Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer hult basisopstelling in nevelen: ‘Maar hij is er wel klaar voor’

Laatste update:

Siem de Jong keerde afgelopen zomer terug bij Ajax en de middenvelder lijkt na een aanpassingsperiode van een aantal maanden dicht tegen een basisplaats aan te zitten. De Jong was de afgelopen weken vanaf de bank al meerdere malen belangrijk voor de Amsterdammers en Marcel Keizer is blij dat hij de beschikking heeft over de voormalige aanvoerder van Ajax.

“In het begin zag ik een speler die goed was in het positiespel en in de kleine ruimtes, maar wel even moest wennen omdat er in Engeland op een iets andere manier getraind en gespeeld werd. Dat vertelde Siem zelf ook”, legt Keizer uit via de officiële kanalen van zijn club. De Jong was al trefzeker in De Klassieker tegen Feyenoord en zette Ajax vorig weekend tegen Willem II in de slotfase op voorsprong.

Keizer ziet op de training dat De Jong steeds fitter wordt en ook makkelijk het net weet te vinden: “Siem is een goede speler om erbij te hebben. Ook vanwege zijn gedrag. Hij is een oudere speler en voor ons heel belangrijk. Het gaat goed met hem”, gaat de oefenmeester, die niet wil bevestigen of De Jong zondag tegen FC Utrecht aan de aftrap zal verschijnen, verder. “Maar Siem is er wel klaar voor.”

Vind jij dat Siem de Jong in de basis moet beginnen tegen FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is helaas niks geworden in het buitenland Dankzij zijn blessures, hij ging goed van start alleen is hij na zijn blessures niet meer echt op niveau gekomen. Gelukkig is hij weer terug bij ons want ik vind hem veel beter dan bijvoorbeeld een Klassen, hij weet ook precies wat er van hem gevraagd word. Kortom een geweldige aanwinst die hopelijk zijn carrière bij Ajax gaat afsluiten.

4 november 2017 om 12:27

Ach, De Jong komt gewoon echt te kort voor Engeland, blessures of niet. Mist gewoon snelheid in vrij wel alles, visie en verfijndheid op dat niveau. Klaassen vind ik daarbij echt wel beter dan Siem de Jong. Dat is bovenal een echte leider, aanjager en winnaar, die mist Ajax echt enorm.

4 november 2017 om 12:28

Zeker een versterking voor Ajax, na Ziyech zelfs de beste middenvelder bij Ajax. Zou gwn schone - Siem - Ziyech opstellen, zelfde middenveld als vorig jaar behalve Siem voor Klaassen ( geen achteruitgang ).

4 november 2017 om 12:37

Voor niets presteert hij in het Europees ook matig. In zijn 44 Europese wedstrijden met AJAX en PSV scoorde hij maar totaal 6 keer (!).

4 november 2017 om 13:04

Waarvan waarschijnlijk een stuk of 25 CL duels tegen Barcelona, Real Madrid, Bayern, Ateltico, City, Milan, Dortmund, etc. en waarschijnlijk nog 8-10 duels als 18-21-jarige invaller onder Koster, Van Basten en Jol. Als Siem als middenvelder Europees 1 op 2 liep had hij nu niet weer bij Ajax gespeeld.

4 november 2017 om 13:21

Tegen vooral de kleinere Europese clubs onder Frank de Boer zijn we uitgeschakeld.

6 goals is ook VEEL te weinig!

4 november 2017 om 14:35

Weet ik, maar toen Siem bij ons speelde speelde we geen voorrondes (4x kampioen) en in de KO fase EL was het volgens mij uitschakelingen tegen Spartak, Manchester United, Red Bull en Steaua boekarest. Die eerste 2 waren op dat moment zeker geen schande en de CL vaak ook niet.

'keizer hult basisopstelling in nevelen'. Mooi bedacht.

Hoe dan ook: Ik hoop dat hij speelt. Iets meer diepgang kan Ajax wel gebruiken. Het zorgt voor zoveel meer gevaar. En een fitte De Jong is gewoon beter dan een Van de Beek. Qua potentie wellicht niet, maar qua zijn wel.
Zeker op een middenveld met Ziyech en Schone zie ik liever een S. De Jong er bij. Andere samenstelling zou wel weer een plekje voor Van de Beek kunnen opleveren.

Echt ongelofelijk. Vorig seizoen schreeuwde menig Ajacied moord en brand toen hij bij PSV ging voetballen, en het lijkt opeens allemaal vergeven te zijn... Hij is goed begonnen aan het seizoen, ben benieuwd of hij een vaste basisplaats weet af te dwingen. Gun het hem wel na al die pech.

4 november 2017 om 12:44

Niemand mocht het hem kwalijk nemen en veel Ajacieden deden dat ook niet. Hij heeft zich netjes aangeboden aan Ajax en die wilde hem niet. Het enige waar ik van baalde was zijn doelpunt in de Arena.

4 november 2017 om 14:28

Had inderdaad niet gemogen. Maar kijk nog maar eens even terug naar het bericht toen PSV hem op huurbasis haalde en na de goal tegen Ajax...

4 november 2017 om 17:31

Tel ze anders even, hoeveel reacties het zijn. En zet dat af tegen het aantal Ajacieden in Nederland. Bedenk daarnaast dat het om een anoniem internetmedium gaat.

Kom zeg. Altijd dit soort reacties. Meer dan 95% van de meningen hoor je niet omdat die mensen oud en wijs genoeg zijn om niet op die manier te reageren, of zich überhaupt niet bezig houden met reageren op internet omdat ze wel wat beters te doen hebben. Maar de reacties die jij leest, al zijn het er 100 op een topic, bepalen voor jou de algemene opinie. Gek hè.

4 november 2017 om 19:18

Sinds wanneer is de mening van hersenloze schreeuwlelijken maatgevend voor een oordeel?
Hij wilde terug komen Ajax had op dat moment kennelijk geen behoefte aan hem, daarom richting Psv gegaan waar zijn broer speelt, ook dat snapt vrijwel elke Ajacied ook nog. Mooi dat hij Ajacied genoeg is om ondanks een eerste afwijzing gewoon toch terug te komen. Hopelijk zijn zijn gezondheidsproblemen definitief achter hem en wordt hij weer de gewaardeerde speler van zijn eerste periode.

Hij moest wennen dat er in Engeland anders getraind werd?
Vorig jaar zat hij toch echt bij PSV en daarna heeft ie hooguit 3 weken bij Newcastle getraind. Lijkt me sterk dat ie tot november nodig heeft gehad om weer te ontwennen..

Hij lijkt nu beetje bij beetje fitter te worden, dus klopt hij nu op de deur. Van Utrecht moet morgen gewonnen worden, dus is het niet vreemd om te kiezen voor iets meer ervaring in de basis. Frenkie en Donny zijn leuke spelers, maar samen tegen een goede ploeg is een risico. Frenkie kan zich richten op de positie van Ziyech die komende zomer waarschijnlijk vertrekt. Donny moet zich richten op de positie van Schone die ook geen jaren meer meegaat. Ik vind wel dat Keizer beiden af en toe speeltijd moet geven om zich verder te ontwikkelen. Die oefenwedstrijd zou er ideaal voor zijn, maar dan zitten beide spelers bij nationale teams.
Siem de Jong zal het bij Ajax beter doen dan bij Psv. Hij past beter bij Ajax, is nu fitter en heeft in mijn ogen een fout gemaakt door naar PSV te gaan. Hij had voor een ploeg moeten kiezen waar hij meer minuten kon maken, waardoor hij nu fitter zou zijn. Maar ik ben heel blij dat Ajax weer een speler in de leeftijdscategorie 25-30 heeft.

Weer geen Kluivert, Dolberg en Frenkie? Ik zie het al, we gaan verliezen. En als het niet de wedstrijd zelf is dan is het wel een talent of drie. Ik kan hier zo kwaad om worden! Een klein lichtpuntje is wel dat Siem speelt.

4 november 2017 om 15:27

Met de drie spelers die je opnoemt in de basis, verspeelde Ajax begin van heet seizoen erg veel punten. Ze hebben hun kans gehad, maar niet gegrepen.

4 november 2017 om 19:02

Man man, je begint een karikatuur te worden.
Kluivert en Domburg draaien voor geen meter, en Frenkie heeft nog niet bewezen een team te kunnen aansturen of te dragen.
Dit gezegd te hebben vraag ik ma af waarom ik nog op jou reageer. Je bent niet serieus te nemen en hebt in een ketel met azijn gelegen.
Als je zulke reacties plaatst om te provoceren dan slaag je er prima in.

4 november 2017 om 19:02

Man man, je begint een karikatuur te worden.
Kluivert en Domburg draaien voor geen meter, en Frenkie heeft nog niet bewezen een team te kunnen aansturen of te dragen.
Dit gezegd te hebben vraag ik ma af waarom ik nog op jou reageer. Je bent niet serieus te nemen en hebt in een ketel met azijn gelegen.
Als je zulke reacties plaatst om te provoceren dan slaag je er prima in.

4 november 2017 om 20:24

Het is zaterdagavond, waar maak je je druk om in vredesnaam kerel? Gewoon negeren man.

4 november 2017 om 21:27

Je hebt gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren