Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Het was een choquerend moment, de laatste situatie van de warming-up’

Laatste update:

Liverpool had zaterdagmiddag de grootst mogelijke moeite met Brighton & Hove Albion, maar kwam de uitwedstrijd in het American Express Community Stadium door een doelpunt van Mohamed Salah uiteindelijk wel zonder kleerscheuren door (0-1). De Egyptenaar nam in de tweede helft vanaf elf meter het enige doelpunt van het duel voor zijn rekening, nadat hij zelf de strafschop had verdiend. Manager Jürgen Klopp is blij met de reactie van zijn ploeg, na twee nederlagen op rij.

De koploper van de Premier League verloor op 7 januari in het Etihad Stadium van titelconcurrrent Manchester City (2-1), waarna afgelopen maandag tegen Wolverhampton Wanderers uitschakeling volgde in het FA Cup-toernooi (1-0). "Ik denk dat dit één van de meest volwassen optredens dit seizoen was van ons. Er waren een paar momenten waarop we wat geïnspireerder en creatiever konden zijn, maar we controleerden de wedstrijd beter nadat we scoorden”, vertelt Klopp aan diverse Engelse media.

"Het is fantastisch om met 1-0 te winnen. De wedstrijd was niet geweldig. We moeten ons verbeteren, maar we verdienden het om te winnen. Meer kun je niet wensen in een uitwedstrijd in de Premier League", vervolgt de Duitser. Liverpool heeft door de zege weer een voorsprong van zeven punten op Manchester City, al speelt de achtervolger maandagavond nog tegen Wolverhampton. "De voorsprong betekent helemaal niets. Het is cool, maar we weten dat de situatie maandag totaal anders kan zijn."

Klopp heeft in het bijzonder mooie woorden over voor Trent Alexander-Arnold: de jonge rechtsback speelde negentig minuten, nadat hij in de warming-up nog door zijn enkel was gegaan. "Het was een choquerend moment, de laatste situatie van de warming-up. Volgens mij stapte hij op de bal. Ik heb de situatie echter niet gezien, ik zag hem alleen naar de grond gaan. Hij is een hard boy, dus dat was geen goed signaal. Daarna kwam de dokter erbij en die zei dat er iets mis was met de enkel", licht Klopp toe.

"Trent trok vervolgens wat sprintjes, maar ik was niet tevreden met de manier waarop hij dat deed, omdat toen hij afremde, het leek alsof hij strompelde", vervolgt de oefenmeester van Liverpool. "Toen we vervolgens terugliepen naar de kleedkamer, zei hij me dat de pijn verdwenen was. Hij werd in de kleedkamer nog even behandeld door de dokter, die uiteindelijk toestemming gaf om te spelen. Ik weet niet precies wat er mankeerde, maar ik hoop dat het niets is en hij de pijn niet lang zal voelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had gisteren ook zoiets vlak voor mn werk begon. Ging door mn enkel toen ik uit de trein stapte. Mn manager zag me ook een beetje hinken en maakte zich zorgen maar ik beet me er gewoon doorheen. Gelukkig heeft Alexander Arnold dat ook gedaan. Vind hem op dit moment de beste rechtsback van de wereld. Gozer is pas 19 jaar. Abnormaal!

12 januari 2019 om 20:52

Had toch echt de golden boy award verdiend. 19 jaar en al op zo'n niveau zoveel wedstrijden spelen zonder echt door de mand te vallen, toch fantastisch.

12 januari 2019 om 21:15

Jij bent of een PSV supporter, of een Feyenoord supporter, of compleet imbeciel als je dit beweert

TTA beter dan de Ligt?

Ben je wel helemaal goed bij je hoofd?

12 januari 2019 om 21:25

Ik ben een Belg dus niet voor één nederlandse ploeg, buiten Vitesse als Chelsea-fan. Maar TAA heeft veel meer bewijzen op een hoger niveau dan de Eredivisie. De Ligt moet nog laten zien dat hij het in een PL, La Liga, Serie A ook kan. Verklaar waarom De Ligt zoveel beter zou zijn ipv. me imbeciel te noemen?

12 januari 2019 om 22:08

Het is goed dat excuses zijn aangeboden, maar....

TAA is basis speler bij Liverpool, finale CL gespeeld en een heel aantal wedstrijden in de PL gespeeld. Ook hij zal meer als 70 miljoen opleveren.

13 januari 2019 om 00:51

Marchell, ik vind ook dat TTA de prijs had verdiend, puur omdat hij wekelijks op een hoog niveau uitblinkt. Echter is De Ligt ook geen verkeerde uitkomst, ik weet niet of ik zo makkelijk zou kunnen kiezen. Echter vind ik hem niet de beste RB van het moment, ik vind hem aanvallend veel toevoegen maar verdedigend nog niet consequent genoeg

Omdat de Ligt al 2 jaar op jonge leeftijd de baas is van de Ajax verdediging, aanvoerder is, 70 miljoen waard is

En TTA een leuke opkomende back is die onder de vleugels van de wereldverdediger van Dijk af en toe een leuk wedstrijdje speelt, maar zeker niet foutloos

Ik volg Ajax en Liverpool allebei, en wat jij doet is Messi met Coutinho vergelijken, sorry

Compleet ander niveau

Ik denk dat TTA nu 30 miljoen opbrengt hoogstens

Dus nog een jaartje in de wachtkamer voor Golden Boy

12 januari 2019 om 22:04

En wat jij doet is de premier league met de eredivisie vergelijken. Voorop gesteld dat ik De Ligt de terechte winnaar vind, maar in je reactie doe je TAA echt zwaar tekort. Een geweldig talent en moderne back met ook nog eens een zeer goede trap. Hij maakt af en toe wat fouten, maar doet dit wel op een hoger niveau dan De Ligt dat doet.

12 januari 2019 om 23:35

Wel grappig, en zeker niet om te zieken: hij maakt fouten op een hoger niveau

Daar moet ik even over nadenken ;-)

12 januari 2019 om 23:15

Kostprijs is geen argument voor golden boy. Daarnaast is iemand met PL, CL finale ervaring en Engels die speelt op RB wat toch dun topaanbod heeft wel veel meer waard dan een Eredivisie speler. Zoals hier ook gezegd is: je vergelijkt Eredivisie met PL.

De Ligt speelt ook Champions League hoor

Maar ik vind TAA een prima back hoor, ik ben ook Liverpool fan

Maar nog niet de status en klasse van de Ligt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren