Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen wil tien tot vijftien goals maken: ‘Ik ben goed op weg’

Laatste update:

Davy Klaassen maakte zondag tegen Heracles Almelo alweer zijn vijfde competitiedoelpunt van dit seizoen en is daarmee gedeeld topscorer van de Eredivisie, samen met Enes Ünal van FC Twente. De middenvelder van Ajax is tevreden, maar wil blijven scoren.

Denk je dat Davy Klaassen dit seizoen vijftien goals gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemaal leuk en aardig. Ik hoor liever dat die zegt dat hij als doel heeft wat meer creativiteit te brengen in het veld. Wat toch zijn belangrijkste taak is.

18 september 2016 om 23:39

Klaassen heeft geen creativiteir dus is moeilijk om daar doelen op te stellen je gaat van terry ook niet vragen om wat sneller te worden

19 september 2016 om 01:18

Het geeft wel aan dat de focus van Klaassen verkeerd ligt. De eerste prioriteit van een middenvelder is de voetballende bijdrage en niet het aantal doelpunten.

In zijn beginfase in het eerste van Ajax was hij wat dat betreft veel meer aanwezig, sinds hij als 10 wordt gebruikt is hij daarentegen steeds meer zich afzijdig gaan houden van het veldspel om te loeren op kansjes. Zonde.

18 september 2016 om 23:48

Wat een onzin. Hij wordt hier afgezeken op zijn gebrek aan creativiteit.
Ik zou hem prijzen om zijn scorend vermogen en doorslaggevendheid.

19 september 2016 om 01:08

Ach ja geen creativiteit.

Vind ik nogal overdreven. Hij geeft altijd redelijk wat assists en keypasses.

Als je trouwens standaardsituaties niet meetelt gaf hij vorig seizoen meer keypasses dan Ziyech.

Ik weet niet of dat voldoende goals zijn om kampioen te kunnen worden. De rest van de selectie zijn bepaald geen echte goalgetters. Younes scoort zeer weinig in een seizoen, Traore mist overduidelijk scorend vermogen, Ziyech kan zijn ei niet goed kwijt als rechtsbuiten wat effect zal hebben op zijn aantal doelpunten, El Ghazi staat stil in zijn ontwikkeling, scoort weinig meer, Sinkgraven heeft zijn enige doelpunt van het seizoen al gescoord, Cerny wordt geen gebruik meer van gemaakt lijkt het, Dolberg en Cassierra zullen wel wat goals maken maar van hun mag je nog geen grootse daden verwachten gezien hun leeftijd, Schone scoort ook amper meer, Gudelj scoort misschien een paar goals maar dat is het dan ook wel. Bazoer scoort er misschien 3/4. En dan nog een paar goals van verdedigers. Al met al veel te mager om kampioen mee te kunnen worden.
Het gebrek aan scorend vermogen kan wel eens een probleem gaan worden bij Ajax dit seizoen.

19 september 2016 om 01:15

Al die jaren dat Ajax kampioen werd had de topscorer ook maar max 15 doelpunten.

19 september 2016 om 09:10

Dolberg mag je niet te veel van verwachten, gezien zijn leeftijd? Als Dolberg een ding heeft dan is het goals maken en dat lijkt hem makkelijk af te gaan ook nog.

Weer de verkeerde insteek van Klaassen. Prachtig 5 doelpunten Hij moet zorgen voor balans in het elftal, maar loopt in zijn ijver alleen maar de spitsen in de weg.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren