Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kimmich mag vertrekken bij Bayern München maar wil absoluut niet naar 3 topclubs

Laatste update:

Bayern München is bereid om Joshua Kimmich komende zomer tegen de juiste prijs te verkopen, zo meldt Sky Sport-journalist Florian Plettenberg. De defensieve middenvelder overweegt Bayern slechts voor vijf verschillende Europese topclubs in te ruilen.

Kimmich ligt nog tot medio 2025 vast bij der Rekordmeister. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 75 miljoen euro. Kimmich mag dus vertrekken uit Beieren, maar enkel bij een bod waar de regerend landskampioen tevreden over is.

De 82-voudig international van Duitsland staat volgens Plettenberg zelf ook niet onwelwillend tegenover een uitgaande transfer. “Hij staat ervoor open om met geïnteresseerde clubs in gesprek te gaan”, aldus de journalist.

Plettenberg schrijft dat Kimmich slechts vijf Europese topclubs in overweging neemt, mocht het daadwerkelijk van een vertrek bij Bayern komen. Manchester City, Liverpool, Arsenal, Real Madrid en FC Barcelona worden door hem allemaal als interesse opties beschouwd.

Een overgang naar Manchester United, Chelsea of Paris Saint-Germain is daarentegen al bij voorbaat door de 29-jarige rechtspoot uitgesloten.

Kimmich doorliep de jeugdopleiding van VfB Stuttgart, maar maakte zijn debuut in het betaald voetbal namens RB Leipzig. Bayern betaalde in januari 2015 8,5 miljoen euro om hem in te lijven. Kimmich groeide al snel uit tot een vaste waarde bij de Duitse grootmacht en speelde inmiddels 378 officiële duels, waarin hij 41 goals en 102 assists noteerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

groot gelijk dat ie die clubs alvast uitsluit!

18 maart 2024 om 20:01

Argument? Verklaar je nader.

18 maart 2024 om 20:08

Bij Chelsea bouwen ze een elftal voor de toekomst en gok dat Kimmich nu om de prijzen wilt mee doen. Bij United zijn ze al 10 jaar verloren. Wellicht dat ze met Ineos weer stappen gaan zetten maar dat is ook niet zeker en speel je ook niet om de prijzen. PSG is sportief niet zo interessant voor een duitser.

18 maart 2024 om 20:44

Want bij Chelsea speel je tegenwoordig ook om de prijzen?

18 maart 2024 om 20:48

Nee maar dat geef ik ook aan.

18 maart 2024 om 23:17

@takemehome dat zegt tie letterlijk toch?

tzijn denk inderdaad de logische topclubs om af te schrijven als je van Bayern komt. Het is denk wel de vraag of Barca wel echt mee gaat doen om grote prijzen, maar die hebben mijns inziens wel een interessante selectie en wellicht dat de aantrekkingskracht van vroeger nog meehelpt.

18 maart 2024 om 23:34

@EIRompelineas

Zou Kimmich niet wat voor Barca zijn? Ik denk dat die uitstekend naast Frenkie kan spelen en samen een dubbele pivot kan vormen. maar verdedigend is Kimmich soms nog echt kwetsbaar

19 maart 2024 om 08:26

Bij Chelsea werken ze helemaal niet aan een team, de kans is gewoon weer heel groot dat daar binnen nu en een halfjaar weer een nieuwe coach staat, kopen om het kopen, heeft niks met team te maken, handelshuis

19 maart 2024 om 08:26

welk geld dan?

19 maart 2024 om 10:15

Wil je 80 miljoen betalen aan een Kimmich terwijl je middenveld duidelijk twee dingen mist: defensieve zekerheid en fysieke kracht. Voetballend vermogen is al zat.

Kimmich is een fantastische speler, maar absoluut niet wat Barcelona nodig heeft. Zeker niet voor die prijs.

Als Modric vertrekt zou Kimmich geen slechte vervanger zijn nee. Zeker als Kroos het jaar daarop vertrekt. Ook kan hij natuurlijk als rechtsback spelen mocht dat nodig zijn. Maar ja als die daadwerkelijk naar Real wil heeft die wel enorme concurrentie met Camavinga, Tchouameni, Valverde, Kroos en zelfs Bellingham.

18 maart 2024 om 19:37

Ik denk dat hij vanwege de concurrentie liever niet naar madrid wilt.

18 maart 2024 om 20:56

Ik denk dat hij volgens het artikel maar naar 5 clubs wil. Waaronder Real….

18 maart 2024 om 23:19

Ik denk dat die Real zeker als interessante optie ziet, maar om te zeggen dat die erheen wil is wat voorbarig denk (en dat staat ook niet in het artikel).
Bij Real zal die zeker vragen hoe ze zijn rol precies voor zich zien, en op hoeveel speeltijd die ongeveer kan rekenen. Terwijl dat laatste bij andere clubs veel duidelijker is denk.

18 maart 2024 om 19:48

Wel een compleet ander type dan Modric hoor. Ook heel anders dan Kroos. Kimmich is noch een creatieveling noch een verdeler.

18 maart 2024 om 20:18

46 goals, 102 assists als verdedigende middenvelder. Hij kan ze neerleggen waar die wil. Volgens mij ben je dan wel vrij creatief.

18 maart 2024 om 20:24

@real

Geen creatieveling of verdeler? Wat id hij dan? Hij is toch vooral een spelverdeler?

18 maart 2024 om 20:42

Ik vind Kimmich een erg goeie pass hebben hoor. Kan heerlijke steekballen geven. Alleen defensief is hij niet zo sterk als ik dacht. Zou echt wel van pas komen in de toekomst mocht Modric en Kroos er allebei niet meer zijn.

18 maart 2024 om 21:02

Modric en Kroos waren defensief toch ook niet ijzersterk, Kimmich kan ook rechtsback spelen bij Real.

18 maart 2024 om 21:32

Noch een verdeler? real8madrid ben het zeer vaak met je eens, maar hier sla je de plank volledig mis. Wellicht wat wedstrijden van Kimmich bekijken? Zijn stats spreken al boekdelen.

18 maart 2024 om 21:39

Wel hoor, Kimmich kan het tempo van een wedstrijd bepalen, de bal rond laten gaan en heeft een uitstekende pass. Daarnaast heeft hij scorend vermogen, hij is sterk in spelhervattingen, een goeie stofzuiger voor de verdediging en zeker een betere rechtsback dan Kroos en Modric ;-).

Zeker een ander type dan Kroos en Modric, echt niet zo een goeie verdeler als Kroos, echt niet zo creatief als Modric, maar wel een completer plaatje als je alles wat hij kan bij elkaar optelt.

Daar moet wel bij gezegd worden dat hij dit seizoen en eigenlijk vorig seizoen al een beetje aan de mindere kant was / is vergeleken met wat je van hem gewend bent te zien. Ik weet niet of dat komt doordat de sleet er een beetje op begint te zitten of dat hij wat uitgekeken is op Bayern / ontevreden is met de gang van zaken - al die trainerswissels (!)

18 maart 2024 om 21:56

Add it:

Daarbij gaan er geruchten vanuit het Rupert Murdock imperium de wereld in als zouden Kroos en Kimmich beiden in het vizier van Manchester City zijn.

19 maart 2024 om 00:46

Echt niet zo creatief als Modric? Je bedoelt: Modric is echt niet zo creatief als Kimmich. Met 140 wedstrijden minder heeft Kimmich alsnog doodleuk 20 assists méér dan Modric (102 vs 83). Hoe in godsnaam je dat uitgelegd krijgt naar: speler met aanzienlijk meer assists “is echt niet zo creatief” als de speler met veel minder assists ontgaat me dan ook volledig. Modric heeft genoeg kwaliteiten, maar qua assists (creativiteit en gecreëerde kansen) doet Kimmich het feitelijk gezien toch stukken beter.

19 maart 2024 om 00:54

Edit: cijfers Kimmich @Bayern & Modric @Madrid

19 maart 2024 om 01:23

Kan toch ook te maken hebben met corners en vrij trappen? Modric neemt af en toe corners, maar vrije trappen haast nooit.

19 maart 2024 om 12:02

Rustig maar Anfield. Je bent het niet met me eens, dat kan. Als ik naar creativiteit van een speler kijk dan kijk naar een schijnbeweging waardoor er een gapend gat ontstaat waar hij in kan lopen of waarmee hij een aanvaller vrijspeelt. Ik kijk naar de manier waarop hij een bal aanneemt waardoor hij de volgende stap eenvoudiger maakt voor zichzelf of voor zijn medespeler, de manier waarop hij een counter inzet door de juiste positie te kiezen wanneer de tegenstander de bal heeft en hij dan op het juiste moment instapt voor een onderschepping.

Jij kijkt voor de creativiteit eerst naar statistieken van het aantal assists. Als de cijfers het zeggen dan is het zo. En vaak is dat inderdaad ook zo, en kijk ik ook naar cijfers. Maar niet in de categorie creativiteit. Dan kijk ik naar andere dingen dan jij.

Dat is hoe ik het in godsnaam uitgelegd krijg wat jou volledig ontgaat, oftewel, waarom ik Kimmich niet zo creatief vind als Modric. Als ik eerst naar de cijfers zou kijken, dan komt Kimmich in de buurt van Zidane qua creativiteit ... nee, dan klopt er voor mij iets totaal niet (let wel, voor mij, hoeft niet zo te zijn voor jou).

Dat jij een andere mening bent toegedaan, daar is absoluut niks mis mee natuurlijk.

19 maart 2024 om 13:33

Ik ben de rust zelve. Snap best dat je door een Madrid bril kijkt hoor, maar ongeveer elk artikel van de media, player rankings of longread van Opta over creativiteit gaat toch echt over assists, keypasses en kansen creëren. Niet het grijze subjectieve gebied waarover jij nu begint. Dat zou eerder 'oplossingsgericht' of tactisch inzicht zijn oid. Ik snap je punt hoor, Modric is puur voetballend wel beter dan Kimmich, vooral in de kleine ruimtes en combinaties etc. Maar als we kijken naar wat er volgens menigeen voetbalfan wordt verstaan onder creativiteit, dan is Kimmich toch de betere in dat specifieke opzicht. Bal aanname of schijnbeweging zou ik persoonlijk overigens never nooit associëren met creativiteit. Maar goed, we kijken er beiden heel anders tegenaan, dat is idd geen probleem. Let's agree to disagree.

Hij is zeer welkom bij Barca maar we gaan hem toch nooit kunnen betalen. Dus dat gaat hem niet worden.

Hij zou wel een potentiele nieuwe Busquets kunnen zijn maarja, helaas.

18 maart 2024 om 19:48

Ik vind hem geen echte pure verdedigende middenvelder. Meer iemand die naast een goede “6” kan functioneren.

18 maart 2024 om 20:01

Een ruildeal met Frenkie? Ik weet niet wat het salaris van Joshua is, maar als barca kan bezuinigen doen ze dat graag lijkt me

18 maart 2024 om 20:32

20 miljoen per jaar

Madrid gaat zich niet melden lijkt me, tenminste dat hoop ik. Met Fede, Camavinga en Tchouameni heb je al 3 basiswaardige opties voor de posities 6 en 8 en dan heb je Kroos ook nog op korte termijn. Als hij terug als rechtsback wil gaan spelen wellicht maar dat denk ik niet. Barca kan hem dan weer niet betalen volgens mij, al zou hij wel een prima optie zijn voor hen, loopvermogen, leiderschap en ervaring, precies wat je zou willen in een team vol jonge talenten. Wellicht FDJ verkopen en Kimmich in de plaats halen?

Liverpool heeft hem volgens mij het hardst nodig, die hebben imo veruit het zwakste middenveld uit dat lijstje clubs. Zou ook niet misstaan naast Rice bij Arsenal natuurlijk.

18 maart 2024 om 20:13

Middenveld met Rice - Kimmich en Odegaard die nóg dwingender kan spelen. Droommiddenveld.

18 maart 2024 om 22:29

Kan mij ook niet voorstellen dat er interesse is vanuit Real Madrid. Het middenveld is vol, ook als Modric vertrekt, je hebt dan: Kroos, Tchouameni, Bellingham, Valverde, Camavinga, Ceballos en Diaz voor 3 posities. Wat moet je dan ook nog met iemand met zo’n salaris? Beter dan gaan voor een verdediger en/of aanvaller.

108 assists in nog geen 400 wedstrijden is ongelofelijk voor iemand die jaren lang als RB en DM heeft gespeeld. Geweldige speler natuurlijk maar moeilijk in te schatten wat zijn niveau is. Denk dat ie zn echte topniveau al 2 jaar niet meer gehaald heeft, hoewel ik meestal alleen Bayern kijk in de CL. Voor Barca zou hij niet echt nodig zijn denk ik, hoewel we wel een echte DM missen. Ik zou eerder voor een AM gaan met een goede dribbel, passing en schot

19 maart 2024 om 09:13

AM met een goede dribbel, passing en schot lijkt me niet erg nodig toch?
Pedri kun je wellicht niet echt meetellen, maar Frenkie zorgt al voor de dribbels, en dan heb je Gundogan, Fermin en Gavi die voor de passing en de schoten kunnen zorgen. Natuurlijk, Gavi speelt niet meer altijd als echte AM, en soms meer als dubbele 6, maar toch.
We hebben inderdaad geen wereldtopper rondlopen op AM die een goede dribbel, passing en schot heeft. Maar we hebben ook niet het geld om er eentje te halen, als we Gundogan al hebben rondlopen.

Wat we echt missen op het middenveld is een echte DM. Het is de vraag of Kimmich daar heel geschikt voor is, maar het is wel de positie waar we volgens mij het weinige geld aan uit moeten geven.

Kimmich zou een fantastische aanwinst voor Arsenal zijn. Met Kimmich, Rice en Ødegaard staat er een geweldig middenveld, kan Rice in een meer aanvallende rol blijven.

18 maart 2024 om 21:38

Pfoe dit zou inderdaad voor Arsenal een geweldige aankoop zijn. Zou perfect passen in de rol die Jorginho nu vervult bij Arsenal. Bovendien een echte prof met een flinke bak ervaring, dus voegt ook echt wat toe aan de kleedkamer.

18 maart 2024 om 21:45

Mooi verwoord

19 maart 2024 om 07:21

Kimmich is geen echte 6. Je zou eerder Rice hebben als 6 en Kimmich in een iets aanvallendere rol

29 jaar en gaat het voor het eerst in de PL spelen. Wordt door Tuchel niet gezien als een zes maar vind van zichzelf dat hij een zes is.
Schweinsteiger vibes krijg ik als ie naar de PL gaat. Des tijds werd dat gezien als een hele goede aankoop vanwege zijn naam.
Was ie maar 4 jaar jonger en dan zei ik ja. Denk dat Arteta hem niet gaat halen. Frenkie moet bovenaan je lijstje staan en niet Kimmich.

18 maart 2024 om 20:27

Sweiny zou al gaan afbouwen bij United. Die was toen al 32 geloof ik terwijl hij al duidelijk aan het aftakelen was. Kimmich zou nog wel 3 top jaren in zich moeten hebben

18 maart 2024 om 20:45

En hoe zit het met Thiago? Ik krijg geen goed gevoel bij zo’n soort transfer. Kans op teleurstelling is te groot.

18 maart 2024 om 21:01

Als of 29 oud is, Frenkie is in mijn optiek ook niet beter dan Kimmich. Kimmich kan daarnaast ook rechtsback spelen, maar Somagunner kennende zal Ben White wel beter vinden.

18 maart 2024 om 21:48

In de vorm waarin Ben White verkeerd zou ik hem ook niet vervangen, in mijn optiek een geweldige speler

18 maart 2024 om 22:07

Als je zou moeten kiezen tussen De Jong of Kimmich dan is de leeftijd verwaarloosbaar en dus ga je kijken naar kwaliteit en inzetbaarheid. Dan zal je toch altijd voor de Duitser gaan lijkt me. De Jong is voor heel Nederland natuurlijk de beste van de wereld, maar hij moet op 1 specifieke manier gebruikt worden met een specifiek type speler naast, voor, achter zich en met een specifieke taak, anders komt dat beste van de wereld er niet uit. Daartegenover staat een bewezen wereldkampioen en Rekordmeister die voor deze beide predicaten een essentiële rol heeft gespeeld, die zo veelzijdig is dat je hem op meerdere plekken in de verdediging en aanval kan gebruiken en die deze rollen dan vervult op een niveau waarop De Jong nog vrijwel nooit heeft gepresteerd.

18 maart 2024 om 22:12

Saka keert ook in geweldige vorm en is ook een geweldige speler, maar als je die kan vervangen voor een Mbappe moet je dat ook ten alle tijden doen.

18 maart 2024 om 22:32

De Jong is een betere dribbelaar en heeft een betere techniek dan Kimmich. Frenkie heeft meer loopvermogen. Heeft altijd in een top competitie gespeeld. Betere draaicirkel. Kan een middenveld beter dragen dan dat statistische middenveld van Bayern waar Kimmich deel van uitmaakt.


Kimmich is in mijn ogen beperkt. Als back vind ik hem ook niet spannend. Heeft een grote naam maar heb dit seizoen Bayern minstens 6/7 keer zien spelen dit seizoen en zo geweldig lijkt het niet. Heb je überhaupt wedstrijden van hem gezien dit seizoen?

18 maart 2024 om 22:36

Kimmich heeft amper dit seizoen op de back gespeeld. Natuurlijk is White beter. Heeft veel meer fysieke vermogen dan Kimmich.
Gelukkig speelt Arsenal binnenkort tegen Bayern. Dan kan je het zelf zien.

18 maart 2024 om 22:47

Kimmich als rechtsback doet het geweldig de laatste weken, op het middenveld was het juist minder. De reden van de ommekeer van Bayern is omdat Kimmich nu als rechtsback speelt. Ja we gaan zien hoe White het tegen Musiala staande weet te houden.

19 maart 2024 om 02:37

Kimmich beperkt... Okay. Ik kijk vrijwel elke wedstrijd van Bayern, al een jaar of 7, 8 denk ik. Kimmich draait een minder seizoen, ook vorig seizoen haalde hij zijn niveau niet van de jaren daarvoor.

Maar als je zegt dat De Jong beter is om een middenveld te dragen, en daarnaast een argument aanvoert dat hij altijd in een topcompetitie heeft gespeeld, dan denk ik dat dit gesprek weinig zin heeft verder. Let's agree to totally disagree.

19 maart 2024 om 07:23

Somagunner,

Kimmich is echt een paar klassen beter dan de jong. Als Kimmich haalbaar is moet je die altijd boven Frenkie zetten.

Derkaiser,

Duidelijk dat je weinig Arsenal kijkt. Arsenal speelt niet met een echte rechtsback. White is in balbezit vaak de 3de cv. Die rol kan Kimmich niet.

19 maart 2024 om 07:52

Zeker kan Kimmich dat wel, Kimmich heeft onder Pep ook als cv gespeeld.

19 maart 2024 om 07:57

Ja 22 van de 378 wedstrijden. Als je Kimmich zou halen haal je hem voor het middenveld of als rechtsback. Bij Arsenal zou hij prima naast Rice passen. Als rechtsback niet geschikt voor die speelwijze

19 maart 2024 om 04:54

@somagunner

He?

Je wilt dus eigenlijk bijna zeggen dat Kimmich overrated is?

Ik respecteer je mening hoor, maar ik vind dat je er vaak gewoon compleet naast zit 😄. Arsenal zijnde zou Kimmich een no brainer moeten zijn.

City heeft Rodri, al kan hij wel de inverted wingback positie bekleden ook op rechts.
Bij Arsenal zou Partey gelijk op de bank zitten. Mocht er centjes over zijn bij Barcelona, echt wel welkom hoor.

19 maart 2024 om 09:47

Xhaka doet het als middenvelder beter dan Kimmich in de Bundesliga en haalt betere cijfers. Is het dan een no brainer om Xhaka terug te halen? Ik vind van niet.
Kimmich vond ik paar seizoenen terug een hele goede speler en als Arsenal nog in ontwikkeling was mocht hij komen.
Nu speelt hij op de back positie en doet Bayern het weer iets beter. En dat moet Arsenal beter maken en de strijd aangaan met City? Zijn eigen trainer vind hem als back beter bij zijn team passen dan als een middenvelder.

19 maart 2024 om 10:11

Thomas Tuchel vindt dat ja. Een trainer die compleet anders naar voetbal kijkt dan Arteta.

Als Arsenal nog in ontwikkeling was zou een Kimmich natuurlijk voltstrekt onhaalbaar zijn. Die jongen is wereldtop, waarom zou hij in hemelsnaam naar een Arsenal in ontwikkeling gaan als je bij Bayern zit.

Verder je vergelijking met Xhaka. Xhaka is natuurlijk een mindere speler dan Kimmich en dat snap je zelf ook wel.
“Xhaka haalt ook betere cijfers” wat voor een cijfers? G/a? Want dat zou niet van belang moeten zijn.

19 maart 2024 om 10:14

@somagunner

Zou dat niet te maken hebben met de beste heer Tuchel?

De Kimmich onder Flick was een absolute eindbaas op dat middenveld. Uitstekende pass, schot , loopvermogen. Alles wat een moderne middenvelder moet hebben. Ze speelden een soort voetbal dat hem veel beter lag, veel meer balbezit en beetje het spel wat Arsenal nu ook speelt.

Xhaka speelt beter omdat Leverkusen ook gewoon uitstekend draait en ze spelen een systeem dat hem blijkbaar ligt. Het is niet dat hij het bij Leverkusen uitstekend doet dat hij daarom ook bij Arsenal een plek kan krijgen naast Rice & Ôdegaard.

Al puur voor zijn veelzijdigheid, zou ik hem halen als Arsenal zijnde. Naast het feit dat het een echte topper is.

Je moet anders eens zien hoeveel mensen het oneens zijn met je hierboven.

19 maart 2024 om 11:27

Omdat Kimmich het huidige Arsenal niet beter gaat maken. Toen ze in ontwikkeling waren kon ie prima komen.
Xhaka heeft betere pass stats dan Kimmich. Dit heb ik van whoscored:

Granit Xhaka has made at least 112 more accurate passes than any other player in Europe's top five leagues this season, and at least 702 (!) more than any other Bundesliga player (2540).

Absurde cijfers en hij mocht makkelijk vertrekken van Arsenal. Kimmich kan in een beter team niet tippen aan dit soort cijfers als middenvelder.

19 maart 2024 om 11:39

Mensen mogen oneens zijn dat mag. Maar kijk anders naar Rm1335 die Bayern al meerdere jaren op de voet volgt en zelf toegeeft dat Kimmich dit jaar minder is en vorig seizoen ook. Of Der Kaiser die onderin aangeeft dat Bayern het middenveld moet wijzigen en anders moet Kimmich maar als back spelen.
En dat moet Arsenal beter maken en de strijd aangaan met City? Hij heeft nog steeds een grote naam maar hij hoeft echt niet te komen. Fysiek is hij niemand de baas en technisch te min. Goede benen om een bal te geven maar thats it dusver dit seizoen bij hem. En zelfs qua passen doet hij dit seizoen minder dan Xhaka als middenvelder.

19 maart 2024 om 11:43

@somagunner

Waardeloos argument , met andere woorden Arsenal heeft een enorme fout begaan door Xhaka te verkopen?

Hij heeft namelijk betere pass stats dan alle middenvelders in de top 5 leagues, waaronder dus de middenvelders die nu bij Arsenal spelen.

Dat Arsenal Xhaka "makkelijk'' heeft laten gaan is omdat Xhaka 30 jaar is, nog een jaar contract had en Arsenal met Rice een serieuze kwaliteitsimpuls heeft bijgehaald die nog heel lang meekan.

Btw, als je statistieken wil gebruiken moet je rekening houden met context. Hoeveel van die ballen waren simpele kaatsen terug? Hoeveel ballen waren goede bruikbare ballen? Als je een bal inspeelt op je medemaat die gedekt staat en die bal komt aan, is het al een succesvolle pass. Speel je die bal naar iemand die volledig vrij staat en het spel kan versnellen daardoor, heeft het dezelfde kwalificatie.

19 maart 2024 om 13:28

''hij heeft namelijk betere pass stats dan alle middenvelders in de top 5 leagues, waaronder dus de middenvelders die nu bij Arsenal spelen.''

Begin je nu eindelijk te snappen dat Kimmich overbodig is? Xhaka dat betere pass stats heeft dan Kimmich als middenvelder. En zo bijzonder was Xhaka niet aan de bal bij Arsenal. In de bundesliga krijgt Xhaka meer tijd en ruimte dan in de PL. En dan verwacht je dat Kimmich een versterking is.

Ik heb Kimmich genoeg zien spelen dit seizoen. Hij is niet zo bijzonder als men denkt. Een enorme naam waar hij op teert.

19 maart 2024 om 13:43

@somagunner

Nope, ik denk dat jij de waarde van Kimmich veel te laag schat.

Als Pep een mogelijkheid ziet, haalt hij hem zo naar City en dan kan je weer gaan achtervolgen Arsenal zijnde.

Van alle genoemde clubs zou Liverpool zich het meest geweldig voor hem zijn. Liverpool kan wel absolute kwaliteit gebruiken op het middenveld. Die hebben dat meer nodig dan Arsenal of City

18 maart 2024 om 21:04

Maar die hebben Endo, Kimmich is ook geen echte cvm dan moet je kiezen tussen hem of Mcallister. Bij City past die eigenlijk het meeste of Arsenal daar kan die perfect naast Rodri of Rice spelen. Bij City ontbreekt er ook een goede opvolger van Gundogan. Kovacic is het ook niet.

18 maart 2024 om 21:19

Als er nou een linie goed presteert dit seizoen, dan is het ons middenveld wel. Die jongens doen het daar uitstekend, boven verwachting zelfs. Kimmich is daarom lichtelijk overbodig, maar als ze in München van spelers af willen.... Sane OF Gnabry is van harte welkom. Ook gisteren weer moeten concluderen dat (in een belangrijke pot) een kwalitatieve impuls voorin meer dan welkom is!



Bayern moet doorselecteren op dat statische middenveld of Kimmich houden als rechtsback, maar op het middenveld is het tijd voor vers elan daar. Goretzka, Kimmich en Muller dat kan echt niet meer samen. Zal die jongen van Sociedad of Fulham halen als nieuwe dm en met Pavlovic heb je al een goede optie vanuit de jeugd.

Zal dan wel city worden. Geld zat en kopen elke zomer wel 2 of 3 sterspelers. Afgelopen zomer Gvuardiol en doku nog voor ongeveer 150 miljoen en kovacic alleen weet ik niet meer voor hoeveel dat was . Real Madrid heeft een druk middenveld. Bij Liverpool moet er eerst nog een nieuwe trainer komen en dan barca… dat zou nog kunnen maar dan moeten ze eerst ruimte maken door een raphina of Frenkie te verkopen

Kimmich is een voetballer voor de absolute top. Ik zie hem liever bij Liverpool of City.

Kimmich is 1 van de eeuwige talenten. Bayern is een topclub en daar kan hij het niet waar maken. Dat is zeker niet alleen zijn fout. Maar de echte toppers trekken het niveau omhoog en dat doet hij ook niet. Wat toch verwacht wordt van iemand op zijn plaats..

19 maart 2024 om 04:57

@timoooow

Oke ik besef nu dat het nacht is en dat je af en toe wel eens de vreemdste dingen kan lezen.

Eeuwige talent? Kimmich wordt al jaren gezien als een van de beste DM’s ter wereld. Droeg Bayern de afgelopen jaren ook al toen ze zover kwamen in de CL en hem zelfs wonnen.

Hebben we het over dezelfde Kimmich?

19 maart 2024 om 13:49

Eeuwig talent? U bent in de war met een zekere Lingard? Want Kimmich heeft seizoenen gedraaid waar hij door zo ongeveer elke voetbalfan bij de top 3 op zijn positie werd geplaatst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren