Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp looft tiener van Liverpool: ‘Meteen tegen Martial, wat een jongen’

Laatste update:

Lang had Liverpool zicht op een overwinning op Old Trafford. In de slotfase zag het Manchester United toch nog langszij komen door een doelpunt van Zlatan Ibrahimovic. Trainer Jürgen Klopp was tevreden over het spel van zijn ploeg, maar was teleurgesteld dat zijn ploeg in de laatste minuten nog een doelpunt weggaf.

/

“Morgen kan ik tevreden zijn met dit resultaat, maar nu ben ik dat alleen over ons spel”, zegt de Duitse oefenmeester in de Britse media. “We waren de betere ploeg, speelden het beste voetbal, hadden een beter plan. De jongens hebben het heel goed gedaan. Het was zo intens, vooral omdat Manchester United in de slotfase de lange bal ging spelen. Het was een onrustige wedstrijd, er was veel actie in de slotfase.”

Klopp ruimde in zijn basiself een plaats in voor de achttienjarige Trent Alexander-Arnold. De rechterverdediger oogstte lof van zijn trainer. “Hij heeft uitstekend gespeeld. Het is goed dat we hem hebben en dat we hem nu konden laten zien aan de supporters. Hij moest meteen tegenover Anthony Martial spelen, een van de snelste spelers van de Premier League. Hij had een paar minuten nodig om zich aan te passen, maar deed het goed. Wat een jongen."

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem juist bizar slecht spelen, werd voor schut gezet door Martial, daarna door Miki en leidde tot de goal, pure man management van Klopp.

15 januari 2017 om 22:54

Hij had Martial en Mkhitaryan in z'n broekzak joh

15 januari 2017 om 23:02

Bij lange na niet, Martial stuurde hem een paar keer volkomen het bos in, en hij leidde de goal ook in.

15 januari 2017 om 23:16

Bizar slecht speelde hij ook niet. In de eerst twintig minuten was hij inderdaad zoekende en ging Martial er een paar keer voorbij, maar is geen schande want Martial is gewoon een enorm getalenteerde speler. Daarna herpakte hij zich goed en bij de goal deed hij net te weinig dan hou zij moeten doen. Voor zo'n jonge debutant in zo'n beladen wedstrijd deed hij het best aardig. Klopp overdrijft natuurlijk, maar waarom hij dat doet, dat snapt iedereen wel.

16 januari 2017 om 10:57

Door die eerste 3 acties veroordeel jij die jongen zo? Martial heeft de laatste weken onhoudbare acties, maar is nog niet constant en dat was vandaag ook te zien. Martial had 3 goede acties en daarna 0 goede dingen laten zien.

Trent verdedigde uitstekend en had niet meer kunnen doen, want we moeten bedenken dat dit een enorm lastige wedstrijd was voor een back die aanvallend nog beter is. Hij stopte het goed af en als United in de laatste 20 minuten ballen gaat pompen kun je de backs niet echt iets kwalijk gaan nemen vind ik. Dat is gewoon verdedigend overleven en proberen om te counteren.

Wel complimenten voor Mourinho die de opkomende backs van Liverpool goed uitgeschakelde, want dan had je nog meer van Trent gezien.

Die pass op Coutinho was even een voorbeeld wat hij wekelijks doet bij de belofte

16 januari 2017 om 11:15

Tegen Leeds had hij ook een geweldige voorzet op de 1-0 van Origi, tenminste ik dacht dat hij dat was.

Die klopp is niet meer de klopp die zichzelf is, wanneer de camera op hem schijnt doet hij helemaal gek alles is gespeeld lijkt wel jammer een beetje. Ik vond united beter en verdiende een overwinning in mijn ogen

Die Aad is echt een nare vent, alleen maar zeiken op een 19 (!) jarige back die amper ervaring heeft. Daarnaast speelde hij prima. Ook aan de goal kon niet zoveel gedaan worden ja die voorzet werd gegeven maar het is toch daarna gewoon een dekkingsfout?

Hij liet Rooney wel heel makkelijk voorgeven terwijl die er nou niet bepaald op snelheid langs ging. Ik vond hem niet sterk spelen.

zegt hij nu echt dat ze het betere spel hadden ? ik vond liverpool heel teleurstellend voetballen. het was echt op goed geluk van achter uit wegtrappen. veel tactiek zat er ook zeker niet achter... en die jonge werd in het begin helemaal zoek gespeeld door martial en daarna zakte ze steeds met 2 spelers in zjin rug zodat martial hem niet meer zo vaak kon opzoeken. hoe vaak dat ze wel niet met 5 in de hoek aan het verdedigen waren konden we zeker niet op 1 hand tellen. maar goed ik denk dat liverpool heel blij mag zijn dat man utd liverpool een punt schonk. man utd verloor hier vandaag vooral van zichzelf door op een achterstand te komen terwijl je op voorsprong had moeten staan. ze hadden in de eerste helft 2x een 100% kans met pogba en micki. dus ze hadden het zichzelf makkelijk kunnen maken. maar goed dat is ook het mooie aan voetbal. maar klopp moet wel dringend zijn ogen laten nakijken want ik weer niet welke wedstrijd hij keek. en zet ook vraagtekens bij zijn doel dan. als je al tevreden bent met dit dan toon je weinig ambitie

16 januari 2017 om 10:02

Met rotzooi spelers als Pogba en Herrera ga je de oorlog niet winnen. Daarom begon Mourinho de lange ballen te hanteren na 60 minuten.

16 januari 2017 om 11:05

Als je Fellaini in moet brengen zegt dat al genoeg over wie het betere spel had.

Liverpool die er met 5 man op duikt? Hmmmm, wat is daar mis mee? Niets, want dat is de speelwijze van Klopp.....

Bij Martial extra rugdekking geven is een teken van zwakte van de back? Heb jij Martial de laatste weken gezien? Elke trainer zou extra oplettend moeten zijn voor zijn acties, net zoals Mourinho de opkomende backs van Liverpool afstopte.

16 januari 2017 om 11:43

je kan rugdekking geven. maar in plaats van 1 speler als rugdekking er 3 nodig hebben toont weinig vertrouwen/kunnen van de back. dan moet je al zeker niet liggen roepen dat hij een goede wedstrijd speelt want dan lieg je gewoon. net zoals hij liegt dat liverpool goed speelde. ze waren op voetballend vlak echt ontzettend zwak. geen enkele kans bijeen gevoetbald in de eerste 45min. dat man utd dan meer en meer moet komen en daardoor liverpool meer ruimte krijgt wil niet zeggen dat liverpool goed speelde. in tegendeel zelfs... als liverpool fan zou ik net teleurgesteld zijn met het spel maar tevreden over het resultaat. als je tevreden bent met dit spel van liverpool dan wil je ze niet zien voetballen. maar zoals ik aangeef is het dan gewoon op goed geluk wegtrappen... maar goed iedereen mag zijn mening hebben natuurlijk. ik vind het echt een groot gebrek aan ambitie als je dit super lage niveau nastreeft ... man utd speelde een slechte wedstrijd en was op voetballend vlak vele male beter dan liverpool ... hoe kan liverpool dan ooit een goede wedstrijd spelen ? man utd verloor hier vooral van zichzelf !

16 januari 2017 om 11:57

Haha, je hebt wel een erg verknipt beeld van de wedstrijd. Liverpool trapte alleen in een deel van de tweede helft (15/20) minuten de bal op goed geluk weg omdat ze onder druk stonden. Verder was dat niet het geval. Bovendien is de speelstijl van Klopp pressie met veel man zetten op en rond de bal. Als het even kan gelijk op de helft van de tegenstander, maar net zo goed als de bal bij de buitenspelers van United komt. Dat er dan bij TAA ook elke keer 2/3 man gelijk bij de bal zitten, is niet uit zwakte, maar omdat Liverpool het altijd zo doet. Ook bij Milner komt altijd gelijk een middenvelder erbij en stapt Klavan ook door als het nodig is.

Als jij dit een super laag niveau noemt en United voetballend vele malen beter, dan heb jij simpelweg een hele andere wedstrijd gezien dan 99% van de kijkers. Liverpool kan zeker beter, maar jij schetst wel een heel negatief beeld van Liverpool gisteren.

16 januari 2017 om 13:41

Achja je kunt, net zoals zovele, dan over ambitie beginnen als tegenargument. Waar daar de logica in zit weet nog niemand echt goed uit te leggen tot dusver

Topwedstrijden als deze zijn in de laatste jaren op drie manieren gespeeld; als een saai schaakspel, slecht voetbal en veel strijd en een volledig losgeslagen wedstrijd vol aanvallen.

Je mag zelfs beslissen waar je deze wedstrijd bij zet, maar om dan over ambitie te praten is gewoon raar. Praten over ambitie doe op basis van een lange periode, op basis van een wedstrijd klopt het niet. De media doet je geloven van wel maar die sporen niet

Ook het gedeelte over je onbegrip over de pressie klopt niet, Klopp's manier van pressie is momenteel 1 van de beste manieren die er is. Jij ziet het als een speler die rugdekking nodig heeft, maar in werkelijkheid is telkens een speler die de bal aanvalt en daarna weer terug in positie komt terwijl een andere speler de bal aanvalt.

Vind je hele reactie nogal verwarrend; waarin je de wedstrijd als slecht van de kant van Liverpool wil bestempelen, maar daarvoor nogal uiteenlopende argumenten gebruikt.

16 januari 2017 om 14:42

Beetje onzinnig om te stellen dat het inbrengen van Fellaini aangeeft wie het betere van het spel zou hebben.

Een speler als Fellaini wordt juist vaak gebracht omdat de tegenstander zich in aan het graven is en je door de lucht aanvallend wat meer uit wil kunnen richten.

In dit geval was dat ook zo. Liverpool trok zich terug en dan is er weinig ruimte. Het is dan simpelweg geen slecht idee om zo'n fysiek sterke speler in te brengen. Uiteindelijk speelde Fellaini ook gewoon een grote rol bij de goal.

16 januari 2017 om 20:54

Zeg alleen dat United ook niet het betere spel had zoals Robeir dat beschreef.

Mourinho wilde wat forceren omdat hij 1-0 achterstond en dus zal je altijd zien dat de druk wat meer de kant van Liverpool op ging, maar ze hadden zeker niet het betere spel en moesten dus wat gaan forceren met lange ballen.

Achteraf dus een goede zet van Mourinho

Wat een gefrustreerd mannetje haha...ik heb nog niemand gehoord over een flink deel basisteam dat miste tegen de giganten van United...matip,clyne,coutinho,mane...ok Coutinho deed effe mee,maar mist ritme.
LFC heeft een prima teamprestatie geleverd,met een punt ben ik tevreden.eerste helft Liverpool de overhand,2e helft United,so be it!
Maar wat is die Pogba overrated joh niet normaal...

16 januari 2017 om 14:35

Speelde laatste weken gewoon uitstekend. Wil zich in een wedstrijd als deze denk ik te veel bewijzen en gaat dan forceren. Dit was met afstand zijn slechtste wedstrijd voor United. In zijn eerste wedstrijden voor United merkte je ook dat hij zijn stempel te veel wilde drukken en daarom te veel mooie dingen wilde doen.

Hij moet gewoon eenvoudig spelen totdat hij zijn draai echt 100% heeft gevonden. Die mooie dingen komen dan vanzelf wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren