Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kevin van Veen: ‘Grens overschreden met mijn taalgebruik richting Lukkien’

Laatste update:

Het is niet ondenkbaar dat Kevin van Veen deze winter al vertrekt bij FC Groningen. De spits is na een conflict met trainer Dick Lukkien op een zijspoor beland en heeft aanbiedingen ontvangen om de deur van stadion Euroborg achter zich dicht te trekken, zo onthult hij in gesprek met The Scottish Sun.

Van Veen, wiens vriendin in verwachting is, is bijzonder openhartig tegenover de Schotse krant. "Toen ik naar Groningen ging wist ik dat het een uitdaging zou zijn vanwege onze gezinssituatie, maar het is veel moeilijker gebleken dan verwacht", aldus de spits. "Ik was vorige week in Schotland en ben daarna weer teruggegaan naar Nederland."

Het leven zonder zijn gezin - Van Veens vriendin bleef achter in Schotland - valt de aanvaller zwaar. "Ik besefte dat als ik de volgende keer zou afreizen naar Schotland, ik misschien onze baby zou kunnen vasthouden, om hem of haar vervolgens weer te moeten achterlaten. Ik denk dat dat heel moeilijk zal zijn."

Van Veen sluit een vroegtijdig vertrek bij Groningen dan ook niet uit. "Mijn zaakwaarnemer vertelde vorig seizoen dat er interesse was van Rangers, ook al voldoe ik met mijn leeftijd niet aan hun profiel. Ik heb een gelukkige tijd gehad in Schotland en sluit niets uit." Van Veen maakte als speler van Motherwell 40 goals in 83 wedstrijden.

Als speler van FC Groningen gaat het een stuk moeizamer. Van Veen zei in de zomer minimaal dertig keer te willen scoren, maar kwam nog niet verder dan vijf goals en zit nu dus op de bank. "Het ging goed met mij, maar de coach en ik hebben een discussie gehad waarbij ik een grens overschreed met mijn taalgebruik. Sindsdien zit ik op de bank en dat wekt interesse."

"Mijn zaakwaarnemer heeft telefoontjes gekregen van zes of zeven clubs met vragen over de mogelijkheid tot een huurperiode in januari. Als alles blijft zoals het nu is, zou dat een verstandig alternatief zijn", aldus Van Veen.

Groningen nam Van Veen afgelopen zomer voor ruim 500.000 euro over van Motherwell. Naar verluidt is de spits een van de grootverdieners binnen de selectie, waardoor Groningen mogelijk (tijdelijk) ruimte kan maken in het salarishuis.

Van Veen reageert
Van Veen stelt dat zijn uitspraken uit z'n verband zijn getrokken. Van een bekoelde relatie met Lukkien is geen sprake, zo benadrukt hij. "De trainer en ik hebben geen woorden gehad zoals The Sun meldt en de verhoudingen tussen Lukkien en mij zijn prima. Bovendien is dit een interview van weken terug. Ik sta achter FC Groningen."

Reactie Wouter Gudde
Bij FC Groningen hechten ze niet veel waarde aan het stuk in The Scottish Sun. "Dat is toch een boulevardblad?", aldus algemeen directeur Wouter Gudde bij Dagblad van het Noorden. "Wij hebben met Kevin van Veen gesproken. Al deze punten zijn daarbij niet op tafel gekomen, behalve dat hij moeite heeft met de rol die hij nu heeft bij ons."

"Dat in ogenschouw nemende kan ik goed begrijpen dat de rest ook wat harder mee gaat tellen, maar vooralsnog hebben wij gewoon afgesproken dat de focus gaat op de wedstrijd van vrijdag tegen FC Eindhoven." Van Veen zat de afgelopen drie wedstrijden van FC Groningen op de bank.

"Kevin heeft aangegeven dat hij wil proberen te voldoen aan hetgeen wat de trainer van hem vraagt en volgens mij is hij daar hard mee bezig", vervolgt Gudde. "We gaan de aankomende weken wel zien hoe het loopt. In die periode zal zijn dochtertje geboren worden."

"Als hij echt achter de uitspraken staat die hij in deze krant heeft gedaan, zal hij zich ongetwijfeld bij ons melden met het verzoek of we kunnen kijken naar de mogelijkheden, maar daar is nu nog geen sprake van." Van Veen heeft een contract tot medio 2026.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat een kansloze vent is dit zeg. Ging er wel even 30-35 inschoppen in de KKD. Valt dit een beetje tegen wil hij gelijk de biezen pakken. Dat je je gezin wel eens kan gaan missen weet je toch van te voren ? Als de minuten en goals er wel waren had je deze Pipo denk ik niet gehoord hoor.

22 november 2023 om 11:45

Dit vind ik wel erg hard, het lijkt me vrij menselijk om een situatie te onderschatten. En het lijkt me ook vrij normaal dat als alles goed gaat en je je goed voelt de boel een stuk zonniger inziet. Gaat het ruk, zit je op de bank...tja, dan ga je denken 'wat doe ik hier'?

22 november 2023 om 14:47

Dan moet je niet een grote bek hebben en zeggen dat je er wel even 30 gaat maken. Hersenloos mannetje is het en zou als ik Groningen fan was hem graag xien vertrekken. Wat moet je met zo'n gast.

22 november 2023 om 19:00

Precies dat d.pranjic.
Die dacht het in schotland gemaakt te hebben en hier even de grote bink komen uithangen.
Maar hij is wel zo goed hij schiet de bank kapot met zn 30 doelpunten.

Maar wel samen met een vriend en 2 meiden een terrasje pakken terwijl jevriendin hoogzwanger in schotland is, opzich niet erg maar hij had het toch wel erg gezellig met die ene dame. Ook nog is na een thuisnederlaag. Kevin van veen had ik van te voren al weinig vertrouwen in, maar hij past precies in het plaatje van matige aankopen de laatste jaren. Ga maar lekker dan, een groot salaris zonder te presteren

22 november 2023 om 11:31

Ik vind het een hele irritante vent, maar dat hij in zijn vrije tijd even een terrasje pakt met wat mensen moet geen probleem zijn.

22 november 2023 om 12:46

Terrasje pakken terwijl je net in een thuiswedstrijd kansloos verloren hebt en niks gepresteerd tsja iedereen zo zn ding, maar zelf zou ik me doodschamen

22 november 2023 om 12:52

Als feyenoord verliest van ajax en dan gaan de jongens gezellig in de stad een drankje doen, dat zou ook niet goed vallen. Kun je op zo'n moment beter thuis doen

22 november 2023 om 13:08

Gelukkig is er meer in het leven dan die 90 minuten op het veld.

Als ik het even slecht doe op werk, dan ga ik me niet opsluiten als ik de behoefte voel om andere zaken te doen. En allemachtig zeg, een terrasje pakken. Het is niet alsof hij op wintervakantie gaat en zijn kop eraf zuipt, toch?

22 november 2023 om 13:13

Al zou de hele Feyenoord selectie de binnenstad van Amsterdam leeg zuipen na een verlies tegen Ajax, wat boeit dat nou? Echt de enige die hier een probleem van maken zijn de media, analisten en wat overijverige supporters.

Zolang ze er de volgende wedstrijd maar weer staan.

22 november 2023 om 13:21

Dus zeg maar iedereen, behalve jij.

22 november 2023 om 19:01

Tja maar hij staat er niet hij zit op de bank met zn 30 doelpunten🤣

22 november 2023 om 19:45

Toendertijd was die nog wel basis haha

22 november 2023 om 12:32

Ben je van de roddelkrant "slap gelul"? Wat voor meerwaarde heeft jouw "nieuwtje" tov dit artikel, behalve hem in een bepaald daglicht plaatsen? Misselijk, man

22 november 2023 om 12:47

Lijkt me wel. Hij mist zm vrouwtje zo erg maar ondertussen wel lopen aanpoten met wat dames tsja

FC Groningen zal er ook wel graag vanaf willen. Die lasten kunnen ze niet nog een seizoen dragen als ze niet promoveren.

Elke keer als je denkt dat ie zichzelf niet nog belachelijker kan maken verrast ie je weer met een interview en overtreft ie zichzelf weer. Die jongen moet lekker terug naar z'n gezin in Schotland gaan en goed nadenken over z'n grootspraak en gedrag. Heeft Groningen buiten z'n schamele 5 doelpunten voornamelijk grijze haren opgeleverd.

Voor de zekerheid maar even weggelaten welke Rangers er interesse had.

Vond het destijds al zo'n raar verhaal bij NAC uit dat ze zijn kind beledigd zouden hebben (wie in Breda weet nou dat hij een kind krijgt?) Heb er verder ook niks meer over gehoord maar nu ik dit weer lees heb ik meer het idee dat hij een persoon is die dit soort gekkigheid aantrekt. Vond die vrije trap overigens wel echt mooi!

22 november 2023 om 12:50

Die jongen spoort ook niet. Ik denk dat hij in zichzelf is gaan geloven omdat hij opeens voor het eerst meer dan 20 goals begon te maken. Hij heeft vast gedacht dat het hem wel even kwam aanwaaien hier, maar hij voegde vanaf de voorbereiding al bijna niks toe. Voetballend, conditioneel, kopkracht... op alle facetten schiet ie tekort.

Uiteindelijk kan hij buigen op goals tegen Jong PSV, Helmond Sport en Telstar als ik het goed heb. Maar het zal vooral liggen aan de situatie, de club, de speelstijl en alles behalve hem. Terwijl hij gewoon van niveau TOP Oss is.

22 november 2023 om 13:18

Het zou idd fijn zijn als mensen hun eigen tekortkomingen kennen. Mijn zoontje zit in jo11-4 bij fc bal op het dak en wil later bij Barcelona voetballen. Ik laat hem nu nog maar ff dromen en zodra hij de leeftijd van dhr van Veen heeft hoop ik maar dat hij genoeg zelfkennis heeft haha

Als je dan met je grote mond naar de KKD divisie komt en je scoort er maar 5 bij een ploeg die bovenin mee moet spelen dan sta je echt wel voor lul als je inschatting 30/35 was haha.

Er is echt iets los in de bovenkamer van deze speler. Heeft wat narcistische trekjes, die hij volop etaleerde bij NAC, waar hij dacht dat NAC supporters in hem geïnteresseerd zouden zijn. Niemand kende hem, nu wel als provocateur.

Zou hij dit nou allemaal doelbewust doen die interviews/uitspraken etc of is het echt gewoon niet zo'n slimme vent? Ook al meerdere keren die uitspraak gezien over interesse van 7/8 andere clubs, wil hij nog even cashen of gelooft hij echt dat hij zo goed is?

Rangers…. 🤣🤣🤣 wat een grap man deze gozer. Bij een speler als Zlatan kun je dit soort gedrag wel accepteren, maar bij Kevin van Veen… haha

Deze jongen had nooit gehaald moeten worden.

Ten eerste qua profiel. Hij was of is 32, en de club was voornemens om te promoveren. Ik zou zo'n jongen geen langdurig contract hebben aangeboden. Ten tweede heeft hij nog nooit gepresteerd, behalve een enkel goed jaar bij Motherwell in een opportunistische schotse competitie. Dit zegt mij niet zo veel, ook niet omdat hij dus al 32 is en in alle andere jaren nooit een knikker heeft geraakt. Behalve een paar maanden bij TOP Oss wat hij ook graag herhaalt.

Ten derde het is een enorme huilebalk, eigenlijk al sinds speelronde 1. Hij jammert alleen maar (het ligt aan de speelstijl, aan de competitie, aan heimwee etc etc) en hij blijft maar terugvallen op vorig seizoen en zijn periode bij Top.

Lukkien heeft groot gelijk dat hij deze drama queen er naast zet. Alleen is de rest van de aanval ook niveau Derde divisie. Daarom staan we zo laag, er wordt ook in de KKD te weinig gescoord. Dit probleem is al jaren evident en heeft ons vorig seizoen eindelijk de kop gekost omdat de keeper en verdediging nu ook eens bagger waren.

Geeft maar weer is aan wat voor matig nivo de schotche competitie is, 40 goals daarmaken, en in de kkk geen pepernoot raken

Als dit klopt, dan ga je toch als volwassen mannen even bij elkaar zitten om het uit te praten. Van Veen valt niet mee, maar is natuurlijk wel 3 klassen beter dan Pistuma en Lien. Die hebben 3de divisie niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren