Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards: ‘Ik heb de hele nacht wakker gelegen, frustrerend’

Laatste update:

Feyenoord speelde zondag een uitstekende wedstrijd tegen Ajax, maar vergat zichzelf te belonen en leed een 0-1 nederlaag in de eigen Kuip. Ook Colin Kazim-Richards kreeg kansen en vindt het spijtig dat hij niet heeft kunnen scoren, zo laat hij weten aan Feyenoord TV.

/

“Ik werd wakker met een verslagen gevoel, was nog steeds boos op mezelf. Ik had een paar kansen die ik had moeten afmaken, maar ja, dat is ook voetbal”, vertelt de 28-jarige Engelse Turk. “Ik heb mijn kansen teruggekeken, maar daarmee verander je het resultaat niet. Ik heb de hele nacht wakker gelegen, het was frustrerend.”

Kazim-Richards zegt zich met Feyenoord nu te moeten focussen op de bekerwedstrijd van komende woensdag én de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Go Ahead Eagles. Hij zegt ook blij te zijn met de steun die hij van het publiek krijgt: “De fans zien dat je hard werkt. Na die grote misser in de 43e minuut scandeerden ze nog steeds mijn naam. Geweldig.”

Wie is volgens jou een betere spits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"ik werd wakker met een verslagen gevoel"

Hoe kan je nou wakker worden als je de hele nacht niet hebt geslapen?

Verder wel begrijpelijk, als je zulke kansen krijgt moet er altijd minimaal 1 in.

22 september 2014 om 21:19

Je kan natuurlijk pas in de ochtend de slaap vatten, dan heb je toch de hele nacht wakker gelegen.

22 september 2014 om 21:20

Flauw...je snapt toch echt wat hij bedoelt! Ook als je rot slaapt en geen oog dicht doet dan lukt het je toch om een beetje te slapen. Alleen je wordt rot wakker. Maar je moet het niet zo letterlijk nemen.

22 september 2014 om 21:27

Dat hij wakker werd met een verslagen gevoel kan je dan wel weer letterlijk nemen

22 september 2014 om 21:28

= . Kan helaas niet aanpassen op de app

22 september 2014 om 21:28

Haha Ik vind hem (in tegenstelling tot de rest) wel leuk

23 september 2014 om 06:08

Deze gast lag echt niet de hele nacht wakker hoor. Zieltjes winnen is wat hij doet.

23 september 2014 om 07:13

Je lag er naast?

Maar goed, zulke kansen moet die dus echt wel afmaken.

22 september 2014 om 21:54

Komopaz..

Als Kazim-Richards zo scherp was geweest als dat jij bent dan had hij zeker gescoord!

Ik vind overigens wel dat deze beste man elk moment bij beide handen aanpakt om te scoren bij de Feyenoordsupporters. Heb een aantal momenten van hem gezien en gehoord maar hij zegt telkens precies de dingen die de supporters willen horen. Best akelig als het er zo dik bovenop ligt..

22 september 2014 om 22:52

Wat ik niet begrijp is dat je een spits bent die in 315 officiële wedstrijden (tot eind vorig seizoen) 37 doelpunten heeft gemaakt en je nog gefrustreerd kan zijn dat je de kansen niet af hebt gemaakt. Lijkt mij dat dat een veel voorkomende verschijning voor hem is en dat hij er nu wel aan gewent moet zijn. 1 doelpunt op 8.5 wedstrijd (inclusief kleinere bekerwedstrijden), dan ben je ook geen super spits...

22 september 2014 om 23:35

Deze man is ook nooit een spits geweest...altijd op de vlakken gespeeld ...daar in tegen nog teweinig goals ...maar je kan wel intressant doen maar logies toch dat je wakker leg na zo een belaade duel

23 september 2014 om 02:14

Iedereen kan wel dingen roepen,maar als je 2 jaar amper heb gespeeld,de jaren daarvoor als buitenspeler bent gebruikt tja dan ben je ff nog geen killer! Wel heb ik heel veel gezien gisteren wat me enorm beviel,ja hij had die bal moeten scoren maar hij creëerde m wel zelf met zijn eigen techniek. Dit gaat een speler worden waar ze in nl van gaan houden. Maw hij is van origine een spits,maar er nooit gebruikt. Ik denk dat hij iedereen positief gaat verrassen als ik zijn acties ontleed

23 september 2014 om 09:49

Misschien wil hij hier wel helemaal los gaan, en net als pelle laten zien wat hij kan. En als je dan de gelijkmaker tegen Ajax kan maken, zou ik ook flink gefrustreerd zijn

23 september 2014 om 07:51

Wat zijn sommige toch echt kinderachtig en zoeken achter alles wel iets, ik bedoel je snap toch wel wat hij bedoeld?

Alsof hij hier wakker van zou liggen.. puur een opmerking om de supporters te pleasen! Zogenaamd verbonden zijn met een club, 1 seizoen en hij s weer pleite!

22 september 2014 om 21:20

Dat gold ook voor Guidetti

22 september 2014 om 21:55

Als hij gaat zeggen dat Feyenoord in zijn hart zit en altijd Feyenoorder zal blijven zou ik hem niet serieus nemen. Maar ik zou hem ook niet serieus nemen als hij wel goed geslapen zou hebben. Ik weet niet of jij ooit gesport hebt maar ik heb op mijn bescheiden niveau nog wel een een kampioenswedstrijd de hele nacht in mijn hoofd afgespeeld waar ik meerder matchpoints had en dat was voor een handje vol supporters.

22 september 2014 om 23:37

Jaa dat is puur door de sfeer en supporters je voelt je daar door zosnel verbonden met de club..dat kan je van mij aan nemen

Kazim schiet er dit seizoen wel 15 in, hij had pech dat hij gisteren niet scoorde, zoals heel Feyenoord.

22 september 2014 om 21:22

Nou sorry maar bij zijn kans was het zeker geen pech maar kwaliteit.

22 september 2014 om 21:33

Hoe hij zich in die positie manoeuvreert was ook kwaliteit.

22 september 2014 om 21:44

Ja harstikke knap als je het afmaakt.
Hij had tijd zat.

22 september 2014 om 21:50

Dus dan was die dribbel van Sterling laatst ook matig omdat hij niet scoort

22 september 2014 om 21:59

Sterling is geen spits.
Daar gaat het om.
Een spits moet goals maken.
Dat is ook de rede dat ik niet snap dat sigthorson speelt.
Maar met alle respect sigthorson had die bal gemaakt.
Als spits moet zo een bal hangen.
Of de keeper moet hem hebben.
Maar hij mag niet naast.

22 september 2014 om 22:23

Hahaha mensen die denken dat kazim een spits is. Je weet niks man. Zijn posities zijn links en rechtsbuiten!!

22 september 2014 om 22:27

Sigthorson had niet eens in die positie gekomen man. Door de aanname van Kazim creeert hij de kans, na de overigens geweldige pass van Toornstra.

22 september 2014 om 22:29

Teveel tijd kan ook tegen je werken.

Buiten dat, noem jij is een spits die zo'n kans nog nooit gemist heeft? Met je onzin over kwaliteit. Als hij veel vaker zulke kansen gaat missen kan je het pas aan kwaliteit toeschrijven.

22 september 2014 om 22:31

Weet jij het beter dan Kazim zelf? Hij zei laatst nog dat hij 100 spits is. Verder had sigthorson die bal ook niet gemaakt, aamgezien hij die bal niet eens had kunnen controleren zoals Kazim deed waardoor hij die grote kans kreeg.

22 september 2014 om 23:45

Hy is geen spits nogmaals...hy kan roepen wat die wil hy heb altijd en overal op de flanken gespeeld

23 september 2014 om 00:22

Sightorson had die bal niet eens zo kunnen klaarleggen.

Ja kazim door jouw hebben we verloren van duitsland halve finale ek, slaap je toen ook lekker ?

23 september 2014 om 08:36

Toen sliep hij heerlijk.

Dit wordt ook niet de spits die Feyenoord zoekt, hoor. Hij is misschien sterk, maar voetballen kan 'ie niet.

dat kan kloppen dat je wakker werd met een verslagen gevoel.

Ik zie hem makkelijk 15aan 20 erin schieten dit seizoen moet niet zoveel voorstellen de eredivisie maar Europees heb ik hem oookk wel zien spelen zowel bij fenerbahce als bij turkije heeft wel wat laten zien maar nooit continu geweest wel jammer eigenlijk is redelijk sterk heeft een harde schot en is ook nie de langzaamste wens hem de. beste

23 september 2014 om 01:35

Dan moet ie 1 op 2 gaan lopen en dat zie ik eerlijk gezegd niet gebeuren gezien de aanvoer vanaf de flanken al weken erg slecht is. Als deze man genoeg bruikbare voorzetten gaat krijgen die hij binnen kan koppen zou je gelijk kunnen krijgen maar dan moet Feyenoord in vorm raken. Hij is niet een speler die als Pelle een ploeg over een dood punt helpt. Pelle kopte ook matige voorzetten uit het niks binnen.

Hij heeft iig dezelfde praatjes/beleving als Guidetti. Vind zijn "one touch" balletjes wel lekker om te zien en hij is beresterk in de duels, vooral als hij zichzelf vrij wilt maken.

Ga je nou stoppen met jezelf zo goed in het daglicht te zetten bij je supporters misselijk mannetje

Voetbalde toch redelijk, maar je wordt beoordeeld op je goals. Uiteindelijk draait het daarom. Wordt er nou wel een beetje moe van, Feyenoord heeft gister echt goed gespeeld maar uiteindelijk hebben ze zichzelf de das om gedaan door niet te scoren. Het begint er nu een steeds meer op te lijken dat we medelijden met Feyenoord moeten hebben maar die kansen missen hebben ze toch echt zelf gedaan. Dit was het geluk voor Ajax, maar het ontbreken van kwaliteit bij Feyenoord.

22 september 2014 om 22:33

Deze missers waren naar mijn mening geen gebrek aan kwaliteit. Het wilde gewoon niet, pech.

23 september 2014 om 01:10

Nou het is echt geen pech hoor. Hoeveel doelpunten heeft Feyenoord dit seizoen gemaakt? Ik geloof 4 of 6? Dat is gewoon een gebrek aan kwaliteit. Dat die bal van Clasie op de lat komt is misschien pech, dat de kopbal van Schaken geen doel treft is pech, maar dat te Vrede 2x recht op Cillessen vuurt is een gebrek aan kwaliteit, dat Boetius recht op Cillessen kopt is een gebrek aan kwaliteit. Overigens zijn die ballen op de lat naast pech ook een gebrek aan kwaliteit, aangezien zeker Clasie zo'n bal er toch in moet kunnen schieten. Als je met zoveel ruimte die bal tegen de lat schiet, is het je eigen schuld en niet alleen pech

Nu al een held bij het Legioen. Het gehele Legioen en vak Y scandeerden de naam van Kazim. Na die misser, in de rust en na afloop. Natuurlijk ook het opstoken van het vuurtje door bij Cillessen een keer verhaal te halen. In eerste helft sterk aan de bal, bijna alle duels gewonnen van Veltman en Moisander. Was een perfecte combi met de opkomende Clasie en Toornstra. Ik durf het haast niet te zeggen, maar wat hij gisteren deed in de minuten die hij nu gespeeld heeft deed hij sterk aan Pelle denken. Klasse beter dan te Vrede, alleen killerinstinct lijkt hij (nog) te missen.

23 september 2014 om 01:38

Hij keek ook pas toen hij al geschoten had. Was gewoon de goal kwijt. Dat duidt toch echt aan een gebrek aan inzicht en koelbloedigheid. Of het gaat hem nog net te snel. Het is goed te zien dat hij niet vaak als spits heeft gespeeld

Te Vrede scoort tenminste en hij niet, dus op papier is Te Vrede beter.

22 september 2014 om 22:34

Kazim heeft pas 1 wedstrijd 90 minuten gespeeld. En 1x invaller waarbij hij scoorde. Te vrede scoort ook alleen tegen de lammen en de blinden en laat ons niet beter voetballen.

Maakt wel een goede indruk vind ik. Ben benieuwd wat hij gaat brengen. Hij is echt ongeloofelijk sterk aan de bal. Als hij ook nog eens het net gaat vinden..

Ach Pelle miste ook wel eens zulke kansen in zijn tijd bij Feyenoord, nu doet iedereen alsof Pelle altijd de volmaakte spits was. Kan me nog een flinke misser van Pelle herinneren afgelopen seizoen (volgens mij tegen Psv). Een intikkertje waar hij volledig overheen maaide.

Nog ietwat afvallen en we hebben weer een topscorer.hij miste een grote kans,maar dat wil niet zeggen dat hij niet kan scoren.tegen Willen II kopte hij wel raak!

Topper!

Jezus wat zielig dit allemaal zeg...

Dat mensen dit letterlijk nemen is wel lachwekkend. Deze uitspraak is gewoon een uitdrukking.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren