Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp kraakt Mourinho: ‘Bij Liverpool kun je hier zeker niet mee wegkomen’

Laatste update:

Jürgen Klopp is kritisch op de wijze waarop Manchester United zaterdag voor de dag kwam op Anfield. De manschappen van José Mourinho leunden achterover en waren afhankelijk van David de Gea, die zijn ploeg met enkele goede reddingen een punt bezorgde tegen Liverpool (0-0). Het enige schot op doel van de bezoekers kwam van Romelu Lukaku, die in totaal maar 22 balcontacten had. Volgens Klopp was er slechts één ploeg die voor de winst ging.

"Bij Liverpool kun je hier zeker niet mee wegkomen", zegt de oefenmeester van Liverpool over de tactiek van de tegenstander. "Maar voor Manchester United is het prima. Ze kwamen hier voor een punt en dat hebben ze gekregen. Wij wilden er drie en die hebben we niet gekregen." Liverpool heeft een achterstand van zeven punten op de rivaal, hoewel de ploeg van Klopp slechts één competitieduel verloor. "Iedereen kan zien dat we qua niveau niet ver verwijderd zijn van Manchester United. Ik vind dat de jongens het goed hebben gedaan."

Klopp wil de wedstrijd tegen Manchester United nu analyseren met zijn spelers. "Onze situatie is er vandaag niet slechter op geworden, maar we wilden wel winnen. Dat kon iedereen zien. Veel spelers leverden prachtige individuele prestaties in deze moeizame wedstrijd." Van de laatste vijf competitiewedstrijden won Liverpool er slechts één, maar de Duitser is positief voor de camera van Sky Sports. "We moeten hard blijven werken en op een gegeven moment gaat het goed komen. We hebben wat mazzel nodig."

Collega Mourinho zegt bij de BBC dat Liverpool goed heeft gespeeld. "Maar wij speelden ons eigen spel. We hadden een paar goede kansen in de eerste helft en we controleerden het spel. In de tweede helft werd Nemanja Matic vermoeid en ik had geen alternatieven op de bank. Ik wilde ons dynamischer laten spelen met mijn wissels, maar we raakten de controle en de energie kwijt." Mourinho beaamt dat zijn ploeg maar één keer op doel schoot. "Voor jullie en voor de kenners is het makkelijk oordelen, maar vanaf de zijlijn is het moeilijker."

Verdiende Liverpool een zege op Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar met 5-0 van City verliezen kom je wel weg?

14 oktober 2017 om 16:50

Dat was behoorlijk geflatteerd maar zijn ze ook niet blij mee. Klopp wil hier alleen maar aangeven dat zijn supporters passie en strijd verwachten. Met het budget dat Man Utd tot zn beschikking heeft zou je mogen verwachten dat ze iets meer kunnen brengen dan het parkeren van de bus.
Als United ah eind van de rit de titel pakt en topwedstrijden op deze manier blijft benaderen zal er een titel worden gevierd ja. Eentje met minder glans dan alle titels onder Ferguson. Die had budget en stelde nagenoeg elke wedstrijd een team op dat strijdlust en aanvalsdrang liet zien.
Lelijke titels zijn titels maar ze worden zo snel vergeten.

14 oktober 2017 om 16:52

Liverpool ging er tenminste voor... maar na de rode kaart was het niks. En het was ook niet heel verdedigend wat Liverpool speelde.

14 oktober 2017 om 17:05

Ja, ze verliezen 5-0 maar ze gingen er tenminste voor! Man, man, man wat een onzin slaan sommige mensen uit om Mourinho maar omlaag te praten.. ik weet wel wat ik als supporter liever zie...

14 oktober 2017 om 17:17

Als je mag kiezen tussen strijdlust en passie tegenover laf voetbal? Ja, dan zou ik het ook weten! De bus parkeren is gelukkig ook geen garantie voor succes namelijk.

14 oktober 2017 om 17:26

2 Champions Leagues, Titels in alle landen waar hij gewerkt heeft.. Ja dat is het wel! Het past niet in het straatje van alle Cruijffiaanse voetbalfascisten in Nederland, maar het is voor veel mensen wel leuk om te kijken. Verdedigen is namelijk ook onderdeel van het spel, een deel wat in Nederland nog weleens overgeslagen wordt.. Strijdlust en passie zijn niet eenzijdige resultaten van dat domme naar voren hollen hoor. Denk er maar eens over na: welk team heeft de meeste passie en strijdlust uitgestraald in Europa de afgelopen vier jaar? Atletico Madrid, en die spelen natuurlijk ook "oogstrelend, aanvallend, vijf-tellen-en-dan-hebben-we-de-bal-weer voetbal"? Oh nee, net niet...

14 oktober 2017 om 17:28

Laf voetbal? Het is gewoon een tactiek, die bepaalde mensen niet "mooi" vinden. Gelukkig is Mourinho verstandig en gaat voor het resultaat. Klopp die voetbalt misschien wel mooi bij vlagen maar zal nooit de PL winnen met Liverpool, omdat hij te veel risico in zijn spel legt.

14 oktober 2017 om 17:58

2 champions leagues in 15 jaar terwijl hij al 13 jaar in de absolute top werkt. Dat is dan toch geen uitzonderlijke prestatie? Zeker gezien het feit dat hij met chelsea en real er niet in slaagde de cl te winnen is best teleurstellend eigenlijk.
En mbt Atletico, dat was ook niet om aan te gluren. Zeker wanneer ze speelden tegen ploegen die beduidend minder kwaliteit hadden. Wanner ze het opnemen tegen een Real of Barca kan ik me die instelling wel voorstellen. Echter verhoudt Man Utd zich niet op dezelfde manier tov Liverpool als Atletico tov Real. Daarom verwacht ik van de favoriet wel wat beter voetbal ja.

14 oktober 2017 om 18:01

Busje parkeren is ook een taktiek om als winnaar van premier league te worden😜

14 oktober 2017 om 18:01

Ik ben Real fan en ik vond Mourinho afschuwelijk bij Real. Ja hij heeft successen geboekt bij zijn andere clubs , maar bij Real heeft hij een wanprestatie geleverd. Veel goodwill is verloren gegaan , afbraak voetbal en idiote wedstrijdinstelling.
Verdedigen is onderdeel van het spel , maar doelpunten maken en dus aanvallen is de essentie van de sport. Zeker bij een club als United waar de ( financiële ) mogelijkheden ongelooflijk zijn.

14 oktober 2017 om 18:02

YoeriCFC je mag het ook gewoon zeggen als voetbal je niks boeit, maar je winnen wel lekker vindt.

14 oktober 2017 om 18:07

Als je nou al eens begint met opmerkingen als "het is niet aan te gluren.."
weg te laten en termen als "ik verwacht beter voetbalt" niet te maken, dan lijkt het al niet alsof jij jouw meninkje door een ander zijn strot probeert te duwen. dan scheelt dat al een hoop. Er zijn namelijk genoeg voetbalfans die wel degelijk van Atletico Madrid kunnen genieten! Verdedigend voetbal wordt hier besproken als een walgelijk onderdeel van het spel waar toch maar zo weinig mogelijk over gesproken moet worden. Dat is een lachwekkende manier van denken.

Jij had verwacht dat Mourinho ondertussen al vier of vijf CL titels achter zijn naam zou hebben staan? Je weet dat dat nog nooit gelukt is he? Ook niet door al die aanvallende supercoaches!

14 oktober 2017 om 18:32

Dit Man utd leek in de verste verte niet op Atletico. Zelfs Atletico benadert tegenstanders die op papier minder zijn nog aanvallender.
Op zich verrast het me ook niet dat je Mourinho verdedigt. Kans is groot tijdens een gesprek met een Chelsea-fan dat ze geen benul hebben van het DNA van de club. Ben blij dat Klopp dat tenminste wel weet bij Liverpool en Ferguson in het verleden bij United.

14 oktober 2017 om 18:25

Ja want Liverpool was zo veel minder voor de rode kaart? Was een zeer boeiend voetbal gevecht de 1e helft tegen City. Maar de rode kaart bepaalde de rest van de wedstrijd.

14 oktober 2017 om 16:47

Juist met een zwakke verdediging ligt het voor de hand om te parkeren.

Mourinho heeft met United in ieder geval niet met 5-0 verloren tegen City als dat zijn manier van spelen is. Ik kan zijn frustraties wel begrijpen, maar ik vind het toch wel een emotionele reactie.

14 oktober 2017 om 22:28

Nee maar wel met 4-0 van Chelsea vorig jaar. Met kutvoetbal ook nog eens.

Of 5-0 tegen Barcelona met Real. Elke coach heeft wel een blamage op zijn palmares staan.

15 oktober 2017 om 09:48

United heeft nog niet eens tegen City gespeeld. Ik zou maar beetje voorzichtig zijn met wat je zegt....

15 oktober 2017 om 12:47

Maar Manchester United staat wel hoger dan Liverpool heeft ook meer dat hen gescoord dus zo voorzichtig hoef ik niet te zijn. De cijfers spreken voor zich.

15 oktober 2017 om 16:23

Cijfers spreken voor zich? City scoort aan de lopende band en zodra Mourinho tegenstand aan voelt komen graaft hij zichzelf in.

Ga toch weg met je cijfers, vroeger waren het de Arsenal fans, maar nu komt iedereen met z'n statistieken aan zetten. Kijk gewoon met je ogen naar een wedstrijd en niet achteraf loze argumentatie op basis van statistieken.

Tjaa iedereen weet hou Mourinho speelt, thuis en tegen de kleintjes moet alles gewonnen worden en top wedstrijden die uit worden gespeeld gaan voor een gelijkspel. Hij haalt er wel resultaat mee, maar mooi is het niet.

Klopp kan wel wat zeggen, maar als je al weet dat Man U niet op volle aanvalssterkte kan komen dan weet je dat er een bus in het veld staat. Als je daar niet voldoende op anticipeert dan kun je je afvragen of je strategie wel de juiste is of je aanval niet goed genoeg.

15 oktober 2017 om 16:26

Met wat meer geluk kun je gewoon scoren als je de kansen zag, maar ik vind dat jou excuus dat Man Utd niet op volle oorlogssterkte kan komen echt zwak.

Lukaku, Rashford, Mata, Martial, Mhiki waren allemaal fit, dus ik zie totaal geen excuus mogelijk.

Wat een kinderachtige reactie van Klopp, je weet toch hoe Mourinho gaat spelen in zo'n topper? Dan moet je als coach maar kundig genoeg zijn om daar wat op te bedenken! Dat lukte Pep ook alleen bij het beste Barca allertijden met de beste speler ter wereld! Verder niemand! Kijk eens naar jezelf ipv maar te wijzen naar Mourinho, Klopp zal toch ook wel snappen dat Jose de poorten niet wagenwijd open zet voor het ooit zo machtige Liverpool?

15 oktober 2017 om 16:28

1 hele goede redding van de Gea en een complete misser van Can? 2 uitgelezen kansen = weinig echte kansen?

Liverpool heeft niets weg gegeven, dus volgens mij kunnen we er positiever op terug kijken dan United. United in goede doen durft niet en Liverpool in slechte doen wint gewoon bijna de wedstrijd.

"we hadden een paar goede kansen in de eerste helft en we controleerden het spel"

Sorry wat? Jose is het officieel kwijt

Los daarvan moet ie lekker doen wat ie wil in deze uitwedstrijden. Mooi is het niet, en ik ga er zeker geen 90 minuten naar zitten kijken maar het blijft z'n goed recht om alles achteruit te trekken. Dan is het niet aan Klopp om te vertellen hoe het wel zou moeten

14 oktober 2017 om 18:47

Eerste helft klopt dat zeker wel. Op de redding van de Gea met de voet na had ik nooit t gevoel dat pool zou scoren

Wees maar blij dat niet alle clubs uit de Engelse competitie zoals Mourinho voetballen want anders is de Engelse competitie niet meer zo leuk om naar te kijken.

De Engelse competitie is natuurlijk blij met Guardiola en Klopp want dat is goed voor de neutrale kijkers = meer inkomsten dankzij tv kijkers.

14 oktober 2017 om 18:01

Toch heeft het team van Mourinho haast 2x zoveel gescoord als dat van Klopp, tot nu toe in de competitie. En als je echt denkt dat Liverpool meer geld oplevert voor de competitie dan Manchester United, dan snap je het niet helemaal.

14 oktober 2017 om 18:05

Ik heb het gezien, de meeste goals zijn gemaakt in de laatste half uur... uitgecounterd...

Je kunt Mourinho beetje vergelijken met Frank de Boer bij Ajax, toen. Slaapverwekkende wedstrijden... toen wilde ik FOX echt opzeggen.

Weet niet als nr 2 uit bij nr 6 gaat dan gelijkspel perse een super uitslag is. Concurrenten kunnen 3 punten halen

United wilde niet, Liverpool kan het niet die hebben zonder Mané de kwaliteit niet om zo'n wedstrijd open te breken.

Yep gelukkig wint City met 7-2...laat hen maar kampioen worden!

14 oktober 2017 om 18:03

Ja dan kunnen jullie weer wat vieren

Beetje zielig dit van Klopp. Mourinho wint in zijn eerste seizoen bij United meteen 2 prijzen (3 met de Shield erbij) en dan begint meneer te klagen dat Jose er bij Liverpool niet mee weg zou komen om 0-0 te spelen. Misschien moet Klopp eens in de spiegel kijken en zich realiseren dat hij bij Liverpool in een paar jaar tijd bijna geen progressie heeft geboekt en geen prijzen heeft gewonnen. Maar ja, ''next year will be our year'' he.

15 oktober 2017 om 16:32

Pff het is toch ook gewoon waar. Echte United fans kunnen toch niet tevreden zijn met een bus voor de goal tegen Liverpool? Mourinho speelt anti-united voetbal in de best bekeken topper ter wereld.

United is in goede doen en Liverpool in slechte en dan ga je zo het veld in? De ballen vind ik kleiner dan erwtjes.

Met passie verdedigen hoort ook bij het voetbal.
Allemaal leuk dat leuke aanvallend voetballen. En prima dat een club als Liverpool dat goed vind. Maar zo zullen ze nooit prijzen gaan pakken.
En daarom is Klopp ook niet die top trainer die aan het eind van zn carrière veel prijzen heeft gewonnen.
Dat ze aan het eind van het seizoen misschien net CL mislopen. En Liverpool steeds verder weg zakt.
United heeft met het aanstellen van Mourinho een trainer binnen gehaald waar ook veel spelers voor willen spelen. En prestaties wil zien. En ook boekt. Pakt hoe dan ook 3 prijzen vorig jaar.
Liverpool heeft na mijn idee na hun glorie jaren niet goed genoeg door gepakt. En nu in Engeland gewoon een goeie subtopper is in Engeland.
Spelers zoals een Coutinho die dan graag weg wil. Zegt ook wel genoeg.
Bij de echte top komt toch echt wel iets meer bij kijken dan alleen leuk voetbal. Daar gaat het om de knaken. Aan het einde van de rit tellen toch echt de prijzen. Op welke manier dan ook.

15 oktober 2017 om 16:41

Ik hou van verdedigen, maar een bus voor de deur is niet verdedigen. Net zoals jij een verschil tussen aanvallend en verdedigend schets en geen verschil daar tussen klopt ook niet. Het is dominant zijn in een wedstrijd en niet dominant. Mourinho koos ervoor om niet dominant te zijn tegen een tegenstander die niet in goede doen was met een team dat wel in goede doen is.

Hier kun je niet spreken van een tactisch betere Mourinho, dit is gewoon pure schijterij en elke United fan zou hier niet tevreden moeten zijn. United heeft toch wel goed doorgepakt de laatste 15 jaar en staan toch voor dominant voetbal? Cl's Pl' en ga zo maar door? Hoe kun je dan pure schijterij verdedigen? De was de kans voor United om Liverpool een mokerslag uit de delen voor de komende jaren....

3 prijzen? Zo zo, hierboven werd er nog 2 gezegd en je hebt volgens mij 'prijzen' en 'prijzen' .

Coutinho die dan graag weg wil? Ja dat is de realiteit, net zoals dat Ronald naar Real ging en de Gea ook constant in de belangstelling blijft staan.

Je bent blind Mourinho aan het verdedigen, maar een zelfrespecterende United fan zou beter moeten weten en je afgunst richting Liverpool is ook te gemakkelijk te counteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren