Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kappelhof draagt beker op aan vader, Antonia maakt Rekik belachelijk

Laatste update:

FC Groningen sleepte de KNVB Beker in de wacht en woensdag werd de ploeg gehuldigd in het Stadspark in Groningen. Voor verdediger Johan Kappelhof was de vrolijke aangelegenheid ook eens emotionele gebeurtenis. De vader van Kappelhof is overleden en hij heeft de bekerwinst opgedragen aan zijn vader.

“Ik wil de beker graag opdragen aan mijn vader”, aldus Kappelhof op het podium. “Dankzij jullie en deze geweldige spelersgroep en technische staf heb ik me erdoorheen geslagen.” Niet alleen Kappelhof kreeg de microfoon, ook Jarchinio Antonia liet van zich horen.

De vleugelspeler trok een vergelijking naar Karim Rekik van PSV, die bij het landskampioenschap een liedje over zichzelf zong. “Luister, wij gaan hier niet over individuen praten, Karim Rekiki. Nee, wij doen dat soort dingen niet. Nee man, over jezelf praten dat doen wij niet!”, riep Antonia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ochgod, meneer Antonia heeft ook een keer wat gewonnen hoor...

7 mei 2015 om 11:33

Geweldig, terecht, wat Bruma en Rekik deden, om van te kotsen. Blegh. Dit is een teamprestatie net als het kampioenschap van PSV, niet van "Karim Rekiki".

7 mei 2015 om 11:36

Karim Rekik is toch net zo goed onderdeel van PSV en kreeg de microfoon. Moet hij dan voor de tachtigste keer 'come on psv' of 'boeren, boeren' zingen of de supporters voor de 85e keer bedanken? Mensen kunnen zich ook echt overal druk om maken, laat Rekik lekker blij zijn met het kampioenschap.

7 mei 2015 om 11:38

Haha doet pijn eh?
Als jij op een podium staat met 20.000 man voor je, alcohol op hebt en de microfoon in je hand gedrukt krijgt, jezelf verruit de aller beste van het land qua team mag noemen, wil ik ook wel horen wat jij roept!

7 mei 2015 om 11:38

Man man man wat wordt er van een mug een olifant gemaakt zeg.
Jetro Willems schreeuwde toch ook luidkeels zijn eigen naam? Ja en?

Wat Rekik deed na ongetwijfeld wat biertjes op, is echt niet zo een big deal. Is niet zo dat hij iemand kwaad deed of zo sjees.

7 mei 2015 om 11:38

lfc11, komt er ook nog eens bij dat mensen die normaal nooit alcohol drinken gekke dingen gaan doen als ze dat wel gaan doen.

7 mei 2015 om 11:45

Hou op kerel, wat Rekik deed is gewoon helemaal prima. Niet zo zeiken. Toen Reuser op het bordes toentertijd riep "reuser in oranje" moest je er toch ook om lachen?

Of misschien was je er toen nog helemaal niet....

Op zo'n dag dat je lekker aan t feestvieren bent is het juist leuk om spelers even op een andere manier te zien dan alleen steriel achter de camera na een wedstrijd.....

Niks mis mee.

7 mei 2015 om 11:49

Het is maar waar je je druk over maakt. Rekik was hoogstwaarschijnlijk ladderzat, je zag wat 1 biertje al met Jetro deed. Spelers staan het hele jaar door diplomatieke antwoorden te geven voor de camera, wees blij dat ze een keer wat anders doen.

7 mei 2015 om 11:52

Het is gewoon belachelijk wat Rekik en co. deden. Je staat volledig voor schut als je over jezelf gaat zingen. Het is niet erg om een liedje over een individu te zingen alleen dan hadden ze het over elkaar moeten doen.

7 mei 2015 om 11:53

Karim rekikie Karim rekik haha kleuters op t podium

7 mei 2015 om 11:53

Ik vond het wel vermakelijke televisie Die jongens gingen gewoon uit hun dak, lekker laten gaan, hebben daar het hele seizoen voor gestreden!

7 mei 2015 om 12:16

Ik voelde behoorlijk veel plaatsvervangende schaamte toen ik dat zag haha. Je zou maar zo vereeuwigd worden op camera...

7 mei 2015 om 12:17

Volgens mij zongen Mahi en Rusnak ook over zich zelf...

7 mei 2015 om 12:17

Maxpayne,

Inderdaad. Ga je teamgenoot introduceren en begin dan zelf met een liedje over de ander, maar niet over jezelf alsjeblieft. Bij Antonia lag de nadruk vooral op dat Groningen het samen heeft gedaan, en terecht.

7 mei 2015 om 12:24

Het is ook helemaal niet erg wat Karim Rekiki deed op het podium.
Ieder zijn goed recht en mensen reageren inderdaad veel te overdreven erop.

Ikzelf heb er hartelijk om moeten lachen en vond het verder totaal niet storend.

Maar je moet ook niet janken dat er de draak mee word gestoken.

Tevens nemen hier allerlei Psv supporters het op voor Karim.
Waar waren jullie die middag?
We hebben allemaal kunnen zien dat er niemand meezong.
En nou juist DAT is wat het extra grappig maakte.

Als iedereen mee stond te springen en te zingen dan had niemand er met een woord over gesproken.

7 mei 2015 om 12:29

Alleen mahi overigens , Haterboer pakte de microfoon bij rusnak en begon over hem te zingen

7 mei 2015 om 12:33

Luister eens .. er werd gevraagd welke lied ze wilden horen en iedereen vroeg naar een nummer over hun zelf mag toch ?
of moeten ze de heletijd 'voor rood wit gezongen ' gaan zingen ? bij Wijnaldum hoorde je ' Gini la la la '
en bij Depay 'Memphis moet blijven'
Dus waar maak jij je druk om ? Psv vierde feest klaar punt uit .. mogen ze niet gek doen als je voor het eerst kampioen word wat voor vele jongens daar geld.

7 mei 2015 om 12:38

De psvers zongen liedjes die de supporters normaal over hun zingen en hadden bedacht. Ik zie het probleem niet.

7 mei 2015 om 11:35

Echt een eng mannetje is dat zeg. Voelt zich zo groot, dat hij huilt om een contractverlening..ook juichen tegen Gae...

7 mei 2015 om 12:29

Mag dat niet meer juichen tegen je oude club? Wat betekend clubliefde tegenwoordig nog dan? Volgens mij bestaat dat namelijk niet meer...

Maar jij bent altijd die gene die overal kritiek op hebt...

7 mei 2015 om 12:42

Jawel, maar dat overdreven gedoe van hem richting het Zwolle publiek na het fluitsignaal vond ik wel te triest voor woorden.

7 mei 2015 om 11:36

Haha zeg jij dat nou als Psv'er, 7 jaar geen prijs winnen en dan zo'n uitspraak doen.

7 mei 2015 om 11:50

7 jaar geen kampioen geworden. Nog wel een keer de beker en de johan cruyff schaal.

7 mei 2015 om 11:46

jullie ook ja als psv

7 mei 2015 om 21:31

Wat boeit het nou hoe iemand het viert. Doe gek. Ik verwacht niks anders. Zo'n groot feestje is, ook jouw eigen feestje.

Vreselijke kwal die Antonie. Eerder al bij GAE iedere x slecht praten over Feyenoord en de spelers van 010 omdat hij schijnbaar een gangster is of wilt zijn.
En nu gaat hij weer een andere collega belachelijk proberen te maken om zieltjes te winnen. Bah! Zo iemand gun ik dus echt niets.

7 mei 2015 om 11:47

Oh oh wat erg wat erg, wat een slecht mens is Antonia toch... Neem het toch lekker met een korreltje zout wat hij zegt... Verder is het gewoon de clown van het elftal en kan redelijk voetballen, niet meer en niet minder. Prima dat je hem niks gunt, maar hij heeft nu al wat

Jammer dat niemand praat over Kappelhof.. Prachtige reactie van het publiek en de spelers toen hij ging huilen. Kippenvel!

7 mei 2015 om 12:08

Och och och deed het zeer ofzo dat hij dat geeft gezegd op die manier? Beetje kinderachtig om daar zo over in te zitten. Ik kan er juist wel van genieten, niet zo'n media getrainde jongen die alleen maar ja zegt op alles wat de reporter vraagt. En nu wat hij over Rekik zegt is toch ook vrij onschuldig? Die gozer gedroeg is nogal als een malloot, ik heb er erg om moeten lachen maar ja dan krijg je wel van dit soort opmerkingen. Denk niet dat Rekik er zelf mee inzit dat Antonia dit zegt.

7 mei 2015 om 13:47

Je weet dat er in die oranje bidon wiskey zat. Antonia was nog niet niet Ladderzat. Geef ze eens ongelijk om het er even helemaal van te nemen. Alles, maar ook echt alles moet je met een korrel zout nemen. Bovendien zijn zulke feestjes ook bedoeld voor de eigen supporters en voor niemand anders.
Als je geen supporter bent van Groningen, hoef je hier gewoon niet naar te kijken en al helemaal geen waarde oordeel vellen over wat er daar gezegd wordt.

8 mei 2015 om 01:57

'als je geen supporter bent van Groningen, hoef je hier gewoon niet naar te kijken en al helemaal geen waarde oordeel vellen over wat er daar gezegd wordt.'

Beste reactie in dit topic. Bij welke club dan ook die kampioen wordt kan je dergelijke filmpjes maken die voor sommigen misschien lachwekkend overkomen. Dat van Rekik moet ik ook nog steeds om lachen, maar wel in goede zin.

Zoals je zegt, dit soort interactie is voor de eigen achterban. En natuurlijk ook voor de voetballers zelf 'vreemd'. Normaal kom je niet zo in contact met je fans.

Antonia verlaagt zich zo tot het zelfde niveau als rekik. Voortaan maar beter nadenken voordat je iets roept

7 mei 2015 om 16:44

Dit is nog lager dan Rekik, ik had er niet zo'n moeite mee hoor, maar Rekik schaadde niemand. Antonia doet dit wel, ook nog eens wanneer Rekik hem niet direct van weerwoord kan voorzien, nogal laag dus.

7 mei 2015 om 18:50

Hij zei niks raars. Belachelijk maken doet hij niet.

Wat een baas. Rekik deed ook veels te stoer

7 mei 2015 om 11:35

Alsof Rekik en Bruma de reden zijn dat PSV landskampioen is geworden, hou toch op joh

7 mei 2015 om 11:42

uhm ja??

7 mei 2015 om 11:49

Ja PSV is alleen kampioen geworden door Rekik en Bruma..

7 mei 2015 om 11:51

Nee, psv is kampioen geworden door iedereen, inclusief rekik en bruma
Zie nergens ''alleen'' staan, maar valt niet mee eh lezen?

7 mei 2015 om 13:13

Hij meldt toch expliciet Rekik en Bruma? Dus dan heeft hij het alleen over die twee. Lezen valt wel mee hoor, ik vraag me alleen af of jij het wel begrijpt

7 mei 2015 om 13:45

Hij noemt rekik en bruma als reden dat psv kampioen is? Is toch? Net als dat depay, wijnaldum en guardado en de rest de reden zijn. Valt niet mee eh

Totaal onnodig om een sneer uit te delen naar Rekik. Het was inderdaad vreemd wat hij deed bij de huldiging van Psv, maar die jongen was gewoon uitzinnig voor een grote menigte en ging toen een lied over zichzelf zingen, kan egoïstisch overkomen, maar het zal bij Rekik vooral de vreugde geweest zijn.

Dat Antonia het nodig acht hiernaar te refereren, zorgt er vooral voor dat hij zichzelf belachelijk maakt.

7 mei 2015 om 11:54

Sinds wanneer is het verboden om een grap te maken? Hij deed het op een grappige manier ook nog ismet een knipoog waar veel mensen om hebben zitten lachen, nou nou wat een ramp zeg.

Zeiken om het zeiken.

7 mei 2015 om 12:11

Wat gebeurt bij Rekik is zeiken om het zeiken en daar probeert Antonia nu heel goedkoop me te scoren over de rug van Rekik.

Natuurlijk lacht men erom, bij zo een bekerfeest is alles grappig wat spelers zeggen.

7 mei 2015 om 12:58

Nou ik lag slap van Bruma en Rekiki....
Echt wat een wanvertoning was gewoon bijna te gênant om aan te zien... En dan zie je het publiek ook nog eens kijken van wat moeten we hier nou weer mee...
Dus mooi dat kabouter antonia er wat van zei!!

7 mei 2015 om 13:03

Rekik zet zichzelf voor lul door een liedje over zichzelf in te zetten op een manier alsof hij messi is, is gewoon dom om te doen en weet je dat anderen er grapjes over maken.

Het gaat er niet om wat er is gezegt, de manier waarop was grappig omdat Antonia ook zo lam als een hond was maargoed je loopt ergens over te zeuren wat je niet gezien hebt.

7 mei 2015 om 13:50

Raar he, voetballers zijn net mensen en worden ook eens een keer dronken. Er zitten veel moraalridders op deze site, die vinden het leuk om ergens over te zeiken. Ik vond het wel mooi, maar Antonia was echt te zat en hadden ze nog net iets eerder van het podium moeten halen

Ik heb de huldiging gekeken en die Antonia is toch een mannetje. Maar goed wat Antonia zei over Rekik was natuurlijk niet zo handig. Het was wel een mooi feest maar de FC komt nu op verschillende manieren negatief in het nieuws. En dat is natuurlijk onterecht.

Vreselijke gozer, zal nooit vergeten na GAE - Feyenoord

Ik moest wel lachen om Antonia. Rekik had zich namelijk flink belachelijk gemaakt.

Nee, meneer Antonia zit zelf lekker te verkondigen dat hij ontzettend veel whiskey kan drinken. Wat een hersenloos figuur. Schorsing vanuit de FC zou op z'n plaats zijn.

Dit knulletje heeft geloof ik niet door dat hij ook een voorbeeldfunctie bekleed.

7 mei 2015 om 11:48

Schorsing lijkt me overdreven. Negeren is beter.

7 mei 2015 om 11:55

Man waar maak je, je druk over. Mogen ze een feestje vieren of mag dat ook al niet meer. En dan iemand een hersenloos figuur noemen, nou chapeau hoor.

7 mei 2015 om 13:06

Ben jij Johan Derksen? Als ik jouw stukje hardop lees en dat in de stem van Derksen doe, klopt het precies.

Haha, ik vind dit allemaal wel kunnen. Zowel wat Rekikiki deed als wat Anotinia deed. Gewoon een beetje gek doen als je een prijs hebt gewonnen. Prima toch. Leuk voor ze dat ze op een podium kunnen staan, dan mogen ze ook wel in hun blijheid wat domme dingen roepen.

Wat een gezeik zeg toffe gozer juist antonia !!!
Hij maakt een geintje zeg wat een gezeur

Ach, die jong was gewoon bezopen, en op een gegeven moment hebben ze ook de microfoon van hem afgepakt, met een erg droge opmerking van Kieftenbeldt erna (zoek maar op). En hij zei verder niks slechts over wie dan ook, alleen bedankjes. Als hij niet van het podium was afgetrokken had hij er nu nog gestaan om zijn fietsenmaker te bedanken.

7 mei 2015 om 12:24

Kieftenbeld; 'als Antonia net zo goed kan voetballen als dat hij kan lullen, hadden we Champions League gespeeld.'

7 mei 2015 om 13:08

Hahaha. Geweldig toch. In plaats van al die cliché opmerkingen na 10 jaar media training. Zolang ze geen beledigende dingen roepen mogen spelers best feestvieren als ze eens een prijs pakken. Doen wij als supporters ook.

Haha, ondanks dat ik het raar vind dat Antonia het tijdens een bekerhuldiging over Psv'ers heeft, heeft hij wel gelijk. Zowel Rekik en Bruma die liedjes over zichzelf zongen, vond ik totaal niet gepast. Komt ook niet echt teamvriendelijk over. Is dat bij een huldiging van PSV überhaupt al ooit eens gebeurd? Maar goed, aan de andere kant, laat die jongens ook een keer blij zijn, want zowel Rekik als Bruma zullen denk ik niet vaak bij een huldiging aanwezig meer zijn. De rest van de PSV-spelers konden er volgens mij wel om lachen...

Maar supermooi voor Groningen dat ze nu een prijs in de kast hebben staan ! Mooie club die dat zeker verdient.

Ach, toch alleen maar mooi dat ze daar in Groningen ook naar de huldiging van ons PSV hebben gekeken?

Was gewoon een leuke grap met een knipoog van Antonia. Wat Rekik deed was ook vrij beschamend en hij wordt in heel Nederland terecht belachelijk gemaakt vanwege die rare vertoning.

7 mei 2015 om 12:20

Heel Nederland ja? Sinds wanneer zijn Johan Derksen en die kwal van een van der Gijp heel Nederland?

Ze winnen de eerste keer in de geschiedenis de beker, ze feesten alsof ze wereldkampioen geworden zijn. Begin niet over Rekik want hij is Kampioen geworden jij wint de bekerfinale joepie de poepie.

7 mei 2015 om 11:57

En zo hoor je het ook te vieren...

Ach jongens, net alsof rekik er van wakker ligt wat dhr.Antonia te melden heeft. laat toch lekker langs je af lopen..

Een stukje uit de "speech" van Antonia: "luister, wij gaan hier niet over individuen praten, Karim Rekiki. Nee, wij doen dat soort dingen niet. Nee man, over jezelf praten dat doen wij niet!"

Hij schept hier gewoon op over hoe bescheiden hij is. Hilarisch. Hoe tegenstrijdig wil je het hebben? "ik ben beter dan hij, omdat ik minder arrogant ben," dat is feitelijk wat hij hier zegt.

Sowieso heel chique hoor, een sneer uitdelen richting een club en een speler die helemaal niets met deze huldiging te maken hebben. En dan ook nog eens opscheppen over hoe Groningen het 10x beter gaat doen dan Psv... Alsof Groningen ook maar een schijn van kans heeft om te overwinteren in de Europa League...

7 mei 2015 om 12:40

Daar gaan we weer... Gisteravond was gewoon een feestje, en Antonia schijnt nogal iemand te zijn die het publiek graag opzweept. Zo'n grapje maken krijg je makkelijk de lachers mee op je hand, en schreeuwen dat we het beter gaan doen dan Psv, tsja, wat moet je dan? Heel hard roepen dat we er hoogstwaarschijnlijk na de groepsfase uit liggen? Dat wil het publiek toch niet horen? Wij hebben heus niet de illusie dat we het beter gaan doen dan PSV in Europa, wij genieten gewoon van het gegeven dat we straks nog zes wedstrijden lang feest mogen vieren in en buitens huis. En ik vind absoluut niet dat je het moet zijn als een sneer, het is echt alleen maar een grapje om het publiek lekker mee te krijgen, en dat lukte hem aardig (totdat het een beetje begon te vervelen, want volgens mij had hij de microfoon zeker nog wel een halfuur kunnen vasthouden).

Ik vind overigens dat er veel te weinig aandacht uitgaat naar de sportieve aspecten van beide feesten zondag en woensdag. Geen rare fratsen, en een heel sportieve sfeer tussen beide supportersgroepen, daar mogen we ook zeker trots op zijn.

Edit: zoals hierboven al aangemerkt, Kieftenbeld deelde dus in jouw optiek ook een sneer uit naar Antonia toen hij zei: "als Antonia net zo goed kon voetballen als lullen hadden we CL gespeeld"? Ook Maikel kreeg de lachers op zijn hand, denk dat de bedoeling was dat het een feest zou worden tussen supporters, spelers en stafleden, en dat is gisteren gebeurd.

7 mei 2015 om 13:57

Samenvattend:

Antonia: "het grapje van Rekik was belachelijk."
Ik: "antonia, doe zelf niet zo belachelijk."
Jij: "je mag niet zeggen dat Antonia belachelijk doet, want hij maakt maar een grapje."

Logisch, ja.

7 mei 2015 om 14:04

Antonia was in het begin wel grappig ja. Maar op het moment dat hij de hele staf wederom een voor een naar voren riep, was het publiek er wel klaar mee. Heb nog nooit zo snel een veld leeg zien lopen. Als je een feestje wilt stoppen moet je Antonia wat whiskey en een Mic geven haha

7 mei 2015 om 14:13

Volgens mij noem ik nergens het woord belachelijk, je vat het denk ik veel te zwaar op. Deze jongens steken gewoon de draak met elkaar, dat moet toch kunnen of niet? Ik heb verder ook geen mening over wat Rekik deed. Hij werd in de media best wel aangepakt en er werd lacherig over gedaan, dan is het voor Antonia makkelijk scoren op zo'n huldiging.

7 mei 2015 om 14:42

Maar hij heeft wel, om zelf te scoren, voor 30.000 man indirect gezegd dat Rekik arrogant en geen teamspeler is. Dat vind ik oncollegiaal. Excuses van Antonia naar Rekik toe zouden wel op z'n plaats zijn. Sowieso, je kunt van het grapje van Rekik en het "grapje" van Antonia vinden wat je wil, Rekik zette er tenminste alleen zichzelf mee voor lul.

"wij gaan hier niet over individuen praten, Karim Rekiki. Nee, wij doen dat soort dingen niet. Nee man, over jezelf praten dat doen wij niet!"

Zegt de grootste rat van het betaald voetbal die alle aandacht naar zichzelf wil trekken. In plaats van meefeesten met je medespelers, naar het Zwolse publiek toe om daar je gelijk te halen. Lekker naar je elftal en supporters toe op dat moment en dan met dit soort teksten komen.

Dat Rekik zichzelf voor lul zette is meer dan waar. Dat Antonia dat al 3 jaar lang wekelijks ook doet is ook meer dan waar. Grootste gelijk van de wereld van het Zwolse publiek om zo'n figuur uit te fluiten.

7 mei 2015 om 12:30

Ach ach wat laat jij je kennen man. We weten allemaal wel hoe het zit tussen Zwolle en Gohaed. Maar dan iemand de grootste rat noemen en dat hij zich al drie jaar voor lul zet, kom op man.

7 mei 2015 om 12:47

En toch is het wel triest als dat het eerste is dat je gaat doen zodra je de beker hebt gewonnen. Zegt wel wat over hem.

7 mei 2015 om 15:51

Als het puur om zijn verleden bij de Eagles gaat dan zouden wij Padt en Kieftenbeld ook moeten uitfluiten. Rattonia is gewoon een heel naar, vies mannetje. Wanneer je zulke dingen doet als het bovenstaande en je nog geen twee jaar geleden een rap neerzet die zo mogelijk nog beschamender is dan het hele ''karim Rekiki'' met in het achterhoofd dat die beste jongen nog geen halfjaar daarvoor hatelijke tweets richting zijn eigen aanhang stuurde, en na de bekerfinale geen feestje ging vieren met zijn eigen aanhang maar direct naar het Zwolse publiek ging om die op te jutten is de opmerking ''rat'' een zeer accurate lijkt mij.

Maar aan de andere kant, zulke idioten heb je wel nodig in het voetbal want anders zou het een hele saaie sport worden.

Heerlijke actie van Antonia! Die Rekik spoorde ook echt niet! 😂

Wij kunnen gewoon een goed feestje bouwen kan de rest van nederland nog wat van leren
Forza grunn

7 mei 2015 om 12:09

Jammer dat we op het volgende leermoment zolang moeten gaan wachten..

7 mei 2015 om 12:22

Idd erg jammer dat het weer zo lang duurt voordat we van jullie kunnen leren........

7 mei 2015 om 13:05

Ach kwaliteit boven kwantiteit zullen we maar zeggen

Wat een zure reacties hier. Laat ze toch lekker een feestje vieren. We winnen al vrijwel nooit wat dat ze dan wat gek gaan doen kan ik wel begrijpen. Antonia had van mij wel wat eerder die microfoon mogen inleveren maar dat terzijde.

Dat iedereen hier zo wild wordt om een grapje is één ding, maar dat niemand aandacht besteed aan dat veel emotionelere moment (Kappelhof) vind ik toch wel belachelijk. Prachtig moment !

Haha goed bezig Antonia! Wat rekik deed was echt heel beschamend om te zien. Als bruma nou over rekik zong en rekik over bruma was het wel leuk geweest maar over jezelf zingen.. Nee karim rekiki is beter dan dat.

Antonia zet zichzelf zo ontzettend voor lul met die opmerking. Die 13 in een dozijn voetballer heeft elke week weer een grote bek maar presteert helemaal niets. Nu ook nog proberen de credits van dat publiek te krijgen, in en in triest. Overigens maar een klein feestje daar in Groningen. Je zou toch zeggen dat er meer publiek op af komt nou ze de eerste keer in 100(?) jaar een prijs winnen.

7 mei 2015 om 12:27

Haha aan je reactie te lezen ben je er bij geweest?
Een klein feestje met circa 30.000 man.

Op je pikke getrapt dat iemand een grapje maakt over een speler van Joun cluppie?

7 mei 2015 om 12:34

Niet zo uit de hoogte doen man. Voor het eerst in zoveel jaren weer eens een prijs gepakt en da zo praten, foei spoel je mond.

7 mei 2015 om 12:42

Haha wat een kleuter reactie, voornamelijk jij zet jezelf ontzettend voor lul. Hoeveel man moet er dan komen? Het was klote weer en het feest is verdeeld over twee dagen, maar toch 30.000 man. Zo lust ik er ook nog wel eentje over jullie bezoekersaantallen na 7 jaar geen serieuze prijs.

Pas met "en wie niet springt die is een Jood" zetten de Groningers zichzelf op de kaart... Kneuzen.

7 mei 2015 om 12:32

Ach kereltje ook op je pikkie getrapt.

7 mei 2015 om 12:52

Hoe zetten de Ajacieden zich elke wedstrijd dan op de kaart?
Door elke week hetzelfde te zingen alleen met het woordje geen er tussen.

Maar ja dat mag natuurlijk wel.

7 mei 2015 om 13:07

Kansloze reactie.

Velen hadden het waarschijnlijk niet gedaan want de kans zit erin dat iedereen je een kwal vind of denken dat je niet helemaal goed bent, maar volgens mij zong hij een liedje dat supporters eerder over hem zongen. Het is best beetje zelfverheerlijking, net als om je eigen grappen lachen, maar ik ben het wel eens met mensen die zeggen dat het ook wel leuk is om niet de hele tijd dezelfde liedjes en texten te horen. Volgend jaar mag hij het ergens anders gaan proberen met zijn liedje want niet echt een hit in NL, net als zijn spel.

Mooi dit toch?? En ja dat zeg ik als PSV supporter. Beetje een sneer uitdelen naar elkaar.
Rekik zingt een liedje over zichzelf, dus roept hij het ook over zichzelf af.

Zo lang het binnen de perken blijft is er toch niks aan de hand?
Kan me namelijk een Belg herinneren in een Ajax shirt die net een stapje te ver ging.

Antonia LOL beetje raar mannetje altijd geweest en een pure Ego denkt alleen aan zichzelf getuigen zijn schandalige gedrag naar de Eagles toe toen hij nog een Eagle was

Antonia zieligerd eerste prijs die je ooit hebt gewonnen in je leven en meteen al zo groot praten.
Ik zie het al voor me hoe hij dacht shit waarom kan ik nooit kampioen worden tijdens het feest van Psv.

Antonia is een heel naar mannetje. Een paar jaar geleden had hij ook al hele rare uitspraken over het "afmaken van 010" na de winst in de beker tegen Feyenoord.

Karim Rekiki heeft zichzelf al volkomen belachelijk gemaakt, daar hoeft Antonia niks meer aan te doen.

Één en al negativiteit wat de klok slaat rond de bekerwinst van Groningen. Het begon al met het gezeik bij VI over dat we niks in Europa te zoeken hebben, de Knvb begint te zeuren over een ludieke actie met spreekkoren bij de huldiging en nu loopt iedereen weer te zeuren over een grapje van Antonia gisteravond. Iedereen lijkt te vergeten wat een groot en sportief feest het dit jaar was in de bekerfinale. Ik denk niet dat het vorig jaar mogelijk was om met supportersscharen door elkaar heen naar het stadion te lopen en met elkaar op de foto te gaan. Daarnaast wordt het gebeuren rond Kappelhof maar weer eens totaal in de schaduw gezet van één klein dingetje wat Antonia uithaalt. Het publiek reageerde prachtig op de emoties van Kappelhof, een zeer ontroerend moment.

Overigens kan ik me trouwens niet voorstellen dat Rekik hier 's avonds wakker van ligt. Die zal er achteraf zelf ook wel om hebben moeten lachen toen hij zijn eigen beelden zag. In de media en social media werden er al talloze grappen over gemaakt. Bij een tweede huldiging na die van PSV kun je dan natuurlijk wachten op een reactie op zoiets. Gewoon een grapje, niks meer niks minder.

7 mei 2015 om 12:38

Amen.

Haha antonia is dat niet die koelie met dat kinderstemmetje? Die zou ook beter niet over zichzelf kunnen praten want veel heeft hij niet gepresteerd dit seizoen.

Dat uitgerekend iemand als Antonia zoiets moet roepen.
Laat hem maar naar zijn eigen verleden kijken ....

Laten we elke jonge feestende voetballer die net een prijs heeft gewonnen gaan analyseren. Dit is gewoon een beetje dollen, niet te groot maken. Laat hem lekker genieten van zijn dag, hij heeft net een prijs gewonnen en heeft een grote rol gespeeld, logisch dat ie even los gaat, vooral met een beetje alcohol op kan dat snel zo gaan.

7 mei 2015 om 12:57

Amen!

Ach, lekker boeiend!

Vraag me dan toch af waar je tijdens zo'n feest van je eigen club met je gedachten bent. Blijkbaar bij Karim Rekiki.

En Van Gaal toen hij kampioen met Ajax werd lopen toepen dat hun de sterkste van Eindhoven waren terwijl ze daar verloren hadden,het gaat om het feest en niet wat er geroepen wordt door de spelers

Ik zoek nog steeds naar het liedje van de deuntje die Karim rikik gebruikt
Ik zoek als sinds de hulding kan ik niet vinden
Wie kan mij helpeb

7 mei 2015 om 13:51

Google ar rin kin kin, dan vind je hem zo..

Antonia had n halve liter whiskey op. Werd door Kieftenbeld gedwongen te stoppen met zn gelul...

Nee in Groningen doen ze dat niet Antonia. Daar springen ze gewoon lekker mee met kwetsende spreekkoren.

7 mei 2015 om 13:23

Welke dan? Als je jezelf voor lul wil zetten en met je eigen domheid te koop wil lopen wil ik je daar wel mee helpen hoor

7 mei 2015 om 13:59

Het wordt pas kwetsend als je het zo benadert.

Dit zegt iets over de intelligentie en karakter van Antonia. Op een heel andere locatie, andere sfeer en op een moment wat helemaal niets met PSV te maken heeft snel even de mic pakken en een sneer uitdelen richting een collega om zelf zieltjes te winnen. Antonia probeert zich wel vaker neer te zetten als iemand die veel lof moet krijgen. De actie van Rekik en Bruma was inderdaad apart. Maar hoe oud zijn ze ook al weer? Hadden ze wat op? Hoezo word er, vooral in het geval van Rekik, zo een heisa van gemaakt? Het gebeurd zo vaak mensen hun naam roepen. Willems deed het ook en zoveel voetballers zijn hem in de afgelopen jaren voorgegaan.

Nee, wat Antonia hier deed is nog viezer en het laat zien wat voor een mens het is. Walgelijk.

Je mag best over jezelf praten of zingen.
Kampioen worden is ook een prestatie van jezelf.
De manier waarop Rekik dat deed was een beetje weird.
Vreemde en enge uitstraling.

Wat mij betreft een vooronderzoek. Zo ga je niet om met je collega's. Zo'n Jan Vertonghen wordt ook keihard gestraft, omdat hij wat grapjes maakt onder invloed van alcohol, maar dan is het ineens schokkend en moet de voorbeeldfunctie ineens op de voorgrond blijven. Nee mensen: straf voor Antonia en Rekik vanwege oncollegiaal gedrag. Dat dit soort gedrag maar snel wordt verbannen op de huldigingen.

Duidelijk dat vrijwel niemand die hier reageert, ook daadwerkelijk de huldiging heeft gezien. Snap ook niet goed dat mensen dan reageren op dit topic maar goed.

Wie het wel heeft gezien, herkent de onschuld. Het is toch ook grappig, zo'n Rekik -die als stoere stopper wil voorkomen- met een Teletubbiestemmetje zijn eigen ego aan het pleasen is door een liedje over hemzelf te zingen. Het moet maar in je opkomen.

Ik vind ook dat iedereen het recht heeft om Rekik compleet belachelijk te maken, daar doet hij zelf het hardst aan mee immers.

Van mij mogen ze ieder jaar hun eigen naam roepen !!!!

Kampioenen,kampie,kampioenen !!

tot ziens in de CL !!

En terecht.
Bruma en rekik zijn echt gek in hun hoofd wtf deden ze.

Als er een iemand is die Rekik belachelijk heeft gemaakt is Rekik dat zelf. Karim Rekiki, serieus?

Mooie actie van Antonia en wat een lekker feestje was het weer.

Was een groot feest daar! Was er zelf bij. Wat Antonia deed was natuurlijk gewoon komisch bedoelt, als je daar al om gaat lachen... Ik bedoel, bij een cabaretier die constant anderen voor schut zet loopt men toch ook niet zo moeilijk te doen.
Het is toch heerlijk dat al die spelers uit hun dak gaan! Wat maakt het dan nog uit als ze liedjes over zichzelf gaan zingen of over iemand anders.. Zolang het niet echt schadelijk is voor de ander is er niks aan de hand! Rekik had zichzelf al voor schut gezet en dus kun je imo daar best een grapje over maken. Iets met een mug en een olifant...

Oke, ik heb die hele huldiging van PSV niet gezien dus ben ik zojuist gaan Youtuben.
Als er ooit een feestje is en je wilt twee party-poopers dan zijn Bruma en Rekik de voornaamste kandidaten.
Het plein in Eindhoven werd net zo stil als dat men vaak op de tribune is.
Men had goed door dat het best genant was wat beide heren deden en ik denk dat de meeste supporters in Eindhoven volledig terecht ook wel een biertje op hadden.
Antonia was misschien wel grappig bezig maar moet zich toch vooral met Groningen bemoeien en niet met PSV.

Niet zo zwaar aan tillen hoor, jonge jongen wordt kampioen en scandeert zijn eigen naam op een sesamstraat manier, lachen toch ?

Wat denk je als hij bij de eerste beste wedstijd een blunder maakt, dan gaat een heel stadion Karim Rekik-kiek zingen. Kan het niet afwachten

Gaan we nu ook al huldigingen analyseren? Die gasten hebben het al moeilijk genoeg met voetballen. Sjonge jonge wat kleinzerig. Is juist een compliment voor Rekik en Psv, Antonia kijkt wel naar hun, andersom is de kans 0,000000001% dat Rekik dit live meekrijgt. De kleine broer pakt de grote broer aan. Verder feesten nu en niet zielig doen

Klasse mannen!
Sterkte voor kappelhof

Bazen actie van antonia ! Goed die mannen op z'n plaats gezet !

Achja meneer Antonia. Als je moeite hebt met t scoren in wedstrijden dan maar goedkoop scoren op t podium.
Hij heeft toevallig 1 assist gegevdn in de finale. De andere was niet eens de bedoeling. En nu is hij het mannetje. Zondag weer naar de kerk, god op zn blote knieen bedanken dat ie bij groningen speelt. Amateur

Kom op kinderen, bij iedere club waar spelers kampioen worden of de beker winnen worden dingen gezogen en geschreeuwd die misschien niet handig zijn. Dit gebeurt in de euforie. Lekker laten gaan en van genieten. De supporters van de club die prijs zijn misgelopen hebben er last van, terwijl als hun club de prijs pakt dan is alles geoorloofd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren