Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez geeft twee prachtige complimenten aan Noa Lang

Laatste update:

Noa Lang heeft in zijn eerste officiële optreden voor PSV een uitstekende indruk achtergelaten op Kenneth Perez. De linksbuiten besliste vrijdagavond de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord (0-1) met een laat doelpunt en kan op complimenten rekenen van de analist van ESPN. "Ik heb wel dingen gezien waar ik enthousiast van word bij Lang" , aldus Perez, die de loopacties en spelintelligentie van de spelmaker prijst.

"Ik zei dat in de rust al: ik heb Lang niet echt gevolgd in België, maar wat ik goed vind om te zien is dat hij ook diepgaat. Dat hij niet alleen maar in de bal komt. Want hoeveel buitenspelers, zeker degenen die zichzelf geweldige voetballers vinden, en dat vindt Lang zichzelf denk ik wel, komen niet alleen maar in de bal? Ik houd van buitenspelers die ook aanvoelen: waar is de ruimte? Dan duik je daarin. En dat is een pre voor een buitenspeler."

Perez zag meer goede dingen van Lang. "Ik ken hem buiten het veld niet, maar ik vind hem wel echt voetbalintelligent. Het is een speler die weet waar de bal gaat vallen, waar de ruimte ligt, waar de kansen liggen voor hem en zijn teamgenoten. Ik vind hem wel voetbalintelligent. Ik heb ook veel zin om hem te gaan volgen. Ik ben hem eerlijk gezegd een beetje uit het oog verloren, omdat hij in België speelde."

PSV besliste de wedstrijd in de 79ste minuut. Olivier Boscagli zette de aanval op met een fenomenale lange bal op de dieplopende Ismael Saibari. "Het is volgens mij een beetje geluk voor Saibari, want volgens mij wilde op doel schieten, maar hij raakte hem op de hak", zegt Perez. Daardoor kwam de bal bij de tweede paal terecht, waar Lang kon binnenlopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang gaat Simons moeiteloos laten vergeten.

4 augustus 2023 om 22:59

Dat wil ik niet zeggen, want Simons was echt goed. Maar Lang gaat zeker een hele goede speler voor PSV zijn. Het blijft eeuwig zonde dat Simons weg is gegaan dat was anders echt genieten geweest. Simons samen met Lang.

4 augustus 2023 om 23:26

@rickertb1999, die combi kan gelukkig nog vaak genoeg bij het Nederlands elftal opgesteld worden

4 augustus 2023 om 23:03

Beetje voorbarig. Hij speelde een redelijk ongelukkige eerste helft en buiten zijn goal om ook niet heel veel goed gedaan in het tweede stuk. Als hij meer overzicht heeft kan hij een stuk gevaarlijker worden maar het samenspel met zijn teamgenoten laat nog enorm te wensen over. Simons was op dit punt echt al veel verder, ook qua rust en overzicht.

5 augustus 2023 om 00:56

Lang is voor Eredivisie begrippen natuurlijk ook gewoon echt een topper. Gaat een absolute sterspeler worden dit seizoen.

Het was een Lange en hete avond voor Feyenoord.

4 augustus 2023 om 22:58

Ik snap hem. Hij heet Lang! Leuk

4 augustus 2023 om 23:02

Noagal snuggere opmerking. Leuk

4 augustus 2023 om 23:05

Super grappig ben je Kevin

4 augustus 2023 om 23:32

Bedankt Afcakampioen

4 augustus 2023 om 23:48

Hopelijk wordt het een lange en fijne competitie voor Feyenoord en voor psv een lange en hete competitie

Even kleine rectificatie na mijn eerdere opmerking bij het live meepraten. Ik vond zijn reactie na de goal dom en provocerend maar ik dacht dat hij alleen werd uitgefloten. Als ik nu hoor wat voor spreekkoren er in het stadion naar zijn hoofd werden geslingerd vind ik zijn reactie een stuk begrijpelijker. Mooi moment ook na de wedstrijd met die kids.

4 augustus 2023 om 22:56

Mee eens. Ik dacht eerst ook hoe slim ben je om dat publiek te provoceren. Maar ik snap nu beter dat je niet zomaar iedere spreekkoor over je heen laat lopen.

4 augustus 2023 om 23:34

Maar het is niet dan Noa zich altijd voorbeeldig en bescheiden gedraagd he... Het is gewoon een ontzettend treurig ventje die door zijn gedrag altijd gezocht gaat worden. Wat er vervolgens geroepen is vind ik ook heel erg...

5 augustus 2023 om 06:56

... maar je vindt het begrijpelijk, probeer je te zeggen? Wat een nutteloze comment.

Hoe Lang naderhand de telefoon pakte van een gehandicapt kindje en juist hem met de schaal op de foto zette en hem mee liet doen in het feestgedruis, m'n hart smolt. Ik ga me vaak zat aan hem ergeren, maar het is een goeie gast. Prachtig.

4 augustus 2023 om 23:01

Ik vond hem altijd irritant, maar als je eenmaal weet dat dat accent niet geforceerd is en al zijn teamgenoten zeggen dat het een topgozer is... tja. Wat is er dan echt mis mee? Dat hij uitgesproken is, kennelijk. Die spreekkoren maakten hem denk ik alleen maar beter vanavond. Heb hem in België niet echt gezien, maar hij is wel echt goed geworden zeg

4 augustus 2023 om 23:11

Lang is gewoon een topper. dinsdag weer vlammen tegen Sturm.

5 augustus 2023 om 01:05

Ik baalde ook enorm dat hij vertrok bij Ajax toentertijd. Begrijpelijk, want hij had Tadic voor zich, maar ik heb hem veel liever dan Bergwijn bijvoorbeeld. Lang is een zoveel betere voetballer dan Bergwijn.

In de Eredivisie mag hij rustig aan doen, maar hoop dat Lang gaat vlammen in de (v)CL.

4 augustus 2023 om 23:13

Herkenbaar, ik ga me waarschijnlijk nog blind ergeren aan zijn interviews en vandaag ben ik natuurlijk ook niet zo blij met hem, maar voetballen kan hij wel en dit soort acties zijn goud natuurlijk. Zal ook best een goede jongen zijn, maar ik vind dat typetje dat hij zo nodig moet spelen bloedirritant en geen geweldig voorbeeld voor de jeugd.

4 augustus 2023 om 23:16

Jezelf zijn mag zeker niet he? Doet geen vlieg kwaad verder maar omdat hij op een bepaalde manier praat en kleed, is dat een probleem.

4 augustus 2023 om 23:27

Dat is toch wat weef toegeeft. Hij gaat zich ergeren aan zijn eigen vooroordelen maar weet dat het niet goed is.

Zelfde als wat ik heb met van die flippo's met nektasjes. Als iemand zo'n ding omheeft kan die bij mij niks goed doen.

En dat zullen anderen bij mij hebben als ik zo plat ga praten als maar kan. Betekend niet dat het niet mag maar het is mens eigen ergens een mening van te hebben.

5 augustus 2023 om 00:53

@weef + Afcagunner: Dat is echt sterke zelfreflectie.

Zelf sta ik er ook zo in. Ik heb m'n vooroordelen over hem en zal smakelijk lachen in topics waar hij geciteerd wordt. Tegelijkertijd is dat echt niet zo serieus bedoeld. Jongen heeft z'n eigen manier van uiten. Of wij het begrijpen of niet, het is in meeste gevallen gewoon goed bedoeld.

Plus in alle eerlijkheid. Wat hebben we liever? Spelers die sociaal wenselijk overkomen, maar zich voor de rest alleen maar met zichzelf bezighouden. Of jongens die irritant en arrogant kunnen zijn, maar tegelijkertijd ook voor een ander klaarstaan.

Misschien ben ik nu eigenlijk aan het zeveren, want mensen zijn nooit zo zwart wit. Iedereen heeft zijn goede en slechte kanten. Wij zien maar een fractie van de persoon en verzinnen daar een heel levensverhaal van. Soms is het moeilijk om daar even bij stil te staan, maar het is wel echt de waarheid.

5 augustus 2023 om 02:12

Hij mag zich gedragen zoals hij wil, net zoals ik me eraan mag storen. En ik vermoed dat hij juist helemaal niet zichzelf is, maar dat hij een beetje een karikatuur speelt. En dan heb ik het niet over zijn accent (waar ik me overigens ook aan stoor), maar vooral alle stoerdoenerij en niks willen terugnemen of afzwakken omdat hij zo lekker zichzelf is. Onvolwassen vind ik het. En ja, dat is mijn mening, geen feit. En daarbij denk ik dat hij zonder die maniertjes al in een grotere competitie zou spelen.

5 augustus 2023 om 00:53

Mooi dat je dit nog even benoemt. Is gewoon echt een goede gozer, de media heeft een volledig verkeerd beeld gecreëerd rond zijn persoon. En buiten dat, die jongen kan geweldig ballen.

Lang is ook gewoon een goede voetballer

Fijn! Ik hoop nou ook dat mensen nou eindelijk een positiever beeld van deze jongen krijgen. Ook hoe hij met die kinderen omgaat na wedstrijd. Topgozer en topspeler.

Geweldig mannetje die Noa! Ook hoe ie na de wedstrijd de tijd neemt om met die gastjes op de foto te gaan. Mooi hoor

Waar zijn die Feyenoorders die Paixao en Lang van hetzelfde niveau vonden? Duidelijk dat Lang nog wel een paar streepjes voor heeft.

4 augustus 2023 om 23:01

1 wedstrijd. Ga heen man

4 augustus 2023 om 23:12

Heeft niet zozeer met 1 wedstijd te maken. Lang is zeer zeker beter dan Paixao op dit moment, daar lijkt me geen twijfel over mogelijk. Of er veel Feyenoorders zijn die "hem van hetzelfde niveau vonden" weet ik verder niet. Is ook iets ouder en heeft meer ervaring op relevant niveau dus is ook helemaal niet zo gek.

4 augustus 2023 om 23:04

Ik vond Paixao anders ook goed spelen hoor. Ook een sportieve jongen overigens.

4 augustus 2023 om 23:06

Paixao speelde totaal niet slecht, ging veel dreiging vanuit. Die afgekeurde goal schoot hij ook lekker binnen. Kan niet zeggen dat ik Lang beter vond spelen dan Paixao. Overigens wel een terechte zege voor PSV.

4 augustus 2023 om 23:07

Was toch gewoon een heerlijke actie van Paixao met die afgekeurde goal?

4 augustus 2023 om 23:07

Mijn god wat heeft Lang nou laten zien vandaag dan? Was tegen notabene Pedersen niet eens goed, laat staan als hij tegen iemand staat die wel kan verdedigen. Paixao scoort een geweldige goal helaas net uit buitenspel.

Feyenoord geen schim van vorig jaar, vind het onsamenhangend, zerrouki veel te trage balbehandeling, creëren weinig tot niets, veel Feyenoorders zeggen dat ze weer met twee vingers in de neus kampioen worden maar na vanavond is dat zeker niet een zekerheidje

4 augustus 2023 om 23:25

overdreven gedoe...
feyenoord had het vorig jaar ook lastig 2x tegen psv.

5 augustus 2023 om 00:25

Jawel maar toen waren ze een stuk fitter. Nu leek het wel alsof PSV al een maand competitie speelt en Feyenoord pas 1 oefenpot heeft gespeeld. Conditioneel is PSV momenteel veel verder dan Fey.

Lang maakt NL nu al heet. Is gewoon een topspeler voor de Eredivisie hoor. Is in Belgie echt wel gegroeid. Denk dat hij na 1 of 2 seizoenen al weg is richting de Europese top.

Wel leuk dat Perez denkt dat Lang zich zelf een geweldige goede voetballer vind. Waar leidt hij dat uit af?

Wat een gezwets van Perez over dat Saibari op doel wilde schieten. Je kon overduidelijk zien dat ie m teruglegde. Was een heerlijke teamgoal met een knappe assist en een fantastische voorassist van Boscagli.

5 augustus 2023 om 00:54

Perez is gewoon een zeikerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren