Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Klopp dient na slechte heenronde ontslag in bij Borussia Dortmund’

Laatste update:

Er is zondag op Twitter ophef ontstaan over Jürgen Klopp. De trainer van Borussia Dortmund zou namelijk zijn ontslag bij de clubleiding in hebben gediend, al hebben zelfs de media in Duitsland daar nog niet over geschreven. Dortmund staat momenteel op een zeventiende plaats in de Bundesliga.

/

Het is dan ook onduidelijk of er een kern van waarheid in die berichten zit. De coach van Dortmund is momenteel op vakantie in Dubai en hij wordt al in verband gebracht met onder meer Crystal Palace en Liverpool. Vorige week zondag maakten die Borussen overigens nog bekend zeker door te zullen gaan met de 47-jarige Klopp.

“We hebben de volle overtuiging dat het ons samen gaat lukken om uit deze moeilijke situatie te komen”, zei sportief directeur Michael Zorc in Kicker, na urenlang met Klopp en collega Hans-Joachim Watzke om de tafel te hebben gezeten. Klopp staat nu al ruim zes jaar aan het roer in het Signal Iduna Park en werkte eerder bij FSV Mainz.

Denk jij dat Jürgen Klopp opstapt bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet waar, Klopp is niet iemand die op zal geven

28 december 2014 om 19:08

@ Jhpxuv,

Ik hoop echt dat dit niet waar is. Ikzelf ben fan van Borussia Dortmund en ja, het gaat op dit moment erg slecht met Dortmund, maar een betere trainer dan Jürgen Klopp zal Dortmund op dit moment niet vinden.

Ik ben altijd een hele grote fan geweest van Klopp en zou het dan zeer jammer vinden als hij ontslag neemt. Klopp en Dortmund passen ook prima bij elkaar en ik hoop dat het bestuur van Dortmund niet akkoord gaat als Klopp daadwerkelijk een ontslagverzoek heeft ingediend.

28 december 2014 om 20:14

natuurlijk bent u fan van Borussia Dortmund. dat is altijd zo nadat er succes is geboekt door een club..

sorry maar je bent naar mijn mening gewoon een succes supporter die nu dortmund 2 keer kampioen is geworden ineens fan is van Dortmund en het een "toffe" club vindt met een super beleid.

ga toch weg man, walgelijk gewoon. ik durf er op te wedden dat je geen fan was geweest als Dortmund gewoon dezelfde resultaten had gehaald als de jaren daarvoor gewoon middenmoot was.

wat?!? Dortmund middenmoter? Ja, Dortmund is de 10 jaren daarvoor gewoon middenmoter geweest met hier en daar een leuk seizoen maar ook daarvoor gewoon bagger resultaten heeft behaald.

vanaf 2014 tot 2000 is men gemiddeld 6e geworden. waarbij Schalke gemiddeld 4e is geworden in de seizoenen 2014 tot 2000.

dus waarom geen fan van Schalke of Leverkusen?

28 december 2014 om 20:22

@ Jeronsaik,

Vanaf 2014 tot 2000 zijn ze gemiddeld zesde geworden?.

En nee, ik meen het: ik ben al jaren fan van Dortmund. Eigenlijk sinds de periode dat Bert van Marwijk trainer daar was, maar toen heb ik ze niet echt met grote belangstelling gevolgd.

Pas vanaf het moment dat Nuri Şahin aan het einde van zijn verhuurperiode terugkeerde naar Dortmund (overigens speelde Nuri Şahin erg goed op huurbasis bij Feyenoord), ben ik Dortmund echt gaan volgen, omdat Şahin op dat moment mijn favoriete speler was bij Dortmund.

En als je mij niet gelooft, dan is dat niet mijn probleem. Je hoeft niet meteen een absolute topclub, die vrijwel elk jaar meestrijdt om de landstitel, als favoriete club te hebben (zo kom jij op mij wel over).

28 december 2014 om 20:25

Vanwaar de frustratie, mijn beste? Heeft eenieder niet het volste recht een club te supporten om welke reden dan ook?

28 december 2014 om 21:37

@jersonsaik

Dortmund is gewoon een prachtige club, geweldige achterban, een cultheld van een trainer en ze stijgen de laatste paar jaren steeds weer ver boven zichzelf uit in de CL.

Genoeg redenen om fan van die club te zijn & wie ben jij om hem te vertellen waarom die supporter is?!

28 december 2014 om 22:51

Ben zelf al fan van Dortmund sinds 2001. Met spelers als Dede Rosicky, Lars Ricken, Jan Koller, Metzelder, Worns, etc. Heerlijk team was dat.

29 december 2014 om 01:44

Wat een gefrustreerde reactie. Moet ik mij ook zorgen gaan maken als ik zeg dat ik fan van PEC Zwolle ben.

29 december 2014 om 04:57

uiteraard heeft iedereen de volste recht een club te steunen om welke reden dan ook. maar ik word af en toe niet goed van al die mensen die Borussia Dortmund de hemel in prijzen en net doen alsof ze de club al tig jaren steunen en doen.

ik vind het ook een mooie club met een mooie historie, en ben zelf twee keer in het stadion geweest bij Dortmund-Schalke en één keer bij Dortmund-Werder. maar om dan te zeggen dat ik fan ben van Dortmund is een beetje raar.

hedendaags weten mensen het verschil niet meer tussen "interesse hebben in" en een club ook echt volgen en steunen. Ikzelf ben supporter van AIK Fotboll en bezoek gemiddeld 5 wedstrijden per seizoen. (ik ben geboren in Stockholm en woon hedendaags in Helsingfors/helsinki)

maar iemand die als profiel logo Ajax vertegenwoordigd, als achtergrond Barcelona heeft, als favoriete club Dortmund en Schalke heeft (rivalen eerste klas) en zelfs Cska, Spartak en Dynamo Moskou als favorieten heeft (rivalen eerste klas) of Benfica, Porto en Sporting...

dan ga ik zo'n persoon toch niet serieus nemen dat hij fan is van Dortmund?

Edit: ik bezoek gemiddeld maar 5 wedstrijden per seizoen omdat ik niet meer tijd heb dan dat. ik heb een kleine dame thuis (incl vrouw) en reis voor mijn werk.

29 december 2014 om 13:17

Als jij nou eens buiten over de wegen rondjes gaat lopen, want zoeen grote azijnzeiker als jij vinden we niet snel meer. Man man ben jij soms van de supporterpolitie dat je mag bepalen wanneer iemand een echte fan is. Ik volg elke week wedstrijden van Dynamo moskou, Al 2 jaar en ik heb meer dan genoeg spullen gekocht online maar ik ben er nog nooit live geweest. Ben ik dan geen supporter? Heb je geen kerstcadeautjes gehad of was het een moeilijk jaar voor je?
Niet zo raar doen alsjeblieft jongeman....

29 december 2014 om 13:28

90 procent van de mensen zijn hier zogenaamd aanhanger van een topclub in ieder land. Psg, Dortmund, een paar jaar geleden kwamen er ineens overal Napoli en Atletico-aanhangers online. Dat zijn de ekte ekten. Nog nooit het stadion gezien maar wel fan. Ajax heeft er overigens ook heel erg veel.

29 december 2014 om 16:41

@solekid_manu

wat bent u dom zeg. ongelovelijk. je hebt dus totaal niet gelezen wat ik schreef.
een echte fan (ongeacht of je er live bent geweest of niet) is geen fan van de rivaliserende club.

dat is gewoon onzin. dat jij wedstrijden volgt van Dynamo Moskou dat is prima, en je zal daar best een reden voor hebben en je mag jezelf best "fan" noemen. maar als je fan bent dan ga je niet Spartak Moskou, Cska en Lokomotiv Moskou bij je favoriete clubs zetten. (zoals Rochester wel heeft)

ik ben AIK fan, en Djurgardens IF zal Nooit te nimmer in mijn favoriete lijst te vinden zijn. nooit!

en daar ging het om, dat iemand fan is fan Dynamo Moskou en Manchester United. prima al ben je fan van Red Urawa Diamonds. maar iemand die zich echt fan noemt is geen fan van de rivaliserende club. respect naar de rivaal is 1 ding maar die als favoriete club in je profiel plaatsen is onzin!

ik bedoel kijk eens naar jezelf. Man United fan, Dynamo fan en ook nog eens Vitesse supporter, hoeveel tijd heb je wel niet?

30 december 2014 om 11:42

http://www.allmystery.de/i/t932429_640px-Squidward...

28 december 2014 om 21:02

Ik hoop heeeeel erg dat je gelijk hebt. Klopp heeft in het verleden bewezen dat hij de perfecte coach is voor Dortmund. Nu het even wat minder gaat moet je juist vasthouden aan structuur. We gaan echt niet een betere coach vinden hoor. En vanuit het perspectief van Klopp of Crystal Palace of Liverpool nou een stap zijn? Ik hoop heel erg dat dit bericht niet waar is, want dan zie ik ons misschien zelfs wel degraderen. Ik heb alle vertrouwen in Klopp. Als Reus weer terug zal hij het team op sleeptouw nemen en ergens mooi in de middenmoot eindigen en misschien halve finale in de CL.

Zou erg zonde zijn als hij opstapt. Klopp lijkt me niet een trainer die halverwege het seizoen Dortmund zou verlaten. Wellicht aan het einde van het seizoen, mocht Liverpool langskomen, dat hij dan gaat. Zou Dortmund ook weer een mooie optie zijn voor De Boer imo.

28 december 2014 om 19:02

Het zou idd zonde zijn, maar waarom zou je naar met alle respect het huidige Crystal Palace of Liverpool gaan. Kan je net zo goed Dortmund naar de weg omhoog proberen te brengen, dat lijkt mij meer iets voor Klopp. Ik zou eerder wachten totdat de positie bij Arsenal vrij komt.

Als dit waar is, liverpool sla je slag!

28 december 2014 om 20:00

De problemen bij Liverpool zitten natuurlijk veel dieper dan de trainer. Klopp zal wel niet zo stom zijn om daar te tekenen tenzij hij keiharde garanties krijgt op papier.

28 december 2014 om 18:56

Veel blessures, belangrijke spelers die vertrekken, wedstrijden waarin je beter bent ook elke keer niet over de streep trekken.

Mensen vergeten makkelijk dat BVB uit een zeer moeilijke periode komt en een voor een topclub erg smalle selectie heeft. Een paar blessures en tegenvallende aankopen en je bent zo een stuk zwakker.

On: neem niet aan dat hij vertrekt, ik twijfel er geen moment aan dat ze na de winterstop weer gaan klimmen en volgend seizoen weer kunnen gaan meedoen.

28 december 2014 om 19:32

Is wel heel erge slappe excuus om het op blessures te gooien. Klopp en Dortmund is geen chemie meer. Ook dat boven op de spelers groep zitten werkt bij deze sterren niet.

28 december 2014 om 19:37

Heb je ze in de cl gezien?
Daar speelde ze arsenal compleet weg.

28 december 2014 om 19:45

Hoe verklaar je de resultaten in de CL dan? Als de chemie weg is.

28 december 2014 om 19:45

De competitie is een belangrijk iets, dat kun je algemener kijken. Bundesliga bepaalt voor je of je wel niet de C.L gaat spelen.

28 december 2014 om 19:47

Het is wel slecht dat je als trainer je team niet kan motiveren en klaarstomen voor de competitie, maar voor de C.l..

28 december 2014 om 19:14

@borreltjuh

Dit mag de leiding zich aanrekenen.
Op deze manier vraag je erom dat je op een gegeven moment de ontstane gaten in de spelersgroep niet kan opvullen.

28 december 2014 om 21:01

@hangover96

Maar het vreemde van alles is, is dat ze in de CL best wel goed presteren.
En de terwijl ze in de CL wel tegen sterkere tegenstanders spelen.
Best wel jammer want ze zijn op papier de enige ploeg die Bayern Munchen aankan.

28 december 2014 om 19:49

Vorig jaar hadden ze een makkelijk scorende spits, de spitsen van nu hebben 10 kansen nodig om te scoren, en er zijn belangrijke spelers vertrokken.

Er zitten in deze berichten 0.0 kern van waarheid in. Klopp zal dit seizoen nog altijd Dortmund trainen. Heeft enorm veel krediet opgebouwd en profiteert nu daarvan. Als het een gewone trainer was, was die allang al op straat gezet.

Dortmund gaat na de winterstop omhoog klimmen en wie weet zit er eventueel europees voetbal nog in.

Klopp naar Crystal Palace? Schei uit zeg

Klopp wordt heel vaak vergeleken met Frank de Boer. Laten we hopen dat hij hetzelfde voor elkaar krijgt.

Nog even een jaartje wachten en daarna naar Manchester United!

Vreemd dat er nu al nieuwsberichten geschreven worden op basis van geruchten op Twitter. Lijkt mij namelijk enorme onzin, zeker ook omdat aantoonbaar betrouwbare media niets hierover zeggen.

28 december 2014 om 19:28

Twitter is zeker geen bron voor zo een gerucht kan me echt niet voorstellen dat Klopp wegloopt voor de situatie ga er ook van uit dat ze na de winterstop flink punten pakken en nog bij de top 6 eindigen

Misleidende titel weer...

Klopp zal inderdaad crystal palace gaan coachen.. lachwekkend

Met Lewandowski en Gotze stonden ze met deze omstandigheden minimaal 8ste.

28 december 2014 om 20:09

En wat heb je nu aan zo'n informatie?

Kun je er ook gelijk aan toevoegen dat ze naast Gotze en Lewa met een Sahin in de vorm van 2011-2012, een Kagawa voordat hij naar Man U ging, een Gundogan, Kuba, Hummels etc. etc. in topvorm gedeelde koploper zouden zijn geweest of misschien zelf 10 punten voor zouden lopen op Bayern.

Maar daar hebben we niets aan, want dat is allemaal verleden tijd.

Spelers komen en gaan. Zodra je dragende spelers verliest moet je ervoor zorgen dat je die gaten opvult zonder kwaliteit te verliezen. Ze hebben voor Gotze 36mil gekregen en voor Lewandowski hadden ze 25mil. kunnen krijgen. Maar ze hebben besloten om hem gratis te laten gaan. Niet bepaald slim gehandeld en hebben ze zich goed versterkt? Blijkbaar niet.

Het is allemaal de schuld van het bestuur van Dortmund. In plaats van op zo'n scenario's in te spelen gaan zij liever het slachtoffertje uithangen. Lekker met de boze vinger naar Bayern wijzen om aftelijden van de eigen domheid.

28 december 2014 om 20:55

Acolinho, ik lees elke keer terug dat ze voor Lewy 25 miljoen hadden kunnen krijgen en het zo ongelooflijk dom is dat ze dit niet gedaan hebben. Hoeveel miljoen denk je dat ze afgelopen seizoen met Lewy in de spits hebben verdiend? Dat overstijgt met gemak die 25 miljoen euro. Het was slechts uitstel van executie. Heel makkelijk om dit vervolgens te gebruiken als stok om mee te slaan richting het bestuur van Dortmund.

28 december 2014 om 23:14

@ 123jaap123

Prima, als jij vindt dat dit een meesterzet was (want zo zet je het hier neer) moet jij weten. Ik heb ze echter niet zien juichen hoe dat ze meer geld hebben verdiend door Lewa aan zijn contract te houden. Wat ik wel heb gezien waren een handvol huilconcerten over het feit dat hij gratis de deur uit liep.

Maar even serieus, je gelooft toch zelf niet dat Lewy alleen meer dan 25mil. voor Dortmund genereerde in zijn laatste seizoen? Ik vraag me serieus af waar het geld dan vandaan kwam? Shirtverkoop? Denk je dat er in zijn laatste seizoen voor Dortmund waar al bekend was dat hij naar Bayern zou gaan, nog eens miljoenen Lewandowski shirtjes over de toonbank gingen? Ik betwijfel het, zeer.

Hij had zeker een aandeel in de successen, maar je moet toch echt heel naïef zijn wil de denken dat zijn aandeel uiteindelijk meer dan 25mil. binnen bracht voor Dortmund. Voor elke goal die hij maakt krijgt hij toch juist van Dortmund betaald. Voor zijn laatste jaar zou hij meer dan 5mil. verdienen inclusief allen bonussen etc.

Zoals ik al zei, ik heb geen idee, maar ik geloof niet dat alléén Lewandowski meer dan 25mil. voor Dortmund binnen bracht. Dat is in mijn ogen gewoon gelul om de pijn dat hij voor niks weg ging te verzachten.

29 december 2014 om 01:01

Een meesterzet is weer het andere uiterste wat je hier noemt, maar zoals dit jaar gebleken is is dat een opvolger vinden voor Lewandowski makkelijker gezegd dan gedaan. Zelfs een jaar later (dit jaar dus) hebben ze het niet voor elkaar gekregen om een fatsoenlijke opvolger te vinden. Om dus vast te houden aan je team, waarmee je uiteindelijk gokt op prestaties, is niet heel gek. En je kan zeggen dat 2013/2014 een uitstekend jaar was voor Dortmund, dus het is mij een raadsel waarom je het 'de eigen domheid' noemt.

Laten we dan eens kijken naar de stats van Lewandowski. Hij is het afgelopen seizoen topscoorder van de Buli geworden en had na Reus de meeste assists. We mogen aannemen dat Lewy dus een meer dan aanzienlijk aandeel had in de 2e plek behaalt door Dortmund. Of het ze misschien CL voetbal had gekost? Kijk dit seizoen eens en I rest my case..

Verder weet je dat de TV gelden gebaseerd worden op de eindstanden van de afgelopen seizoenen. Een tweede plek van 2013/2014 zal dus nog een aantal jaar zorgen voor extra punten. Een plek verschil kost je al een klein miljoen, dus een stuk lager eindigen gaat je dus wel degelijk ook nog miljoenen kosten.

In de Champions League 2013/2014 hebben ze alleen al in de poulefase 4 miljoen aan prijzengeld verdiend door de overwinningen en een krappe 7.5 miljoen voor het bereiken van de halve finale. Beoordeel zelf maar of topscoorder van zijn poule, 2 (uit)goals tegen Zenit en een flink aantal assists een reden is om hem één van de belangrijkste spelers van BVB in de CL te noemen.

Als we nog eens een schatting maken wat een 2e plek oplevert aan startgeld in deze Champions League, waarbij ik de cijfers van het seizoen 2013/2014 gebruik, is dit nog eens ruim 23 miljoen.

Natuurlijk begrijp ik dat dit niet alleen de verdiensten van Lewandowski zijn, maar dat hij vorig jaar de MVP was moge duidelijk zijn. En dat hij Dortmund geen windeieren gelegd heeft ook. Dus om het nou een fout te noemen van het bestuur van Dortmund lijkt mij inderdaad totaal niet aan de orde.

Laten we het anders stellen. Met Lewandowski in het team hebben ze het afgelopen jaar voetballend gezien in ieder geval bijna 35 miljoen aan prijzengeld in de CL gepakt, weer een jaar met 25 miljoen aan televisiegeld en nog eens 23 miljoen (schatting) aan nieuwe deelname Champions League gepakt. Dat is dus puur aan sportieve prestaties gekoppeld 83 miljoen euro. Nogmaals, hoe kan je het dan een fout noemen om Lewy te houden?!

Dat ze dit jaar zwaar gefaald hebben in het versterken moge duidelijk zijn, maar zoals de 'Bayern-haters' (om ze zo maar even te noemen) voor de slechte prestaties van Dortmund blijven wijzen naar Bayern, blijft het voor de Bayern-fans (of in ieder geval sympathisanten) ook wel héél aantrekkelijk om elke keer het bestuur trachten onderuit te halen.

29 december 2014 om 02:37

@ 123jaap123

Ja goed, van mij mogen een miljard verdienen aan bonussen. Het is gewoon niet aan te duiden hoe waardevol een enkele speler daarin is geweest. Dat hij hun topscorer was in de CL en de Bundesliga is super. Maar als hij van ik zeg maar wat 20 goals 16 maakt na een assist? Het hele team is er gewoon bij betrokken. Als de verdediging hun werk niet doet dan kunnen ze voorin scoren wat ze willen. Maar of je dan gaat winnen?

Dit seizoen vergelijken met het vorige heeft ook geen zin. Dortmund was vorig jaar als collectief zijnde gewoon sterker terwijl ze dit jaar als collectief gewoon falen. Dan vraag ik me af of een Lewandowski ze in z'n eentje van zo'n afgang had kunnen bewaren?
We zullen dat nooit weten en daar kunnen we alleen over speculeren.

Kijk als deze handelswijze van Dortmund voor hun goed uit pakt dan moeten ze het zelf weten. Doe dat dan met elke speler zo en stijg lekker financieel naar de top. Maar ga achteraf niet klagen hoe een speler weg gratis weg ging.

Als dit waar is dat hopelijk goed nieuws voor Liverpool.

Geruchten op twitter zonder enige bron en grotere media die het links laten liggen. Voor mij dus al totaal niet serieus te nemen. Ook omdat Dortmund zelf gewoon vertrouwen in Klopp heeft uitgesproken en Klopp zelf heeft gezegd niet op te willen geven. En dan wordt het hier in de titel zo neergezet alsof alles al rond is, alles voor de views helaas.

Dat zat er aan te komen, Klopp en de spelers groep is gene chemie meer. Zijn aanpak werkt ene paar jaar, daarna gaan de spelers zich aan irriteren , vooral de sterren pikken dat niet.

Tja, wie zal het weten?

Het zou niet voor het eerst zijn dat er wordt groepen dat alles goed gaat, om vervolgens een paar dagen later te lezen dat een trainer is ontslagen/zijn ontslag heeft ingediend.

Misschien wou men daar tot het nieuwe jaar niets over kwijt? Het kan alle kanten op, maar ik ga er vanuit dat Klopp gewoon trainer van Dortmund blijft.

Pure onzin. Klopp heeft vorige week nog in een interview met Bild aangegeven niet op te stappen, zelfs niet na zo'n zwakke eerste seizoenshelft. Daarnaast is er een onmetelijke hoeveelheid aan vertrouwen van zowel de fans als van het bestuur, waardoor een vertrek van Klopp kan worden uitgesloten.
Eigenlijk jammer dat er zoveel aandacht wordt geschonken aan zulke stemmingmakerij op twitter.

"Wordt onder meer in verband gebracht met Crystal Palace en Liverpool" Ja, alsof hij naar Crystal Palace gaat. Zwakste gerucht ooit.
Ik geloof überhaupt niet dat dit waar is. Daar is Jürge een veel te vastberaden man voor.

Als Klopp ooit als weg zou gaan dan kiest hij wel een betere club uit dan Crystal Palace.
Want dat team is minder dan Borusia Dortmund.

Als dit Klopp(t), hopelijk Klopp(t) hij dan aan bij Liverpool.
Daar kunnen ze hem wel goed gebruiken.

Dus Twitter-geruchten zijn ook al nieuwswaardig. Oke.

Ja Klopp naar Crystal Palace... Wat een onzin weer. En hoe kan hij naar Liverpool gaan als daar nog een trainer zit?

Mocht het wel zo zijn, dan ben ik bang dat ze proberen de Boer gaan proberen te halen, wat ik overigens een fantastische club voor hem zou vinden. Gaat natuurlijk nergens over om daar nu al over te beginnen, maar he een balletje opgooien heeft nog nooit iemands leven gekost.

Jammer dat Voetbalzone dit meldt. Geen enkele Duitse sportsite meldt deze leugen. Door deze geruchten te spreiden verliezen jullie aan geloofwaardigheid. Jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren