Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards wil schitteren tegen Oranje: 'Ben de meest trefzekere Turk'

Laatste update:

Colin Kazim-Richards hoopt eind maart in de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal zijn waarde te mogen bewijzen voor Turkije. De spits van Feyenoord speelde al twee jaar geen interland meer voor zijn vaderland, maar vindt dat hij gezien zijn huidige vorm in overweging moet worden genomen door bondscoach Fatih Terim.

/

"Ik kijk uit naar de dag dat ik weer bij de nationale ploeg wordt gehaald. Ik heb het spelen met Turkije echt gemist", verklaart de 36-voudig international in gesprek met het Turkse persbureau DHA. "Als ik zo blijf presteren en scoren bij Feyenoord hoop ik dat ik een oproep krijg van Terim. Volgens mij ben ik in het buitenland de meest trefzekere Turk."

Kazim-Richards trof tot op heden tien keer doel in twintig optredens in de Eredivisie, waarin hij tevens goed was voor vier assists. In Europees verband vond hij één keer het net en bereidde de geboren Engelsman drie treffers voor. De laatste keer dat Kazim-Richards in actie kwam voor de nationale was in november 2011. Destijds was Guus Hiddink bondscoach van de Turken.

Turkije is de kwalificatie voor het EK in Frankrijk bijzonder zwak begonnen en moet eind maart in Amsterdam winnen om nog een serieuze kans te behouden op een klassering bij de beste drie in groep A.

Moet Fatih Terim gehoor geven aan de wens van Colin Kazim-Richards?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt me te idioot als Kazim wordt opgeroepen. Dan kan Terim nog beter geen spits meenemen en een middenvelder voor in de punt opstellen.

24 februari 2015 om 15:17

dat doe je toch als je kazim daar neerzet...

24 februari 2015 om 15:27

Hoezo idioot? Kazim doet het gewoon goed in Nederland. En aangezien Hiddink toch het liefst met die eredivisie prutsers speelt als Veltman, Bruma en Rekik, kan Kazim gewoon een hattrickje maken.

24 februari 2015 om 16:21

A.u.b. zeg Kazim is de slechtste Feyenoord spits van de afgelopen jaren! Dat ze serieus overwegen om hem een contract aan te bieden vind ik gek. Als hij een goede spits was had hij met de kansen die hij heeft gehad er zeker het dubbele in liggen. Die gast mist zoveel (simpele) kansen dat je er moe van wordt. Alleen al het feit dat hij zijn goal tegen cambuur, die tegen zn kop aangeschoten werd, zn mooiste goal noemt zegt echt genoeg. Dit is gewoon niet het niveau dat Feyenoord of de nationale ploeg van turkije moet willen nastreven.

24 februari 2015 om 16:44

ahem van Beukering

24 februari 2015 om 16:47

waarom zou je die jongen niet als backup aan je selectie toevoegen

te vrede kan dan verhuurd of verkocht worden en kazim kost qua salaris niet de hoofdprijs en je hoeft geen transfersom af te tikken

verder kan hij op de 4 voorste posities uit de voeten, dus hij is ook multifunctioneel en schijnt buiten het veld ook een bijdrage te leveren, dus als reserve speler lijkt me helemaal niks mis met die gozer

24 februari 2015 om 16:48

ze willen hem een contract aanbieden omdat hij transfervrij over te nemen is.. en voor niks (transfervrij) vind je niks beters.

Helaas heeft Feyenoord niet zo'n dikke knip, anders hadden ze wel een andere gehaald.

24 februari 2015 om 16:58

Kom op, er zijn vast wel betere spitsen te vinden voor weinig. Kramer, Uth, Kuyt wil terug voor een prikkie, dat zijn er al 3 die voor relatief weinig kunnen komen, maar allemaal beter zijn dan Kazim. Met Kazim in de spits wordt Feyenoord geen kampioen. Dat was namelijk het enige wat nog ontbrak dit seizoen. Een goede spits!

24 februari 2015 om 17:03

Nee, Feyenoords gehele voorhoede brak ze in iedere topwedstrijd op.

24 februari 2015 om 17:27

Toch heeft hij dit jaar gruwelijke goals gemaakt. Dat er dan 2 zaadballen tussen zitten, prima! Ik ben geen giga fan ofzo maar zijn instelling, kracht en toch zijn goals(al hadden dat er veel meer moeten zijn) zijn vreselijk belangrijk voor Feyenoord. En dan mag hij de slechtste in jaren zijn wat geen ramp is met pelle en guidetti als voorgangers dan nog doet die jongen het prima dus waarom niet oproepen. Als je toch tegen Eredivisieverdedigers speelt die niet geweldig zijn en zijn stijl van spelen totaal niet gewend zijn

24 februari 2015 om 17:38

Het zegt genoeg dat Pelle en Guidetti in een minder draaiend Feyenoord meer goals wisten te maken dan Kazim in een beter draaiend Feyenoord.

24 februari 2015 om 18:02

Haller is toch wel te halen voor Feyenoord?

24 februari 2015 om 19:05

Dit is altijd zo, hè, dat je een andere speler haalt met meer geld. Dit geldt voor alle clubs, m.u.v. City en Real Madrid. Kazim haalt gewoon een voldoende qua prijs-kwaliteit verhouding en is beter dan Feyenoord's huidige spitsen. Laatste weken draait hij gewoon goed en is er weinig op zijn spel aan te merken. Die gozer is gewoon voorafgaand nooit een eerlijke kans gegeven. Kijk aub verder.

Het is wel heel zwak gesteld met de Turken als Kazim in het buitenland al het meest trefzeker is.

24 februari 2015 om 15:22

ken jij een andere turkse spits in het buitenland dan ?

24 februari 2015 om 15:26

Erdinç, Ciftçi en Halil Altintop (soms als valse 9).

24 februari 2015 om 15:37

Hakan Sukur!

24 februari 2015 om 16:01

het lijkt mij dat sukur niet meer voetbalt..

24 februari 2015 om 17:03

Hakan Calhanoglu en Samed Yesil Niet vergeten

24 februari 2015 om 17:20

Calhanoglu is geen aanvaller hij is meer een 10. Dus een middenvelder.

24 februari 2015 om 15:39

Dat ze een matige Engelse speler moeten naturaliseren omdat ze blijkbaar geen betere spitsen kunnen opleiden, dat is zwak

24 februari 2015 om 15:59

Volgens mij is Kazim half Turks.

24 februari 2015 om 18:07

Burak is nog altijd 5 klasses beter en kan zo nog wel 10 betere turkse spitsen opnoemen

24 februari 2015 om 19:40

Noem maar op dan. Ik ben benieuwd.

24 februari 2015 om 21:18

Burak Yilmaz , Mevlut Erdinc , Nadir Ciftci , Mustafa Pektemek , Umut Bulut ( is misschien niet goed maar werkt heel hard en scoort bijna altijd als hij speelt) en Cenk Tosun. Ik schat hun allemaal hoger in dan Kazim...

24 februari 2015 om 21:57

Zoals ik onderin al zei, Burak en in mindere mate Cenk ok, maar op basis waarvan zijn Mevlut, Nadir??, Pektemek en Umut beter dan Kazim?

Umut werkt hard, Kazim werkt ook heel hard. Kazim mist veel kansen, zelfde geldt voor Umut. Maar voetballend is Kazim veel verder dan Umut. Nadir Ciftci, ik snap niet eens waarom hij genoemd wordt.

25 februari 2015 om 01:36

Mevlut al jaren nuttige spits in frankrijk die meer alleen dit seizoen ongelukkig is met zijn blessures, Nadir Ciftci erg op dreef in schotland terwijl niemand daar iets van hem zou verwachten. Umut bulut werkt 200 x harder dan Kazim en is erg nuttig in het druk zetten tegenover kazim die alleen maar een beetje loopt te slaan etc. Ook maakt Umut Bulut dit seizoen erg belangerijke goals voor Galatasaray ondanks de weinige minuten die hij krijgt. Umut maakt zijn 100% kansen gewoon af en afmaken kan Kazim voor geen meter. Muhammet demir erg op dreeg met gaziantepspor, wekelijks de enige speler die boven de rest uitstijgt. Adem buyuk ook een erg nuttige spits voor kasimpasa die goed meevoetbalt en kan afmaken wat Kazim niet kan. Die 10 goals die kazim heeft gemaakt heeft die meer te danken aan dat hij zowat de enige spits is die feyenoord heeft en feyenoord toch een topclub is in nederland (terwijl hij niet eens een spits is) als je zijn wedstrijden kijkt zie je dat hij echt kansloos bezig is met zijn rare trekjes. Enige waar die in uitblikt is zijn kracht in de eredivisie maar geloof me op internationaal gebied kan hij niks daarnaast kan ik doorgaan over waarom Cenk, Mustafa Pektemek en zelfs liever ilhan parlak emre gural, Ibrahim Akin, Necati, Halil altintop of Enes Unal zie spelen dan deze kluns die overal is mislukt. Ik zou me schamen als hij echt in de basiss staat tegen nederland

25 februari 2015 om 13:45

Sorry, maar als je Ilhan Parlak, Emre Güral, Necati, enz. ook in deze discussie gooit, kan ik niet serieus doorgaan. Zeg dan tenminste Hasan Kabze of Semih Senturk, die doen het nog goed bij hun clubs.

Laat ik m'n reactie dan aanpassen. Deze man geeft inmiddels drie interviews per dag met de meest stoere praat over zichzelf of ten opzichte van anderen en de Zlatans van deze wereld, daar wordt dat van geaccepteerd, maar niet van spelers waar iedereen het over eens is dat hij niet goed genoeg voor de nr 9 positie van Feyenoord. Door spelers te slaan, te trekken, te irriteren houdt hij ze een beetje bezig, en blijkbaar denkt hij dat hij nu kan gaan schitteren tegen Oranje. Verbazingwekkend, dat hij na alles wat hij hoort en op tv van zichzelf terug ziet, dit soort uitspraken. Om het woord dom even niet te gebruiken.

24 februari 2015 om 15:22

Hij zegt gewoon dat hij super graag voor turkije weer voor turkije wil spelen en als hij de meest trefzekere turk in het buitenland is die best wel wat weet over sommige spelers van nederland zou ik het niet eens zo raar vinden als hij word opgeroepen , ik weet niet zo veel van de turkse selectie maar iemand die toch wel het team een beetje energie geeft is kazim

24 februari 2015 om 15:23

Dat hij super graag weer voor turkije wil spelen *

24 februari 2015 om 15:26

Dat heb ik ook altijd als iemand 'Whahahah' typt om aan te tonen dat hij in zijn bureaustoel heel hard en dom zit te lachen...

Die jongen wil graag voor Turkije spelen en spreekt de hoop uit dat zijn prestaties bj Feyenoord daar een reden voor kunnen zijn. Niks mis mee, niks doms aan.

24 februari 2015 om 16:24

Als ze wedstrijden van Kazim bekeken hebben, dan weten ze genoeg. Niet oproepen die gast. Niet als spits iig.

24 februari 2015 om 15:29

Luuk de Jong wil ook graag voor Oranje uitkomen en zegt dat ook dat is net zo bijzonder eigenlijk, de Jong heeft buiten Nederland overal gefaald en scoort net als Kazim alleen in de Eredivisie. Mag de Jong ook geen ambitie hebben?

24 februari 2015 om 17:48

Tornado, tuurlijk mag Luuk ambities hebben. Maar hij is te slecht voor Oranje helaas.

24 februari 2015 om 16:57

Spreek voor jezelf ik vind m prima presteren bij Feyenoord als 9,vind eerder dat de middenvelders en buitenspelers te weinig doen met de ballen die Kazim aan hen geeft. Denk ook dat hij een prima duo kan vormen met Kuyt.

24 februari 2015 om 22:35

volgensmij geeft hij maar 1 interview maar wordt het interview in stukken gehakt.

Nee colin kazim moet je wel oproepen maar dan als rechtshalf ipv Gokhan want die bakt er niks van bij Turkije. En hij is niet de meest trefzekere turk in het buitenland dat is Erding volgens mij bij saint ettiene

en voetbalzone is weer nieuwe woorden aant verzinnen blijkbaar

want kazim hoopt door zn vaderland opgeroepen te worden en met de jongens uit zn vaderland spreekt hij zn moerstaal

maar het over zn moederland hebben laat zien dat het niveau bij de voetbalzone redacteuren helaas blijft dalen

24 februari 2015 om 15:28

Moederland is gewoon een Nederlands woord alleen wordt het meestal anders gebruikt. De reden, neem ik aan, dat het hier wordt neergezet is omdat Kazim van oorsprong uit Engeland komt en dat dus zijn vaderland is terwijl Turkije zijn 2e land is.

24 februari 2015 om 16:24

moederland slaat op een land dat kolonien heeft

Verder worden landen als frankrijk en rusland in hun eigen taal als moederland genoemd omdat het land in die taal vrouwelijk is, maar in het nederlands in frankrijk gewoon het vaderland van een fransman en is frans zn moerstaal, ook als de roots van zn vader helemaal niet in frankrijk liggen

In de tijd van kolonien hadden mensen in bv indonesie en suriname het over het moederland en werd daar Nederland mee bedoelt omdat dat ''de kolonie uit het moederland geboren is''

ik ga er van uit dat het verschil tussen moederland en vaderland nu duidelijk is voor je

24 februari 2015 om 17:01

Ehm jij hebt het over vz dat woorden verzint en pakt vervolgens een stukje van Google om mij uit te leggen wat ik al wist. VZ gebruikt het niet zoals het bedoelt was, maar het lijkt me vrij duidelijk wat ze er mee willen impliceren.

Als de wedstrijd nu zou plaatsvinden denk ik ook dat je bij Oranje enkele verrassingen zou kunnen verwachten.
Op dit moment zou ik dan kiezen voor(indien fit natuurlijk) :
Cilessen
vd Wiel - De Vrij - Vlaar - Willems
Clasie - wijnaldum - sneijder
Robben - dost - depay

Maar dat kan over een maandje allemaal anders zijn.

24 februari 2015 om 16:16

Dost zal het wel leuk vinden, met 2 spelers die geen voorzetten geven. Lewandowski gaat precies om die reden weg bij Bayern.

24 februari 2015 om 19:11

Robben heeft bij Bayern toch al 5 assist gegeven, dat is niet niets hoor. Wie zou jij dan op de flank willen zetten? Of wil je Van Persie in de spits, die hopeloos uit vorm is(al eeuwen)?
Je kan ook voor de meevoetballende Luuk de Jong gaan, die ook een heleboel assists op zijn naam heeft staan, maar als ik hem had opgeschreven zou iedereen daarover struikelen gezien Dost in bloedvorm is en het bewijst in een grotere competitie(waar het Luuk niet lukte).

24 februari 2015 om 16:20

Denk dat Nigel de Jong er wel in zal staan, is inmiddels toch weer hersteld van zijn blessure? Voor de rest prima opstelling.

24 februari 2015 om 19:12

Zou wellicht kunnen, maar in mijn ogen is Clasie(al gun ik hem dat niet ) op dit moment beter dan De Jong. Clasie is de beste speler van Feyenoord en een van de beste van de eredivisie. De Jong doet leuk mee bij een slechtdraaiende ploeg in Italie. Dan zou ik op dit moment voor Clasie kiezen.

24 februari 2015 om 16:25

Cillessen? Nee hoor, gewoon Vermeer onder de lat. Keept beter dan Cillessen die de laatste tijd helemaal de weg kwijt lijkt te zijn en met iedereen ruzie zoekt in het veld. Ik betrap hem steeds meer op trekjes van iemand die totaal geen topsport mentaliteit heeft. Tegen een paal aan schoppen, vallen terwijl er niks aan de hand is, aannaaien van kaarten en uitlokken van ruzies. Een echte voorbeeldfunctie voor de kinderen in Nederland

24 februari 2015 om 16:41

volgens mij ben jij een beetje de weg kwijt, als je Cillissen ziet keepen tegen legia staat daar gwn de beste keeper van NL. Hij heeft idd maniertjes maar dat maakt hem geen mindere keeper. En een voorbeeldfunctie voor de kinderen? tja tis lullig gezegd, maar ook daar word niet op geselecteerd.

24 februari 2015 om 16:47

@martyn7. Afgezien van de nare trekjes (waar ik het overigens ook niet met je mee eens ben), wat maakt Vermeer een betere keeper dan Cillessen? Ik vind Cillessen namelijk veel betrouwbaarder en veel meer rust uitstralen. Bovendien pakt hij dit seizoen ook nog eens de moeilijkste ballen, zoals hij laatst ook liet zien tegen Legia. Op basis waarvan is Vermeer dan beter? Dat hij twee penalties meer heeft gestopt vind ik geen goed argument.

24 februari 2015 om 17:02

Met die trekjes valt het ook wel weer mee. Afgelopen wedstrijden niks raars kunnen bespeuren bij Cillissen! Daarnaast is idd, zoals men hier al reageert, Cillessen op basis van de wedstrijd tegen legia echt wel een goede keeper. De ballen die hij daar pakte was fantastisch. Ook hoe Cillessen de meeste ballen 'gewoon' klemvast pakt blijft me soms verbazen. Nee, Cillessen is wel een stapje verder en beter dan Vermeer. Al is Vermeer een hele goede tweede!

24 februari 2015 om 17:02

Daar valt over te discussiëren of hij de beste is van NL. Ik persoonlijk heb liever iemand in het doel staan die "normaal" reageert. Een aantal weken terug bijvoorbeeld (ik weet niet meer tegen wie Ajax speelde) werd Cillissen geraakt op zijn voet en hij deed net of hij alle botten in zijn voet en been had gebroken. Vervolgens geeft de speler hem een hand, slaat Cillessen zijn hand weg en maakt een rot-op-gebaar en loopt te klagen van hier tot aan Tokyo.
Niet dat hij hem moet omhelzen, maar je kan wel normaal reageren.
Het lijkt wel of hij, sinds er gezegd is dat hij niet een uitstraling heeft (zoiets was het), zich wilt bewijzen dat hij het wel heeft.

24 februari 2015 om 17:10

afgelopen weekend (of weekend daarvoor dat weet ik ff niet meer) werd hij ook geraakt, maar stond gelijk op en gaf de tegenstander netjes een hand. Ik wil niks goedpraten, want z'n gedrag sloeg nergens op tegen o.a. Feyenoord! Ben dat soort dingen ook niet gewend van Cillessen. Maar het lijkt erop dat het een fase was. Heb nu niks raars van m gezien de afgelopen wedstrijden!

Iedereen praat elkaar maar na..Kazim is een goede aanspeelpunt die kan voetballen en daarnaast ook echt heel hard werkt. De laatste tijd maakt hij zelfs goals.

Weet niet hoe het met Turkije is maar dat is ook niet echt goed bezig. Kazim kan zeker mee bij Turkije!

24 februari 2015 om 17:38

Dan hoeft Turkije de komende jaren ook niet meer te hopen op deelname aan een eindronde. Turkije heeft echt wel betere spitsen dan Colin Kazim-Richards. Wat doet Burak Yilmaz tegenwoordig?

24 februari 2015 om 18:15

Op dit moment speelt Kazim wel beter dan Burak. Hij valt enorm tegen de laatste tijd..

25 februari 2015 om 01:41

Ben je serieus? Heb je ondet een steen geleefd sinds hamza hamzaoglu is gekomen bij Galatasaray???? Is weer helemaal opgeleefd alleen jammer van zijn blessure, laatste 11 wedstrijden 10 x gescoord en 4 assists. Hoe durf je kazim beter te noemen?

Kazim moet in de spits spelen bij Turkije tegen Nederland. Dan kunnen die slapjanussen die in het centrum van de verdediging spelen een lesje leren in krachtpatsen. Haha veel Nederlanders praten elkaar na, maar Kazim eet alle Nederlandse slappe verdedigers op met zijn lichaam.

24 februari 2015 om 16:25

10 keer gescoord in 24 wedstrijden....nah...laat dat opvreten maar zitten.

24 februari 2015 om 16:41

Ik zeg niet dat hij scoort, ik zeg dat hij de Nederlandse verdedigers een les kan leren in krachtpatsen

24 februari 2015 om 17:15

de meeste verdedigers is ie al een paar keer tegengekomen....en ik ben er niet van overtuigd dat kazim het nou zo goed deed tegen de nederlandse verdedigers.

Kazim is wel 1 vd betere Turken op dit moment. Alhoewel: " Turk"? Hij is toch meer Engelsman dan Turk vind ik, maar toch...

24 februari 2015 om 16:16

Arda?

24 februari 2015 om 16:47

"één van de betere"

Kazim moet je meenemen als stormram. Sta je tegen NL 1-0 of 2-0 achter dan wissel je Kazim in de 65ste minuut om oorlog te maken. Voor de basis te zwak. Turkije moet beter hebben al staan ze wel laag dus twijfel ik daaraan

Ik heb liever dat ze een andere spits opstellen, Kazim is voor verdedigers een van de moeilijkste tegenstanders, zo fysiek en zo bezig. Laat ze maar zo'n held uit de Turkse competitie opstellen, die hebben De Vrij en Indi (of zullen we voor Van Beek en Kongolo gaan?) wel in hun zak.

Haha, sorry Turkije heeft geen enkele kans tegen Oranje. Hoe kan je (met alle respect voor Kazim) dat de beste spits zijn voor Turkije?

24 februari 2015 om 17:08

beste spits? sinds wnr is hij de beste spits kom op je roept dingen wat nie waar is haal eerst beter informatie

24 februari 2015 om 17:13

He vriend, je moet niet ineens agressief gaan worden. Als je al Kazim, in overweging neemt, zegt dat toch veel over het niveau van Turkije. Deze man zou bij geen enkel nationaal team (van niveau) spelen. Maar jah, Turkije is ook geen top he.

24 februari 2015 om 17:45

ten eerste ik reageer normaal ten tweede hij zegt toch zelf dat hij voor turkije wilt spelen maar fatih terim is slim genoeg om hem niet te selecteren kazim komt te kort voor turkije en jha turkije is slecht momenteel iedere land heeft ups en downs als deze team ingespeelt is dan kunnen we de wk halen je doet net als of turkije heel slecht is de kwaliteit hebben we zeker

24 februari 2015 om 19:45

Kazim is niet de beste spits van Turkije, dat is Burak Yilmaz. Alleen zitten we nu in een periode met weinig goede Turkse spitsen, dat was 10 jaar geleden wel anders. Maar het is nou eenmaal zo.

En Turkije is ook geen top, dat weten we allemaal. Dus is het ook geen grote verrassing dat Kazim op dit moment een optie is. Ik denk persoonlijk ook dat we geen kans hebben tegen Nederland, maar dat komt niet doordat Kazim een optie is, dat komt omdat we gewoon kwaliteit missen en er geen systeem is.

24 februari 2015 om 20:37

kwaliteit missen? met arda hakan calhanoglu en tore hbe je gewoon kwaliteit. maar we zijn nie ingespeeld dat is het grote probleem bij ons

24 februari 2015 om 21:59

We hebben kwaliteit, maar het is niet genoeg. Arda, Hakan, Töre zal niet genoeg zijn om te winnen van Nederland. Dat ze niet ingespeeld zijn slaat nergens op, deze selectie staat er al meer dan anderhalf jaar. Hoe lang hebben we nodig om op elkaar ingespeeld te raken? Een decennium?

24 februari 2015 om 22:53

als we iedere dag interland hade zou we al ingespeeld zijn jha ze spelen om de 3 maanden interland dat is dus nie genoeg

ze hebben daar toch die Burak Yilmaz?? dat is toch de grootste spits van turkije? al tijdje niks meer van gehoord.

24 februari 2015 om 17:04

je hebt tijdje niks van hem gehoord. hij is momenteel samen met bursaspor spits fernandao top scorder in turkije terwijl burak momenteel gebleseerd is let op me worden tegen nederland gaan jullie een andere burak zien die man heeft sinds de komst van onze nieuwe trainer heel goed ontwikkeld hij kan alles nu beter echt een afmaker is het nu

Kazim heeft gewoon gelijk hier, want hij verdient een oproep voor dit Turkse elftal. Als Terim ook maar enige vormen van objeciviteit vertoont, moet hij met deze selectie de wedstrijd tegen Nederland proberen te winnen.

Keepers: Harun Tekin, Hakan Arikan en Volkan Babacan.

Verdedigers: Caner Erkin, Hakan Balta, Omer Toprak, Semih Kaya, Serdar Aziz, Ersan Gulum, Gokhan Gonul en Serdar Kurtulus.

Middenvelders: Ozan Tufan, Mehmet Topal, Selcuk Inan, Nuri Sahin, Mehmet Ekici, Hakan Calhanoglu, Gokhan Tore, Arda Turan, Volkan Sen en Olcay Sahan.

Spitsen: Burak Yilmaz en Colin-Kazim Richards.

24 februari 2015 om 17:08

Ik vind het prima. Met Kazim in de spits weet je zeker dat hij een paar grote kansen om zeep gaat helpen. Aangezien Nederland toch wel een paar klasse beter is dan turkije zullen er dat niet veel zijn. Dus dan gaat het helemaal goedkomen!

24 februari 2015 om 19:53

Als je echt objectiviteit wilt, moet Volkan Demirel in het doel staan. Harun, Hakan en Babacan kunnen niet eens de snor van Volkan zijn.

24 februari 2015 om 21:23

Dacht ik ook aan, alleen Volkan verdient met zijn recente actie niet om opgeroepen te worden.

24 februari 2015 om 22:00

Als we zo gaan beredeneren, verdient Töre het ook niet om opgeroepen te worden.

24 februari 2015 om 22:48

Clutch als Kazim de beste spits is van turkije dan is het wel treurig gesteld in de aanval,bij Saint Etienne speelt trouwens ook een turkse spits Mevlut.

25 februari 2015 om 13:48

Hoe komen sommigen op deze site erbij dat Kazim onze beste spits is? Dat is Burak Yilmaz, zoals al 100 keer herhaald is.

Kazim is in mijn ogen op dit moment beter dan Burak, Umut en Mevlut. Hij mag als het aan mij ligt hoort hij bij het Turks elftal. Toen hij voor Turkije uitkwam was hij ook niet zo slecht.

24 februari 2015 om 18:17

Beter dan burak? Laatm eniet lachen

Kazim verdiend misschien wel opgeroepen te worden, maar dan moet hij genoegen nemen met een plaats op de bank. Burak Yilmaz is al jaren lang de beste Turkse spits en dit jaar scoort hij er ook op los bij Galatasaray. Burak is momenteel topscorer van de Turkse competitie.
Ps; Kazim is half Turks half Engels.

Als ze willen verliezen zou ik Kazim opstellen.

Nog steeds zijn Burak Yilmaz, Umut Bulut, Adem Buyuk en Muhammet Demir beter dan jij, schat Mustafa pektemek en Cenk zelfs hoger in dan Kazim dus hij mag rustig op zijn plek blijven zitten

24 februari 2015 om 19:54

Burak is inderdaad beter en misschien Cenk Tosun ook, maar de rest? Adem Buyuk? Umut? Muhammet Demir? No way. En dat zegt ook al genoeg over die spelers.

Hoe trefzeker zouden die andere Turken wel niet zijn.........

Gewoon haller halen ideale spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren