Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Hij is waarschijnlijk de meest bijzondere speler uit zijn land’

Laatste update:

Jürgen Klopp heeft een rotsvast vertrouwen in Mohamed Salah. De rechtsbuiten, voor 42 miljoen euro overgekomen van AS Roma, zal volgens de trainer van Liverpool niet gebukt gaan onder de druk na zijn toptransfer. De Egyptenaar is na Christian Benteke (46,5 miljoen euro) de duurste aankoop ooit van the Reds en dus zijn de verwachtingen op Anfield hooggespannen.

In gesprek met de Egyptische media spreekt Klopp het geloof uit dat zijn nieuwe pupil zich staande zal houden. "Dit is een speler met ervaring in de Premier League, de Serie A en de Champions League. Hij weet hoe hij moet omgaan met druk", verzekert de Duitser. "Hij is waarschijnlijk de meest belangrijke en bijzondere speler in zijn thuisland. Spelen voor Egypte brengt ook druk met zich mee, vanwege de gigantische steun en belangstelling voor het team."

"Mo heeft die druk op zijn schouders gedragen als international en hij is erbovenuit gestegen", constateert Klopp, die stelt dat de transfersom geen extra druk met zich meebrengt voor Salah. "Zelfs als dat wel zo zou zijn, uit de buitenwereld dan, is dit een speler met de mentaliteit, houding en ervaring om ermee om te gaan en alsnog te floreren. Ik geniet erg van zijn houding. Die is van wereldklasse. Ik verwacht dat dat zo blijft."

Mohamed Salah wordt een groot succes bij Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat betaalde ze ook alweer voor Andy Carlo? Dat vond men toen enorm veel, ik ook. Nu is t een doodgewoon bedrag.

26 juli 2017 om 22:32

Hangt ervan voor wie je het betaald. Betaal je het voor een kwalitatief goeie speler dan is het een doodgewoon bedrag, betaal je het voor iemand als Carroll dan is het nog steeds veel te veel.

Ik denk en hoop dat deze samenwerking een groot succes zal worden!
Toch een speler die nooit ergens bij de belangrijkste spelers hoorde, maar ik denk dat hij bij dit liverpool dat wel kan worden.

26 juli 2017 om 22:30

Bij Roma en Basel niet belangrijk??

26 juli 2017 om 22:55

Basel ok, maar bij roma werd hij toch nooit zo geroemd en genoemd.

Hij rent en hij rent..vaak bijzonder weinig rendement. Belachelijk veel geld voor zo'n speler!Als Liverpool echt (weer) mee wil gaan doen zullen ze met echte wereldtoppers moeten komen

26 juli 2017 om 22:36

Bijzonder weinig rendement? Hij heeft bin AS Roma in 2 seizoenen 65 wedstrijden gespeeld en 29 goals gemaakt. Dat zijn goede cijfers voor een rechtsbuiten.

26 juli 2017 om 22:40

Loopt zichzelf vaak voorbij en kan niet de kar trekken bij Liverpool

26 juli 2017 om 22:43

Moet hij de kar dan perse trekken ?

26 juli 2017 om 23:06

Voor dat geld mag je het hopen

27 juli 2017 om 04:43

Klopp wilde salah, keita en van dijk. Als je dat gedeeltelijk krijgt voor veelte veel geld, krijg je wel wat je wil en geld is niet belangrijk voor ons en voor klopp, dus je geld argument is irrelevant. Beter dan een 5e optie balotelli noodaankoop.

Hopelijk houdt Liverpool Coutinho, want er is een duidelijke klik tussen hem en Salah. Met Coutinho erbij zal Salah zoveel kansen krijgen dat hij er ook wel een paar mag missen.

27 juli 2017 om 04:47

Haha elke slimme speler zoekt de sterspeler op in zijn eerste wedstrijden, mane deed het precies hetzelfde. Desalniettemin wel leuk voetbal gezien van hem tot nu toe.

Voor Liverpool is Salah de duurste aankoop ooit. £39miljoen terwijl Benteke "maar" £32miljoen kostte. Alleen was 1 pond toen €1.45 ongeveer en nu is die nog maar €1.11

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren