Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees Kwakman pakt Joël Drommel aan in pauze van PSV - Telstar

Laatste update:

Kees Kwakman is kritisch op het optreden van Joël Drommel in de bekerwedstrijd tussen PSV en Telstar. In de zeventiende minuut kwam de keeper van PSV zijn doel uit na een indraaiende corner van Sven van Doorm, maar hij tastte mis bij een poging de bal weg te stompen. Daardoor kon Özgür Aktas de score openen. Door een treffer van Bruma uit een counter kwam PSV voor de rust wel langszij.

Kwakman weet dat standaardsituaties het wapen zijn van Telstar. "We hebben het vooraf besproken: de corners van Telstar. Aktas heeft er in de competitie ook al vier gemaakt. Toch ziet Drommel er ook niet goed uit", vindt de analist van ESPN. "Telstar loopt met veel lengte in en wordt niet echt tegengehouden, maar in het vijfmetergebied mag je je handen gebruiken. Hij moet hier gewoon veel beter zijn werk doen. Dat doet hij, niet voor de eerste keer dit seizoen, niet goed."

Het was inderdaad niet de eerste fout die Drommel dit seizoen maakte. Zo verwerkte hij vorige maand in de gewonnen uitwedstrijd tegen NEC (1-2) een vrije trap van Lasse Schöne niet goed genoeg, waarna de thuisclub wist te scoren uit de rebound. Roger Schmidt sprak na afloop van een 'fout', maar bleef Drommel de voorkeur verlenen boven Yvon Mvogo. Eind november ging Drommel tegen sc Heerenveen de mist in bij een vrije trap van Joey Veerman, inmiddels zijn ploeggenoot. Hij liet na de bal naar de zijkant te stompen, waardoor Rami Al Hajj de eindstand op 1-1 kon bepalen. In september verwerkte Drommel een schot van Ché Nunnely verkeerd in de uitwedstrijd tegen Willem II (2-1 nederlaag).

Kwakmen vindt de 1-1 stand bij rust een logische en terechte tussenstand. "Telstar verschuilt zich niet en voetbalt leuk. PSV is gewoon heel slecht aan de bal, waardoor het niet veel kansen creëert." Hij zag PSV weinig aan aanvallen toekomen: het doelpunt van Bruma noemt Kwakman 'een van de weinige momenten' waarop dat lukte. "Ook Veerman is slordig aan de bal. Götze ook, net als Max en Mwene aan de zijkanten. Ze komen er gewoon moeilijk door."

Wie zou jij opstellen als keeper van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drommel is geen en zal ook geen top keeper worden
Had leuke periode bij Twente
Maar ook daar had hij de laatste maanden al met genoeg flaters te maken

Ze hadden Unnerstal eerste keeper moeten maken in Eindhoven

20 januari 2022 om 20:28

Ik kan me Grandel van Utrecht nog herinneren. Een Grandelletje was een waar begrip in zijn tijd. Drommel lijkt me een mooie opvolger.

21 januari 2022 om 00:36

En toch denk ik dat Joël drommel nog heel wat moet bereiken voordat die de carrière van Veltman kan evenaren.

Ik denk dat dit de slechtste keeper van PSV is deze eeuw.

20 januari 2022 om 19:59

Eens ik verlang gewoon terug naar Waterman of Isaksson.

20 januari 2022 om 20:03

Vergeet Gomes niet!

20 januari 2022 om 20:09

Cocqie. Dat was een geweldige keeper. Gaat er meer om dat Benzema terug verlangt naar de matige keepers, zoals Waterman en Isaksson. Om aan te geven dat Drommel wel heel slecht is.

20 januari 2022 om 20:18

Je hebt gelijk, ik las te snel. Dacht dat er Waterreus stond

20 januari 2022 om 21:27

Onzin, beste keeper heb zelf met hem gespeeld

Drommel valt heel erg tegen. Toen hij bij Twente speelde dacht ik nog dat hij door zou groeien, maar het tegendeel liojkt juist het geval te zijn. Erg onzeker. Die reserve keeper en zeker Unnerstahl zijn beter.
Psv fans zullen wel van mening zijn dat de basisspeler altijd de beste is. Zo waren ze eensgezind over de "waardeloze" Ihataren. Ze zullen wel blij zijn dat hij waarschijnlijk naar Ajax gaat, (toch een waardeloze speler)

Was nooit zo'n geweldige keeper toch. Voor een club als Twente een prima doelman, met ook hier en daar een slippertje. Maar ik krijg toch sterk de indruk dat ze jongen niet het niveau van PSV aan kan..

Ik heb het wel tedoen met Drommel. voordat hij naar PSV kwam werd er al gezegd dat hij niet goed genoeg zou zijn voor PSV. en de gene die dat toen zeiden beginnen wel gelijk te krijgen. en zijn zelfvertrouwen is ook al niet te hoog. ik hoop dat Drommel mij nog weet te verbazen in goeiezin. maar denk dat er niet meer in zit dan dat we nu zien van Drommel.

20 januari 2022 om 22:31

Lampen,

Kom op, veel spelers moeten eerste jaren wennen. Laat staan een jonge speler en die nog keeper is (die worden vaak later beter).

Bij Real Madrid staat iemand nu wereld te keepen. Maar eerste seizoen leek ook op miskoop.

21 januari 2022 om 09:26

@mrkrillin ik heb natuurlijk ook nog wel alle vertrouwen in Drommel en zou hem altijd blijven steunen. het zou inderdaad mooi zijn als hij kan uitgroeien tot een goeie PSV keeper voor de komende jaren.

Wordt de beste keeper van Nederland, hij maakt soms wat foutjes maar jullie zullen allemaal zien dat hij de beste gaat worden. Waarom zouden jullie stemmen op een Zwitser, Nederlander lekker op doe laten

Zou Kwakman weten dat Drommel niet alleen in de 5 meter, maar in de hele 16 meter z’n handen mag gebruiken?

21 januari 2022 om 07:32

@herbyherbs, hij bedoelt dat hij in de 5 meter met zijn handen spelers mag wegduwen, dat zal niet snel aan de orde zijn op de rand van de 16.

Ik kan me niet herinneren dat PSV zo'n zwakke keeper had. Elke wedstrijd heeft hij minstens 1 of 2 van die blunders of rare momenten. Weer 4 miljoen weggegooid, want hier kun je niet mee verder.

Dat is niet zo gek, is werkelijk de slechtste keeper die ik in tijden bij PSV heb gezien. Mind you, ik Ivica Kralj en Georg Koch nog aan het werk gezien..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren