Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Karim Benzema hakt knoop door en gaat Real Madrid na veertien jaar verlaten’

Laatste update:

Karim Benzema gaat vertrekken bij Real Madrid. De Franse spits belegt naar alle waarschijnlijkheid nog op donderdag een persconferentie, waarin hij volgens diverse goed ingelichte journalisten te kennen zal geven dat hij De Koninklijke na veertien jaar gaat verlaten. Een transfer naar Al-Ittihad ligt naar verluidt in het verschiet voor Benzema.

Diverse goed ingevoerde journalisten en media uit Spanje melden dat de persruimte van Real Madrid klaargemaakt wordt voor een persconferentie. Daar zal Benzema waarschijnlijk over zijn vertrek gaan vertellen. Benzema had een aflopend contract in Madrid, waardoor de speculaties over zijn toekomst al enige tijd gaande waren. Nu komt er dus duidelijkheid van de Franse spits, die in de zomer van 2009 de overstap van Olympique Lyon naar Real Madrid maakte. Uiteindelijk kwam hij tot 647 wedstrijden voor de hoofdstedelingen. Daarin was hij goed voor 353 doelpunten en 165 assists.

Benzema werd na het vertrek van Cristiano Ronaldo de grote aanvalsleider van de club. In het seizoen 2021/22 beleefde Coco een legendarisch Champions League-seizoen. De goaltjesdief maakte vijftien treffers en bereikte de finale tegen Liverpool. Real Madrid won de wedstrijd (1-0) en aan het einde van het jaar werd hij beloond met de hoogste individuele onderscheiding: de Ballon d'Or. Benzema won met Real Madrid ook talloze prijzen, waaronder vijfmaal de Champions League en vier keer de Spaanse landstitel.

Met het afscheid van het clubicoon moet Real Madrid op zoek gaan naar een nieuwe aanvalsleider. De clubleiding van de Koninklijke hield al rekening met het vertrek van de 97-voudig Frans international. Het Spaanse Relevo meldde eind mei dat Espanyol-spits Joselu op de nominatie staat om naar Real Madrid te verkassen. De aanvaller heeft een clausule in zijn contract staan die bepaalt dat hij de club bij degradatie op huurbasis mag verlaten. Espanyol daalde in speelronde 37 officieel af naar LaLiga 2.

Saudi-Arabië wil de organisatie van het WK in 2030 op zich nemen en in dat kader zoekt men naar manieren om het profiel van het land een boost te geven. De komst van Benzema moet voor een positieve impuls zorgen. Al-Nassr wist Cristiano Ronaldo in januari binnen te hengelen en er gaan ook al enige tijd geruchten over de komst van Lionel Messi, die Paris Saint-Germain sowieso gaat verlaten deze zomer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De woestijn in en ‘cashen’. Kassa!!

2 juni 2023 om 02:43

Geef ze ongelijk, als ik met mijn werk nog 2 jaar 200 miljoen kan opstrijken.. stap ik morgen op het vliegtuig. Aan de andere kant, volgens mij hebben die gasten al aardig wat op de rekening staan haha

End of an era bij zowel barca als madrid. Na messi en ronaldo was het al bijna voorbij maar nu met benz alba en busi ook nog eens. 😥😭

1 juni 2023 om 16:42

Messi komt weer terug bij Barcelona, niks end of an era!

1 juni 2023 om 18:06

Jij denkt dat Messi Nee gaat zeggen tegen 400 miljoen. Kom op jongens laten we realistisch blijven.

2 juni 2023 om 02:46

Tsjah over realistisch gesproken. Als ik messi was zou ik niet terug gaan naar barca, hij is niet meer de messi van een paar jaar terug, vind ik dan. Maar wie weet heb ik het helemaal verkeerd.

Wat een legende. 14 jaar bij de club geweest. Dat kunnen er weinig zeggen. Wat hebben we van je genoten . Wat een cijfers ook. Bij real Madrid zullen we je nooit vergeten. Ik snap heel goed dat je nu in de herfst van je cariere die 100den miljoenen wilt binnen harken , het gaat je goed legend. Na busquets , Alba alweer de volgende legende die de Spaanse competitie verlaat ..

1 juni 2023 om 16:21

Ergens ook wel mooi dat hij zo lang is gebleven en daar zijn beloning voor heeft gekregen. Afgelopen 2/3 seizoenen uitgegroeid tot dé grote man van Real (samen met Modric, Courtois en Kroos weliswaar). Voor het eerst in jaren stond Big Benz in de spotlights, na jaren in de schaduw van Ronaldo gezeten te hebben. Dat trio met Ronaldo en Bale was ook legendarisch. Voor mij de 1 na beste ooit (na MSN natuurlijk). Ook al heeft BBC wel meer Champions Leagues gewonnen.

1 juni 2023 om 16:26

Zijn er niet veel, maar de 'toppers' van Real blijven toch doorgaans vrij lang hangen? Een Hierro, Raul, Casillas, Ramos, Carlos, Guti of Modric speelden daar volgens mij ook al vrijwel hun hele leven. Ook geen reden om te vertrekken als je op het allerhoogste niveau speelt

1 juni 2023 om 17:53

Marcello niet te vergeten .. die kwam als tiener en heeft er ook heel lang gezeten . Bijna zijn hele carrière .

1 juni 2023 om 19:59

Evenals een Carvajal, Nacho en een Lucas Vasquez. Ook al spelen ze niet altijd met die prijzen die ze winnen ook geen reden om weg te gaan.

1 juni 2023 om 18:29

"14 jaar bij de club geweest."

En 14 jaar nooit gedoe over zijn contract.
Perez riep hem naar kantoor, legde bod voor en Benz tekende.

Heel anders dan een Messi, Ramos of een CR waar bijna ieder seizoen gedoe was en dreigementen met vertrek.

Saudi-Arabie wordt een soort all-star competitie landen als VS kunnen dromen van sterren als Ronaldo en Benzema + misschien Messi/busquets/lloris/sergio Ramos

1 juni 2023 om 16:22

Ik hoop toch niet dat ze allemaal kiezen voor het grote geld. Daarnaast heeft Benzema zelf aangegeven graag in Amerika te voetballen na zijn tijd bij Real dus het zou raar zijn als die daar nu ineens van afziet. Volgens mij komt zijn vriendin ook uit Amerika.

1 juni 2023 om 16:28

Zolang ze allemaal op deze leeftijd gaan heb ik er geen probleem mee, geef ze zelfs groot gelijk. Tegen het einde van je carrière even in twee jaar je hele inkomen verdienen is niet niks. Hoop alleen dat ze in hun top jaren in Europa blijven voetballen.

1 juni 2023 om 17:04

Het zou toch mooier om hem samen met messi bijvoorbeeld bij Inter Miami te zien spelen? die wedstrijden lijken tenminste nog ergens op.

1 juni 2023 om 16:26

Lekker boeien, allemaal 35+ en aan het afbouwen. Totaal niet interessant die competitie. Ik ga ook absoluut niet kijken naar amateur voetbal in de woestijn. Kijk nog liever de oranje dames.

1 juni 2023 om 17:04

Waarom zo kleinerend altijd? Dat het geen topcompetitie is dat begrijp ik wel en dat is ook gewoon zo, maar waarom amateur voetbal? Gezien het feit dat er spelers rondlopen die het Argentijnse elftal kunnen verslaan doe je ze echt zwaar te kort.

1 juni 2023 om 17:57

Klopt idd. Op het wk voor clubs haalde hilal de finale door de kampioen van zuid Amerika te verslaan. Geen verkeerde club uit Brazilië . Hadden een aardig elftal en speelde gewoon goed . Maakte het zelfs Madrid moeilijk .
Ik zie de competitie alleen maar sterker worden met al die grote namen die zich bij al die Argentijnen en Brazilianen voegen die er al spelen

1 juni 2023 om 18:37

Al die namen worden toch ook in verband gebracht met een overstap naar de MLS, naast dat daar al heel wat uitgerangeerde sterren heen zijn vertrokken. Saoedi-Arabie wordt zo een beetje de MLS 2.0. Competitie met weinig niveau maar wel een aantal leuke namen.

Voor dat bedrag zou je bijna gek zijn om ‘nee’ te zeggen

Wat een geld zeg! Nooit gedacht dat een club als Real Madrid spelers zou verliezen aan zo’n club. Het is Benzema gegund, die man heeft Real jaren bij de hand genomen!

1 juni 2023 om 16:42

Die Arabieren gaan ervan uit dat werkelijk alles te koop is en wat blijkt, dat is het ook. Zolang inhalige gasten zoals Ronaldo en nu Benzema ondanks hun enorme rijkdom blijven zwichten voor alleen maar geld, gaat deze ontwikkeling door. Kijk, als je een paar ton verdiend in een doorsnee competitie en je kunt daar een paar miljoen bij elkaar voetballen, snap ik het, maar deze gasten zijn gewoon inhalig. En, kijk wat er nu al met Ronaldo gebeurd, die is daar dood ongelukkig en zijn gezin al helemaal. Benzema zal er door zijn cultuur wellicht wel wat beter passen, maar een beetje maatschappelijk bewustzijn, had bij hem ook wel gemogen...

1 juni 2023 om 17:11

Benzema en Ronaldo zijn beide dik in de dertig. Krijgen juist enorm veel vanwege hun carrière in Europa.

Dit zag ik des tijds gebeuren bij de Chinese competitie. Tot nu toe gingen er spelers heen die niet tot de wereldtop behoren. Want ze kunnen later alsnog naar het Midden-Oosten. Een Oscar ging ging naar China toen ie nog geen dertig was maar verder kom ik niet behalve wat b of c spelers misschien bij dat soort competities.

1 juni 2023 om 17:17

Arabieren zijn niet de enige die denken dat alles te koop staat hoor. Amerikanen, Russen, Chinezen,... Ik denk dat Benzema daar trouwens ook niet gaat passen. Ja hij is moslim maar in Saudi-Arabie is dat toch echt wel anders en vele malen conservatiever.

1 juni 2023 om 17:25

Axel Witsel ging er ook heen op het moment dat hij naar de Europese top kon, al speelde die toen natuurlijk nog 'maar' bij Zenit. Die heeft het uiteindelijk wel goed gespeeld natuurlijk, gigantisch veel geld geharkt in China en toen de geldstroom daar op droogde met die nieuwe regels van de Chinese competitie heeft hij er nog een heel aardige Europese carrière uitgesleept bij Dortmund en Atletico, het niveau waar hij ook zonder naar China te gaan in zijn prime ook ongeveer terecht zou gekomen zijn waarschijnlijk.

Carrasco is trouwens een ander voorbeeld die al een hele goede speler was bij Atletico wat op dat moment Europese top was. Is echter ook gewoon weer teruggekomen en heeft zijn carrière bij Atletico gewoon weer opgepakt; maar wel veertig of vijftig miljoen rijker.

1 juni 2023 om 17:21

Tja, je moet ook wel even naar de leeftijd en de palmares van Benz kijken hè. Een Tchouameni, Camavinga et cetera krijg je echt niet naar zo'n club, die hebben alles nog te winnen in hun carrière, maar Benz was dit seizoen ook al niet zo goed meer en is al 35 natuurlijk, dan kijk je naar andere dingen. Iniesta ging ook naar Vissel Kobe op zijn 35e ofzo, maar dat had hij op zijn 25e echt niet gedaan.

Jammer hij is nog gewoon gruwelijk! Maar stoppen terwijl je nog wat kan is het beste aldus de grootste sportman ever. MJ

Dit is wel een enorme aderlating en de opvolger is niet meteen duidelijk. Wat heeft deze man gigantisch veel betekend voor zowel Real als La Liga. Het knapste vind ik hoe hij zichzelf helemaal opnieuw uitvond na het vertrek van Ronaldo en zelf de ster werd, met als toppunt het CL-seizoen van vorig jaar. Leyenda!

Beste spits van de laatste 15 jaar! Ik schaar hem hoger dan Suarez en Lewandoski. Mooie techniek balvast rustig persoon! Dankjewel voor die mooie 14 jaar die je mijn club hebt gegeven gracias Karim Benzema!

1 juni 2023 om 16:26

Ik niet hoger dan Suarez persoonlijk, Suarez had de pech dat Messi en Ronaldo aan top waren tijdens zijn piek.

Benzema is wel langer meegegaan. Dat heeft hij voor op haast alle andere spitsen.

1 juni 2023 om 16:30

Benzema is echt wel een klasse beter dan Suarez. Op de leeftijd dat Benzema een Ballon D'or en Champions League binnenhaalt speelt Suarez met overgewicht in een B-competitie

1 juni 2023 om 16:32

Suarez? Kom op nou. Die is nu al ingehaald in de CL door jochies als Haaland en Mbappe. 31 goals in de CL? Dat is 1/3e van spitsen als Lewa en Benz.

1 juni 2023 om 16:32

Maar dat zegt toch niks over Suarez z'n prime? Hij is iets eerder afgetakeld ja, maar in zijn topjaren was hij beter dan prime Benzema

1 juni 2023 om 16:35

Beetje onnodig om overgewicht te benoemen, lekker fatshamen + iedereen is qua lichaam anders en Suarez was gewoon eerder op. Beiden fenomenen

1 juni 2023 om 16:41

Om nou de CL als maatstaf te nemen is bijzonder vreemd. Suarez heeft maar enkele jaren gespeeld in de CL (bij een topclub). Ajax, Liverpool, Atletico waren geen Europese Top en dominant.

1 juni 2023 om 17:02

Wat Benz vorig seizoen nog toonde qua niveau heeft Suarez nooit gehaald. Die man besliste elke grote wedstrijd: PSG, Chelsea, City, Atletico, Barcelona...

1 juni 2023 om 17:11

Vind ik een heel gewaagd statement. Zijn periode waarin hij Liverpool bijna naar de titel trapt was al speciaal maar het jaar 15/16 was gewoon waanzin.

In la Liga 40 goals en 18 assists in 35 wedstrijden, in de copa 5 goals en 1 assist in 4 wedstrijden, in de CL 8 goals en 3 assists in 9 wedstrijden en op het WK voor clubs 5 goals in 2 potten. Dat was ook echt een abnormaal niveau hoor.

1 juni 2023 om 17:31

Suarez is ook de enige speler die in het Messi/Ronaldo-tijdperk twee of drie een keer een Gouden Schoen gewonnen heeft in plaats van één van die twee.

Was absoluut geen fan van Suarez om zijn gedrag op het veld en hoewel een hele goede voetballer voor een spits heb ik het altijd een beetje een frommelaar gevonden, maar in zijn topjaren veranderde echt alles wat hij aanraakte in goud. Zoals hierboven genoemd was 15/16 waanzinnig, maar ik denk dat ik hem bij Liverpool nog beter vond. Hij schopte een voor de rest vrij matig Liverpool echt bijna naar de titel wat echt een wereldprestatie was, zeker voor een centrumspits. Die moet vaak aanvoer hebben, maar hij deed echt bijna alles zelf toen, schoot ze er vanuit alle hoeken en standen in.

Denk dat Suarez uiteindelijk de beste was van die generatie spitsen met Benzema, Ibrahimovic, Lewandowski, Aguero en Benzema, al is hij natuurlijk ook het snelst klaar met zijn carrière; en dat zeg ik met pijn in mijn hart want van dit rijtje was ik het minst fan van hem denk ik

1 juni 2023 om 17:36

In dat PL jaar ook gewoon 31 goals en 17 assists in 33 wedstrijden. Abnormale statistieken.

1 juni 2023 om 16:33

Als beste spits van de afgelopen 15 jaar staat voor mij Aguero op eenzame hoogte, gevolgd door Ibrahimovic, Benzema, Kane, Rooney en Lewandowski. Benzema is jammer genoeg lang ondergesneeuwd door Ronaldo, nu hij uit zijn schaduw gestapt is mogen we denk ik wel stellen dat Benzema het misschien in zich gehad had om zelf een middelpunt te zijn bij een Europese gigant.. Jammer!

1 juni 2023 om 16:40

Je gaat Kane nu toch niet serieus boven Benzema zetten? En Aguero boven iemand als Suarez of Lewandowski 😅.

1 juni 2023 om 16:44

Kane ... Zeer goede speler bij Spurs maar wil die z'n carrière een boost geven dan zal die dat toch ergens anders moeten gaan doen. Waar die het bijv. ook in de Champions Leauge kan laten zien.

Overigens vind ik Suarez in zijn primé zeker wel passen in het rijtje beste spitsen, alleen heeft die het minder lang volgehouden dan eerder genoemde.

1 juni 2023 om 17:58

Benzema is ook heel lang gewoon niet zo goed geweest hè? Ik ben een groot fan van hem als voetballer, maar er zijn genoeg jaren geweest waar hij ook als valse spits echt hele slechte statistieken had en hij ook bij de achterban zeker niet onomstreden was.

Aguero boven Lewandowski en Suarez zetten is naar mijn idee echt onterecht. Kan vaak goed in je reacties meekomen Yoeri, maar deze snap ik echt niet. Aguero is (en dat is dan misschien wel weer mijn hot take) naar mijn mening zelfs een klein beetje overrated aan het worden omdat hij heel erg gepushed wordt als de eerste echte legende uit het 'nieuwe' City. Qua statistieken in prime kan niemand aan Suarez tippen en qua consistentie was Lewa nog een stukje beter dan Aguero.

Wel interessant dat je Rooney noemt trouwens, die is voor mijn gevoel niet helemaal van dezelfde generatie aangezien hij al veel eerder in de top speelde en ook veel sneller klaar was. Rooney speelde ook niet alles als spits daarnaast, speelde in bij United (later) ook geregeld op 10, in een tweespitsensysteem met Tevez of Berbatov naast zich en kon op de vleugel in een 4-2-3-1. Daarom qua statistieken misschien ook niet helemaal vergelijkbaar met bovengenoemde namen, maar Rooney kon echt bijna alles in zijn prime. Dat hij nooit bij de topdrie van de Ballon d'or gezeten heeft bijvoorbeeld vind ik best apart.

2 juni 2023 om 12:01

Aguero boven Suarez is prima verdedigbaar toch? Boven Lewandowski misschien wat moeilijker.

Kane is zes jaar jonger dan Benzema, dat is feitelijk een andere generatie, da's altijd moeilijk te vergelijken. Zes jaar geleden hadden mensen waarschijnlijk ook Benzema niet zo hoog ingeschat als ze nu doen.

Dankjewel voor alles Big Benz. Een legende!

Wat een legende is dit geweest voor Real Madrid!!

Jammer dat hij zijn laatste seizoen niet met een grote prijs eindigt, maar wat heeft deze man de laatste jaren Madrid gedragen!

Als klap op de vuurpijl in 2022 op bijna 35 (!!) jarige leeftijd nog een Ballon D'or in de wacht gesleept. Absolute legende die bij Real nooit vergeten zal worden.

Nu lekker de zakken vullen en de komende drie generaties van je familie financieel onafhankelijk trappen.

1 van de beste spitsen van Real.
Pure klasse.
Is de afgelopen jaren niet heel er opgevallen, aangezien hij lang in de schaduw heeft gestaan van een ene Ronaldo uit Portugal.
Hele mooie technische spits. Verdiend veel meer credits. Nu Ronaldo weg is, zie je hoe goed hij echt is, daarbij ook zeer zonde dat hij bij Frankrijk nooit echt heeft kunnen spelen, met een goede coach die hem niet afrekend zou hij de boel aan gort geschoten hebben.

Clublegende! 14 jaar lang zeg waar zie je dat nog. fantastische spits geweest, en nog steeds overigens! Als die er een beetje zin in heeft schiet ‘ie er wel 35 in het netje daar in de zandbak.

Toch wel een enorme legende geworden met al die prijzen en hoe hij is opgestaan nadat Ronaldo weg is gegaan. Wel jammer dat hij nu al op lagere niveau gaat spelen aangezien hij nog echt wel goed genoeg is om een mooi avontuur tegemoet te gaan.Vraag mij wel af, is het niet de bedoeling dat de WK's altijd naar een andere continent/gebied gaat? Denk dat het sowieos vaker is gebeurd in europa maar zou toch mooi zijn dat je standaard Z-Amerika, N-Amerika, Europa, Azië en Afrika langsgaat. Eventueel Oceanië voor een keer maar dat zal niet realistisch zijn waarschijnlijk

Als Barca fan toch altijd respect gehad voor Benzema. Topspits!

Weer een topspeler dat Laliga verlaat...

Nu gewoon het engste transferbedrag ooit op tafel leggen 300 miljoen voor Mbappe

Het speculeren kan beginnen. Kane, Oshimen, Vlahovic? Denk dat Kane echt perfect zou zijn voor Real zelfde soort voetballer als Benzema. Maar dat worden zware schoenen om te vullen.

Legende, maar gelukkig heeft Real nu een oog op andere legendes als Havertz, Richarlison, Firmino en Joselu

1 juni 2023 om 16:27

Alfredo di Stefano draait zich om in zijn graf als hij die namen hoort voor de spitspositie van Real Madrid. Maar goed, wie moet je dan ophalen? Kane? Mbappé? Er zijn gewoon niet zo veel smaken voor in de spits.

1 juni 2023 om 17:38

Nee dat klopt. Zou me echter blijer maken als je namen als Osimhen, Ramos, Kane of Alvarez hoort. Vooral Alvarez zie ik enorm graag komen, is toch tweede viool achter Haaland, maar wel enorm goed.

Oh zo jammer. Van de 4 overgebleven veteranen in de selectie is hij degene die nog het belangrijkst is en tevens degene die het moeilijkst te vervangen is. Wel alle begrip voor. Als je op je 36 nog ergens 400M in 2 jaar kan gaan verdienen zou ik het ook doen.

Au revoir King Karim, merci pour tout!

Gooit wel roet in het eten wat betreft de planning bij de club. Die rekenden nog een seizoen op Benz om in 2024 naar een topspits als vervanger op zoek te gaan. Dat moet nu plots meteen gebeuren. Bovendien lijken Nacho en Asensio ook nog te vertrekken. Vijf dagen geleden leek Madrid al zo goed als klaar op de transfermarkt na het aantrekken van Fran Garcia en de aanstaande transfers van Bellingham en Joselu. Dan was er enkel nog een rechtsback nodig. Nu moeten ze plots weer 3 selectiespelers vervanger daarbovenop. De markt is nog niet open en het is nu al een hectisch gedoe.

Kane wordt het ook niet. Levy zou niet aan een Engelse concurrent willen verkopen en Kane nog liever transfervrij zien vertrekken maar wel openstaan voor een verkoop aan het buitenland terwijl Kane dan weer in Engeland wil blijven voor zijn record. Dat dat nou echt zijn prioriteit geniet snap ik niets van maar goed.

1 juni 2023 om 16:38

@real8madrid

Als Real Madrid aanklopt zal hij echt geen nee zeggen hoor. Dan kan dat PL record meteen de vuilbak in denk ik. Kane wordt er 30 en heeft nog geen één interessante (team)prijs gewonnen. Die weet heus ook dat die trein maar 1x zal langskomen, want als hij weigert gaan ze in 2024 gewoon vol voor Mbappé of Haaland(als je die geruchten mag geloven) en dan kan Kane nog het einde van zijn carrière lopen ballen bij het niet zo ambitieuze Tottenham.

Zou echt doodzonde zijn voor de voetballer Kane en getuigen van weinig durf.

1 juni 2023 om 17:47

Mwoah de geruchten dat Kane naar United vertrekt worden wel steeds sterker hoor. Nu zijn er wel meer spelers langdurig met United in verband gebracht die er uiteindelijk niet naartoe gingen (ik noem maar spelers als Sneijder, Bale, Griezmann en Ramos hahaha), maar ik geloof er bij Kane wel in.

Vergeet daarnaast ook niet dat Kane een Engelsman is hè en die willen uiteindelijk toch bijna allemaal het liefst in de Premier League voetballen. Daarnaast schijnt trouwens ook dat Perez eigenlijk geen zaken wil doen met Levy, maar ik weet niet of dat gerucht klopt. Levy is een verschrikkelijk moeilijke, maar als Osimhen wil zal hij moeten onderhandelen met De Laurentiis en die kan wel concurreren met Levy om de eer van moeilijkste onderhandelaars in het voetbal.

1 juni 2023 om 16:39

Echt een groot dilemma dit. Topspitsen zijn schaars. Voor een Kolo Muani betaal je al 100+ miljoen en die Osimhen gaat over de 150 miljoen kosten. En dan moet je ook nog onderhandelen met die voorzitter van Napoli. Kane precies hetzelfde verhaal met Levy als voorzitter. Tja heb geen idee wat er nu gaat gebeuren. Firmino is interesse in maar dat is wel erg karig als je van Benzema naar hem toegaat. Ook Asensio moet nog is vervangen worden. Anders wordt het aanvallend volgend seizoen een probleem...

1 juni 2023 om 16:40

Real Madrid moet nu snel doorschakelen en gewoon 3 kwaliteitsaankopen doen.

Voor de spits positie proberen Osimhen van Napoli te halen voor 100-120 miljoen euro. Is nog pas 24-jaar en kan een gruwelijke voorhoede vormen met Rodrygo en Vinicius JR.

Nacho en Asensio kunnen gewoon vervangen worden door talenten als Tiago Djalo (lille) en Pino (villareal) zijn echt spelers die een meerwaarde kunnen zijn en je bent misschien minder dan 100 miljoen kwijt voor hun beiden. Heb je wel meer dan 300 miljoen uitgegeven deze transferzomer met Fran Garcia, Bellingham, Joselu, Osimhen, Djalo en Pino maar wel een gruwelijk elftal waar je weer 3 jaar mee verder kan als het ware

1 juni 2023 om 17:43

Ik ben echt nog bij lange na niet overtuigd van Rodrygo. Hij heeft de pure snelheid niet en is te inconsistent. Asensio moet daarom vervangen worden door een toekomstige basisspeler, niet als backup. Voor Nacho mogen ze best Marin dit jaar proberen en Nico Paz lijkt ook de kans te krijgen. Hopelijk zijn de geruchten van Hakimi waar (dat hij, evt met Mbappe, naar Real wilt gaan). Ik hoop niet dat we weer veel geld erin pompen en matige aankopen doen (net als in 19/20).

King Karim, Big Benz.. Zou hem echt enorm gaan missen, wat een speler, zeker de afgelopen paar seizoenen. Als een goede wijn steeds beter geworden, al zag je het laatste seizoen wel echt dat de tank leeg was op sommige momenten. Niet gek ook, 35 jaar en speelt zo'n beetje alles. Een ware clublegende en een 'one of a kind' voetballer, zoveel flair, techniek en rust. Prachtig dat hij zijn carriere bekroond heeft met een Ballon D'or, maar verder natuurlijk ook een prijzenkast waar je u tegen zegt. Als de geruchten kloppen heeft Real wel echt een enorm gat om op te vullen. De spoeling was al erg dun voorin, maar hiermee lever je wel echt een bak ervaring, voetballend vermogen en doelpunten in.

Ondanks dat hij in het maagdelijk wit speelde kon ik altijd genieten van Karim Benzema. Een absolute gentlemen op het veld en een klassespeler die niet snel vervangen zal worden bij Real Madrid. Vierde op de topschutterslijst aller tijden van La Liga en de speler die het meest invloed had op de CL winst van Real Madrid vorig jaar.

Voor zijn fantastische carrière heeft hij gelukkig ook nog een Ballon d'or gewonnen, maar daar mocht van mij anders ook wel een WK bij. Jammer was er dat verhaal met Valbuena , anders had hij er eentje mogen bijschrijven op zijn indrukwekkende prijzenlijst in 2018.

Ben wel benieuwd met wie Real Madrid op de proppen zal komen. Haaland is te vroeg, Mbappé heeft al verzekerd nog een jaar te blijven in de media bij PSG. Osimhen of Kane zal het dan worden neem ik aan? Hojlund is nog veel te vroeg en moet zich nog bewijzen en dubbele cijfers knallen voor de echte topclubs voor hem in de rij zullen staan.

Als Real echt een 1 op 1 vervanger voor Benzema willen, dan zouden ze in mijn ogen het best voor Kane kiezen.

Dit is nou ontzettend jammer zeg. Ik had liever gezien dat hij in 2024 afscheid had genomen zodat de transitie wat soepeler was geweest. Nu zit je echt met een groot probleem omdat je nu al voor een topspits moet gaan. En er zijn weinig beschikbaar. Maar ja voor Benzema natuurlijk logisch om te gaan want kijk hoeveel geld hij kan verdienen daar. Dat is echt absurd zeker voor zijn leeftijd. 14 jaar en zoveel prijzen gewonnen met de club. Een echte clubicoon die de club dus gaat verlaten. Na Ramos in 2021, Marcelo in 2022 en nu Benzema in 2023 dus de 3e captain achter elkaar die Real verlaat...

Bedankt voor de mooie momenten Benz, het recordkampioenschap in 11/12, de CL overwinningen als onderdeel van de BBC, en dan die bizarre 21/22 run met de Ballon d’Or als bekroning op zijn werk. Volledig te begrijpen dat hij dit aanbod pakt, zoveel geld laten liggen is niet verstandig.

Ben aan de andere kant wel benieuwd naar het nieuwe Real Madrid zonder Benz, hoop dat Perez nu alles op Kane zet en niet nogmaals als een schoothondje voor Mbappe gaat om opnieuw afgewezen te worden.

1 juni 2023 om 18:09

Kane? Haha, jij en ik weten toch wel wat voor zomer het gaat worden? Joselu, Firmino en Brahim. Dat worden de 3 nieuwe aanvallers van Real. 2 transfervrije spelers en eentje die eigendom is. Firmino als basisspeler, Joselu als backup en Brahim als vervanger van Asensio. Het is zo gigantisch voorspelbaar. Heeft gewoon allemaal te maken met de verslaving van Mbappe. Zul je net zien dat die gast in 2024 weer zijn contract verlengd of naar een United gaat ofzo.

Begrijp me niet verkeerd. Ook ik zie Kane heel graag komen. Maar ik zie het gewoon niet gebeuren nadat de club al 100+ miljoen gaat neerleggen voor Bellingham.

Ooit moest er een einde aan komen. Wat een carriere bij Real, met als hoogtepunt zijn seizoen vorig jaar. Na 5 seizoenen Real hadden we nog niet de echte kwaliteiten gezien bij Benzema, en hij had het fysiek soms heel lastig maar is zichzelf serieus gaan verbeteren op dat vlak. Nu kan hij een tandje eruit halen en op een minder niveau bakken geld verdienen, dat kan niemand hem kwalijk nemen.

Leyenda! Je kan hem alleen maar bedanken. Heeft ons een Champions league gebracht en nog zoveel meer dingen. Karim the dream!!!!!

14 jaar Real Madrid. 14(!!!) jaar. Ongelooflijk, wat een verhaal man. Letterlijk nooit gedacht dat die echt 14 jaar bij Real Madrid zou spelen. Laat een legacy achter waar je U tegen zegt. Alles gewonnen, de Ballon d'Or gewonnen, meeste assist's in de clubgescheidenis. Het mooiste verhaal is misschien nog wel hoe deze man Real heeft gedragen toen Cristiano vertrok.

Tot diep in mijn hart wil ik Benz bedanken voor alles. Het gaat je goed. Lekker money pakken en afbouwen in Saudie-Arabie.

Salute Karim Benzema 🫡.

Niet raar, ff nog cashen, en als Moslim leven in als god in frankrijk in Saudi. Hij hoeft zich in ieder geval niet aan te passen

Zag Madrid fans al klagen over een gebrek aan aanvallers (spits En rechtsbuiten). Nu Benz en Asensio weg.. Benieuwd wat Madrid gaat doen op de transfermarkt!

Dank u Karim voor alles. Leyenda
14 jaar bij Real , wat een carrière.
Het ga je goed. We gaan je enorm missen.

Wat een leegloop zeg. Wordt tijd dat Perez flink gaat investeren in de selectie, hij heeft de afgelopen jaren genoeg gespaard. Ik hoop dat Oshimen komt, hem vind ik beter dan Kane.

Prima keuze toch?
In principe zegt zo'n speler gewoon einde van mijn carrière bij Real Madrid en het voetbal.

Zo'n woestijn club is puur even voor de centen.

Voorlopig geen WK in een zandbak. Ik wens Bezems alle goeds toe voor de toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren