Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD onthult wat Tuchel na zijn ontslag zei tegen spelers die hem niet mochten

Laatste update:

BILD heeft details naar buiten gebracht van de toespraak van Thomas Tuchel na diens ontslag bij Bayern München. Onlangs werd bekend dat de vijftigjarige coach aan het einde van het seizoen vertrekt bij der Rekordmeister.

Na nederlagen tegen Bayer Leverkusen en VfL Bochum in de Bundesliga en de zeperd bij Lazio in de Champions League deed het bestuur van Bayern ertoe besluiten om vroegtijdig afscheid te nemen van Tuchel.

De Duitser maakt het seizoen nog wel af, maar vertrekt dan uit de Allianz Arena. Een van de belangrijkste redenen voor het vertrek zou de verzuurde relatie zijn met een aantal sterren, onder wie Joshua Kimmich.

In zijn eerste toesprak na zijn ontslaggesprek heeft Tuchel gepoogd duidelijkheid te scheppen over de situatie, zo schrijft BILD. "Er zijn niet langer elke week discussies, laat dat voor iedereen duidelijk zijn. We kunnen nog iets bereiken dit seizoen", zou Tuchel hebben gezegd.

Daar bleef het echter niet bij. Tuchel richtte zich vervolgens tot de spelers die hem niet mochten. "Jullie mogen het nu laten zien aan de nieuwe coach", waren zijn woorden.

Ook Bayern-topman Jan-Christian Dreesen nam het woord. "Ik heb de spelers nadrukkelijk gezegd dat de persoonlijke belangen ondergeschikt moeten worden gemaakt aan die van de club en het team. Het belangrijkst is FC Bayern."

Bayern maakt een turbulent seizoen door welke gekenmerkt wordt door wisselvallige resultaten. De ploeg is uitgeschakeld in de beker en heeft in de Bundesliga een achterstand van acht punten op Bayer Leverkusen, wat de hoop op een prijs ernstig aantast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wil best geloven dat het onder Nagelsmann niet goed liep, maar ik ben benieuwd hoeveel mensen de keuze voor Tuchel nog steeds logisch vinden. De beste man heeft inmiddels best een reputatie in allerlei conflicten te belanden en zijn prestaties waren buiten de CL zege met Chelsea (bijzonder knap) nou ook niet heel imponerend. Het tijdperk Bayern met inmiddels in minder dan een jaar 1 prijs (door een bevlieging van Musiala) en maarliefst 5 misgelopen prijzen (6 als we dit bundesliga seizoen alvast mee gaan tellen) en weer interne conflicten toch wel als een catastrofe omschrijven, en kan me niet voorstellen dat onder Nagelsmann het minder gegaan zou zijn (die op moment van ontslag nog om alle prijzen meedeed)

28 februari 2024 om 14:35

@diego_forlan

Nou ik kan je al 1 iemand noemen, Heinazijn :D.

28 februari 2024 om 15:43

@FCBInsider1899 het viel mij ook al op dat er geen lyrische betogen meer van de beste man waren te lezen de laatste tijd 🤣

28 februari 2024 om 14:47

“Nou ook niet heel imponerend”.

Zijn Dortmund speelde het beste voetbal van wat ik heb gezien na de Klopp tijdperk, werd 2de en 3de met een vrij dominant Bayern en won nog de dfb-pokal. Met psg nog wat prijzen gewonnen, wat niet heel knap is met die selectie. Echter als enige psg coach, dus boven Ancelotti, Blanc, Emery, Galtier en Poch de champions league finale gehaald in covid tijd. En buiten de cl om met chelsea, van een selectie die hij niet heeft samengesteld en heeft overgenomen van lampard, in een half seizoen van een 10de plek naar een 4de plek gebracht, fa cup finale gehaald en het seizoen erop de wereldbeker en uefa supercup gewonnen, carabao cup finale gehaald, en 3de geeindigd achter city en liverpool. Sorry hoor, als je dat niet denderend vindt.

28 februari 2024 om 17:00

Je zegt zelf al met een dominant Bayern. Het is niet zo dat de rest zo dominant was dus 2e of 3e worden met Dortmund (dat by far na Bayern het beste materiaal had) is niet slecht, maar in mijn ogen ook weer geen bijzondere prestatie. Sterker nog, dat waren ze qua budget en materiaal bijna verplicht.

Zoals je zelf al zegt zijn de prijzen van PSG bijna een vanzelfsprekendheid en is de finale halen een goede prestatie, maar kun je dat ook weer relativeren door de manier waarop (vrij gemakkelijke route met Atalanta en Leipzig in een corona seizoen met slechts 1 wedstrijd).

De wereldbeker winnen doet de laatste 10 jaar altijd de Europese club, wederom val ik daar niet van m'n stoel door.

Ik kan n.a.v. je betoog nog steeds niet zeggen dat ik het heel imponerend vind allemaal, sorry.

28 februari 2024 om 18:18

Mainz ook naar de top gebracht waar het voor tuchel allemaal begon. Qua puntengemiddelde gewoon top seizoenen gedraaid bij Dortmund. Met psg cl finale nipt verloren om daarna de cl te winnen met een matig Chelsea onder Lampard. Bayern stond 2e toen hij instapte met ook weer een nieuw team onder zijn hoede. Weet hij uiteindelijk kampioen mee te worden. Bij elke club dus gewoon top gepresteerd maar dat is niet genoeg. En dan nog zeggen dat het niet imponerend is. Wat een grap zeg.

28 februari 2024 om 19:00

CL gewonnen met een beperkt Chelsea, als enige de CL finale bereikt met PSG en 1 wedstrijd is juist moeilijker dan 2 wedstrijden als je de favoriet bent, vraag dat maar aan City tegen Lyon. Mainz als enige coach ooit naar Europees voetbal geleid en beste puntengemiddelde ooit van allle Dortmund trainers, ook hoger dan Klopp. Gewoon de pech dat Bayern met Guardiola een absolute topselectie had.

28 februari 2024 om 19:06

@diego_forlan - Lekker makkelijk dit. Dan hebben ancelotti, guardiola, flick, etc. ook niet veel bereikt. Zijn allemaal coaches die vaak de dominantste selecties en clubs hebben gecoached.

28 februari 2024 om 15:17

Het aanstellen van coaches verloopt bij Bayern inmiddels al jaren zeer klungelig. Nagelsmann is getalenteerd, maar past totaal niet binnen de clubcultuur en de daaruit voortvloeiende spelwijze van Bayern. Datzelfde kun je ook stellen bij Tuchel en Kovac. Sowieso is Bayern wel een aardig trainerskerkhof waarbij veel coaches ervoor, maar vooral erna ook niet bepaald geweldige Cv's hebben. Dat is dus al veel langer een probleem.

Ook het technisch apparaat hapert wel een beetje de laatste tijd. Dat wordt nog lichtelijk verbloemd door de transfer van Kane en de ontwikkeling van Musiala, maar de overige relevante spelers van Bayern spelen er eigenlijk al een poosje.

28 februari 2024 om 15:55

Eigenlijk is Bayern ook echt gewoon gerehabiliteerd onder Flick. Na de periode onder Kovac stonden ze er eigenlijk nog slechter voor dan nu. Die heeft het gewoon helemaal omgedraaid, waardoor de problemen die er toen al waren gewoon even vergeten werden.

29 februari 2024 om 11:55

Een coach moet gewoon goed omgaan met druk, moet alle spelers tevreden houden, moet goede verstandhouding kennen met alle spelers, moet autoriteit uitstralen,..
Kovac, Nagelsmann en Tuchel hebben eenmaal weinig kwaliteit als people manager.
Hopelijk wordt het rustig met Eberl en Freund als sportieve beleidsbepalers.

28 februari 2024 om 15:54

Je hoor gewoon bijna die crazy frogg ringtone als je naar die foto kijkt



Als speler altijd klagen over de trainer bah! laat het eerst zelf is op het veld zien! Kimmich zelf dit seizoen ook belabberd. ga naar de trainer zelf toe als je zoveel ballen hebt i.p.v. achter de rug van de trainer om.

Al is het zo dat ze Tuchel van mij per direct mochten ontslaan waardeloze coach.

28 februari 2024 om 15:19

Je hebt het hier wel over een topploeg met spelers die eerder nooit overhoop lagen met de trainer. Als het nou wissels waren die niet presteerden, maar we hebben het hier over dragende spelers als Kimmich. Dan wordt het wel even een ander verhaal.

Wat een onhulling zeg. Ik had gehoopt dat hij net als Van Gaal zijn broek liet zakken. Wat een anti climax

Blijft me altijd verbazen hoeveel van die spelers gewoon de club saboteren omdat hun relatie met een trainer niet goed is. De trainer is niet de club, wat moeten al die fans wel niet denken. Ik snap dat het vervelend kan zijn maar om er dan maar naar de pet mee te gaan gooien om een trainer eruit te werken, vind ik altijd zo vreemd.. sommige van die voetbalspelers zijn zo egoïstisch in hun gedrag. Nu ook weer sommige spelers bij United die dan een vrije dag verwachten nadat ze zo’n dramatische pot hebben gespeeld afgelopen weekend, Rashford die er met de pet naar gooit maar altijd de trainer de schuld geeft. Kimmich bakt er niks van dit seizoen, kan je echt niet alleen maar op de trainer gaan afschuiven.

28 februari 2024 om 15:22

Anderzijds; als je een coach hebt die voor een groep simpelweg niet werkt, is er buiten de selectie om niemand die op de rem kan trappen. Het is ook niet zo dat deze spelers voorheen ook over hun trainers geklaagd hebben en sommigen van hen hebben wel een paar matige coaches meegemaakt.

Overigens geloof ik niet dat er spelers zijn die er met de pet naar gooien. Echter hebben spelers ook door als een spelopvatting en aanpak van de coach ervoor zorgt dat je daardoor punten en prijzen misloopt. Overigens speelt Kimmich niet eens slecht en je kunt niet stellen dat die jongen niet iedere wedstrijd alles geeft wat erin zit.

Wanneer iemand een voetbalmachine zo stil weet te leggen dan is het thomasje. De ligt op de bank, laat me niet lachen. Blij dat hij weggaat.

28 februari 2024 om 15:01

kap eens met het ophemelen van De Ligt. Modale voetballer die teveel punten kost met persoonlijke fouten

28 februari 2024 om 15:17

Je kan ook overdrijven de andere kant op haha

28 februari 2024 om 15:52

Ben ik zeer zeker niet met je eens. Gozer moet alleen niet op rechts in een 3 mans staan.

Zou ook mijn reactie geweest zijn….

Ik vind het interview met Thomas Muller na de wedstrijd tegen Leverkusen zo geweldig, hij was absoluut ziedend. Woest was 'ie.

De interviewer probeerde op een reactie richting de trainer te sturen, maar dit weigerde Muller en legde de verantwoordelijkheid volledig bij hemzelf en de spelers neer. Op en top professional en mens.

Tuchel is een vreemde snuiter, snap best dat bepaalde spelers dat super irritant vinden. Mooie plek voor Erik Ten Hag om in te stappen!

28 februari 2024 om 15:24

Zoiets ontploft alleen als de coach invloed heeft op de prestaties en een niet-werkende speelwijze. Als alles goed gaat, accepteren spelers het rare gedrag van een coach heus wel. Van Gaal en Mourinho zijn daar schoolvoorbeelden van.

Laat de spelers maar verantwoordelijkheid nemen. Het wordt tijd dat ook eens flink gekeken wordt naar de voetballers als er constant maar gezegd wordt dat de coach niet functioneert.

Aan de andere kant is het bij Bayern altijd gezeur tussen de coach, de spelers en alles wat daarboven hangt. Zouden ze daar in de kantoortjes ook wel eens de hand in eigen boezem steken? Tuchel heeft namelijk, ondanks dat hij best vaak gezeur heeft met de mensen waar hij voor werkt, bij zijn vorige clubs wel gewoon (op sportief vlak) altijd naar behoren gepresteerd! De selectie van Bayern was in 2020 op zijn hoogtepunt en is daarna aardig gekelderd in kwaliteit. Dit was ook een probleem voor Flick, die de slangenkuil vrij snel verliet, en Nagelsmann, een man die aangesteld was om een nieuw project bij Bayern te overzien.. Uiteindelijk lopen veel trainers daar flinke reputatie schade op.

Gozer je bakt er niks van , zelfs een top amateur vereniging wil jouw niet hebben.
Je hebt de kwaliteit van een toptrainer niet tot je beschikking.

Die titels die je ninnfn sleepte zijn voorafgaand van het beleid van je voorganger bij Chelsea etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren