Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klassieker in De Kuip krijgt zelfde scheidsrechter als editie in Amsterdam

Laatste update:

Danny Makkelie heeft komende zondag de leiding over de Klassieker, zo maakt de KNVB bekend. Het is de tweede keer dit seizoen dat de arbiter het duel tussen Feyenoord en Ajax fluit, want eerder dit seizoen werd hij eveneens aangesteld voor de Klassieker in Amsterdam. Makkelie komt overigens daarna in de midweekse speelronde 33 niet in actie.

Ajax versloeg Feyenoord eerder dit seizoen in de Johan Cruijff ArenA met 1-0, door een doelpunt van Ryan Gravenberch in de eerste helft. Makkelie beleefde een relatief rustige middag in Amsterdam, want hij deelde geen kaarten uit. De arbiter, die vorige week de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Chelsea floot en eveneens geselecteerd is voor het EK van komende zomer, krijgt nu opnieuw de leiding over De Klassieker.

In dezelfde speelronde heeft Edwin van de Graaf de leiding over AZ - Fortuna Sittard, terwijl Dennis Higler het duel tussen Willem II en PSV fluit. Laatstgenoemde is vervolgens midweeks tijdens speelronde 33 aangesteld voor het duel tussen Ajax en VVV-Venlo. Serdar Gözübüyük fluit dan PSV - PEC Zwolle, Feyenoord krijgt in het duel met Heracles Almelo te maken met Jeroen Manschot en Allard Lindhout krijgt FC Groningen - AZ onder zijn hoede. Makkelie komt op de voorlaatste speeldag van de Eredivisie niet in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een klassieker waarbij er verder niks meer op spel staat. Zin in.

3 mei 2021 om 12:58

Ik ben blij dat max om dezelfde tijd moet

3 mei 2021 om 15:26

Want dat is ook zo spannend.

Hamilton of Max op 1 (andere op 2), Bottas op 3.

Graag gedaan!

3 mei 2021 om 15:31

Haha tja dan gaat het toch om 1 is misschien spannender om te kijken wie er wint bij Feyenoord- Ajax

3 mei 2021 om 16:00

@arsenallz blijkbaar volg je F1 niet echt, want het is dit seizoen (tot nu toe) voor het eerst sinds jaren weer spannend inderdaad.

Eigenlijk zouden ze deze versie van de Klassieker best kunnen gebruiken om een talentvolle scheidsrechter te laten proeven aan dit soort wedstrijden. Ondanks dat er geen publiek is, zou dat voor een ambitieuze leidsman toch een goede leerschool zijn.

Ach prima joh, het gaat toch nergens meer om eigenlijk. Ik verwacht ook dat Feyenoord wel wint dit weekend. En ik zou het persoonlijk als Ajacied een keer niet erg vinden. Voor Ajax valt er niets meer te winnen en Feyenoord zal wel weer van alles goed te maken hebben na dit weekend en de strijd voor 4e plaats. Dan zijn de supporters daar ook weer blij, want er is van Ajax gewonnen. Maar ach, prima joh als Feyenoord wint.

3 mei 2021 om 13:08

Ik verwacht allesbehalve dat Feyenoord wint. We hebben een elftal wat je niet eens gehandicapt kan noemen, dat was het namelijk voor die blessures en schorsingen al. Ajax zal 100 procent het seizoen nog meer glans willen geven door het winnen van beide Klassiekers, wat uiteraard terecht is. Nee ik denk dat Feyenoord best weleens een 5 a 6-0 klop kan krijgen.

3 mei 2021 om 13:09

Of we winnen of niet het blijft een treurig seizoen. Tenzij jij je beter voelt als het mijn seizoen goed zal maken, dan wil ik het spel best meespelen.

3 mei 2021 om 14:01

Als je zo graag wilt horen dat het seizoen geslaagd als we van Ajax winnen dan bij deze: ik hoop zo dat we winnen want dan is het seizoen toch nog geslaagd en kan Dick door de voordeur naar buiten!! Zo, ik hoop dat deze uitspraak en de gedachte niet te opwindend voor je werken.... apart volk uit Amsterdam.

3 mei 2021 om 14:13

@xiii Als er 1 wedstrijd is die ik als ajacied nog wil winnen ondanks dat er niks meer op het spel staat, dan dat is de wedstrijd van zondag. Ik zou namelijk nog net zou de pest erover in hebben als ze verliezen dan wanneer er nog wel wat op het spel staat. Dit is een wedstrijd die altijd gewonnen moet worden ongeacht of er wat op het spel staat.

3 mei 2021 om 16:03

Als Ajax supporter heb ik doorgaans sowieso altijd wel redelijk wat vertrouwen in Ajax met de Klassiekers, maar deze zondag misschien wel meer dan ooit. Heb werkelijk geen idee waar je op zou baseren dat Ajax verliest dit weekend? Sterker nog, ik denk dat Ajax zich een beetje mag schamen als het verliest van een Feyenoord uit vorm, zonder Berghuis en Toornstra.

4 mei 2021 om 23:57

Ajacied zijn en accepteren dat je van Feyenoord verliest slaat gewoon nergens op. Dat de ene nederlaag niet zo veel gevolgen heeft als de ander dat doet er gewoon niet toe.

VVV en Vitesse moet je ook niet weg geven, wrm dan wel Feyenoord?

Ik wil Ajax gwn 34x zien winnen. Maar al helemaal van de rivalen.

Ik zou als Feyenoord zijnde er toch echt vol op willen klappen. En proberen een signaal af te gegeven dat ze er volgend seizoen weer staan.

3 mei 2021 om 13:58

Waarom niet? Al die spelers zijn tegenwoordig hartstikke goed met elkaar en ook Advocaat is iemand die tradities graag respecteert. De enige partij die hier op tegen zou zijn is het publiek, maar aangezien die niet aanwezig zullen zijn voorzie ik geen problemen.

3 mei 2021 om 14:14

Op basis van wat zou Feyenoord een erehaag moeten vormen voor ajax? Het is niet, net als in Engeland, een traditie waarbij het ten alle tijden voor de kampioen gebeurd. In Nederland is het eerder bijzonder als het wél gebeurd, dan apart als het níet gebeurd.

3 mei 2021 om 15:15

De Graafschap deed het ook bij Cambuur. Vond het wel mooi en sportief. Zou het wel klasse van Feyenoord vinden als ze dit ook zouden doen.

3 mei 2021 om 15:40

Dit vind ik een stuk betere reactie en het is inderdaad sportief. Daar doe ik t eerder voor dan om zo'n "supporter" die zich afvraagt of een tegenstander groot genoeg is voor t eren van iets dat geen traditie is.

3 mei 2021 om 16:06

Vind het ook een beetje onzin. Niemand wordt er vrolijk van als ze bij Feyenoord een erehaag gaan vormen. Wat heeft zo'n actie ook voor zin als ze tijdens de wedstrijd elkaar weer kaarten aannaaien en als mietjes naar de grond gaan?

Dit wordt de meest droevige Klassieker ooit vrees ik. Feyenoord mist haar belangrijkste speler (en de enige die zo nu en dan nog wat weet te forceren) en speelt al tijden belabberd. Ofwel Feyenoord kan niet. En Ajax hoeft niet. Bovendien zijn er nu helemaal geen supporters meer aanwezig en van Makkelie ben ik ook geen fan. Kortom, alle ingrediënten voor een waardeloze wedstrijd. Laten we hopen dat ik het fout heb.

Hopelijk zet ajax nog 1 week alles op alles. Ik verwacht van wel. Dan kan tegen vvv een afscheidswedstrijd worden gespeeld voor diverse jongens en tegen vitesse kunnen ze met slippers en zwembroek het veld op. Na de wedstrijd dan gelijk naar het vliegveld👍🏻

Feyenoord is de club van bizarre ups en downs. zal je net zien dat ze ondanks dat ze 3 basisspelers missen en compleet in een dal zitten oppeens deze zinloze wedstrijd gewoon 2-1 winnen. zou het wel humor vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren