Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kane was erg mollig en niet erg atletisch, maar we zaten verkeerd’

Laatste update:

Juventus en Tottenham Hotspur staan dinsdagavond tegenover elkaar in het kader van de Champions League. Liam Brady, oud-middenvelder van onder meer Arsenal en Juventus, is momenteel werkzaam bij de jeugdopleiding van the Gunners en verwacht een felle strijd tussen de Europese topclubs: "Het is fifty-fifty wie er doorgaat."

"Of de aanval van Juventus mij overtuigd? Niet helemaal. We hebben het beste wel gezien van Gonzalo Higuaín. Het is moeilijk voor hem om in Europese duels het verschil te maken, hij is te statisch", zegt de Ier in gesprek met Corriere della Sera. "Paulo Dybala, een groot en opkomend talent, is niet langer een verrassing meer voor de tegenstanders."

"Men weet hoe je hem moet bestrijden. Je hebt meer nodig om in Europa te winnen. Harry Kane bijvoorbeeld heeft karakter dat hem drijft om constant beter te worden. Na Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Robert Lewandowski heb je hem, de cijfers tonen dat aan. En hij is nog maar 24 jaar", aldus Brady, die Kane in een eerder stadium liet gaan bij de jeugdopleiding van Arsenal.

De voormalig voetballer en trainer erkent dat hij een fout heeft gemaakt door Kane, die schittert bij de Londense rivaal, te laten gaan. "Helaas, ik heb hem laten gaan. Hij was erg mollig en niet erg atletisch, maar we zaten verkeerd. Zelfs Tottenham verhuurde hem drie of vier keer aan clubs uit de lagere divisies. Maar hij heeft een geweldig doorzettingsvermogen, hij verdient alles wat hem toekomt."

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ach er zijn in het verleden al zoveel spelers weggestuurd bij clubs die later toch op het allerhoogste niveau weten door te breken. Bij een voetballer zijn er zoveel factoren waar men rekening mee dient te houden of hij al dan niet doorbreekt. Dan denk ik in eerste instantie aan vertrouwen, talent, juiste begeleiding, doorzettingsvermogen, het juiste team om je heen, leven voor de sport.. Er komt zoveel bij kijken en daarnaast zijn er ook tal van spelers die laat doorbreken of waar het talent er helemaal niet uitkomt. Een Halilovic bijvoorbeeld werd door Barcelona als enorm talent gekocht maar hij heeft het nooit waargemaakt. Een Vardy breekt dan weer pas heel laat door.
Ik denk dat je dit de scouting nooit kan en mag verwijten. Achteraf is het steeds gemakkelijk praten, maar niemand kan de toekomst voorspellen.

Deze man hoeft zichzelf niets te verwijten. Zoals hij zelf aan aangaf leek het er lange tijd op dat hij niet echt zou doorbreken bij Spurs, werd veelvuldig verhuurd. Er is nu wel een enorme hype rondom hem ontstaan en sommige kenners plaatsen hem al in het rijtje met Lewandowski en Suarez maar ik ben nog niet geheel overtuigd. Fantastische finisher maar mist (momenteel) in mijn ogen nog wat kwaliteit aan de bal om een stap te maken naar Champions League contenders.

12 februari 2018 om 16:15

Kwaliteit aan de bal zoals? Kane is goed aan de bal, waar is Lewandowski veel beter in aan de bal?

12 februari 2018 om 20:18

Eerste aanname, balcontrole, overzicht?Vergeleken bij Lewandowski is Kane een houthakker. Lewa dribbelt veel meer op techniek waar Kane het vooral op power doet, die geweldige goal tegen Dortmund is daar het beste voorbeeld van.

Het wordt tijd dat Spurs eens wat laten zien. Pas dan is het ophypen van dit team terecht. Ze zijn nu 3-4 jaar samen, maar nog steeds geen enkele prijs gewonnen. Dan komen mensen met het mooie voetbal dat ze spelen, wat ze ook doen, maar is dat dan wel een geldig argument? Arsenal heeft van 15 tot 8 jaar geleden ook mooi voetbal laten zien, maar er werden geen prijzen gewonnen dus was het voetbal ook geen legitiem argument.

Ik word een beetje misselijk van dat meten met twee maten, voornamelijk door een hoop leden hier en de Engelse media. Biased rotzooi.

12 februari 2018 om 15:40

Het verschil tussen Arsenal en Spurs is dat Spurs een jong team is dat elk jaar beter en sterker wordt. Ze zijn na City waarschijnlijk de sterkste ploeg van de EPL. Ze komen ook van ver een aantal jaar terug waren ze een middenmotor met hoge uitschieters. Er wordt dus zeker niet gemeten met twee maten. Wat Poch heeft gepresteerd bij Spurs in amazing.

12 februari 2018 om 15:54

Behalve de uitschieter waar ze de competitie door eigen toedoen uit handen hebben gegeven en uiteindelijk nog 3e werden, hebben ze helemaal niets laten zien of in ieder geval gepakt wat wijst op een goede periode. Spurs wint geen prijzen, haalt alleen CL en mag daardoor gehyped worden? Hmm, waar heb ik dat eerder gehoord, maar dan zonder de hype...?

Wacht maar tot er nog 3 jaar geen prijzen gehaald worden, al is het maar een League Cup, wat er dan allemaal gebeurt. Wij hebben het bij Arsenal allemaal gezien.

12 februari 2018 om 16:15

Lol komt samcro weer met zn standaard anti tottenham verhaaltje. Waarom noem je 2 seizoenen geleden een uitschieter als ze vorig seizoen hoger eindigden? Dat is gek.

Bovendien noem jij het meten met twee maten maar waar de pers terecht lovend over is is dat Tottenham het de laatste paar jaar gewoon beter doet dan United, Liverpool en Arsenal met een veel kleiner budget en een paar jongens uit de eigen opleiding. Daarnaast worden ze langzaam maar zeker steeds volwassener als team zonder belachelijk veel geld uit te geven. Dat is waarom mensen het knap vinden en positief zijn over Spurs.

Het is een project waar ze nu een paar jaar mee bezig zijn en tuurlijk, als dit team uiteindelijk geen prijzen wint zal er anders op teruggekeken worden maar ze hebben de tijd. Inderdaad, als ze nog 3 jaar geen prijzen gehaald worden heb je een Arsenal scenario maar dat moeten we nog maar zien.

12 februari 2018 om 16:19

Lekker negatief, Arsenal was/is een topclub eigenlijk altijd al geweest. Tottenham niet maar ze maken hun opmars richting de topclubs om daarbij te horen en dat niet met steeds wereldtoppers kopen. Zodra ze klaar zijn om dat te doen kan dit team alleen maar groeien als het al nodig is die wereldtoppers. Arsenal was top en daalt, Tottenham gaat alleen maar omhoog dat is het verschil, van niets naar iets.

12 februari 2018 om 16:25

Omdat ze toen een echte kans op de titel hadden en die verkloot hebben. Vorig seizoen zijn ze niet in de buurt geweest.

Niet eens een anti-spurs verhaaltje, ik kan genieten van het voetbal dat ze spelen. Ze krijgen lof voor hun mooie spel terwijl het bij Arsenal als een zwaktebod gezien werd omdat er geen prijzen gewonnen werden. Hoe is dat geen meten met twee maten?

Wenger heeft jarenlang CL gehaald tijdens de bouw en afbetaling van het stadion met geld dat hij zelf verdiend heeft. Ook zonder die grote uitgaven, maar omdat er geen prijzen gewonnen werden was het waardeloos. Laten we zien of Spurs dat ook kan doen de komende jaren en tegelijk kijken hoe de media erover rapporteert.

Geen twee maten zegt ie, ben je zelf journalist?

12 februari 2018 om 16:29

Saaff, altijd al geweest? Duidelijk dat je alleen Arsenal gevolgd hebt sinds Wenger dan.

12 februari 2018 om 17:36

Een beetje gek om Tottenham nu al af te branden omdat ze over 3-4 jaar misschien alsnog geen prijs hebben gewonnen vind je niet?

Tot nu toe vind ik het heel mooi wat Tottenham laat zien en de stappen die ze hebben gemaakt. Ik vind de hype terecht. Als ze over 5 jaar nog steeds met lege handen staan zal men er negatief op terugkijken, maar nu vind ik het nutteloos om zo negatief te doen en vergelijkingen met Arsenal te maken

12 februari 2018 om 18:03

Beetje gek om alleen dat stukje eruit te halen om op te reageren, vind je niet?

Zie het als negatief, ik zie het als realistisch. Spurs heeft enkel leuk voetbal laten zien, als ze dat kunnen koppelen aan prijzen zal ik de eerste zijn die ze zal prijzen. Tot die tijd is het niets meer dan de lof die Liverpool ook krijgt omdat ze spectaculair voetbal spelen. Ook onterecht imo. Let wel, vergeleken met het jarenlang afbranden van Arsenal terwijl die vrijwel exact hetzelfde deden.

12 februari 2018 om 18:22

Wat Poch doet is zeker knap, wat Wenger in het verleden heeft gedaan ook. Beide creeren teams waar niet heel veel geld in werd/wordt gestoken. Voorheen bij Arsenal heeft Wenger een team neergezet wat ongeslagen kampioen werd in 2003-2004 en vlak daarna is het Emirates neergezet. Hierdoor kon er minder geinvesteerd worden. Wel werd ondanks dat altijd CL gehaald en sinsdien nog een aantal malen FA en League cup gewonnen en ook CL finale gehaald.ook is in PL de concurrentie groter geworden met City Chelsea (geld) en Spurs (heel slim beleid, voorzitter die zn spelers niet verkoopt). Ik hoop dat Spurs dit vol kan houden want ik heb het idee dat we op een omslagpunt zitten waarbij salarissen en transferbedragen zo hoog worden dat spelers voor dit soort clubs (arsenal en Spurs) niet meer langdurig vastgelegd kunnen worden. Ik hoop dat ik het fout heb want charme raakt er wel af. Blijft wel zo dat, op korte termijn, prijzen halen wel essentieel gaat worden bij Spurs anders gaan spelers toch weg willen voor salaris en prijzen ( Walker was de eerste, Rose begon ook al)

12 februari 2018 om 18:16

Niet zo kleinzerig doen man, ik heb toch genoeg mensen Arsenal eindeloos lof zien geven voor het mooie voetbal. De aanhoudende harde en terechte kritiek is pas iets van de laatste 2-3 jaar. Arsenal komt van een heel andere positie dan Tottenham, Tottenham is opgeklommen, Arsenal is juist afgetakeld. Snap echt niet waarom jij je nou zo op je pikkies getrapt voelt.

13 februari 2018 om 06:27

2-3 jaar? Genoeg gelezen van jou..

Samcro,. Erge gefrustreerde reacties man. Ik kan het aan de andere kant ook wel begrijpen . Ik zou ook geirriteerd raken als mijn club verre van constant is de laatste jaren en ik zie mijn voorheen weing voorstellend stands(deel)genootje mij ineens qua voetbal en resultaat benaderen en vervolgens voorbijstreven. Af en toe is het bij Arsenal echt genieten, vooral als hun combinatie voetbal loopt en dan zijn de mensen ook wel lyrisch. Helaas komen ze er de week daarrna niet door de verdediging van hun tegenstander (meestal als ze uit spelen) . Tottenham loopt de laatse jaren gewoon en af en toe heerlijk te ballen en zijn redelijk constant. Ze hebben ook een paar heerlijke Engelse spelers. Jammer genoeg hebben ze ieder jaar wel eens een vormdip en daar hebben andere grote clubs ook last van, alleen de kampioen niet! De reden waarom ze nog niets tastbaars gewonnen hebben, heeft gewoon te maken heeft met het feit dat de concurrentie enorm groot is. Je hebt niet 1 a 2 concurrenten, zoals in veel grote Europese competities, je heb gewoon 5 enorme concurrenten.

13 februari 2018 om 08:36

Spurs heeft nog een lange weg te gaan om Arsenal voorbij te streven. Laat ze eerst maar eens wat winnen, ondertussen alweer 10 jaar geleden en dat was 'maar' een League Cup.

13 februari 2018 om 12:52

Frustratie. Arsenal krijgt kritiek omdat er geen progressie in het spel zit. Qua mooi voetbal zijn we keihard achter uit gegaan. Of wil je zeggen dat we de afgelopen 2-3 net zo mooi voetballen als in de jaren met RvP, Hleb en Cesc? Spurs hebben een opmars gemaakt en presteren gewoon beter dan Arsenal op het moment. Ze zijn zeker nog lang geen grotere club. Ik snap niet dat je er op blijft hameren dat ze nog niets hebben gewonnen en de progressie van Spurs af doet. Arsenal - regressie = kritiek. Spurs - progressie = lof. Ik ben een fanatieke gooner maar credit where its due

13 februari 2018 om 13:17

Het voelt oneerlijk omdat wij ook mooi voetbal lieten zien 10 tot 5 jaar geleden, maar de volle laag kregen en tot het lachtertje gemaakt werden omdat er niets gewonnen werd. De situatie bij Spurs is exact hetzelfde als bij ons toen, maar zij worden geprezen....ik weet ook wel dat het komt omdat zij veel Engelse spelers hebben en wij destijds als een soort vreemdelingenlegioen gezien werden met al die buitenlandse (voornamelijk Franse) spelers. Maar nu ik het aankaart is het opeens frustratie...? Kom nou, zo makkelijk is het niet om het te weerleggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren