Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen: ‘Hij zei dat we zonder poep in de broek moesten spelen’

Laatste update:

Ajax werd dinsdag in de eerste helft overlopen door Barcelona. Neymar en Lionel Messi zetten de Spaanse grootmacht al vlot op een 2-0 voorsprong en pas na rust zag het er wat georganiseerder uit bij de bezoekers. Frank de Boer slaagde erin de orde wat terug te brengen en uiteindelijk resulteerde dat ook in de aansluitingstreffer, van Anwar El Ghazi. Toch won Barcelona nog met 3-1 van Ajax.

/

Davy Klaassen zei na de wedstrijd tegen Ajax Life dat iedereen bij de Amsterdammers boos was op zichzelf. De eerste helft was erg slecht, gaf hij grif toe. “Ik had niet het gevoel dat we iets konden bereiken. Natuurlijk is Barcelona goed, maar in balbezit speelden we te angstig. We verloren elke bal”, aldus de aanvallende middenvelder.

De Boer wilde dat Ajax met lef zou spelen, maar daar kwam weinig van terecht in de eerste helft, waarin zijn ploeg het al weggaf. “Hij zei dat we zonder poep in de broek moesten spelen. De tweede helft hebben we het wel beter gedaan. De eerste helft was gewoon Ajax-onwaardig”, had ook Klaassen gezien. Ajax heeft twee punten uit drie duels verzameld en ontvangt op 5 november Barcelona.

Denk jij dat Ajax thuis wel punten pakt tegen Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meneer wou het shirt van Messi niet dus Messi gaf hem een panna haha grapje natuurlijk

ON: Moet eerlijk zeggen dat ze allemaal terugvallen op die 2de helft. Hebben ze dan niet door dat Barca 5 stappen terugdeed mede door Messi en Neymar in een tijdsbestek van 5minuten te wisselen? Natuurlijk was het niet best voor Ajax maar dat is geen schande tegen Barcelona. Ze zijn kansloos geweest maar niet afgegaan met 4/5-0 zoals iedereen had verwacht daar valt dan ook wel weer wat van te zeggen.

22 oktober 2014 om 08:47

Het grappigste is ook nog dat sommige supporters hier wat van verwachtten en nu doen alsof het de slechte ajax in jaren is. Same Shit, Different Day.

22 oktober 2014 om 09:00

Het is voetballend toch ook het slechtste Ajax sinds jaren? Dat werd al pijnlijk duidelijk in de kuip, maar ook gewoon in de uitwedstrijd vs fc Groningen. Ook toen bakte dit Ajax er niks van. Dat we verliezen van barca is indd geen wonder. Bijna iedere voetbalclub verliest namelijk van barca.

22 oktober 2014 om 09:18

Ja en vorig jaar in cambuur lucky gewonnen door een goal in blessuretijd als ik het goed heb. Nee, het is al slecht sinds Eriksen weg is en nu Blind weg is stort het helemaal in elkaar. Dan kun je wel gaan roepen met dat de jeugd van Cruijff zo heilig is en o zo goed maar het blijft jeugd. Je weet nooit of ze het gaan waarmaken en of ze de verwachting waar kunnen maken. Het probleem is gewoon dat er structureel verloren wordt in Europa en er geen oplossing wordt aangeboden. Je hebt 100 miljoen, ik zeg niet dat je het moet uitgeven aan een speler maar 10-20 miljoen voor spelers zoals Ziyech, Praet of Batshuayi en je bent al een stuk verder op individueel kwaliteit en ik schat FDB echt wel zo hoog in dat hij teamgeest daar nog bij kan brengen.

22 oktober 2014 om 09:45

Denk je nou echt dat ziyech het verschil had gemaakt? (De enige die ik ken uit dat rijtje van jouw) Ik vond Andersen anders technisch zeer solide en hij wordt om de week beter. Misschien wel in potentie beter dan ziyech (de toekomst zal dat uitmaken). Ajax heeft denk ik eerder behoefte aan een goeie bewegelijke spits. Een goeie cvm en een snelle sterke scorende vleugel. Ook een sterke verdediger kan geen kwaad. Dus ik ben het met je eens hoor. Met alleen jeugd lukt het niet, maar aan de andere kant met alleen maar ED Allstars lukt het ook niet.
Al die posities die versterkt moeten worden op CL niveau is sowieso meer dan100 miljoen euro bestedingsgeld. Velen vergeten hoe Ajax aan dat geld is gekomen. Mede door die bezuinigingen. Ook is er geen zekerheid.uiteindelijk val je terug op je eigen jeugd. Zo is het toch altijd geweest?

22 oktober 2014 om 10:27

Batshuayi speelde vorig seizoen bij Standard Luik en is verkocht aan Marseille en Praet is een cm bij Anderlecht

22 oktober 2014 om 11:36

Ziyech is kapot dun! Verliest dan ook bijna alle fysieke duels net als andersen. Noem iemand waar ajax wat aan heeft in de CL?

22 oktober 2014 om 12:40

Ze hadden op zn minst een volwaardige vervangef voor blind moeten halen. Nu kwamen ze aanzetten met Zimling, een bankzitter bij fsv Mainz, pff als dat het niveau is eat Ajax nastreeft weet ik het ook niet meer.

22 oktober 2014 om 13:23

Tuurlijk, maar we vergeten dat Blind ook vlak voor het sluiten vd transfermarkt pleite ging. Blijkbaar wilde plan B niet komen voetballen @ Ajax. Tenminste ik kan me niet voorstellen dat Zimling plan B was.

Overigens denk ik dat we met een Blind ook belabberd zouden hebben gespeeld @ de afgelopen weken. Zie PSV thuis. Blind werd ook constant eruit gelopen door met name Gini. We hebben denk ik behoefte aan lopers (die ook snel zijn) en grasvreters (die ook nog eens een bal fatsoenlijk kunnen geven).

Ook een goede rechtervleugel kan geen kwaad. Die schone is zeer belangrijk, maar als die jongen niet scoort, dan speelt hij eigenlijk vaker slecht dan goed. Hij komt jammer genoeg geen man voorbij en wordt constant eruit gelopen. Wel is hij een slimme voetballer en heeft hij een geweldig schot. Helaas is het te zien dat hij geen vleugel is. Soms heb ik medelijden met hem. Hij wordt totaal uit zijn element gehaald.

Niemand trekt zijn bek open @ Ajax. Theo Jansen zei nog tegen frank dat hij gewoon niet meer wilt spelen als controleur. Hij zei dat hij aanvallender wilt spelen en dat hij geen cvm is. Uiteindelijk ging hij aanvallender spelen en het liep toen prima.

VD Vaart werd benaderd door Frank voor de spitspositie en VD Vaart verteld Frank meteen dat Ajax niet met 5-1 had verloren van Zwolle als hij op het middenveld stond. Met andere woorden: Ik ben een middenvelder en ik ben beter dan de middenvelders die nu bij Ajax spelen.

Ik wacht op het moment dat Schone aangeeft dat hij gewoon geen vleugel is. Hij doet zijn best daar, maar het is gewoon niet zijn positie. Misschien heeft hij het al eerder aangegeven aan Frank. Zal kunnen hoor, maar ik denk het niet.

22 oktober 2014 om 08:49

Is dat grappig.... ?


On : mogen blij zijn met 3-1 kon ook net als roma afgaan. Op naar de europa league en hopen op een tegenstander die niet zoals zo vaak onderschat wordt.

22 oktober 2014 om 09:01

Wss heb je de panna of het artikel over het shirtje gemist. Ik vond het idd wel grappig ja

Vond het maar slappe hap. Het huidige Ajax team is niet goed genoeg. Niet goed genoeg om aan een bepaalde arrogante verwachtingen te voldoen. Deal with it.

Het is pover, zo nu en dan leuk positie spel maar geen power. Geen agressie naar voren toe. Bayern Munchen is de ultieme mix van Kracht-Techniek-Dreiging, zij weten ook wanneer het niet goed gaat de beuk er in te gooien. En als het wel goed gaat, dan walsen ze overal over heen.

Waarom blijven die Ajax supporters nou ja klikken? Met alle respect maar ze maken geen schijn van kans en aan het loting licht het ook niet want ze konden ook met City, Roma en Bayern in de groepfase staan.

Champions League is gewoon veelte zwaar voor Nederlandse clubs.

22 oktober 2014 om 08:54

Dat deze loting zwaarder had gekund ben ik zeker met je eens, maar het is ook zo dat de loting de afgelopen jaren zeker niet heeft meegezeten. Is dat wel een keer het geval dan kun je een keer overwinteren.

23 oktober 2014 om 21:02

Geloof je het zelf? Elke groep heeft wel één of twee sterke clubs waar Nederlandse clubs geen schijn van kans hebben.

De 2e helft hebben we het wel beter gedaan. Hoezo Branie Klaassen. Omdat Barcelona Messi, Neymar en Iniesta wisselde en er een gelukkige klutsbal van Milik bij El Ghazi terechtkwam en erin vloog? Het Nederlandse voetbal is in rap tempo aan het inkakken en Ajax was daar gisteren de hele wedstrijd een voorbeeld van. Een uitslag van 6 of 7-1 had de verhoudingen beter uitgedrukt.

22 oktober 2014 om 08:49

Het Nederlands voetbal nivelleert nog niet zo erg, het zijn vooral de topclubs die het laten afweten. Ik irriteer me dan ook aan dat ajax kampioen wordt ondanks ze jaar in jaar uit zo dramatisch spelen, feyenoord op belangrijke momenten altijd faalt en PSV die na een periode gewoon compleet wegzakt. Ook helpt het niet dat er een scheidsrechter omgekomen is bij een rel en ineens fysiek contact verboden wordt op het veld.

22 oktober 2014 om 09:30

Uhm, als de toppers het laten afweten en de mindere clubs even goed blijven, dan is er nog altijd sprake van nivellering.

En fysiek contact verboden en omgekomen scheidsrechters? Waar de hell heb jij het over? Volgens mij is het voetbal nog net zo fysiek als 3 jaar geleden. Bovendien, in welk opzicht is dat een voor of nadeel voor Ajax?

Precies, een betere tweede helft camoufleert niet de wanprestatie die ajax heeft geleverd. Je mag hier verliezen, maar verliezen doet frank geen pijn hier, wat hem pijn doet is dat zijn ajax niet het spel kan uitvoeren wat hij wil tegen een goede tegenstander.

22 oktober 2014 om 09:33

Een betere tweede helft?

Wat mij vooral pijn doet is dat er niet het besef is van de eigen kwaliteiten en dat de Boer zelfs na de ronduit schrikbarende eerste 20 minuten, nog steeds vast blijft houden aan het eigen Ajax spel.

Ajax staat bij balverlies in dezelfde aanvallende posities als wanneer ze een oefenduel tegen Spakenburg spelen. Leuk dat je je eigen herkenbare spelletje wilt spelen, ongeacht de tegenstander. Maar het is wel verschrikkelijk naïef om achterin tegen mannen als Neymar, Pedro en Messi zowat 1 op 1 te spelen en ze dan ook nog ruimtes te geven om te voetballen.

Jullie moeten niet zo kansloos reageren en inzien dat het heel normaal is dat je verliest van Barcelona. Praten wel over een van de beste clubs uit de wereld en ajax is al jaren geen europese subtopper meer. Dat is gewoon onmogelijke met al het geld waar er tegenwoordig mee wordt gesmeten. Alle goede spelers vertrekken en zo begin je ieder jaar opnieuw. Tuurlijk moeten ze de bal vast houden en iniedergeval passes laten aankomen maarja als de gemiddelde leeftijd 20 jaar is vind je het gek dat je ff gek bent de 1e helft. Altijd die kneusjes die praten terwijl ze nul verstand hebben van voetbal. Ga lekker het nieuws lezen bij NOS

22 oktober 2014 om 08:56

Het verliezen mag, maar er word amper of geen structuur aangeboden om dit probleem op te lossen. Zoals je zegt jaar in jaar uit worden de topspelers verkocht en steeds wordt er middelmaat voor teruggehaald. Kijk naar Shakhtar, op basis van naam vroeger geen grootmacht maar ze zijn sterk geworden puur door scouting en een sterke positie in het onderhandelen, wat ik bij ajax maar ook vooral bij feyenoord mis. Iedereen roept wel dingen over de Cruijff lichting en die o zo befaamde jeugd maar de vraag is of ze nog wel gaan doorbreken, terwijl je ook gewoon voor het geld wat voor je voor viergever betaalt een speler uit Zuid-Amerika kunt halen dat bekend staat als een groot talent (doria, maar die is al naar Marseille).

22 oktober 2014 om 10:02

De enige structuren die je daarvoor kan aanleggen is een suikeroom of een perfecte jeugdopleiding. Die jeugdopleiding staat aardig op poten en daar moet de komende jaren zijn vruchten afwerpen. Maar bij de Europese top horen is gewoon een illusie. Hoe jij Shacktar kan vergelijken met Ajax is mij een raadsel. Die kopen spelers van tientallen miljoenen (bijv. Bernard voor 25 miljoen). Dat heeft echt helemaal niks met scouting te maken, die halen gewoon voor heel veel geld de grotere talenten van Brazilië. Volgens mij kon Chadli ook naar Shahktar en kon hij drie keer zoveel verdienen als bij Tottenham! Ook de salarissen zijn daar veel hoger. Totaal niet te vergelijken met Ajax. Doria halen als je Denswil (ook een groot talent vind ik) achter de hand hebt en Moisander nog niet verkocht is? En met Viergever hadden ze wat andere plannen (vm, LB) en kost ongeveer 1,5 miljoen en die Braziliaan (cv) kostte meer dan 5 miljoen. Natuurlijk nog steeds niet veel, maar die kan je niet met elkaar vergelijken.

Ik snap niet dat mensen nog kunnen zeggen dat Ajax een wanprestatie heeft gemaakt.
Barcelona in deze vorm is onverslaanbaar voor elke Nederlands team. Ze kunnen wel zeggen dat Ajax slecht was. Maar ik vond Barcelona gewoon onwijs sterk in de eerste helft.
Als Barcelona echt wou was het zo 10-0 geweest. Maar met El clasico voor de deur ging de rem er snel op gelukkig.
Alhoewel Ajax wel veel onnodig balverlies leed, maar dat komt gewoon door positiespel van barca en het goed druk zetten van ze.

Gewoon blij wezen dat het 3-1 is geworden en leren van Messi en Neymar hoe het moet.


22 oktober 2014 om 11:26

Van Neymar en Messi kan je niets leren, die gasten hebben meer talent in hun kleine teen dan de hele Ajax selectie bij elkaar, alleen dan kan je zoals hun spelen. Misschien moeten ze de klassieker even terug kijken, maar dan zoals Feyenoord proberen te spelen, want die winnen ten minste wel een duel en de tweede bal.

Ajax mag blij zijn dat het bij rust maar 2-0 was.Barca deed niet moeilijk omdat de ander wedstrijd in de groep nog op 0-0 stond.
Gisteren was weer het overduidelijk bewijs.AJAX is kampioen van Nederland omdat de rest te zwak is.
De revolutie van Mr Cruijff is net als iedere andere revolutie een droom die nooit werkelijkheid zal worden.
FdB is Europees nog niet de top trainer die men denkt dat hij is.
Waarom spelers als Millik/El ghazi en riedewalt op de bank houden.
Bij Ajax lopen alleen van die live jongens rond geen speler die er volop ingaat.die er malling aan heeft dat het Barcelona is.
Volgende Kishna niet merr opstellen, die had maar een doel Pique doir de benen willen spelen. Lukt het hem eindelijk een keer dan staat hij zo te genieten dat hij vergeet om door te lopen .

Geen enkele club uit Nederland wint van dit Barca.
Nu speelde Ajax ook wel erg slecht en onderdanig.
Zoals Chelsea jaren gelden deed: mes op de tanden en counteren is het enige wapenfeit.

Het lijkt wel alsof een groot aantal mensen hier hadden verwacht dat Ajax nog enige kans zou hebben gehad tegen Barcelona. Ik ben al blij dat het geen 1-7 is geworden zoals bij As Roma tegen Bayern Munchen. Er zijn gewoon een aantal clubs in Europa die met kop en schouders boven de rest uitstijgen en dat wisten we allemaal al heel lang van te voren.

22 oktober 2014 om 17:33

@ aietos

Ik bedoel dit echt niet lullig, maar lezen mensen zoals jij wel wat de meeste Ajacieden eigenlijk zeggen ? Elke keer hoor ik dit soort uitspraken weer voorbij komen, maar als mensen de reacties van ons Ajacieden zouden lezen hadden ze gelezen dat het voor de zoveelste keer de manier is waarop de dames ten onder gaan waarover wij zo verbolgen zijn. Dat je verslagen word door een beter team is 1 ding, maar je hoeft niet de rode loper voor de tegenstander uit te rollen, je kunt op zijn minst je huid zo duur mogelijk te verkopen door erop te klappen.

23 oktober 2014 om 12:23

Met dit team erop klappen? Denk niet dat dat gaat lukken he!
Sorry hoor maar daar hebben ze echt de spelers niet voor.

23 oktober 2014 om 13:17

@ aietos

Precies en dat is mij bijvoorbeeld al jaren een doorn in het oog, alleen een paar keer per jaar doen ze het wel. Dus het is gewoon een mentale kwestie, wat al voor de Cruijff revolutie een serieus probleem was. Ik vraag me af hoeveel jaren het nog moet duren voordat Ajax eindelijk eens gaat beseffen dat er ook een betere balans van karakters in het eerste moet zijn. Want het zijn telkens (op enkele uitzonderingen door de jaren heen) spelers die een te "lief" karakter hebben.

Hetzelfde geldt als je gaat kijken naar de fysieke gesteldheid, Ajax blijft zich maar voornamelijk richten op iele en vaak ook spelers die hun lengte ook niet echt mee hebben. In het hedendaagse voetbal zijn die aspecten net zo belangrijk geworden als het hebben van technisch vaardige spelers. Of we nu nationaal of internationaal spelen elk seizoen weer laten de spelers zich te vaak het kaas van het brood eten. Daar moet nu toch ook echt eens iets aan gedaan worden.

'zonder poep in de broek spelen',maar nog wel met de luier om? Het gaat r om dat.....ach ik weet het ook niet meer, zielige vertoning. Bedankt Frank......

De eerste helft speelde Ajax veel te angstig, als je vooraf al bang bent voor wat kán gaan gebeuren, dan gebeurt het juist. Pas de laatste 10 minuten zagen we Ajax voetballen en kansen afdwingen.

Natuurlijk is 3-1 een verwachte en eigenlijk normale uitslag, maar om ook weer eens in dit soort wedstrijden een kansje te make,n zul je toch echt anders moeten beginnen, dus zonder angst en met lef, dan zit je in de wedstrijd en kan je ook vanuit je kwaliteiten voetballen. Ballen inleveren en terug lopen schiet weinig op. Maar dat heeft eigenlijk meer met kwaliteit te maken.

Wat betreft die kwaliteit, veel Ajax spelers (aankopen) komen chronisch gewoon tekort op dit niveau.
Moisander, Zimling, Schöne, Viergever, Duarte, best goede voetballers, maar niet voor Ajax.
Dat zagen we ook al tegen Zwolle, Feyenoord en Twente. Alleen dan kom je er nog mee weg.

Als Ajax nou eens wat geld zou spenderen aan de as van het elftal zou het al heel wat schelen.
Achterin mist Ajax een echte verdediger, een kerel. Iemand met een lange goede pass, die durft op te komen en aangeeft tot hier en niet verder. Een winnaars type als Krol, Koeman of Rijkaard.

Op het middenveld een type die een bal kan vast houden, dus geen 6 als Poulsen of Zimling,
die geen pass over 6 meter kunnen geven en pas in actie komen als de situatie al geweest is waardoor Ajax altijd 1 op 1 komt te staan achterin, maar meer een intelligente voetballer voor de verdediging.

En niet onbelangrijk, een scorende spits. Ajax heeft altijd veel scorende spitsen gehad met goede vleugelspitsen en een sterk middenveld. Dát is het Ajax spel. Geef Milik maar eens 10 wedstrijden de kans, die bewijst zich nu al wel bij Polen. Voor hetzelfde geld groeit die jongen uit tot een tweede Lewandowsi. Sigi heeft nu kansen genoeg gehad, leuk voor AZ niet voor Ajax. Veel te houterig, kan geen bal vasthouden en scoort gewoon veel te weinig.

Ajax speelt nu al jaren achtereen CL en schiet er eigenlijk geen hout mee op. Op een gegeven moment zul je toch eens in kwaliteit i.p.v. kwantiteit moeten investeren. Al kost een geheel nieuwe as 30 a 40 miljoen, dat verdien je m.i. met betere prestaties en overwintering in de CL zo terug.

Ja zonder poep in de broek.. en dan kijk je rond en zie je dat t huidige team..maar twee keer gescoord heeft, en in totaal van wat er over is maar 6!! goals in totaal in de laatste vier jaar. Tegenover 500zoveel van Barça. Vond ook wel dat vooral de eerste helft Ajax slecht speelde. Dat we verliezen ja...die hadden we al ingecalculeerd. Maar de eerste helft was zo zwak.. geen greintje agressie. Had verwacht dat we in ieder geval zo nodig de beuk erin zouden gooien. Dat viel me wel vies tegen. Ja ok, ook met Serero hadden we verloren. Maar die zit er wel altijd bovenop, voet ertussen etc. Dat hij er niet was was wel een gemis. Echt hij bikkeld hard altijd daar. Paar lichtpuntjes zijn Riedewald , die van zich afbeet en vooruit durfde te spelen. Andersen die steeds beter gaat voetballen. En Eindelijk Milik in de punt vd aanval met Ghazi op de flank. Veel dynamischer dan Sightorsson in de spits. Ook hij speelde agressiever.

Wat me opviel is dat vooral de aankopen. Siggie, viergever en zimling(misschien mag moisander er ook nog bij) door de mand vielen die waren samen met kishna de zwakste aan ajax zijde. Eerste helft maak je het jezelf extra moeilijk door als je in balbezit komt de verkeerde keuzes te maken waardoor je gelijk weer balverlies lijd. Hier help je het spel van braca mee. Moet wel zeggen dat het een keer raken bij de eerste goal wel genieten is!

Dat Ajax kansloos zou zijn was toch van te voren al bekend. Dat Ajax afgedroogd zou kunnen worden, dat wisten we ook. Het verschil is gewoon te groot, dat weet ook iedereen. Het verschil tussen de top en de subtop wordt steeds groter en daar zal het Nederlandse voetbal de dupe van zijn. Geen enkele Nederlandse ploeg had het gisteren beter gedaan. Dit verlies was al ingecalculeerd, dus laten we er aub niet te lang bij stilstaan. Het is nu zaak om de EL te bereiken en in de winterstop te kijken of er spelers gehaald moeten worden.

22 oktober 2014 om 09:50

Dat is niet echt topsport waardig wat je daar predikt. Ajax vorig jaar thuis 1-1 tegen Barcelona had vooraf ook niemand verwacht. Als het allemaal al vast staat, dan kun je het ook wel schriftelijk af doen, gelijk na de loting.

Ajax had van de zomer al moeten kijken wat ze dit jaar écht nodig hadden, en niet pas van de winter of volgend jaar. Regeren is vooruit zien.

22 oktober 2014 om 09:57

Je mist mijn punt, Yorc. Laat ik het anders verwoorden; Dat Barca het Ajax ongelooflijk moeilijk zou gaan maken, was van te voren bekend. Even los van het feit dat Marc belachelijk heeft ingekocht (niet dus). Ik doel even op de dagen voor deze wedstrijd. We wisten dat we zo goed als kansloos waren, want we speelde de weken/maanden hier voor ook al dra-ma-tisch. Kom niet met de zin "je bent nooit kansloos", want dan begrijp je niet wat ik bedoel. We moeten er nu niet te lang over door gaan, want hier heeft toch iedereen rekening mee gehouden. We komen gewoon te kort. Helemaal met dit team. Het is nu dus zaak dat we weer door moeten en hopen dat er deze winter ingegrepen gaat worden. Op deze manier gaat de EL ook een kort avontuurtje worden namelijk.

"zonder poep in de broek" spelen is dan totaal mislukt.
En erger nog ze denken zelf dat het de tweede helft beter ging........

Barca spaarde de drie sterkhouders en speelde nog maar op 30 %.

Om dan te denken dat het beter ging??????

Ajax mist toch een paar oudere spelers van topniveau die de kar kunnen trekken. Moisander, Zimling en Schone hebben niet het gewenste ajaxniveau. Het is vrij logisch dat je met een jeugdelftal wordt afgedroogd in camp nou.

Toptalenten aangevuld met een sterk aankoopbeleid is de prioriteit. Maar als ze spelers als Sigthorsson,sana,hoesen,vd Hoorn,moisander,viergever enz gaan halen zullen ze nooit aansluiten bij de europese top en ook niet eens bij de beste van de europa league.

Op zich klopt het wel, maar de scheidsrechter, was wel erg onder de indruk van het grote Barcelona, zo leek het. Hij iedere val floot hij en strooide onterecht met kaarten, terwijl het hele duel zonder kaarten had gekund, dan staan al snel een paar spelers op scherp en kan Barca naar hartenlust combineren en vallen als het lastig wordt, dat deden ze dan ook. Het is niet de oorzaak, maar wel had het behoorlijk invloed. Dan is het moeilijk om met meer lef te gaan spelen.

22 oktober 2014 om 11:16

wel ja joh betrek ff lekker de scheids erbij.

Dit was geen enkele seconde een duel.
Ze zijn overklast vernederd en voor joker gezet en dat is niet vreemd als je denkt goed bezig te zijn , "de sterkste selectie van de laatste jaren te hebben" en met types als zimling viergever sigtorson op de proppen komt.

Dit ajax (en heel nederland) ligt mijlenver achter en haalt het nooit meer in , zelfs niet al jaagt de verlosser zelf er nog een revolutie tegenaan.

Daar heeft geen enkele scheids wat mee te maken.

22 oktober 2014 om 11:49

Als je zo denkt, waarom kijk je dan nog??....uit leedvermaak?

22 oktober 2014 om 11:56

Omdat ik een voetbalgek ben en spelers als iniesta messi neymar ronaldo etc etc altijd aan het werk wil zien iedere minuut als het kan.

Maar wat heeft dat ermee te maken?

Ik reageer op je omdat je doet vermoeden dat de scheids gisteren invloed heeft gehad op de angstvallige manier van bewegen van ajax gisteren.

Dit moet toch niet als een verassing komen in de wetenschap dat je net aan middelmaat hebt in je selectie.

Haha ja en die ajax fans hadden nog hoop ook, prachtig haha... toen ze de 2 1 maakten helemaal, maar barca hoeft maar ff de aandacht te herpakken en ajax.werd gelijk weer snot gespeeld, letterlijk!!!

22 oktober 2014 om 17:38

@ Pizzaburger

Niet dat het terecht zou zijn geweest, maar als je zo vlak voor tijd dus die goal maakt kun je alsnog er een gelijkspelletje uit halen met wat geluk. Je moet het in ieder geval proberen ondanks dat de tegenstander een betere ploeg heeft. Dat is al zo vaak in het voetbal gebeurd, maar goed als ik naar jouw reactie kijk is het "leedvermaak" hetgeen wat telt voor jou. Trouwens, voor welke Nederlandse club ben jij eigenlijk als je überhaupt al een Nederlandse club support.

Jezus elke keer na een wedstrijd weer met al die excuses word er een btje moe van!!! Ga eens wat beter beginnen en voetballen dan hoef ik dit gezever niet te lezen en aan te horen!!

Het was zelfs diarree! Slappe zooi in de 1ste helft. Veel te veel respect voor de tegenstander. Je speelt in de cl tegen de Europese kampioenen. Daar sta je zelf ook tussen. Dus gewoon knallen en gas geven. Ook al speel je tegen barca

Ajax gaat zelden echt fysieke duels aan. Daar zouden ze op moeten trainen. En op een man passeren, hoe schrijnend is het om te zien dat elk duel verloren ging en iniesta met gemak door 3 man heen loopt.
Dan zie je eindelijk een el ghazi en milik die tenminste schijt hebben en actie durft te maken, dan gebeurd er wat.

Klaasen mag een eindje gaan fietsen met ze "achteraf waren we allemaal boos", de Boer hamert er elke keer zowel nationaal als internationaal op dat er een hoger baltempo gehanteerd moet worden, dat je (sneller) vooruit moet spelen in plaats van die slakkengang waardoor je de tegenstanders de kans geeft om zich weer te groeperen. Dan hebben we nog niet eens over die beroerde concentratie waardoor de dames niet eens in staat zijn om een fatsoenlijk de bal naar elkaar te passen of zich weer als een stel kleine meisjes zich zo simpel van de bal laten zetten. Maar goed de tonnen worden weer overgemaakt en vervolgens zullen we eerdaags wel horen dat ze dit weekend weer wat goed te maken hebben. Tegen Go Ahead Eagles gaat het weer een hels karwei worden en ook al word daarvan gewonnen is er wat mij betreft nog niks rechts gezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren