Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp verbaasd: ‘Ik las ergens dat hij problemen met mij had, ofzo?’

Laatste update:

Volgens Jürgen Klopp is er niets bijzonders gaande tussen hem en Jordon Ibe. De Duitse coach van Liverpool kreeg maandag vragen over de twintigjarige vleugelspeler en de geruchten die de ronde doen over zijn situatie op Anfield. Klopp verwees de verhalen over een slechte band tussen hem en Ibe echter naar het rijk der fabelen.

/

In terugblik op de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Bournemouth (1-2 zege) prees Klopp de jonge Ibe voor diens spel. “Ik las ergens dat hij problemen met mij had, ofzo? Is niet zo. Er zijn maar een paar jonge spelers zoals hij die kunnen opstaan, en soms zitten die bij de selectie. Soms ook niet. Hoe dan ook is Jordon een briljant, groot, groot talent. Goed voor het Engels voetbal”, aldus de coach.

“Hij deed het uitstekend met die pass bij de eerste goal en de cross voor de tweede. Ik was er blij mee. Die pass op Daniel Sturridge was schitterend”, sprak Klopp tevreden. Hij gebruikte Ibe achttien keer in de competitie sinds hij Brendan Rodgers afloste als hoofdcoach van Liverpool.

Jordon Ibe hoort bij de drie beste talenten van Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibe is een leuk spelertje. Mooi dat er bij Liverpool ook enkele spelers eindelijk uit de jeugdopleiding komen, maar bij Everton gebeurt het (zonder de druk van de "top" en met Rooney as grote voorbeeld) helaas vaker. Het was/is ook bij Liverpool te vaak zo dat een speler wordt gehaald voor 40 miljoen en compleet mislukt. Had dan beter dat geld geïnvesteerd in een goede jeugdopleiding. Ik hoop dat er een Engelse club zal zijn die dadelijk met meer dan een half elftal aan "echte" eigen jeugdspelers op het veld staat (niet zoals een Walcott die op z'n zestiende voor zestien miljoen euro gehaald wordt).

Off: Weet iemand zo de success-rate van Klopp bij Liverpool? Zou me niet verbazen als hij bij de virtuele stand in de top 3 zou staan.

Prima talent Ibe, betwijfel wel of hij daadwerkelijk zich zal ontwikkelen tot een vaste basisklant bij Liverpool. Je ziet wel dat hij talentvol is, maar maakt wat mij betreft nog te vaak de verkeerde keuze aan de bal, maar dat is iets wat zeker zal verbeteren naarmate een speler meer wedstrijden speelt.

Maar het meest indrukwekkende talent is toch wel Ojo. Hij maakt echt enorm veel indruk op me. Hij deed dat al twee jaar geleden op de Future Cup op de Toekomst en dan is het mooi om te zien dat hij het nu ook in de Premier League laat zien. Hopelijk weet hij zich zo door te ontwikkelen.

18 april 2016 om 14:43

Future Cup heb ik toen ook gekeken, daar viel Ojo mij ook op, ook Wilson speelde toen erg goed, jammer dat hij zich niet verder heeft ontwikkeld zoals Ojo.
Over Ibe gesproken, heeft naar mijn mening meer talent dan een Sterling, de dingen die Sterling mist heeft Ibe, zoals: een flinke pegel in beide benen hebben en fysiek erg sterk. Echter moet het er wel allemaal uit komen anders zie ik het somber in, zijn besluiteloosheid moet eruit.

18 april 2016 om 17:01

Ik vind Origi en Can de grootste talenten, al zijn ze geen eigen jeugd

18 april 2016 om 18:56

Lastig te zeggen. Beide zijn sowieso enkele jaren ouder (origi 2 en Can 3/4). Ga er geen uitspraken over doen wie daadwerkelijk het grootste talent is, maar vanuit de eigen academie is Ojo wel het grootste talent wat mij betreft. Can en Origi barsten inderdaad ook van het potentieel. Can speelde altijd al erg volwassen en ontwikkelt zich goed door en Origi heeft echt grote stappen gezet dit seizoen. Alle drie grote talenten, die ik allen graag nog vele jaren bij Liverpool zie spelen.

En niemand heeft het over Ward? Ik vond ook Ward erg goed en dat hij het bij die corner nog niet goed deed komt met de ervaring. Schmeichel was een x aantal jaar geleden ook nog niet zo goed bij corners zoals nu.

Ibe zijn periode op de bank heeft hem goed gedaan, net zoals Sturridge, die dan gewoon indirect leren dat je er gewoon word afgehaald als Klopp ziet dat je je best niet doet zoals de rest dat doet. Vond het mooi om te zien dat Sturridge duidelijk harder werkte en zich volwassen gedroeg in vergelijking met de wedstrijden ervoor.

Er ging veel fout, maar was helemaal niet erg met zoveel jonge spelers. Even van Bournemouth winnen waarin ze makkelijke 6 doelpunten hadden kunnen maken met Ward, Smith, Randall, Stewart, Ibe en Ojo en aangevuld met oudere semi bankspelers. Is dat niet gewoon kaaaaaai goed ?

18 april 2016 om 18:25

Ik weet niet of hij het is maar gisteren viel mij nummer 24 ook op, had ook wat langere haren. Die gaf op het laatst nog een pass op sturridge. Die viel mij echt op gisteren.

18 april 2016 om 19:01

Ward is de keeper die zijn Premier League debuut maakte en het inderdaad heel verdienstelijk deed. Nummer 24 is Joe Allen die inderdaad goed speelt de laatste tijd en ook gisteren goed speelde.

18 april 2016 om 19:41

Voor mij heeft die nummer 24 ook al een basisplek en geeft hij die de komende tijd ook niet meer af met Can en Henderson geblesseerd. Me like Allen en die interceptie panna waren erg vermakelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren