Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer blijft kritisch: ‘In z’n veldspel zijn we nog een beetje zoekende’

Laatste update:

David Neres krijgt de afgelopen wedstrijden de kans van Marcel Keizer en de Braziliaan betaalde dat vertrouwen zaterdag uit met een aantal gevaarlijke acties en een doelpunt tegen Sparta Rotterdam. De trainer van de Amsterdammers ziet dat de miljoenenaankoop steeds meer progressie boekt, al zijn er volgens Keizer ook nog een aantal verbeterpunten.

Vind jij dat David Neres in de basis moet blijven staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Was die maar zo kritisch naar younes toe. Ongelooflijk hoe die man maar blijft prutsen. Nooit scoren en toch blijven staan. En mensen moeten hier niet op mij gaan reageren dat hij dreigend is en 2 man bezig houdt. Dat verhaaltje ken ik inmiddels wel.

16 oktober 2017 om 11:26

Het is vooral schrijnend omdat Younes in de Europa League heeft laten zien dat hij veel beter kan. Variatie in acties, overzicht, links- en rechtsom.

Daarnaast lijkt dreiging, wat de Duitser vooral wordt toegedicht, niet per se een directe meerwaarde voor je positiespel.

Die verbeterpunten zou je aan de andere kant moeten opzoeken. Daar loopt er eentje rond die geen rendement heeft en niet meeverdedigd.

16 oktober 2017 om 11:25

Meeverdedigen is juist een reden hem te laten staan, rendement dat is heel slecht inderdaad.

16 oktober 2017 om 11:28

Het lijkt wel alsof je Tete beschrijft, haha. Helaas gaat het hier om de linksbuiten van Ajax.

16 oktober 2017 om 11:30

Haha volgens mij kijken wij elke week andere wedstrijden van Ajax. Als er eentje echt nóóit meeverdedigd is het younes wel. Die heb ik echt nooit betrapt bij de eigen 16. Linkerkant is het ziyech die de meters maakt. Kluivert en Neres daarentegen lopen wel vaak mee terug met hun back.

16 oktober 2017 om 12:25

Younes verdedigd bijna altijd mee. Kluivert doet dit de laatste tijd niet meer. Ja mee sjokken, maar dan kun je het net zo goed niet doen

Keizer krijgt Ajax steeds meer aan het draaien, maar het moet inderdaad nog beter, die 2 kansen moet je niet weggeven, minder slordigheden in het spel en een hoger tempo. Denk dat Sinkgraven vooral in dat laatste aspect veel kan toevoegen en ook Siem de Jong kan het team beter laten spelen.

Ik heb het liefst de beide de Jongs en Sinkgraven in de basis, daarom Ziyech als hangende LA, Frenkie de Jong als zwervende middenvelder (ook naar de flanken) en Siem de Jong als schaduwspits met Sinkgraven als zeer aanvallende LB. Van de Beek of Schone kunnen dan in de controle spelen, mocht je daar wat meer fysiek nodig hebben dan zakt Siem de Jong in en schuift een van de twee door.

In de praktijk sta je dan vaan 3-4-3 of 3-3-4 zelfs, met naast Neres, Ziyech/f. de Jong of Sinkgraven op de flanken, Siem de Jong en Huntelaar in de 16.

16 oktober 2017 om 14:44

oef... een hangende la, schaduwspits, zeer aanvallende lb, zwervende middenvelders.... dit klinkt als een opstelling waarbij je nooit weer waar iemand staat, tenzij je jaren op elkaar ingespeeld bent... niet doen.

Vind Neres echt een revelatie! Iemand die wacht met zijn acties en het alleen gebruikt waarneer het nodig is. Niet dat blinde gedoe wat Lukoki, Kluivert etc hebben. Voor het doel ook nog eens goed. Ik ben benieuwd waar dit schip gaat stranden!

16 oktober 2017 om 14:21

Ja ik dus ook! Vind Keizer heel hypocriet als het gaat om Neres. Over younes klaagt hij nooit terwijl ik (en vele andere Ajacieden) me dooderger aan het spel van de linksbuiten. En Neres zoekt teveel diepgang?? Hij was 1 van de gevaarlijkste mensen aan Ajax kant met Ziyech! Hou op man.... hij moet die kluivert en younes bekritiseren want die brengen helemaal niks. Een steuntje in de rug van Neres kan helemaal geen kwaad. Besef hoe lastig het voor hem was dat hij nu pas de kans krijgt terwijl onze 2 (eigenlijk 3) buitenspelers er dit seizoen geen houtje touwtje ervan kunnen lijkt het. Ik ben fan van Neres, hij brengt echt dat Braziliaanse. Mooi man!

16 oktober 2017 om 15:22

Dit is nu het hele probleem; niet kritisch mogen zijn op spelers. Ja hij speelt lekker, maar hij is er n9g niet. De trainer ziet nog genoeg punten ter verbetering. Mag dat? Hij is daar voor aangesteld. Het is topsport hè, kortom alles uit iemand halen wat er inzit. Keizer zal ook echt wel kritisch zijn op de rest hoor, maar voor nu gaat het even over Neres. Zolang hij het niveau Messi nog niet heeft benaderd mag hij hard aangepakt worden, net als de rest. Werken voor de centen. Softe gedoe allemaal

16 oktober 2017 om 16:33

Ik zou graag een keer kluivert(links) en neres(rechts) samen in de basis willen zien. In de jeugd speelde kluivert altijd op links dus zal daar beter uit de voeten komen.

16 oktober 2017 om 22:54

Daar ben ik het ook zeker mee eens, je moet ze ook scherp houden. Alleen je hoort hem bijna nooit iets zeggen over kluivert of younes, ziet hij het dan echt niet? net als veltman op rechtsback...

Ik heb het gevoel dat als Neres bij psv had gespeeld ze hem gewoon vrij zouden laten spelen zonder opdracht, in een warm bad hadden ontvangen met sociaal vangnet en hij gewoon vrolijk door de meeste Eredivisie verdedigingen zou dartelen. Bij Ajax zien ze nooit het verschil tussen mensen uit Scandinavische en Zuid Amerikaanse landen. Dezelfde behandeling voor iedereen (flatje in Diemen). Bij Neres zijn ze dit nu eindelijk iets anders aan het doen door Wamberto in te zetten en dat lijkt zich uit te betalen.

16 oktober 2017 om 12:54

Ik kan me de Peirero vorig seizoen herinneren, die ongeveer zo vrij mocht beginnen bij PSV als jij beschrijft, maar na een goede start rendeerde hij gaandeweg toch minder dat seizoen. Op een gegeven moment liep hij overal waar hij zin in had. Pas nu voetbalt hij imo meer taakbewuster uit zichzelf. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden.

Ik krijg overigens het idee dat Neres prima is opgevangen in A'dam. Zijn ploeggenoten omschrijven hem vaak als een leuke en grappige jongen met humor, die zich prima aanpast en profileert, indien nodig met handen en voeten. Op en naast het veld. Daarnaast is hij natuurlijk niet de enige Zuid-Amerikaan in de selectie, al zijn dat Spaanstaligen, van wie je geen klachten over- of van hoort wat betreft het uitblijven van een sociaal vangnet.

Dat de Braziliaan Wamberto zich nu wat meer over hem ontfermt, is geen signaal dat hij eerder sociaal aan zijn lot werd overgelaten. Eerder is deze een extra ondersteuning. Wamberto spreekt nou eenmaal in meerdere opzichten dezelfde taal, dat scheelt in het wegwijsmaken van de te belopen wegen.

Keizer snapt er echt geen hout van. Neres is de beste aanvaller die je hebt op het moment, nou en als ie niet mee verdedigd (wat ie wel doet).
Daar tegenover hebben we Younes die echt nooit mee verdedigd en ook nog eens kans na kans mist en nooit een assist geeft, wissel die dan eens!
Dan de verdediging, Wober-De Ligt is het centrum, iedereen ziet het. Laat ze zoveel mogelijk samen spelen om zo nog beter te laten worden, Wat doet Keizer, Wober eruit de Ligt erin! Haal er dan Viergever uit als je Sinkgaven speeltijd wil geven.

Sjonge jonge jong Keizer. Dan zegt die weer dingen. Ja soms niet diepgaan omdat je weet dat die bal niet past of dat de keeper hem heeft.... Laat die jongen lekker diep gaan. Als hij diepgaat ongeacht of die bal past of niet, op het veld veranderd er iets omdat mensen keuzes moeten maken. Voor hetzelfde geldt trekt hij twee man mee, waardoor er ergens anders op het veld ruimte staat. Dat een bal niet past weet degene die de steekpass moet geven ook wel, maar het creëert wel iets . En wie weet, misschien mist de verdediger de bal wel, of de keeper twijfelt te veel waardoor er toch iets kan ontstaan. Dat inhouden en uitzakken dat kennen we inmiddels wel en levert haast nooit iets op.

Gewoon niet meer opstellen, dombo. Zoek nog maar een Younes, die doet het immers voortreffelijk. Of die blaaskaak en ook nooit scorende Kluivert junior. Ik zou ook boos worden op een scorende buitenspeler! Voorhoede spelers van Ajax krijgen 1 les mee: nooit scoren. Anders hoor je daar niet thuis. Wie plakt die Keizer eens een flink stuk tape over zijn mond. Ik word zo langzamerhand gekgebabbeld door die onbenul. Zorg er eerst maar eens voor dat Ajax weer fatsoenlijk gaat spelen, man. Tot nu toe heb je er niks van gebrouwen. Europees voetbal weggegooid en een straatlengte achter op Psv. Je hebt nog geluk dat Feijenoord getroffen is door een behoorlijke blessuregolf en dit seizoen wat pech heeft in tegenstelling tot vorig seizoen, anders was je al helemaal kansloos geweest. Kritisch op Neres. Het moet niet gekker worden....

Met deze buitenspelers kan je beter Siem de Jong in de spits zetten. Zal je zien gaat het rendement van je middenvelders ook om hoog.
Want de huidige spitsen worden vermoord door de buitenspelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren