Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards keihard: ‘Een geweldige speler, maar hij praat bullshit’

Laatste update:

Colin Kazim-Richards heeft Ruud Gullit in niet mis te verstane bewoordingen afgeserveerd. Zondagavond zei Gullit aan tafel bij Studio Voetbal dat de Engelse Turk geen ‘echte spits is’ en dat Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax meer had aan invaller Mitchell te Vrede. Die fungeerde meer als aanspeelpunt, vond de ex-trainer.

/

Kazim-Richards zei dinsdag bij de NOS dat Gullit er naast zit. “Iedereen heeft een mening in het voetbal. Hij is een geweldige speler, een van de grootste aller tijden. Maar hij praat bullshit”, vond de aanvaller van Feyenoord, die dit seizoen wordt gehuurd van Bursaspor. In zijn eerste wedstrijd tegen Willem II, de week voor de Klassieker, had Kazim-Richards als invaller nog gescoord tegen Willem II.

Gullit zei dat hij eigenlijk geen moment vrij stond tegen Ajax en dat hij niet aangaf waar hij de bal wilde ontvangen. Clubicoon Willem van Hanegem was in zijn column voor het Algemeen Dagblad milder voor de huurling. “Beertje Colargol heb ik hem genoemd. Maar tegen Ajax deed hij het aardig. Hij wint weinig kopduels, maar als de bal voor hem valt is hij sterk, misschien wel sterker dan Pellè, die natuurlijk weer een betere kopper was. Kazim voegde tien keer meer aan het team toe dan Te Vrede.”

Ruud Gullit had ongelijk: Colin Kazim-Richards is wél een echte spits

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had hiervoor nooit in de spits gespeeld. Datvkan je niet echt een spits noemen

24 september 2014 om 07:42

Onzin, als je zijn postuur ziet en zijn kracht kan hij een waardige spits worden voor Feyenoord, iedereen elkaar maar na praten word ik zo moe van, ga eens kijken waar hij speelde, hij werd bij die clubs door omstandigheden steeds aan de zijkanten geposteerd.

Kazim had niet eens hierop moeten reageer, hij moet lekker zijn voeten laten spreken en dan duiken al die mensen die hem nu geen spits noemen weer lekker onder hun bedje en reageren ze niet meer, hij heeft gewoon wat wedstrijden nodig dan komt het heus wel goed.

24 september 2014 om 07:50

Gullit had er ook over, dat men een spits zijn kan aanleren, dus die woorden laat hij links liggen. Hij moet eens bij zich zelf na gaan en dan groot praatjes hebben, hij kan nog niet tippen aan Gullit.
En zelf vond Gullit dat hij een matige spits is en het geleerd heeft, hoeft helemaal niet in je gene te zitten en zoals je zegt hij moet meer wedstrijden hebben, maar doe in godsnaam nog geen grote praatjes houden en hij moet doen wat hij moet doen en dat is scoren.

24 september 2014 om 07:42

Inderdaad. En dan nog kwaad worden ook? Was waren de meeste goals in die hij in 1 seizoen heeft gescoord, 5? Laat die man alsjeblieft in de spiegel kijken en Gullit met rust laten. Hij heeft in 10 jaar betaald voetbal nooit spits gespeeld.

24 september 2014 om 08:02

Wat hebben de prestaties van Gullit hiermee te maken? Helemaal niks. Drogredenen gebruiken om Kazim de grond in te duwen.

24 september 2014 om 10:51

Waar zeg ik iets over de prestaties van Gullit? 😂

24 september 2014 om 12:06

Kazim-Richards gaat zelf tegen Gullit in en haalt de prestaties van Gullit er bij. "maar hij praat bullshit", dat is het enige wat Richards er tegen in kan brengen..

Jongen, ja scoren tegen willem ll, geweldig ben je direct DE spits. Doe eerst meer scoren en praat dan die onzin uit. Ik vind dat De Vrede onderschat word, deze heeft de goals gemaakt en men zag direct dat hij meer gevaar brengt dan jij. Dus Gullit had in mijn ogen gelijk.

24 september 2014 om 07:23

Te vrede kam niet eens een bal aannemen, is een goede optie voor de laatste 10 minuten als je alle ballen in de 16 gooit bij een achterstand. Verder is Kazim natuurljjk een veel beter aanspeelpunt, nu al na twee wedstrijden gezien dat kazim beter voor het team is.

24 september 2014 om 09:19

Ruud praat gewoon een beetje onzin. Die gozer heeft 2 wedstrijden de kans gehad en 2 wedstrijden zeer verdienstelijk gevoetbald. Had hij die grote kans tegen ajax verzilverd dan was zijn start zelf bizar goed te noemen.
Voetballend doet hij het al uitstekend, beter aanspeelpunt, geen balverlies, beter in de combinatie. Deze jongen gaat het gewoon bewijzen de komende tijd. Te Vrede is wat mij betreft de backup, de pinchhitter.

24 september 2014 om 12:05

Het domme is dat je met Te Vrede in de basis geen breker voor de laatste 10minuten nodig hebt. Ik vind het zeer opvallend dat iemand die wél presteert op de bank gehouden wordt. Ik zou maar heel tevreden met Te Vrede zijn. Die Kazim-Richards, leuk voor er bij maar niet superslim als je het mij vraagt. Om met als "maar hij praat bullshit" als argument te komen, kom je op mij zeer dom over zelfs.

Te Vrede dient meer als aanspeelpunt..? Misschien, maar wel jammer dat hij daarna 9/10 keer de bal kwijt raakt omdat hij totaal geen actie kan maken en ook niet sterk genoeg in vele duels. Kazim is veel belangrijker in de functie dan Te Vrede. Dus als dit volgens Gullit de enige reden was waarom Te Vrede beter was..sorry maan dan zit hij er toch gruwelijk naast

24 september 2014 om 07:26

de reden geef ik aan en niet Gullit. Kazim, moet zich eerst meer bewijzen vindt ik, voordat hij grote woorden heeft.

24 september 2014 om 07:31

Ja dat vind ik ook, hij mag best groot praat hebben maar dan moet ie wel wat meer presteren. We hebben het hier wel over gullit, niet 1 f ander derde rangs voetballer.

Nu is het de beurt om de voeten te laten spreken.
Ik denk zelf dat gullit gelijk heeft en die weet wel waar hij het over heeft.

Ruud Gullit moet niks zeggen. Zn oud ploeggenoten zeiden altijd dat hij bij de tactische besprekingen niets inbracht en het ook niet zo boeiend vond. Als trainer is hij overal mislukt en als Feyenoorder houd ik hem samen met Wotte indirect verantwoordelijk voor de ineenstorting van Feyenoord. Te veel vage aankopen uit het buitenland voor veels te veel geld en veels te weinig prestaties. En toch blijft ie mn jeugdheld. Wat een kracht en uitstraling had die man.

24 september 2014 om 09:59

Begon Gullit trouwens ook niet met het dak? Geweldige aanval in zijn tijd met Kuyt, Kalou en Castelen maar verdedigend erg zwak.

24 september 2014 om 11:15

Ostlund, Bruno Basto en Cory Gibbs..... Wat een drama

Kazim is een beter aanspeelpunt in mijn ogen, is een stuk sterker en weet beter wat hij met de bal moet doen als hij hem aangespeeld krijgt. Te Vrede is een ideale speler voor de laatste minuten om nog iets te forceren. Kazim heeft in ieder geval nog een beetje techniek om een man te passeren, wat bij Te Vrede helaas (nog) ontbreekt. Ik ben wel benieuwd of Te Vrede zich nog verder ontwikkelt de komende tijd/jaren.

Vind ook dat Gullit wel heel snel met deze uitspraak is gekomen. Kazim heeft pas 2 wedstrijden bij Feyenoord gespeeld, een tijd niet gespeeld en staat inmiddels op 1 uit 2. Geef de man de tijd om zichzelf te bewijzen. Vooralsnog doet hij het gewoon naar behoren, zeker voer iemand die nog niet 100 wedstrijd fit is.

Veel mensen oordelen te snel! Gullit moet maar eens in de spiegel gaan kijken, het is niet voor niks dat hij overal mislukt is als trainer.

Voor wie met enige regelmaat Feyenoord kijkt weet dat Kazim beter bij dit eftal past. Te vrede is gewoon echt geen aanspeelpunt. Zelfs niet tegen Willem 2 of Utrecht. Dat Kazim vroeger nauwelijks spits is geweest is niet echt relevant meer denk ik. En ook niet hoeveel goals hij heeft gemaakt. De Eredivisie is een speeltuin voor elke speler.

Hij heeft 2 wedstrijden gespeeld en 1 goal gemaakt. Bovendien speelt het eftal leuker met Kazim.

Te Vrede vind ik dit seizoen een ideale breekijzer en een goede spits voor de toekomst. Hij moet alleen fysiek stappen gaan maken zodat hij een beter aanspeelpunt wordt. Qua afmaken en kansen creëren vind ik Te Vrede aardig. Hij staat vaak op de juiste plek en dat is een kwaliteit.

Kazim vind ik als aanspeelpunt sterk maar voetballend kan het nog veel beter. Ik heb er vertrouwen in dat hij zich daar in ontwikkelt. Denk dat hij een prima spits voor ons is.

24 september 2014 om 08:40

Fysiek is Te Vrede juist wel ok alleen is hij bij lange na nog niet balvast genoeg om goed mee te kunnen voetballen. Als pure afmaker is hij wel goed.

Kazim heeft in zijn carriere te veel op andere positites gestaan waardoor hij zich te weinig heeft kunnen ontwikkelen als echte spits. Ik denk dat hij gewoon een tijdje vast op die plek moet komen te staan en dat het dan wel gaat lopen. Hij heeft al goede dingen laten zien tegen Ajax.

24 september 2014 om 10:17

Ik vind dat Te Vrede fysiek er sterk uit ziet maar dat hij nog veel duels verliest. Ik heb het dan ook over de internationale wedstrijden. Ik denk dat hij daar nog in kan verbeteren.

Ik vond dat Ruud Gullit hierin gelijk had. Je kon echt zien dat hij jaren niet meer in de spits heeft gevoetbald. Vooral door zijn positionering binnen de 16 bij een aanval. 9 van de 10 keer stond hij verkeerd opgesteld, waardoor hij niet aanspeelbaar was of in scoringspositie kon komen. Waarbij Te Vrede in die 10min dat hij heeft gespeeld evenveel doelpogingen als Richards had.

Gullig praat standaard bullshit. Vooral qua veldspel voegt Kazim meer toe dan Te Vrede en ook als aanspeelpunt was Kazim een stuk nuttiger.

24 september 2014 om 09:39

Zeker! Kazim knokt voor elke bal, is sneller en veel sterker en maakt hier ook gebruik van.

Ik vind dat Kazim hier niet zo veel miszegt. Respect voor de prestaties van Gullit als voetballer, maar nadat hij stopte met voetballen (en tijdens zijn carrière eigenlijk ook al niet) heeft hij weinig blijk gegeven van heel veel kijk op het spelletje. Persoonlijk was ik blij met de kritiek van Gullit, had Ruudje de loftrompet gestoken dan had ik gedacht dat we een nieuwe Cory Gibbs, Bandalovski, Gerson Magrao of Alexander Östlund hadden binnengehaald.

24 september 2014 om 11:17

:D Je kan je inderdaad beter zorgen maken als Gullit je wel een goede voetballer vindt.

Het is wel een mannetje dit zeg. Dat belooft nog wat. Hoop dat ze zijn houding een beetje in toom kunnen houden.

als je nu zo'n geweldige speler bent waarom heb je dan al zoveel clubs gehad , doet me een beetje denken aan sommige mensen in de gevangenis , ze konden er zelf nooit iets aan doen , het lag altijd aan een ander !!!

Kazim kan beter met zijn voeten spreken, voorlopig legt hij een bal van 5 meter zonder tegenstander in de buurt en keeper op 2-3 meter gewoon naast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren