Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kishna geeft meteen visitekaartje af: ‘Ik deed het bij Ajax ook’

Laatste update:

Ricardo Kishna mocht zaterdag voor het eerst sinds zijn transfer naar Lazio in de basiself van de Romeinen beginnen. De aanvaller deed het verdienstelijk en maakte de 2-0 tegen Bologna: uiteindelijk won Lazio met 2-1. Kishna kreeg na afloop de complimenten van Stefan de Vrij en was zelf ook wel te spreken over zijn eerste serieuze optreden.

/

“Het is voor mij de tweede keer dat ik scoor bij mijn debuut: ik deed het bij Ajax ook toen ik debuteerde tegen AZ”, weet Kishna nog. “Ik ben er heel blij, ik vloog meteen in de armen van Ravel Morrison en Edson Braafheid omdat we het goed met elkaar kunnen vinden. We doen het met z’n allen goed en ik wilde het moment van vreugde graag met ze delen”, aldus Kishna, die dus oog had voor zijn collega’s die nog geen minuten maakten.

Kishna vond dat Lazio een sterke pot speelde tegen Bologna, maar dat het na twintig minuten wel wat minder werd. Gevraagd naar zijn favoriete rol bij de Italianen zegt de van Ajax overgekomen aanvaller dat hij centraal voorin kan spelen. “Ik heb er de bouw voor. Maar ik speel het liefst op de vleugel, want ik ga graag het duel aan met mijn tegenstander”, aldus Kishna.


Dit was het begin van een sterke samenwerking tussen Ricardo Kishna en Lazio

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Khishna het bij Lazio gaat maken, hij gaat het daar ver schoppen, Lazio geeft hem ook meteen de vertrouwen om hem op de eerste speeldag te laten starten.

23 augustus 2015 om 13:07

Ik denk het niet...zoals bij ajax zal hij vooral in het begin heel goed presteren en dan komen weer de wedstrijden dat hij onzichtbaar is met af en toe een top wedstrijd

23 augustus 2015 om 13:12

Daar ben ik ook bang voor eigenlijk, net als bij Elia bij Southampton vorige seizoen de eerste 3 wedstrijden perfect spelen en daarna niet meer

23 augustus 2015 om 13:16

Jij veranderd snel van mening

23 augustus 2015 om 15:24

Hahaha inderdaad. Met alle winden mee.

Hoogmoed komt voor de val

23 augustus 2015 om 13:05

Welke hoogmoed?

Altijd al een goede speler gevonden. Jammer dat die op zo'n manier weg moest gaan bij Ajax.. Kishna kan zeker een goede speler worden bij Lazio!

Ik hoop ze eerste en ze laatste. Gun hem eigenlijk weinig tot niks meer.

23 augustus 2015 om 13:06

Zegt vrij veel over jou als persoon. Ik vind het eeuwige zonde dat de klik tussen Ajax en Kishna er niet is geweest. Heeft het bij Ajax ook niet afgedwongen of iets wegens teveel wisselvalligheid en vervolgens soap maken maar desalniettemin heel erg jammer. Daarnaast hoop ik nog steeds dat hij gaat slagen en de Kishna die we hopen te zien in de toekomst er ook uitkomt.

23 augustus 2015 om 13:41

Dat zegt dat hij niet houdt van voetballers, die zonder het een seizoen te hebben bewezen, continu in de clinch willen liggen met de club op een bijzondere manier? Dat klinkt voor mij erg gerechtvaardigd.

'We doen het met zen allen goed, dus vierde ik het doelpunt met hun' en dan lees je daarna dat die ploeggenoten waar het om gaat nog geen minuut gemaakt hebben.

OT: goed debuut van een talentvolle aanname, toch denk ik nog steeds dat dit geen handige overstap was, maar hij is in ieder geval op de goede weg om mijn ongelijk te bewijzen.

23 augustus 2015 om 13:35

als jij denkt dat een team wint met alleen de 11 man op het veld dan snap jij bar weinig van de sport. het is niet alsof bank spelers niet mee doen tijdens de trainingen en tactische overleg, wat veel meer input is dan 90 min op het veld

En dat ze nog geen minuut gemaakt hebben... dit is de eerste wedstrijd van het seizoen.

En wat je daarna? Heerenveen nog een leuke actie en toen............
Misschien dat hij nu meer zin heeft dan bij Ajax op t laatst, want dat was meer ongeïnteresseerd sjokken wat je daar deed

23 augustus 2015 om 13:08

Hij speelde meer wedstrijden goed hoor. Tegen Apoel bv en tegen Twente. En tegen Feijenoord en PSV. Ook tegen PSG had hij een beslissende assist. Maargoed jjij weet het vast beter... -_-

Tja, de Italiaanse competitie stelt ook niet zoveel voor, bij Ajax verder komen is veel moeilijker dan bij dit soort Italiaanse clubs.
De speelstijl is heel anders, dit spel is eigenlijk veel makkelijker voor hem dan het spel bij Ajax, het niveau is veel lager daar en zijn tegenstanders onderschatten hem. Tegen Ajax verdedigen ze met zijn 10en en tegen Lazio met zijn 4en.

23 augustus 2015 om 13:09

Hahahagaah serieus? Dus je schat een Feijenoord hoger in dan Lazio en je schat een Heracles hoger in dan een Fiorentina?

23 augustus 2015 om 13:57

Ja, eerlijk gezegd wel, zeker voetballend gezien. Je kunt hoogstens zeggen dat de Italiaanse truukjes rondom de scheids e.d. het Nederland moeilijk kunnen maken.

23 augustus 2015 om 14:10

Hahaha ga slapen grappenmaker, te veel gedronken gister zeker?

Goeie stap van Kishna, hier valt die niet zo op, types als hij heb je genoeg in het buitenland.

23 augustus 2015 om 14:30

Ohja vandaar dat Ajax en Feyenoord ook de halve finale van de Europa league haalde ... maja zo domme opmerking zegt al dat je nooit Italaans voetbal kijkt . Fiorentina speelt juist erg goed voetbal spelen leuker en beter voetbal dan Ajax en dat zeg ik als Ajacied . Misschien meer verdiepen voordat je je eigen voorschut zet

23 augustus 2015 om 16:59

Dat heb ik toch al eerder verklaard? Met hulp van de scheidsrechters komen ze ver, maar iedereen ziet toch dat er duidelijk vals gespeeld wordt?
Hoewel het de laatste paar wedstrijden mee lijkt te vallen is er de afgelopen jaren continu tegen Ajax gefloten.

23 augustus 2015 om 19:22

Lazio behoort niet tot de groep clubs die geholpen worden door scheidsrechters.

23 augustus 2015 om 13:11

None, jij hebt de grap van het weekend gemaakt

23 augustus 2015 om 13:14

Haha grapjassen aan allemaal het is weer weekend. De opgesloten mensen mogen weer van zich laten horen

23 augustus 2015 om 13:32

Hij heeft wel een punt. Als je bij een topclub van de competitie speelt is het veel lastiger omdat ze vaak allemaal voor de goal liggen. In de Italiaanse competitie zijn er meer clubs die ook tegen Lazio willen voetballen en willen aanvallen. Daardoor heeft Kishna meer ruimte om het goed te doen. Ik weet de concurrentie van Kishna bij Lazio niet maar hoop voor hem dat ie het goed zal doen en veel speeltijd kan krijgen. Scoren bij je debuut is altijd mooi natuurlijk.

23 augustus 2015 om 14:11

Lazio werd vorig jaar toch 2e?

23 augustus 2015 om 16:49

Maar het is toch zo dat er meer ploegen zijn in Italie die willen voetballen tegen bijvoorbeeld Lazio? Lazio is niet per definitie een ploeg waar iedereen bang voor is en op de counter bij gaat spelen.

23 augustus 2015 om 14:23

Ach hou op met je spel v Ajax. Is niet om aan te gluren man. Er is meer actie te vinden met een potje dammen.

23 augustus 2015 om 20:03

Kishna is inmiddels weg hé...

Ik ben blij met de goeie wedstrijd van Kishna bij Lazio.
Als Ajaxsupporter ben ik blij dat er een groeiend aantal supporters zijn die zich vragen beginnen te stellen bij het beleid van de club en de aanpak van Frank de Boer. Voor mijn gevoel zakt de club steeds verder in het moeras. Het afgelopen jaar zag ik dit aankomen en heb me gestoord aan de vele wegkijkers onder de supporters. onder het motto "als je kritiek op de club hebt, ben je geen echte supporter".
Mogelijk kan een doorbraak van Kishna bij een andere club leiden tot meer zelfreflectie bij de club en de trainer.

23 augustus 2015 om 13:29

Kishna's kwaliteiten zijn boven iedere twijfel verheven, maar voetbal blijft een teamsport. Als Frank de Boer vindt dat hij niet in het team past, dan houdt het voor hem bij Ajax op. Frank is de eindverantwoordelijke en nam ook zijn verantwoordelijkheid en vond dat hij hem niet meer kon gebruiken. Zijn goede optreden bij Lazio doet daar niets aan af.

23 augustus 2015 om 14:57

Uhh dat betwijfel ik. Kishna was waarschijnlijk geen ja knikker zoals de rest v Ajax. En dan is er geen ruimte bij Ajax

Waarom is Narsingh wel in Oranje, en Kishna niet? 😂

23 augustus 2015 om 13:57

Narsingh is volgens mij al voorbijgestreefd door Promes en Robben,hij is eerder voor de bank gehaald voor het Nederlands elftal.

23 augustus 2015 om 16:35

Omdat Kishna overschat is.

Hoop dat hij het gaat maken. Hij is een beetje arrogant, maar als hij scoort en blijft scoren mag dat best. Ben benieuwd.
Speelde hij verder ook goed?

23 augustus 2015 om 13:28

Een van de beste van het veld. Leuke acties en dribbels, goede passes gegeven en een doelpunt gemaakt. Dat niet alles lukt, oké, maar hij bleef het wel proberen en speelde vol zelfvertrouwen. De Lazio fans waren enthousiast.

23 augustus 2015 om 17:12

Hij kreeg als een van de weinigen het publiek enthousiast....en hij speelde met veel dreiging en niet egoïstisch. En zijn acties natuurlijk !

1x in de maand heeft ie een keer een bevlieging in een wedstrijd meer ist ook niet

Is J. Derksen hier de baas of wat? Je kan niks negatiefs zeggen over Ajax of Frank en het wordt meteen verwijderd. man man wat een dictatuur zeg.

Kishna gaat gewoon de uitblinker worden van Serie A, Het Lazio publiek ging helemaal uit ze dak wanneer Kishna zijn acties en dribbels maakte, zelfs als kijker voelde ik die passie van de supporters en het enhiousme.

Heerlijk dit voor Kishna. Ben als Hagenees trots op je jongen! Werd niet geadoreerd in Amsterdam en konden niet met hem omgaan. Hij was het saaie tikkie breed en terug naar de keeper namelijk allang al zat van die onaantastbare godenzonen. Laat me niet lachen!

Ach een doelpunt gemaakt tegen Bologna, en dan is iedereen lyrisch. Ja hij scoorde ook bij zijn debuut voor Ajax. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Als hij straks tegen Milan, Inter, Juve of Napoli scoort is het een ander verhaal. Leuk voor hem dat hij scoort, maar ik verwacht toch dat hij het niet gaat waarmaken daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren