liverpool dit zomaar even rechtzet op Anfield, Villareal scoort bijna altijd wel en Liverpool zal moeten, wordt interessant denk ik!

Klopp heeft tactisch vandaag niet goed gedaan, maar ben positief boor volg week, al was t 0-0 gebleven moesten we scoren op anfield, nu moet dat ook maar niks door laten gaan, wat vandaag eigenlijk ook wel lukte, ookal scoort villa wel altijd uit wij scoren ook wel veel dit jaar weet ff niet een wedstrijd waar we niet scoorden, behalve deze. We speelden niet zoals gemoeten, fullgass voetbal, alleen dat kunnen we, als we gaan behouden wordt kansen creëeren ook moeilijk...CMON redsss

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren